موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 00:19)r91 نوشته: دوستان به نظرتون اگه به آنکارا ایمیل بزنیم و جمله ای رو که ایروان به یکی از بچه ها جواب داده بود بفرستیم (همون که گفته بود استعلام همه جوابش اومده به تدریج اعلام میکنیم) و بپرسیم آیا برای شما هم همینطوره؟چه جوابی میدن؟اینا که همش میگن هیچی دست ما نیست پس چرا استعلام ایروان زودتر جوابش میاد؟آیا آنکارا از یه جایی یکی از استعلامها رو میگیره که جواب رو دیر میدن ولی ایروان از اونجا استعلام نمیگیره؟
به نظرم یه همچین ایمیلی نتیجه بده.
پیداش کردم اینجاس:
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid398573
همونطور که میبینید شفاهی گفتن.مدرک نمیدن دست آدم که!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 22:09)ani_sheiton نوشته: (2013-08-22 ساعت 20:46)mohammad fazli نوشته: (2013-08-22 ساعت 15:23)مهرنگار نوشته: پیشکسوت عزیز محمد فضلی... دعای شما رد خور نداره و من شاهدم چندین بار با خدایاااااااااااااااااااااا گفتنت چه کسایی کارشون درست نشد.. لطف کن برای ما هم یه دعا کن... دست راستت سرمون...
ارادتمند
من آخرش نفهمیدم ازم تعریف کردی یا .....
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای مهرنگار عــــزیز
مهرنگار و این حرفا نداریم فضلی فهمیدی؟؟؟؟فقط آنی !!!!!!!من حسودددددددددم دعا کن برام بدو
جناب فضلی عزیز از ته دل تعریف کردم.. و امیدوارم این دعات برای همه مستجاب بشه...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 00:33)princesess نوشته: (2013-08-23 ساعت 00:28)PARVIN_OMID نوشته: ساعت : 12:28 pm
کاربران در حال بازدید این موضوع: afhamid، aliagha، amir82، amirfarahan، ani_sheiton، ARI66، ikamaly، manzar333، mlo، MY75، PARVIN_OMID، sce، SHABAH51، مهرنگار، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان
ای بابا تنها این انکارا نیست که ما رو نمبینه حتی برو بچ سایت هم اسم ما نمی بینند ..قضیه چیه ...کاربران در حال بازیدید من یه ستاره رو آیدیم هست معنیش چیه ؟ برای همینه که کسی ممکنه اسم منو نبینه ؟
عجیبه منم اسمم رو اون پایین میبینم و لی تو لیست بالا نیومده.مربوط به تنظیمات خاصیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial]آیا کسی از شما حاضره ۲تا پاسپورت ما رو با واسه خودش ببره ابوظبی؟ بخشی از هزینه ی سفر رو هم میدیم! لطفا pm بدید.[/font]
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 01:06)SHABAH51 نوشته: خیلی دلم روشنه که روزهای آینده به ویژه هفته بعد ، روزهای دلپذیری برای همه خواهد بود. شک ندارم که برای خیلی از بچه هایی که این روزها بی قراری می کنن هورای رنگی می کشیم و بهشون تبریک می گیم. در مورد خودم هم احساس خوبی دارم خیلی بهتر از هفته های پیش! البته با توجه به اینکه در پاسخ ایمیل ما ایروان سفارش کرده برای گرفتن ویزای همسر و فرزندم باید تا قبل از 20 سپتامبر مراجعه کنم هیچ بعید نیست اوایل سپتامبر برم ارمنستان و بعد از گرفتن ویزای عزیزانم، اونقدر اونجا بمونم تا ویزای خودم هم آماده بشه . البته اگه تا اون موقع کلیر نشده باشم! به هرحال روزهای نفس گیری است برای همه ما چرا که فرصت مون تا 30 سپتامبر هر روز لاغرتر میشه. اما خوب میدونیم که سفارتخونه ها دارن به شدت روی پرونده ها کار می کنن.
عزیزان ، نبینم انرژی تون تحلیل بره هااااااا
یه حس خوبی هم به فردا دارم ...میخوام از الان اسم اش رو بذارم: جمعه طلایی 
شبح جان فردا به امید خدا این انتظارها و صبرتون نتیجه میده و کلیر شدنتون دل ما رو هم شاد میکنه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
همینک وارد جمعه ی ترکیه شدیم ....!!
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 01:52 توسط SHABAH51.)
همسر گرامی لحظاتی پیش ، در فضایی معنوی به حضرت حافظ تفالی زد و بر اساس تعبیر فال کتاب دکتر بادکوبه ای (که نسخه اهدایی خودشان به من است) این جواب در مقام و نیت "کلیر شدن من" آمد...قضاوت با شما:
دوست گرامی، صاحب عزیز فال، خوشبختانه سخن از مژده ای خوب و خبری شادمانه برای شما در میان است، گمان میرود که طی یک هفته آینده پیک شادی بخش برای شما ، خبری مکتوب[!] آورد که مژده ای ارزشمند را شامل خواهد شد. در عین حال یادتان باشد که چون هرچه "این جهانی" است قطعاً موقتی و گذرا می باشد.
می توانید از این فرصت طلایی برای موقعیت هایی ماندگارتر استفاده کنید و این بستگی به همت، پشتکار، آگاهی و میزان عشق و علاقه شما به حقایق زندگی دارد.موفق باشید.
پی نوشت: حالم خیلی خوب است
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر 
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه 
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 01:39)SHABAH51 نوشته: همسر گرامی لحظاتی پیش ، در یک فضایی معنوی به حضرت حافظ تفالی زد و بر اساس تعبیر فال کتاب دکتر بادکوبه ای (که نسخه اهدایی خودشان به من است) این جواب در مقام نیت "کلیر شدن من" آمد...قضاوت با شما:
دوست گرامی، صاحب عزیز فال، خوشبختانه سخن از مژده ای خوب و خبری شادمانه برای شما در میان است، گمان میرود که طی یک هفته آینده پیک شادی بخش برای شما ، خبری مکتوب[!] آورد که مژده ای ارزشمند را شامل خواهد شد. در عین حال یادتان باشد که چون هرچه "این جهانی" است قطعاً موقتی و گذرا می باشد.
می توانید از این فرصت طلایی برای موقعیت هایی ماندگارتر استفاده کنید و این بستگی به همت، پشتکار، آگاهی و میزان عشق و علاقه شما به حقایق زندگی دارد.موفق باشید.
پی نوشت: حالم خیلی خوب است
.... چه جواب در خورموقعیتتان براتون آمده انشالله همین جمعه براتون هوراهای رنگی بکشیم ..
من تفال زدم آمد یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور به این نتیجه رسیدم چقده من آدم بدیم که زود قضاوت میکنم ...
نگو اخذ ویزای من طول کشیده اوباما داشته شخصا ویزای من را می آورده ....
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 01:06)SHABAH51 نوشته: خیلی دلم روشنه که روزهای آینده به ویژه هفته بعد ، روزهای دلپذیری برای همه خواهد بود. شک ندارم که برای خیلی از بچه هایی که این روزها بی قراری می کنن هورای رنگی می کشیم و بهشون تبریک می گیم. در مورد خودم هم احساس خوبی دارم خیلی بهتر از هفته های پیش! البته با توجه به اینکه در پاسخ ایمیل ما ایروان سفارش کرده برای گرفتن ویزای همسر و فرزندم باید تا قبل از 20 سپتامبر مراجعه کنم هیچ بعید نیست اوایل سپتامبر برم ارمنستان و بعد از گرفتن ویزای عزیزانم، اونقدر اونجا بمونم تا ویزای خودم هم آماده بشه . البته اگه تا اون موقع کلیر نشده باشم! به هرحال روزهای نفس گیری است برای همه ما چرا که فرصت مون تا 30 سپتامبر هر روز لاغرتر میشه. اما خوب میدونیم که سفارتخونه ها دارن به شدت روی پرونده ها کار می کنن.
عزیزان ، نبینم انرژی تون تحلیل بره هااااااا
یه حس خوبی هم به امروز دارم ...میخوام از الان اسم اش رو بذارم: جمعه طلایی 
دوست عزيز اميدوارم كه هر چه زودتر كلير بشيد من وضعيتتون رو كاملا درك ميكنم چون
يه جورايي موقعيتمون مثل شماست
منتظر خبرهاي خوش هستيم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس