کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
افشین جان دستتون درد نکنه بازم پیگیری همه جدولا رو به دوش گرفتید . دوستان لطفا همکاری کنید یه جدول درست کنیم سال های پیش هم داشتن . یکمی دل ماهایی که میخوایم بریم مصاحبه رو گرم تر میکنه please :d
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، princesess ، raham ، saeed_gh ، afs ، مانترا ، Saeedv13 ، usa lover
(2013-01-28 ساعت 15:04)sayeh_m نوشته:  بچه ها يه خبر خوب

مصاحبه ياشيم خيلي خوب و عالي پيش رفته و فقط كليرنس خورده ( بدون نقص مدرك ) . حتماً خودش مياد و برامون مينويسه SmileSmile

(2013-01-28 ساعت 15:07)گل نهال نوشته:  

مصاحبه ياشيم خيلي خوب و عالي پيش رفته و فقط كليرنس خورده ( بدون نقص مدرك ) . حتماً خودش مياد و برامون مينويسه SmileSmile

خيلي اين روزا نگران ياشيم بودم، خدا رو شكر. باورم نميشه كه حتي نقص مدرك هم نخورده،به افتخار كوچيكترين عضو ٢٠١٣ كه واقعاً كمتر جوانيشو قراره اينجا هدر بده هوراااااااااا

روز بعد من مصاحبه داشتن با مامانش اومده بود .. شبش کلی تو هتل با هم صحبت کردیم خیلی ادم های خونگرم و مهربونی هستند امیدوارم روند مصاحبه خوب جلو رفته باشه البته با انرژی که من ازشون دیدم حتما همین طور بودهWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، lilistar ، yashim ، r_ent ، armin1 ، Saeedv13 ، raham ، saeed_gh ، mdna
سلام! من هم فردا ميرم تو 14 روز ولي كلاً خيلي ريلكس هستم. تورو خدا اينقدر استرس بي مورد نداشته باشين. بهتره براي رفتن برنامه ريزي كنيم دوستاي خوش اقبال!!!!
يه سوال!
من مصاحبم ارمنستان بود. حالا يكي به من بگه كه اين سايت ارمنستان بطور عادي چند وقت به چند وقت آپ ديت ميشه!؟
سپاس فراوان
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-01-28 ساعت 17:12)majid5980 نوشته:  سلام! من هم فردا ميرم تو 14 روز ولي كلاً خيلي ريلكس هستم. تورو خدا اينقدر استرس بي مورد نداشته باشين. بهتره براي رفتن برنامه ريزي كنيم دوستاي خوش اقبال!!!!
يه سوال!
من مصاحبم ارمنستان بود. حالا يكي به من بگه كه اين سايت ارمنستان بطور عادي چند وقت به چند وقت آپ ديت ميشه!؟
سپاس فراوان
سلام ! منم ٦٠ روزم تموم شده ! تا ٢٠ روز پيش كلاً خيلي ريلكس بودم. ما كه استرس بيمورد نداريم ، تو رو خدا شما هم نداشته باش Big GrinBig Grin اين تاپيك رو يه چند صفحه ورق بزني سايت ارمنستان رو ده ها بار ميبيني WinkWink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، f1f ، lilistar ، mohajer13 ، amir82 ، MARYAM2 ، a_r_m80 ، r_ent ، bmojtaba ، mooj ، مانترا ، armin1 ، Saeedv13 ، raham ، AsemanAbee ، mdna ، majid5980
67 روز گذشتSad.
کیس من برای هشتمین بار تو سایت CEAC آپدیت شدSad.
جواب ایمیلمم هنوز ندادنSad.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

(2013-01-28 ساعت 17:06)bmojtaba نوشته:  

(2013-01-28 ساعت 15:07)گل نهال نوشته:  

خيلي اين روزا نگران ياشيم بودم، خدا رو شكر. باورم نميشه كه حتي نقص مدرك هم نخورده،به افتخار كوچيكترين عضو ٢٠١٣ كه واقعاً كمتر جوانيشو قراره اينجا هدر بده هوراااااااااا

روز بعد من مصاحبه داشتن با مامانش اومده بود .. شبش کلی تو هتل با هم صحبت کردیم خیلی ادم های خونگرم و مهربونی هستند امیدوارم روند مصاحبه خوب جلو رفته باشه البته با انرژی که من ازشون دیدم حتما همین طور بودهWink
سلام دوستان عزيز و مهربان. ما برگشتيم با برگه صورتي . به دخترم افيسر گفته مداركت كامل هست و فقط يك بررسي اداري. البته نميدونم نتيجه بعد از بررسي چيه. سفر خيلي خوبي بود البته به لطف و محبت دوستان در مهاجر سرا و دوستان در هتل كه ممكن نيست محبتشون از يادمون بره. از همگي ممنونم كه اگر لطف شما نبود امكان نداشت موفق بشيم. حتما سفر نامه مينويسم. موفق باشيد.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
(2013-01-28 ساعت 18:02)yashim نوشته:  

سلام دوستان عزيز و مهربان. ما برگشتيم با برگه صورتي . به دخترم افيسر گفته مداركت كامل هست و فقط يك بررسي اداري. البته نميدونم نتيجه بعد از بررسي چيه. سفر خيلي خوبي بود البته به لطف و محبت دوستان در مهاجر سرا و دوستان در هتل كه ممكن نيست محبتشون از يادمون بره. از همگي ممنونم كه اگر لطف شما نبود امكان نداشت موفق بشيم. حتما سفر نامه مينويسم. موفق باشيد.

واقعا تبریک میگم. این چند روز هم یادتون بودیم هاBig Grin

این نشون میده که این همه اصرارشون برای داشتن دیپلم 12 ساله یا سابقه کار کشکه یا از این به بعد خواهد بودBig Grin
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: payampars ، گل نهال ، ابی هانی ، armin1 ، Saeedv13 ، raham
(2013-01-28 ساعت 18:24)beelzebub نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 18:02)yashim نوشته:  

واقعا تبریک میگم. این چند روز هم یادتون بودیم هاBig Grin

این نشون میده که این همه اصرارشون برای داشتن دیپلم 12 ساله یا سابقه کار کشکه یا از این به بعد خواهد بودBig Grin
ممنون . نه اصلا كشك نيست . چون تمام مصاحبه بحث در مورد ديپلم بوده و موضوع پذيرش .و به دخترم راجع مدرسه كه درس ميخونه زياد حرف زده و همه مدارك تحصيلي كامل ديده و امكان نداره بدون ديپلم بشه ويزا گرفت خيلي در اين مورد جدي و سخت گير بوده در مورد دخترم كامل متقاعد شده . به دلايل زيادي.
اخه مسئله اینه که دختر شما الان مسئله ای نداشته که بخواد کلیر بخوره مگه همون قضیه دیپلم که کلیر خورده بهش. با این که دیگه تموم شده و ویزا مبارک باشه اما این موضوع که مدرسه تیزهوشان با بقیه مدارس فرق میکنه رو خوبه که بهشون توضیح داده بشه حداقل
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: ابی هانی ، armin1 ، raham ، mdna
کی میشه منم بیام تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟SadTongue
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: beelzebub ، sayeh_m ، Almond ، گل نهال ، f1f ، raham ، AsemanAbee ، مهتاب - 2251 ، HRSH ، امیر مهاجر
(2013-01-28 ساعت 18:45)beelzebub نوشته:  اخه مسئله اینه که دختر شما الان مسئله ای نداشته که بخواد کلیر بخوره مگه همون قضیه دیپلم که کلیر خورده بهش. با این که دیگه تموم شده و ویزا مبارک باشه اما این موضوع که مدرسه تیزهوشان با بقیه مدارس فرق میکنه رو خوبه که بهشون توضیح داده بشه حداقل
احتمالاً براي تحقيق در مورد پذيرش تحصيلي ايشون و اينكه ايا پذيرش واقعي بوده يا نه كليرنس خورده و احتمالاً بيشتر از ٣٠ روز هم طول نميكشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، a_r_m80 ، yashim ، ابی هانی ، payampars ، armin1 ، Saeedv13 ، raham ، Almond ، mdna ، amir82 ، ensan
(2013-01-28 ساعت 18:57)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 18:45)beelzebub نوشته:  اخه مسئله اینه که دختر شما الان مسئله ای نداشته که بخواد کلیر بخوره مگه همون قضیه دیپلم که کلیر خورده بهش. با این که دیگه تموم شده و ویزا مبارک باشه اما این موضوع که مدرسه تیزهوشان با بقیه مدارس فرق میکنه رو خوبه که بهشون توضیح داده بشه حداقل
احتمالاً براي تحقيق در مورد پذيرش تحصيلي ايشون و اينكه ايا پذيرش واقعي بوده يا نه كليرنس خورده و احتمالاً بيشتر از ٣٠ روز هم طول نميكشه Smile

مصاحبه نسبت به سايرين طولاني بود و بعد از قسم بلافاصله گفته ديپلم نداري و امكان نداره بدون ديپلم و بحث ادامه پيدا كرده دخترم دلايل زيادي اورده و در مورد هر حرفي ازش خواسته كه حرفشو ثابت كنه و دخترم هم خيلي با اعتماد به نفس توضيح داده در مورد همه چيز از و سط مصاحبه هم انگليسي ادامه ميده كه دخترم هم جواب ميده. اينو بگم كه جريان جديه مگر اين كه واسه همه حرفات دليل محكم و مدرك ارايه بدي.
(2013-01-28 ساعت 18:51)ابی هانی نوشته:  کی میشه منم بیام تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟SadTongue
ابي جان
قدمت رو چشم Wink خونه خوتونه ، همين الان هم اينجا هستين ديگه Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، ابی هانی ، payampars ، armin1 ، raham ، HRSH
(2013-01-28 ساعت 19:11)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 18:51)ابی هانی نوشته:  کی میشه منم بیام تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟SadTongue
ابي جان
قدمت رو چشم Wink خونه خوتونه ، همين الان هم اينجا هستين ديگه Smile

مرسی مامان گلم.آخه الان اونقدر دکمه تبریک رو فقط زدم دستم درد گرفت.البته اینهم باعث افتخاره و ذوق میکنم از ته دلم.اما منتظرم یه روزی بیام که تبریکاتمو بشمرمBig Grin البته اگه خدا بخوادShy
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، sayeh_m ، payampars ، armin1 ، raham ، mrr777
دوستان عزیز مهاجرسرایی، به خصوص دوستان منتظر کلیر شدن،
به پیشنهاد سمانه خانم و همکاری شما جدول جدیدی درست کردم که به صورت خودکار تعداد روزهای انتظار برای کلیر شدن رو محاسبه می کنه و نشون می ده.

http://afsh.servehttp.com/c

برای دیدنش به لینک بالا مراجعه کنید
البته همون طور که گفتم برای کامل شدن این جدول نیاز به دونستن تاریخ دقیق مصاحبه شما هست. 5 کیس لیست شده فعلی همراهان عزیزی هستند که تاریخ مصاحبه اشون رو برای من فرستادند.

اگر شما هم به این تاپیک و سایت مهاجرسرا احساس تعلق می کنید خواهش می کنم تاریخ مصاحبه اتون رو برای من بفرستید تا روی سایت بالا قرار بدم تا بتونیم همه درکنار هم این دوران سخت انتظار رو بهتر و با آرامش بیشتری سپری کنیم.

ممنون
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان