کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-09 ساعت 16:21)سمانه777 نوشته:  یعنی هربار صفحمو اپ دیت میکنم اینجا یه پست جدید هست خسته نباشید واقعا .
من هنوز مصاحبه نرفتم اما از این که انقدر به هم امید میدید خوشم میاد اما یه چیز کوچولویی یکمی اذیتم میکنه :
شاید چون هنوز به این تاپیک تعلق ندارم اجازه اظهار نظر ندارم یا اصلا شمارو درک نمیکنم راست میگید اما دوستا ن مگه ما همونایی نیستیم که میگیم به هرکس گفتیم داریم میریم آمریکا هر بار مارو میبینه میگه پس چی شد چرا نرفتی؟ چرا هنوز اینجا هستی؟ و هی حرص میخوریم که اخه به تو چه ! و فلان و بیصار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میخواستم بگم گاهی وقتی میام اینجا که هی از هم میپرسین اااا فلانی که پیشکسوت تو هنوز کلیر نشدی ؟ شاید من زود رنج باشم اما اگر هی یکی به من بگه شما جز کلیر شده ها بودی یا نه عصبیم میکنه بیشتر به من استرس میده . میدونم که با شنیدن صدای هورا یکی شما هم خوشحال میشین . اما به خدا گاهی یه سری ادم هارو زده میکن،پرسیدن مکرر سوال :تو هنوز کلیر نشدی ؟!!!!!!
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و عذر میخوام که اینجوری قضاوت میکنم .
اگر روزی هم تو این تاپیک اومدم حتی اگر تا اخر هم اینجا موندگار شدم خواهش میکنم از من یکی نپرسین چون به اندازه کافی بیرون داریم جواب میدیم به فک و فامیل
ببخشید که اومدم اینجا و روده درازی کردم

سلام دوست من ،
ممنون که نظرتون رو اینجا مطرح کردین و سایه خانم هم بعنوان یکی از پیشکسوتان ما اولین تشکر رو از شما کردن. چند تا نکته هست که من خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم :
1- انتظار سخته برای همه ی آدما و اگه ما اینجا هستیم به این خاطره که این انتظار رو آسون کنیم.
2- اینکه دوستان از هم می پرسن که کلیر شدین یا نه مخصوصاً پیشکسوتان عزیز رو، دلیلش اینه که ما قلباً همگی دوست داریم که این عزیزان زودتر کلیر بشن، چون همه ی اونها درست مثل ما برنامه ریزی زندگیشون رو کردن و واقعاً این انتظار خیلی وقت ها بعضی از برنامه هاشونو بهم ریخته.اما دغدغه ی شما رو هم درک می کنم که هربار که این دوستان کلیر نمی شن ، پیش خودشون ناراحت میشن و می پرسن چرا؟پس کی؟ اما علی رغم این موضوع میان در جمع همه ی دوستان و اونها به ما روحیه می دن..
3- من یاد گرفتم که ما اینجا "ما بودن" رو بیش از سایر فروم ها تجربه می کنیم، حس و دغدغه ی مشترک.. شادی و ناراحتی مشترک ... اینا اون چیزایی که "من" رو "ما" می کنه و من به شخصه از این موضوع لذت می برم که ما درکنار هم هستیم..
امیدوارم که این حس همیشه بین ماها باقی بمونه و این تجربه رو هیچ وقت فراموش نکنیم
به امید کلیرشدن همه دوستان عزیز مهاجر
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-03-09 ساعت 16:01)MARYAM2 نوشته:  دوستان من هم 4 روزه آمدم آمریکا ولی همچنان منتظر کلیرنس همسرم هستم . یک ایمیل هفته پیش زدیم که اب پاکی را ریختند رو دستمان که هنوز کلیر نشده و بعد از آن هر سه کیس ما در سایت آپدیت شد . من که کم کم دارم خسته و نا امید می شم . به امید کلیرنس تمام دوستان
مريم جان
من كاملاً ميفهمم كه چقدر ناراحتي مخصوصاً اينكه نزديكه سال جديده و دوست داري كه همه خانواده در كنار هم باشين ولي همون طور كه عمو سعيد گفتن هنوز چندين ماه تا نا اميدي كامل مونده ، حتي بر فرض محال ( يك درصد ) هم اگر تا اون موقع همسرتون كلير نشدن شما ميتونين بلافاصله براشون اقدام كنين و چندين و چند راه وجود داره . پس ديگه ناراحت نباش و به اينده دخترت فكر كن و اين باعث ميشه خيلي از ناراحتي ها و سختي ها برات اسونتر بشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-09 ساعت 14:19)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 13:42)miyero نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 13:27)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 13:04)miyero نوشته:  با تشکر مجدد
ولی انتخاب مجدد PTT از طریق سامانه برای من کانفرم نمی شود فقط برای خانمم که برنده اصلیست را کانفرم میکند دلیلش چیست ؟

یعنی جداگانه برای خودتان ثبت نام کرده اید و نشده است؟ یا به شکل دیگه ای ؟

بلی دقیقا همینطور است .نه می شود جداگانه حساب ایجاد کرد و نه در جایی که نوشته + افزودن اعضای خانواده

دوست من ، یکی از دوستان اینجا نوشتن که جداگانه تونستن ثبت نام کنن.. لطفاً بزرگترا راهنمایی کنن Smile

دوست عزيز miyero جان
سلام
فكر كنم شما قبلآ يك فايل مربوط به خودتون ثبت كردين اگگگگگگگگگه دوباره مي خواهيد اين كار را انجام دهيد ثبت نام قبلي را بايد كنسل كنيد اينكار را امتحان كنيد احتمالآ مشكل اينجا مي باشد.

(2013-03-09 ساعت 15:36)sepand88 نوشته:  حالا من ىه استرس علاوه بر استرس هاى شمو هم دارم چون بعد اومدن به هتل متوجه شدم افىسر شماره کىس نامبرمو اشتباه نوشته تو برگه صورتىم زنگ زدم سفارت به نظرم همون افىسر که منو مصاحبه کرد گوشىرو برداشت هرچى بهش گفتم اخر مىگفت لىلى زن ىا مرد خلاصه منم نا امىد قط کردم اىمىل زدم ببىنم جواب چى مىدن.....اىنم شد زندگىه ما

گرانقدر
اين موضوع توي اين تاپيك تكراري است و افسرها از اين اشتباهات داشتن و باز هم دارند نگران نباش اتفاقي هم نمي افته روز اعلام شمارتون تشريف ببرين همان جلو در اين موضوع را يادآوري كنيد شماره خودتان را هم بنويسيد و پيوست كنيد خودشان مي دانند دستي چيزي مي نويسند از اين اشتباهات پيش مي آيد خيال راحت به همين چند صفحه قبلي تو اين تاپيك مراجعه كنيد دوست عزيز ديگري همين رو نوشته بودند
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: payam62 ، sayeh_m ، shani89 ، mohajer13 ، fereydoooon ، sepand88 ، ali2316 ، peyman1355 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 15:45)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 15:19)شهزاد نوشته:  دوست عزيز ممنون از پاسخ شما. در چه صورتي ممكنه مديكال مجدد نياز باشه؟ راستي سئوال ديگه اي دارم چرا به ما فرم 9 سئوالي ندادند؟
مدیکال شما 6 ماه بیشتر اعتبار نداره. فرم 9 سئوالی رو وقتی برای متقاضی می فرستند که کار یا مدرک تحصیلیش برای آفیسر مبهم باشه. حتماً آفیسر در مورد شما قانع شده که براتون نفرستادن.
سلام
عمو سعيد جون رخصت
ايشون ارمني هستن (مصاحبه ايروان) احتمالآ اعتبار مديكال يكساله و به نظر تمديد مديكال به كارشون نيايد اگه اشتباه نكنم
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 16:01)MARYAM2 نوشته:  دوستان من هم 4 روزه آمدم آمریکا ولی همچنان منتظر کلیرنس همسرم هستم . یک ایمیل هفته پیش زدیم که اب پاکی را ریختند رو دستمان که هنوز کلیر نشده و بعد از آن هر سه کیس ما در سایت آپدیت شد . من که کم کم دارم خسته و نا امید می شم . به امید کلیرنس تمام دوستان

من رو مي بخشيد يك سوال داشتم ولي هم نام شما چون در فروم باز هم بود قاطي كردم شما خودتان نفر اصلي بودين؟ معمولآ آقايان به عنوان همراه اگر باشن كمتر كليرنس اذيتشون مي كنند. خدا كنه تا شب عيد كار ايشون هم به ثمر برسه
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، peyman1355 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 16:56)sayeh_m نوشته:  
مريم جان
من كاملاً ميفهمم كه چقدر ناراحتي مخصوصاً اينكه نزديكه سال جديده و دوست داري كه همه خانواده در كنار هم باشين ولي همون طور كه عمو سعيد گفتن هنوز چندين ماه تا نا اميدي كامل مونده ، حتي بر فرض محال ( يك درصد ) هم اگر تا اون موقع همسرتون كلير نشدن شما ميتونين بلافاصله براشون اقدام كنين و چندين و چند راه وجود داره . پس ديگه ناراحت نباش و به اينده دخترت فكر كن و اين باعث ميشه خيلي از ناراحتي ها و سختي ها برات اسونتر بشه .

یعنی ممکنه اصلاً کسی کلیر نشه؟ شما شنیدین کسی کلیر نشده باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-09 ساعت 17:59)lingni نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 16:56)sayeh_m نوشته:  
مريم جان

یعنی ممکنه اصلاً کسی کلیر نشه؟ شما شنیدین کسی کلیر نشده باشه؟
سلام

نه دوست من تقریبا امکان نداره مگه اینکه خود شخص مشکل خاصی داشته باشه .....به عنوان مثال این طور که بنده شنیدیم واسه بچه های پارسال کلا 1 یا 2 مورد به مشکل خوردن ...حالا شما خودت حساب کن باقی ماجرا روWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، LALILO ، alirezass ، fereydoooon ، MARYAM2 ، linuxer ، lingni ، ali2316 ، peyman1355 ، zohre02 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 12:45)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 11:14)شهزاد نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما 5 شنبه 7 مارچ مصاحبه داشتيم و نتيجتا به اين تاپيك پيوستيم. من وقتي پيام هاي دوستان در اين تاپيك رو مي خوندم، ديدم كه همه نگران و مضطرب هستند ولي دليلشو نمي فهمم. آيا تا حالا پيش اومده كسي كلير نشه؟ ما روز مصاحبه كه مداركمونو داديم كنسول همه رو بررسي كرد، چند تا سئوال خيلي معمولي و بي اهميت پرسيد و در نهايت گفت بهتون تبريك مي گم به امريكا خوش امديد، از 6 هفته ديگه توي سايت رو ببينيد ويزا اماده شد بياييد بگيريد، خب اين يعني اينكه جاي نگراني نداره و فقط مراحل اداري بايد طي بشه و يا كساني كه پرونده اشون نقص داره مداركشونو كامل كنن ديگه مشگلي نيست. اگه من اشتباه فهميدم و ممكنه در اين زمان 6 هفته اتفاق ديگه اي بيفته و يا كلير نشيم لطفا به من بگيد، من طاقت شنيدنشو دارمBig Grin
شهرزاد جان
متاسفانه افيسر با همه همينطور برخورد ميكنه . ميگم متاسفانه براي اينكه اين برخورد حالت كليشه داره . دو تا سوال خيلي بي اهميت و اينكه مدارك شما كامله و ٤ تا ٦ هفته ديگه سايت رو چك كنيد و لبخند و انرژي مثبت و خدانگهدار Smile تقريباً با ٩٩ درصد همين برخورد بوده . ولي بعد از ٦ هفته هي نگاه ميكني به مانيتور و ميبيني خبري نشد و ٦ هفته ميشه ١٠١ روز و هرچي فكر ميكني كه چرا اينطوري شدي هيچي تو ذهنت نمياد . و همون افيسر مهربان كه با لبخند بهتون ميگه مدارك شما كامله در اون لحظه داره اشتباهاً اينو ميگه چون ممكنه اين گونه نباشه و مثلاً بعد ١٠٠ روز از شما ليست سفرهاتون رو ميخوان يا بعد٦٠ روز ريز نمره ديپلم رو ميخوان يا مثلاً بعد از ٣٠ روز تازه يادشون ميفته كه فرم ٩ سوالي شما رو با پي دي اف نتونستن باز كنن و بايد با ورد ميفرستادين و خيلي موارد ديگه و توجه هم نميكنه كه اين اشتباهش به چه قيمتي براي طرف مقابلش تموم ميشه . اين رو نفرستادم كه استرس بدم . اميدوارم كه اين اتفاقات بعد از اين براي كسي نيفته . ولي اگر بعضي ها ناراحت هستن ( مثل خود من ) بنا به همچين دلايليه و البته براي خانواده ها ( اين شامل مجردها نميشه ) جمع و جور كردن يك زندگي در مدت بسيار كم و مسائلي كه در اين بين به وجود مياد رو هم بايد در نظر گرفت .
براي همه ارزوي زندگي بي دردسر ميكنم Smile

سلام مامان سایه جون.با اینکه من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم , و انقدر فکر و ذهنم درگیر این معضل کلیر شدن هست که شب و روز خواب سفارت میبینم.خلاصه کلام دیشب خواب دیدم کلیر شدید عزیزم.امیدوارم این هفته هورای بلند و خودم براتون بکشم.به امید پیروزی همه دوستانWinkWink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
سلا دوستاااااااااااااای خوبم.
ببخشید اگه این روزا کلن گم شدم .
راستش حسابی درگیر جمع و جور کردن و انجام کارهای قبل سفریم.
امروز گذری اومدم راستش با اینکه تا به حال هیچ کدومتون و ندیدم ولی همیشه واسه همتون دعا می کنم.
بچه ها مطمئن باشید همه تون کلیر میشید ایشالاااااااا و این روزای سخت می گذره این بار ها و بارها ثابت شده یکم دیر و زود داره ولی درستتتتتتتتتتتت میشه.
انرژی داشته باشید و امیدتون به خدای مهربون باشه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
دوستان میشه یکی دقیق بگه واسه دریافت ویزا چه مدارکی لازمه؟ فقط پاسها و برگه کلیرنس کافیه؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدین؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: LALILO ، fereydoooon ، Tomas
سلام
دوستان عزیز منتظر، معمولا چند روز بعد از کلیر شدن فرصت دارید برید ویزاتونو بگیرید؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 21:50)mitme نوشته:  دوستان میشه یکی دقیق بگه واسه دریافت ویزا چه مدارکی لازمه؟ فقط پاسها و برگه کلیرنس کافیه؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدین؟
سلام
دوباره تاكييد مي كنم كه اصل سند ازدواج وترجمه آن ويا بهتر يك وكالت تام از اعضاي خانواده كه به تركي ترجمه شده همراه داشته باشيد،كارمندهاي ptt منتظر بهانه هستند،موفق باشيد،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: s.s.h ، LALILO ، nina22 ، rozelo ، fereydoooon ، immigrant2us ، peyman1355 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 22:13)fariba_a نوشته:  سلام
دوستان عزیز منتظر، معمولا چند روز بعد از کلیر شدن فرصت دارید برید ویزاتونو بگیرید؟

ابوظبی سه ماه انکارا و ایروان رو نمیدونم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: raham ، sayeh_m ، amairmonre ، fariba_a ، mori ، ASALI ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، fereydoooon ، peyman1355 ، kasrafo ، farshadsh ، lilac ، Tomas ، مرآت74
دیگه چیزی نمونده؛ آخراشه
دو رووووووووزه شدم
:p
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
مدیران محترم ، اعضای گرامی

در طریقت ذن جمله ایست که میگوید : نه فکر نه واکنش نه تصمیم ، نه قصد و نه آهنگ ، نه پرورش ، بگذار هرچیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از زندگی جدا مکن و بگذار در میان آن و در متن آن قرار بگیری . . . آرام نشستن و هیچ کاری نکردن ، بهار خودش میاید و جمن خود بخود میروید . . .
و یک جمله اساسی که عین متنش رو یادم نیست ولی معنیش اینه که : اگر خیلی سفت و سخت منتظر یا دنبال چیزی باشی ، هرگز بدستش نمیاری و درست در زمانی که کاملا" نا امید میشی ، خودش میاد سراغت ، فقط باید قدرت رها کردن رو داشته باشی !!
بیائد به طور جمعی تا دوشنبه دیگه به سفارت و سایت و منتظر بودن فکر نکنیم ، اگر یک هفته کاملا" به زندگی عادی خودمون بپردازیم ، ( کاملا" و بدون حتی یک دقیقه فکر کردن به کلیر یا موضوعات مربوطه ) بعد از یک هفته نتیجه اش رو خواهید دید ، اتفاقا" چون نزدیک عیده فرصت خوبیه برای فراموش کردن و از انتظار کشنده در اومدن ، نفس عمیق بکشید ، به زندگی عادی خود باز گردید و یک هفته به آ م ر ی ک ا و . . . فکر هم نکنید ، به تست کردنش می ارزه
به هر حال این همه انتظار کشیدید ، جز اعصاب خراب و استرس و. انتظار درد آور چه بهر ه ائی بردیم ؟ یک هفته بی خیالی رو با هم تجربه کنیم ، که در عرفان خودمون بهش میگن توکل ، پس اگر هم اهل مذهب هستید ، سیم رو وصل کنید به حضرت حق ، و دیگه ولش کنید ، اگه برق توش باشه ، حتما" لامپ روشن میشه ، ولی به لامپ خیره نشید که دیگه اسمش توکل نیست ، انتظاره و . . .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان