کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-23 ساعت 21:06)Rebekaa نوشته:  راستی یه چیزی یادم رفت بگم .

آخرین تاریخ آپدیت من 20 آگوست بود و از اون روز به بعد دیگه آپدیت نشدم ، میخواستم بدانم این نشانه چی هستش . البته این را هم بگویم که من مجرد هستم و همراه ندارم . یعنی آیا هفته بعد هم دوباره آپدیت خواهم شد ؟

خواهش می کنم اگه کسی همچین شرایطی داشته تبادل نظر کنه.

با تشکر از همه هموطنان
Rebekaa عزیز ارسالات ده تا شده تو کنترل پنل تغییر امضا برو و امضاتو کامل کن زودتر به جواب سوالات برسی دوستم
در ضمن مطمئنا هفته بعد هم آپدیت خواهی داشت و به زودی کلیر میشی نگران نباش چون شما دیگه نمی خواد منتظر باشی آپدیت همگانی داشته باشی .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

آخرین تاریخ آپدیت من 20 آگوست بود و از اون روز به بعد دیگه آپدیت نشدم ، میخواستم بدانم این نشانه چی هستش . البته این را هم بگویم که من مجرد هستم و همراه ندارم . یعنی آیا هفته بعد هم دوباره آپدیت خواهم شد ؟

با تشکر از همه هموطنان

دوست عزیز. آپدیت شدن به نشانه اینه که پرونده شما به روز شده. ولی اینکه آیا هفته بعد هم آپدیت میشید یا نه، هیچ چیز معلوم نیست. انشالا که به زودی کلیر میشید...
تشکر کنندگان: babak_1363 ، payampars ، Rebekaa ، SHABAH51 ، Aida.s ، marjani ، daad ، mehdi389 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، arash bon ، negar_karimi6 ، zohre02

با تشکر از همه هموطنان
دوستان یه نصیحت از من به شما، بیخودی دنبال تفسیر کردن آپدیتها نباشین... والا تا قبل از ماه جاری ( آگوست) هر وقت که، یه آپدیت از امریکا هر کیسی داشت، در هفته آینده ش ، دو آپدیت یا پشت سر هم و یا یکروز درمیون،اون کیس میداشت، و در اولین اعلام سفارت، اون شخص کیلیر اعلام میشد...
اما متأسفانه معلوم نیست که چرا آنکارا، این سیاست رو عوض کرده و تعداد آپ های یک کیس رو بیشتر. اما به طور کل این موضوع یه چیزی رو روشن میکنه و اونم اینه که، سفارت روی کیسها بیشتر فوکوس کرده، حتی اونایی که خیلی وقته منتظرن ( یعنی ماها )...
پس همینطوری که هر روز شاهد آپهای متوالی هستیم، اما کیسی رو کیلیر اعلام نمیکنند، فقط تنها راه اینه که صبور باشیم، و خودمون رو بیشتر از این عذاب ندیم ،همین... Cool Wink Shy
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-23 ساعت 21:00)amirfarahan نوشته:  جمعه ام گذشت ولي خبري إز ايروان نشود !!!!!!!!!!!!!Sad
همچنان امیدواریم به روزهای آینــــــــــــــده ...ایروان منتظـــــــریم RolleyesRolleyesRolleyes
[عکس: 55694843466541606053.png]
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: payampars ، Rebekaa ، amirfarahan ، Aida.s ، e76779 ، daad ، babak_1363 ، jj bobo ، mhb161 ، arash bon ، majid194 ، zohre02
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «b_argi» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ

2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Rebekaa ، marjani ، e76779 ، daad ، babak_1363 ، jj bobo ، ani_sheiton ، b_argi ، mehdi389 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، arash bon ، negar_karimi6 ، ikamaly ، zohre02
(2013-08-23 ساعت 21:32)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 21:00)amirfarahan نوشته:  جمعه ام گذشت ولي خبري إز ايروان نشود !!!!!!!!!!!!!Sad
همچنان امیدواریم به روزهای آینــــــــــــــده ...ایروان منتظـــــــریم RolleyesRolleyesRolleyes
[عکس: 55694843466541606053.png]

ممنون إز شما دوست عزيز
اميدوارم همگي به زودي كلير بشيم .
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: marjani ، payampars ، daad ، babak_1363 ، SHABAH51 ، jj bobo ، Rebekaa ، mehdi389 ، mhb161 ، arash bon ، negar_karimi6 ، ikamaly ، zohre02 ، Aida.s
آتاتورک کجائی ببینی‌ ...
تشکر کنندگان: Rebekaa ، shatsi ، payampars ، jj bobo ، r91 ، babak_1363 ، mhb161 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، zohre02
دوستان عزیز سلام. مادرم امروز issued شده. لطفا اول راهنمایی بکنید این دقیقا یعنی چی؟ و پدرم در این 3 روز 3 بار آپدیت شده لطفا راهنمایی بکنید که این دقیقا یعنی چی؟ مرسی از توجهتون.
(2013-08-23 ساعت 18:40)daad نوشته:  به صبح تا ظهر خیلی‌ دل بسته بودم.. دلم شکست..... Sad((((((((((((

دوست عزیز زیاد سخت نگیر امروز کلیر نشدی هفته بعد .
این بساط آپدیت و کلیر نشدن را من الا ۳ هفته پشت سر هم دارم تجربه میکنم.
ماشالله آنکار امروز تقریبا همه بچه های ۱۵۰ روز به بالا را آپدیت کرد که من فکر کنم جواب همه اومده و تو یک حرکت خفنگ هفته بعد کلی از بچه های روز بالایی برن برای ویزا اونم با هم.
به امید خدا یک پرواز با هم چارترد میکنیم.
با امید حق پیش به سوی هفته ای پر از پاکیزگی Cool
(2013-08-23 ساعت 20:57)manila نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 19:23)mrbonbon نوشته:  من اصلاً درک نمیکنم این سیاستی رو که سفارت آنکارا در پیش گرفته... اینهمه افراد کیلیر شده رو معطل نگه داشته برای چی آخه؟ والا یکی هم اونجا پیدا نمیشه که یه جواب درست و درمون به آدم بده...
از اینطرف هم که اصلاً فکر نمیکنن، ما چطوری باید بلیت برای آنکارا با این ازدحام جمعیت گیر بیاریم...
دوست عزیز امیدوارم زودتر کلیر بشین. باید بگم وقتی کلیر شدین بالاخره راه هایی هست برای اینکه خودتونو زود به آنکارا برسونید یکیش قطاره . به این سایت یه سر بزنین در کندترین حالت 2 روز و نیم تو راهین. تازه میشه بخشی از مسیر رو با هواپیما رفت. امیدوارم مفید باشه. حتما باز هم خودتون یه راه هایی پیدا می کنید.
http://www.seat61.com/Iran.htm

مارو كلير كنن با الاغ و قاطرم ميريم اين چيزا راه حل داره دوست عزيز نگران نباش
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، joey22 ، mhb161 ، amirfarahan ، mehrana ، mehdi389 ، manila ، payampars ، daad ، negar_karimi6 ، arash bon ، Mehrdadordi
(2013-08-23 ساعت 18:30)jjbahale نوشته:  من کلیر شدم
هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مباركه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinSmileSmile
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: smpf ، mhb161 ، babak_1363 ، amirfarahan ، mehrana ، mehdi389 ، payampars ، jjbahale ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، arash bon ، e76779 ، alihmh ، zohre02
خدا رو شكرميكنم كه اينجا پراز انسانهاي پاك و همدلي هست كه توجامعه خيلي كمه ازشون ومن افتخار اينو داشتم كه با هاشون آشنا بشم خدايا همه شون رو به تو ميسپارم ،ارادتمند فرزندان پاك سرزمينم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
با تشکر از همه هموطنان
[/quote]
دوستان یه نصیحت از من به شما، بیخودی دنبال تفسیر کردن آپدیتها نباشین... والا تا قبل از ماه جاری ( آگوست) هر وقت که، یه آپدیت از آمریکا هر کیسی داشت، در هفته آینده ش ، دو آپدیت یا پشت سر هم و یا یکروز درمیون،اون کیس میداشت، و در اولین اعلام سفارت، اون شخص کیلیر اعلام میشد...
اما متأسفانه معلوم نیست که چرا آنکارا، این سیاست رو عوض کرده و تعداد آپ های یک کیس رو بیشتر. اما به طور کل این موضوع یه چیزی رو روشن میکنه و اونم اینه که، سفارت روی کیسها بیشتر فوکوس کرده، حتی اونایی که خیلی وقته منتظرن ( یعنی ماها )...
پس همینطوری که هر روز شاهد آپهای متوالی هستیم، اما کیسی رو کیلیر اعلام نمیکنند، فقط تنها راه اینه که صبور باشیم، و خودمون رو بیشتر از این عذاب ندیم ،همین... Cool Wink Shy
[/quote]
........... سفارت آنکارا ظاهرا هیچ روال خاصی نداره امروز یکی از سختترین روزهای این دوره انتظار بود خیلی سخته که آدم میبینه روزها.هفته هاو ماها داره میگذره و هیچ کاری از دستش بر نمی آید واقعا نمیدونم آخه 8 ماه برای حتی فوکوس کردن بیش از حدزیاده ... به امید خدا بازم صبر میکنیم..............
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
دوستان یک سوال برام پیش آمده
یکی از دوستان چند صفحه قبل از مهاجر سراهایی که ابوظبی مصاحبه داشتن اعلام کردن که 23 آگوست آپدیت شدن خوب این آپدیت معنی چی میتونه باشه چون ابوظبی که تعطیله بعدشم روال ابوظبی بر عکس آنکارا آپدیت نمیکنه تا نزدیک کلیر شدن
حالا این آپدیت معنی چی میتونه داشته باشه امروز
متشکر میشم دوستان نظراتشون را بگن

ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: sh-p ، babak_1363 ، mhb161 ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، arash bon ، ikamaly ، zohre02
شده کسی از آنکارا شنبه یا یکشنبه آپدیت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: mehdi389 ، payampars ، babak_1363 ، mhb161 ، AOC Kermani ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، arash bon ، lonelyman ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: