کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-23 ساعت 00:19)r91 نوشته:  دوستان به نظرتون اگه به آنکارا ایمیل بزنیم و جمله ای رو که ایروان به یکی از بچه ها جواب داده بود بفرستیم (همون که گفته بود استعلام همه جوابش اومده به تدریج اعلام میکنیم) و بپرسیم آیا برای شما هم همینطوره؟چه جوابی میدن؟اینا که همش میگن هیچی دست ما نیست پس چرا استعلام ایروان زودتر جوابش میاد؟آیا آنکارا از یه جایی یکی از استعلامها رو میگیره که جواب رو دیر میدن ولی ایروان از اونجا استعلام نمیگیره؟
به نظرم یه همچین ایمیلی نتیجه بده.

پیداش کردم اینجاس:
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid398573

همونطور که میبینید شفاهی گفتن.مدرک نمیدن دست آدم که!!!!Sad
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: daad ، princesess ، SHABAH51 ، payampars ، gifa ، babak_1363 ، jj bobo ، Rebekaa
(2013-08-22 ساعت 22:09)ani_sheiton نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 20:46)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 15:23)مهرنگار نوشته:  پیشکسوت عزیز محمد فضلی... دعای شما رد خور نداره و من شاهدم چندین بار با خدایاااااااااااااااااااااا گفتنت چه کسایی کارشون درست نشد.. لطف کن برای ما هم یه دعا کن... دست راستت سرمون...
ارادتمند
من آخرش نفهمیدم ازم تعریف کردی یا .....
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای مهرنگار عــــزیز

مهرنگار و این حرفا نداریم فضلی فهمیدی؟؟؟؟فقط آنی !!!!!!!من حسودددددددددم دعا کن برام بدو

جناب فضلی عزیز از ته دل تعریف کردم.. و امیدوارم این دعات برای همه مستجاب بشه...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: daad ، princesess ، ikamaly ، payampars ، mehrdad pharm ، babak_1363 ، so_ar ، Rebekaa ، mehdi389 ، Soap McTavish
(2013-08-23 ساعت 00:33)princesess نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 00:28)PARVIN_OMID نوشته:  ساعت : 12:28 pm

کاربران در حال بازدید این موضوع: afhamid، aliagha، amir82، amirfarahan، ani_sheiton، ARI66، ikamaly، manzar333، mlo، MY75، PARVIN_OMID، sce، SHABAH51، مهرنگار، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان

ای بابا تنها این انکارا نیست که ما رو نمبینه حتی برو بچ سایت هم اسم ما نمی بینند ..قضیه چیه ...کاربران در حال بازیدید من یه ستاره رو آیدیم هست معنیش چیه ؟ برای همینه که کسی ممکنه اسم منو نبینه ؟

عجیبه منم اسمم رو اون پایین میبینم و لی تو لیست بالا نیومده.مربوط به تنظیمات خاصیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: daad ، princesess ، payampars ، gifa ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-23 ساعت 00:33)princesess نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 00:28)PARVIN_OMID نوشته:  ساعت : 12:28 pm

کاربران در حال بازدید این موضوع: afhamid، aliagha، amir82، amirfarahan، ani_sheiton، ARI66، ikamaly، manzar333، mlo، MY75، PARVIN_OMID، sce، SHABAH51، مهرنگار، 3 کاربر مخفی، 7 مهمان

ای بابا تنها این انکارا نیست که ما رو نمبینه حتی برو بچ سایت هم اسم ما نمی بینند ..قضیه چیه ...کاربران در حال بازیدید من یه ستاره رو آیدیم هست معنیش چیه ؟ برای همینه که کسی ممکنه اسم منو نبینه ؟

اختیار دارین پرنسس عزیزانشالله فردا صدای هوراتو میشنویم .
فکر کنم رفتی تو کاربر مخفیا مخفی شدی یا مهمون شدی ندیدمت عزیز Wink
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، drmrs ، ikamaly ، payampars ، daad ، princesess ، Alirezaa2013 ، Rebekaa
(2013-08-22 ساعت 20:34)arash bon نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:07)manzar333 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 17:53)arash bon نوشته:  دوست عزیز امیر مهاجر جان،من می‌خوام به سفارت زنگ بزنم....شمارشو دارم ...شما میدونید چه داخلی‌ یی رو باید بگیرم؟

۵۵۵۵ ۴۵۵ ۳۱۲ ۰۰۹۰ ساعت ۳/۳۰ تا ۴/۳۰ به وقت آنکارا

امروز زنگ زدم به همین شماره به اپراتور وصل شد...بهش گفتم در مورد کیسمون سوال دارم،گفت صبر کنید تا وصل کنم...ماهم صبر کردیم وصل کنه...ولی‌ انگاری وصل نکرده بود...گفتم شاید شمارهٔ داخلی‌ چیزی داشته باشه اونو بزنیم و دیگه به اپراتور وصل نشیم...بیشتر از ۱۰ بار زنگ زدم ،آخرش ترسیدام یارو قاطی‌ کنه دیگه زنگ نزدم.گفتم اگه شمارهٔ داخلی‌ داشته باشیم بهتره...Big GrinCool

منم امروز زنگ زدم بیش از بیست دقیقه پشت خط منتظر بودن مجبور شدم قطع کنم.
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، princesess ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، soruosh ، Rebekaa
خیلی دلم روشنه که روزهای آینده به ویژه هفته بعد ، روزهای دلپذیری برای همه خواهد بود. شک ندارم که برای خیلی از بچه هایی که این روزها بی قراری می کنن هورای رنگی می کشیم و بهشون تبریک می گیم. در مورد خودم هم احساس خوبی دارم خیلی بهتر از هفته های پیش! البته با توجه به اینکه در پاسخ ایمیل ما ایروان سفارش کرده برای گرفتن ویزای همسر و فرزندم باید تا قبل از 20 سپتامبر مراجعه کنم هیچ بعید نیست اوایل سپتامبر برم ارمنستان و بعد از گرفتن ویزای عزیزانم، اونقدر اونجا بمونم تا ویزای خودم هم آماده بشه . البته اگه تا اون موقع کلیر نشده باشم! به هرحال روزهای نفس گیری است برای همه ما چرا که فرصت مون تا 30 سپتامبر هر روز لاغرتر میشه. اما خوب میدونیم که سفارتخونه ها دارن به شدت روی پرونده ها کار می کنن.
عزیزان ، نبینم انرژی تون تحلیل بره هااااااا
یه حس خوبی هم به امروز دارم ...میخوام از الان اسم اش رو بذارم: جمعه طلایی Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
[font=Arial]آیا کسی از شما حاضره ۲تا پاسپورت ما رو با واسه خودش ببره ابوظبی؟ بخشی از هزینه ی سفر رو هم میدیم! لطفا pm بدید.[/font]
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، ikamaly ، proje ، Rebekaa ، payampars
(2013-08-23 ساعت 01:01)drmrs نوشته:  خدایا دوستمون شبح 51 را هم امروز جمعه کلیر بفرما!
من هر وقت امدم در این سایت ایشان حضور موثر داشتند. البته قول می دهد در صورت کلیر شدن از حالت شبح خارج شود! Cool
فدای تو دوست خوبم و ممنون برای آرزوی قشنگ ات..در ضمن من دیگه کم کم از اون حالت شبح وارگی دارم خارج می شم چون خیلی ها میدونن که بنده ارادتمند همه عزیزانم ،(شهرام )هستم Tongue
اینم دعای تو رفیق دوست داشتنی خودم:
[عکس: 35754398935943726044.png]
شبــه سفـــرنامه

(2013-08-23 ساعت 01:06)SHABAH51 نوشته:  خیلی دلم روشنه که روزهای آینده به ویژه هفته بعد ، روزهای دلپذیری برای همه خواهد بود. شک ندارم که برای خیلی از بچه هایی که این روزها بی قراری می کنن هورای رنگی می کشیم و بهشون تبریک می گیم. در مورد خودم هم احساس خوبی دارم خیلی بهتر از هفته های پیش! البته با توجه به اینکه در پاسخ ایمیل ما ایروان سفارش کرده برای گرفتن ویزای همسر و فرزندم باید تا قبل از 20 سپتامبر مراجعه کنم هیچ بعید نیست اوایل سپتامبر برم ارمنستان و بعد از گرفتن ویزای عزیزانم، اونقدر اونجا بمونم تا ویزای خودم هم آماده بشه . البته اگه تا اون موقع کلیر نشده باشم! به هرحال روزهای نفس گیری است برای همه ما چرا که فرصت مون تا 30 سپتامبر هر روز لاغرتر میشه. اما خوب میدونیم که سفارتخونه ها دارن به شدت روی پرونده ها کار می کنن.
یه حس خوبی هم به فردا دارم ...میخوام از الان اسم اش رو بذارم: جمعه طلایی Wink
شبح جان فردا به امید خدا این انتظارها و صبرتون نتیجه میده و کلیر شدنتون دل ما رو هم شاد میکنه.Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
همینک وارد جمعه‌ ی ترکیه شدیم ....!!
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، r91 ، jj bobo ، houmanmir ، lonelyman ، AsemanAbee ، proje ، ma300me ، ashakibafar ، Szsanazsz ، linuxer ، payam62 ، Rebekaa ، payampars ، zohre02
همسر گرامی لحظاتی پیش ، در فضایی معنوی به حضرت حافظ تفالی زد و بر اساس تعبیر فال کتاب دکتر بادکوبه ای (که نسخه اهدایی خودشان به من است) این جواب در مقام و نیت "کلیر شدن من" آمد...قضاوت با شما:
دوست گرامی، صاحب عزیز فال، خوشبختانه سخن از مژده ای خوب و خبری شادمانه برای شما در میان است، گمان میرود که طی یک هفته آینده پیک شادی بخش برای شما ، خبری مکتوب[!] آورد که مژده ای ارزشمند را شامل خواهد شد. در عین حال یادتان باشد که چون هرچه "این جهانی" است قطعاً موقتی و گذرا می باشد.
می توانید از این فرصت طلایی برای موقعیت هایی ماندگارتر استفاده کنید و این بستگی به همت، پشتکار، آگاهی و میزان عشق و علاقه شما به حقایق زندگی دارد.موفق باشید
.

پی نوشت: حالم خیلی خوب است
شبــه سفـــرنامه

(2013-08-23 ساعت 01:39)SHABAH51 نوشته:  همسر گرامی لحظاتی پیش ، در یک فضایی معنوی به حضرت حافظ تفالی زد و بر اساس تعبیر فال کتاب دکتر بادکوبه ای (که نسخه اهدایی خودشان به من است) این جواب در مقام نیت "کلیر شدن من" آمد...قضاوت با شما:
دوست گرامی، صاحب عزیز فال، خوشبختانه سخن از مژده ای خوب و خبری شادمانه برای شما در میان است، گمان میرود که طی یک هفته آینده پیک شادی بخش برای شما ، خبری مکتوب[!] آورد که مژده ای ارزشمند را شامل خواهد شد. در عین حال یادتان باشد که چون هرچه "این جهانی" است قطعاً موقتی و گذرا می باشد.
می توانید از این فرصت طلایی برای موقعیت هایی ماندگارتر استفاده کنید و این بستگی به همت، پشتکار، آگاهی و میزان عشق و علاقه شما به حقایق زندگی دارد.موفق باشید
.

.... چه جواب در خورموقعیتتان براتون آمده انشالله همین جمعه براتون هوراهای رنگی بکشیم ..Wink من تفال زدم آمد یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور به این نتیجه رسیدم چقده من آدم بدیم که زود قضاوت میکنم ...Big Grin نگو اخذ ویزای من طول کشیده اوباما داشته شخصا ویزای من را می آورده ....

كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-23 ساعت 01:39)SHABAH51 نوشته:  همسر گرامی لحظاتی پیش ، در فضایی معنوی به حضرت حافظ تفالی زد و بر اساس تعبیر فال کتاب دکتر بادکوبه ای (که نسخه اهدایی خودشان به من است) این جواب در مقام و نیت "کلیر شدن من" آمد...قضاوت با شما:
.

انشا‌الله که همینطور باشد shabah عزیز
همگی‌ بچه‌های مهاجرسرا برای منتظران امیدواریم و دعا می‌کنیم
حافظ اشتباه نمی‌کنه.
باشد که تو این شرایط سخت حال خوب رو به هم تزریق کنیم.. Smile
(2013-08-23 ساعت 01:06)SHABAH51 نوشته:  خیلی دلم روشنه که روزهای آینده به ویژه هفته بعد ، روزهای دلپذیری برای همه خواهد بود. شک ندارم که برای خیلی از بچه هایی که این روزها بی قراری می کنن هورای رنگی می کشیم و بهشون تبریک می گیم. در مورد خودم هم احساس خوبی دارم خیلی بهتر از هفته های پیش! البته با توجه به اینکه در پاسخ ایمیل ما ایروان سفارش کرده برای گرفتن ویزای همسر و فرزندم باید تا قبل از 20 سپتامبر مراجعه کنم هیچ بعید نیست اوایل سپتامبر برم ارمنستان و بعد از گرفتن ویزای عزیزانم، اونقدر اونجا بمونم تا ویزای خودم هم آماده بشه . البته اگه تا اون موقع کلیر نشده باشم! به هرحال روزهای نفس گیری است برای همه ما چرا که فرصت مون تا 30 سپتامبر هر روز لاغرتر میشه. اما خوب میدونیم که سفارتخونه ها دارن به شدت روی پرونده ها کار می کنن.
یه حس خوبی هم به امروز دارم ...میخوام از الان اسم اش رو بذارم: جمعه طلایی Wink
دوست عزيز اميدوارم كه هر چه زودتر كلير بشيد من وضعيتتون رو كاملا درك ميكنم چون
يه جورايي موقعيتمون مثل شماست
منتظر خبرهاي خوش هستيم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
پاشین برین بخوابین دیگه!!!!!!!!!!!!!!
میترسم فردا به جای اینکه بیاین خودتون رو معرفی کنین،توی خواب ناز باشین!!!Big Grin
هر کی دیر خودش رو شناسایی کنه، 2 امتیاز منفی میگیره!!!TongueBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: daad ، mrr777 ، rouzbehdarvishi ، shatsi ، ma300me ، Nasimmmm ، Alirezaa2013 ، soruosh ، Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، payampars ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: