کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بنظر شما بهترین زمان برای تحویل پاسها به سفارت انکارا با توجه به پروازهای انکارا و مدت زمان ماندن در انجا چه روزیه دوشنبه انکارا باشیم بهتره یا پنج شنبه چون بنظر میاد دوشنبه بهتره درسته؟
ممنونم
[/quote]

دوست عزیز من به همراه سه نفر دیگه از دوستان، پنجشنبه صبح اومدیم آنکارا و بعد از یک توقف چند دقیقه ای در هتل، رفتیم سفارت و پاسها رو تحویل دادیم. فرداش هم ایشود شدیم. و دوشنبه صبح هم پاسهامون توی ptt بود. ولی به نظرم بین دوشنبه و پنجشنبه تفاوتی نیست چون در هر دو صورت چهار، پنج روز زمان میبره. موفق باشید.
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
من امروز اپ شدم چه فاید هر روز اپ میشم ولی خبری نیست.
انکارا SadRolleyes
(2013-08-27 ساعت 12:33)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 11:53)rose_2000 نوشته:  من فقط دارم انرژی مثبت به سمت سفارت فوت میکنم. هتل نزدیک سفارته. فوتام زودتر میرسن و ایشالا که امروز با جیغاتون خوشحالترم کنید، من مطمءنم امروز خوشحال میشیم.
اینجا آنکارا، بوی کلیر می آید، منم فوت میکنم که آتیش کلیر تندتر بشه. آقای فضلی خدایااااااااا یادت نره لطفا" :-)

الهی این نفس گرمت هرچه زودتر روشن کنه شمع کلیر رو....Wink

مهرنگار جانم اطمینان دارم که شما همتون به زودی از اینجا بای بای میکنید. این انتظار شما کم چیزی نبوده. نفس همتون حقه فوت من که چیزی نیست دوست خوبم :-)
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، nooshshahnar ، Tabassomshojaat ، مهرنگار ، پدی ، mazerati ، alihmh ، dove ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، daad
(2013-08-26 ساعت 21:35)SHABAH51 نوشته:  مدیران عزیزان همه ماهستند. بچه ها دنبال رنگ و لعاب نیستند . فقط کمی همه ما از انتظار فرسایشی خسته ایم. ممنون از شعر و تعبیر قشنگ اش. اینم تقدیم به linuxer عزیز Smile
[عکس: 16762146378492153395.png][عکس: 16762146378492153395.png]

ممنون دوست عزیز
به امید کلیر شدن همه بچه ها
اما نگاه کنی آنکارا خوب همه را گذاشته سرکار ها Big Grin
تشکر کنندگان: rose_2000 ، 5ina ، zohre02 ، b_argi ، Tabassomshojaat ، سو سو ، shatsi ، پدی ، mazerati ، alihmh ، babak_1363 ، lonelyman ، dove ، Alirezaa2013 ، lilistar ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، daad
(2013-08-27 ساعت 12:38)lonelyman نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:08)dolood نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 15:13)babak_1363 نوشته:  بچه ها لونلی هم کیسش به تاریخ امروز همه ی اعضاشون آپدیت شده!! Smile
کجایی مسافر خوش زبان، کجایی شاعر توانمند، بابا کجایی مرد! بیا میخوام ازت یه شیرینی سنگین بگیرم، پاشو بیا زودی!Big Grin Tongue
لونلی رو که نگو باهاش قهرم من حسابی

ارادتمند همه بچه های گل مهاجرسرا هستم از مدیران عزیز و دوست داشتنی تا دوستان مهمان و مخفی Cool و از لطف بابک عزیز هم سپاسگزارم Shy واقعاً دیگه شرایطی هست که چک نمیکنم ببینم آپدیت شدم یا نه و آپدیت شدن برام شادی بخش نیست چون سه هفته است پشت سرهم که دارم آپدیت میشم!
دولوود جان من مخلص شما هستم و حتماً جبران میکنم.

نگران نباشید من براتون چک میکنم میخوام مزدگانی بگیرمSmile از خانمتون.هر چند گاهی قاطی میکنم و از ایشون میخواهم به جای منم چک کنن .چه کنیم دیگه اینم روزگار ماست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، shatsi ، پدی ، mazerati ، lonelyman ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa ، mehdi389 ، daad
دوستان که برای گرفتن ویزا میرین مخصوصا دبی و ابوظبی حتما پرینت رنگی یا اسکن پاسپورت رو داشته باشین در صورتی که
نیاز داشته باشین هتل رو عوض کنید حتما باید داشته باشین در غیر اینصورت باید فقط همون هتلی که چک این کردین بمونید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-27 ساعت 12:49)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها از دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت نشده ؟؟؟؟

سلام.برنده اصلی ما که شوهرجان هستند آپدیت شدند

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: b_argi ، PARVIN_OMID ، alirezass ، پدی ، mazerati ، Nasimmmm ، alihmh ، dove ، AsemanAbee ، parastoo500 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، Rebekaa ، daad
(2013-08-27 ساعت 11:43)far-dv2013 نوشته:  سلام ما در دبی هستیم به همراه سعید , عماد , سیامک , فرزاد و .... در انتظار ویزا که معلوم نیست کی بهمون بدن. ما همگی 1شنبه پاس هامون رو تحویل دادیم . 2شنبه هفته بعد رو برای گرفتن زدن .... تعدادیمون دیشب ایششو شدیم . بنظرتون کی پاسمون حاضر میشه

سلام .مبارکه ایشود شده ها.معمولا فردای ایشود شدن ویزا آماده است.ما هم یکشنبه پاس ها را دادیم اما خبری نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: e76779 ، shatsi ، zohre02 ، mazerati ، alihmh ، babak_1363 ، usa lover ، dove ، parastoo500 ، رجبعلی ، Rebekaa ، kasrafo ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:18)usa lover نوشته:  دوستان که برای گرفتن ویزا میرین مخصوصا دبی و ابوظبی حتما پرینت رنگی یا اسکن پاسپورت رو داشته باشین در صورتی که
نیاز داشته باشین هتل رو عوض کنید حتما باید داشته باشین در غیر اینصورت باید فقط همون هتلی که چک این کردین بمونید

همسرمنم هنوزدوبی هست شنبه رفتن هتل کلاریج چشمتون روزبدنبینه اول صبحی باتل شوهرم ازخواب پریدم دلم ریش شد که ای وای الانه که بگه پاسامونودزدیدن یاچه میدونم یه اتفاق غیرمترقبه افتاده گفت این چه هتل آشغالیه برامون گرفتی نصفه شب منودوستم که خواب بودیم کارگرهتل اومده تواتاقمون و ازوحشت توتاریکی اتاق مردیم که این نصفه شبی تواتاقمون چیکارداره میگه دوستم توخواب بودومن بیدارشدم وقتی ازش پرسیدم میگه فکرکردم زنگ اتاقتونوزدید
جل الخالق
والانمیدونم اومده بوده چیزی ازساکاشون برداره یافکرکرده تولیست هتل دوتاخانم خوشکل سیبیل کلفت تواین اتاقن ؟ اخی کسی که زنگ میزنه بایدخودش هم بیدارباشه و چراغاهم روشن باشه یانه؟
خلاصه تلفن شوهرم هماناو دربدرآزانس برای عوض کردن هتلش هم همانا
بماندچه ماجراهایی پیش اومدازجمله اینکه ساعت 10 30 باعلی به طرف سفارت بودنوهتل دارگفته بودتا 12 اگرچمدوناشونوبردارن که هیچ وگرنه خودمون اثاشونوتوچمدونشون میزاریمو ازاتاق میاریم بیرون یعنی گوشتودست گربه دادن وگرنه یه شب حساب میشه شبی 205 درهم
ازطرفی هم آزانس هتل گراندسنترالو گرفته بودخلاصه مطلب نمیدونید چه شیرتوشیری شده بود
مجبورشدن همون روزهم هتل بمونن چون ساعت 3 رسیده بودن
آهایادم رفت بگم به هردوشون قبل ازرفتن به ابوظبی گفتم کپی پاسپورتوبرای هتل جدید داشته باشیدازاونجاییکه من همیشه محکم کاری میکنم ازایران به همسرم داده بودم کپیشوولی دوستش توی همون هتل میده کپی میگیرن قبل ازرفتن به ابوظبی
گویا با100 دلارگرو درهتل جدید گذاشتن
این یه ضرر
و فرداشب هم بلیط برگشت همسرم هست چارترالان رفت برای دوشنبه دیگه گرفت به 350 درهم دیگه
اینم یه ضرر
ولی بهترین نفعش این بوده ازنبودش استفاده کردم کلی به کارهاسروسامون دادم ازجمله نوارزبان باصدای بلندتوخونهWink مسابقات ورزشی هروقتو بیوقتWink دیدوبازدید ازدوستامWink این مال دوسه روزه تاهفته ای دیگه اووووووووووووووووووووووووووووووووووو میشه یه سفر به سفارتهای انکاراوایرو.ان کردو یقه شونوبگیرم که چرااینقدربچه های گل مهاجرسرارواذیت میکنید مگر........ دارید؟Big Grin
تشکر کنندگان: پدی ، mazerati ، SHABAH51 ، azar1348 ، SK89 ، soruosh ، alihmh ، soroshnia ، اریوبرزن ، lonelyman ، dove ، b_argi ، AsemanAbee ، mrr777 ، lilistar ، Rebekaa ، houmanmir ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:30)zohre02 نوشته:  الان من و همسرم هم آپ شدیم البته اول همسرم که برنده اصلی هستند آپ شدند به فاصله یک دقیقه من هم آپ شدم
زهره جان تبریک، اینجوری که معلومه در آپدیت بعدی سفارت، شما کیلیر خواهین شد، شک نکنین...
راستی الان شما ترکیه به سر میبرین ؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
همچنان امیدوارShy
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: zohre02 ، amiz.abdollah ، e76779 ، mrbonbon ، mazerati ، پدی ، so_ar ، babak_1363 ، lonelyman ، Pishoo_25 ، dove ، b_argi ، r91 ، noura ، رجبعلی ، Rebekaa ، mehdi389 ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:47)zohre02 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:36)سو سو نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:30)zohre02 نوشته:  الان من و همسرم هم آپ شدیم البته اول همسرم که برنده اصلی هستند آپ شدند به فاصله یک دقیقه من هم آپ شدم

دیروز چی زهره جان؟؟

الان من متوجه شدم جواب ایمیل هفته گذشته را به ما دادن و گفتند که کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه. با بهترین آرزوها در سرزمین فرصتهاSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، mazerati ، پدی ، alihmh ، babak_1363 ، lonelyman ، mehrdad pharm ، aghaghia ، dove ، b_argi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، Rebekaa ، mehdi389 ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:47)bigharar نوشته:  مي بخشيد دوست عزيز اين دوتا چه ربطي به هم دارند؟

ارتباطش مربوط به تعطيلي احتمالي سفارت هاي منطقه، افزايش قيمت ارز، درگير شدن احتمالي كشور در اين مناقشه، حساسيت هاي سفر به آ م ر ي كا هنگام خروج و .......
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: zohre02 ، mazerati ، پدی ، SHABAH51 ، so_ar ، alihmh ، dove ، b_argi ، Rebekaa ، mehdi389 ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:47)zohre02 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:36)سو سو نوشته:  

دیروز چی زهره جان؟؟

الان من متوجه شدم جواب ایمیل هفته گذشته را به ما دادن و گفتند که کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: e76779 ، zohre02 ، پدی ، mazerati ، babak_1363 ، lonelyman ، dove ، b_argi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، Rebekaa ، daad
(2013-08-27 ساعت 10:28)e76779 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 10:12)negar_karimi6 نوشته:  عزیزان وقتی میدونید حتما کلیرمیشیددیگه چرااینقدرنگرانید فقط میمونه رفتن ازایران به سفارت که هرکسی ازقبل زمینه رومهیاکنه بچه های ابوظبی ویزابدست و اماده میمونه یه بلیط بچه های ایروان و انکاراهم که خداروشکرراه زیاده برای رسیدن
قطارواتوبوس و هواپیما
پس

اتفاقاً چون نميدونيم، نگرانيم!!
اگه ميدونستيم كه صد در صد همه چي اوكيه، ديگه دليلي براي نگراني وجود نداشت!
اما مطمعنم كه همه دوستان اميدوار بوده و اين روزهاي سخت انتظار با پاياني خوش و دلچسب همراه خواهد بود. Rolleyes

برای اینکه بدانید کلیرمیشیدیانه دوچیزلازمه
جمع اوری اطلاعات ازسال قبل و استفاده ارتجربه کسانی که مویی سپیدکردن دراین حوادث روزگارلاتاری
مهمتراینکه مطمئن باشیدکه هیچ ایرادی توکارخودتون و پرونده تون وجودنداره همین
اوناکه باکسی پدرکشته گی ندارن بی دلیل و بی هیچ بهش ویزاندن مگرازجیب باباشون میخوان بدند دولت امریکاتعدادی میخوادبده اونم به افرادخوش شانسی مثل شما
برخلاف بعضی ممالک که ازخوش شانسی افرادحرصشون میگیره و یه سنگی جلوی پای ادم میندازن امریکاوکارمنداش ذوق میکنن این همه سفرنامه خوندید چندتاشوخوندید که گفتن وقتی به افیسرگفتیم اولین باره لاتاری شرکت کردیم یامثلا برادرم سال قبل قبول شده امسال ماقبول شدیم بالبخندبهشون گفته پس شماخانواده خوش شانسی هستیدیایه ضرب گرفتن یامثل بقیه کلیرو ویزا روگرفتن
پس اطلاعاتتونودرذهنتون جمع بندی کنید نتیجه اش میشه کلیرشدن
به امیداونروز
تشکر کنندگان: mazerati ، پدی ، zohre02 ، e76779 ، alihmh ، mehrdad pharm ، mehdi didam ، dove ، b_argi ، Rebekaa ، mehdi389 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان