موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
افشین جان دستتون درد نکنه بازم پیگیری همه جدولا رو به دوش گرفتید . دوستان لطفا همکاری کنید یه جدول درست کنیم سال های پیش هم داشتن . یکمی دل ماهایی که میخوایم بریم مصاحبه رو گرم تر میکنه please :d
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! من هم فردا ميرم تو 14 روز ولي كلاً خيلي ريلكس هستم. تورو خدا اينقدر استرس بي مورد نداشته باشين. بهتره براي رفتن برنامه ريزي كنيم دوستاي خوش اقبال!!!!
يه سوال!
من مصاحبم ارمنستان بود. حالا يكي به من بگه كه اين سايت ارمنستان بطور عادي چند وقت به چند وقت آپ ديت ميشه!؟
سپاس فراوان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-28 ساعت 18:02)yashim نوشته: (2013-01-28 ساعت 17:06)bmojtaba نوشته: (2013-01-28 ساعت 15:04)sayeh_m نوشته: بچه ها يه خبر خوب
خيلي اين روزا نگران ياشيم بودم، خدا رو شكر. باورم نميشه كه حتي نقص مدرك هم نخورده،به افتخار كوچيكترين عضو ٢٠١٣ كه واقعاً كمتر جوانيشو قراره اينجا هدر بده هوراااااااااا
روز بعد من مصاحبه داشتن با مامانش اومده بود .. شبش کلی تو هتل با هم صحبت کردیم خیلی ادم های خونگرم و مهربونی هستند امیدوارم روند مصاحبه خوب جلو رفته باشه البته با انرژی که من ازشون دیدم حتما همین طور بوده
سلام دوستان عزيز و مهربان. ما برگشتيم با برگه صورتي . به دخترم افيسر گفته مداركت كامل هست و فقط يك بررسي اداري. البته نميدونم نتيجه بعد از بررسي چيه. سفر خيلي خوبي بود البته به لطف و محبت دوستان در مهاجر سرا و دوستان در هتل كه ممكن نيست محبتشون از يادمون بره. از همگي ممنونم كه اگر لطف شما نبود امكان نداشت موفق بشيم. حتما سفر نامه مينويسم. موفق باشيد.
واقعا تبریک میگم. این چند روز هم یادتون بودیم ها
این نشون میده که این همه اصرارشون برای داشتن دیپلم 12 ساله یا سابقه کار کشکه یا از این به بعد خواهد بود
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اخه مسئله اینه که دختر شما الان مسئله ای نداشته که بخواد کلیر بخوره مگه همون قضیه دیپلم که کلیر خورده بهش. با این که دیگه تموم شده و ویزا مبارک باشه اما این موضوع که مدرسه تیزهوشان با بقیه مدارس فرق میکنه رو خوبه که بهشون توضیح داده بشه حداقل
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد