کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خوب دوستان امروز این سایت کذایی بدون این که ایمیلی زده شه برای من برای بار اول اپدیت شد Big GrinBig GrinBig Grin امیدوارم دیگه این انتظار بخواد برای همه هر چی زود ترر تمام شه و امروز خبرای خوبی بشنویم..+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

شهلا 1346 :
ایا از سفارت سوال کردی تکلیف پاکتی که باز کردی چیه؟این جواب مهمیه که اگه گرفتی بیا و کامنت بذار
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان:
سلام ما یک نفر ما کلیر شده یک دیگه هنوز نشده سایت برای هر دو آیپت شده طبیعی است.
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
(2013-03-15 ساعت 14:34)hassan1358arab نوشته:  شهلا 1346 :
ایا از سفارت سوال کردی تکلیف پاکتی که باز کردی چیه؟این جواب مهمیه که اگه گرفتی بیا و کامنت بذار
تو یکی از تاپیک خوندم نوشته بود اگر کسی از مشهد داره میره انکارا زحمت پاکت اونم بکشه .
نمیدونم اما ایمیل زده یا نه . یعنی واقعا اگر باز شده ببره امریکا چی میشه جالا؟
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، ASALI ، ikamaly ، hassan1358arab
(2013-03-15 ساعت 15:09)سمانه777 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 14:34)hassan1358arab نوشته:  شهلا 1346 :
تو یکی از تاپیک خوندم نوشته بود اگر کسی از مشهد داره میره انکارا زحمت پاکت اونم بکشه .
نمیدونم اما ایمیل زده یا نه . یعنی واقعا اگر باز شده ببره آمریکا چی میشه جالا؟
سلام
ایمل زدم ولی حداقل یک هفته طول میکشه جواب بدن ولی نمیدونم برای کس دیگه ای هم این موضوع پیش آمده یا نه ؟ و چکاری انجام دادند ؟
شنیدم 2012 هم برای کسی پیش آمده ولی هنوز نتونستم پیداش کنم و ازش بپرسم چکار کرده است ؟
تشکر کنندگان: سمانه777 ، ASALI ، LALILO ، hassan1358arab ، babak_1363 ، nika ، fereydoooon ، zohre02
(2013-03-14 ساعت 22:40)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از گوشه اون پاکت زردی که گوشه اش بریده شده بود دیدم تمام مدارک ترجمه شده از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی که به سفارت داده بودم تو پاکت هست .
و برای دریافت پاسپورت بقیه اعضای کیس درب پاکت را باز کردم و با ترجمه قباله و شناسنامه بسته پستی شوهر و پسرم را گرفتم .
حالا بگید با این پاکت باز شده چه باید بکنم . کسی هست از مشهد بخواد بره آنکارا زحمتشو بکشه مدارک منو هم ببره برای پلمپ اگر این زحمتو بکشید یا راهنمایی کنید ممنون میشم

ﺷﻬﻼ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻭﯾﺰﺍ ....
ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﻦ
ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ ﺷﺎﯾﺪ ﮐﻤﮏ ﺗﻮﻥ ﮐﻨﻪ ...

http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html
ﺳﻮﺍﻝ ۵۸ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩﻩ
ﻭ ﺍﯾﻦ ...
http://mohajersara.com/thread-2391-post-...#pid185625
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-03-15 ساعت 02:50)saragh نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 23:09)atishbiarrr نوشته:  
من از گوشه اون پاکت زردی که گوشه اش بریده شده بود دیدم تمام مدارک ترجمه شده از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی که به سفارت داده بودم تو پاکت هست .
و برای دریافت پاسپورت بقیه اعضای کیس درب پاکت را باز کردم و با ترجمه قباله و شناسنامه بسته پستی شوهر و پسرم را گرفتم .
حالا بگید با این پاکت باز شده چه باید بکنم . کسی هست از مشهد بخواد بره آنکارا زحمتشو بکشه مدارک منو هم ببره برای پلمپ اگر این زحمتو بکشید یا راهنمایی کنید ممنون میشم
اين پاكت رو نبايد به هيچ وجه باز مي كرديد ...فقط بايد مي برديد آمريكا و تحويلش مي داديد....فكر نمي كنم كسى اين موقعيت براش پيش اومده باشه كه بتونه كمك كنه ، شما با تلفن و يا ايميل از سفارت سوال كنيد و بگيد موقعيت رو ....

ببخشیدا ،ولی‌ یعنی‌ چی‌ ؟؟!!! مگه پاس تو همون پاکت نیست ؟ بدون پاس که نمی‌شه جائی‌ رفت!!!
یک پاکت پلاستیکی زرد رنگ هست که توش یک پاکت زرد رنگ کاغذی که گوشه پاکت را هم بریده بودند و من مدارکم را دیدم و چون بریدگی هم داشت فکر نکردم محرمانه هست و بازش کردم پاسپورت هم تو پاکت پلاستیکی زرد جدا گذاشته بودند و برگه پستی روی پاکت زرد یک کاغد منگه کرده بودند که روی نوشته پاکت را گرفته بود بعد که بچه ها پرسید چی را باز کردید کاغذ را که زدم کنار دیدم رو پاکت چاپ شده که در امریکا تحویل داده بشه و باز نشه و...
اگر کسی مصاحبه داره و میره سفارت برای ویزا از خانمی که مدارک را تحویل میگیره بپرسه چه باید کرد و ایا شخص دیگه ای میتونه مدارک را برای پلمپ مجدد ببره چون تا دوشنبه من نمیتونم تلفن بزنم ( تماس دوشنبه تا پنجشنبه ساعت 3 تا 4
تشکر کنندگان: سمانه777 ، s.s.h ، ASALI ، گل نهال ، AsemanAbee ، nika
(2013-03-15 ساعت 16:46)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 15:59)AsemanAbee نوشته:  

ﺷﻬﻼ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻭﯾﺰﺍ ....
ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﻦ
ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﺪ ﺷﺎﯾﺪ ﮐﻤﮏ ﺗﻮﻥ ﮐﻨﻪ ...

http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html
ﺳﻮﺍﻝ ۵۸ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩﻩ
. من بسته ویزای خود را باز کردم. باید چه کاری انجام دهم؟

لطفاً بسته ویزا و پاسپورت خود را (همراه با ویزا) بین دوشنبه تا جمعه بین ساعات ٣٠:٨ تا ٠٠:٥ بعد از ظهر به دفتر ما بیاورید، یا آن را از طریق خدمات پست ترکیه (PTT) به کنسولگری ارسال کنید (برای لینک مستقیم با تارنمای آنها روی لینک کلیک کنید).
ﻭ ﺍﯾﻦ ...
http://mohajersara.com/thread-2391-post-...#pid185625
مرسی عزیزم پستهایی که برام گذاشتی واقعا مفید بود و با خوندنشون کمی خیالم راحت شد بعضی ها رفته بودند و مشکلش در سفارت سوییس (حافظ منافع آمریکا) در ایران حل کرده بودند .
حالا من باید ببینم در حال حاضر چه سفارتی اینکار میکند اگر کسی اطلاعی دارد راهنمایی کند .
تشکر کنندگان: گل نهال ، ASALI ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، LALILO ، fariba_a ، shivarahbari ، babak_1363 ، nika ، zohre02
دوستان کسی میدونه expire date کلیر شده ها از رو چه حسابیه؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: nika ، sharmin66
(2013-03-15 ساعت 10:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 10:17)LALILO نوشته:  سلام صبح همگی بخیر
می گم همه کسایی که حدود روزهای مصاحبه من بودن آپدیت شدن .
پس چرا مال من آپدیت نشده؟
من تا حالا 2-3 بار آپدیت شدم که آخریش 19 فوریه بوده.غم دارم Sad
سلام
همه كساني كه با من مصاحبه داشتن الان رفتن امريكا يا نهايتش مجبورن تا دو ماه ديگه برن .
هر وقت احساس كردي غم داري چون اپديت نشدي ياد من بيفت ، بعد لبخند ميزني Wink
هر وقت هر دو تاتون غمگین شدید یاد من بیوفتین که با شماره ی کیس **17هنوز مصاحبه نرفتمBig Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-03-15 ساعت 19:51)marjani نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 10:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 10:17)LALILO نوشته:  سلام صبح همگی بخیر
می گم همه کسایی که حدود روزهای مصاحبه من بودن آپدیت شدن .
پس چرا مال من آپدیت نشده؟
من تا حالا 2-3 بار آپدیت شدم که آخریش 19 فوریه بوده.غم دارم Sad
سلام
همه كساني كه با من مصاحبه داشتن الان رفتن امريكا يا نهايتش مجبورن تا دو ماه ديگه برن .
هر وقت احساس كردي غم داري چون اپديت نشدي ياد من بيفت ، بعد لبخند ميزني Wink
هر وقت هر دو تاتون غمگین شدید یاد من بیوفتین که با شماره ی کیس **17هنوز مصاحبه نرفتمBig Grin
با سلام دوستان ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم وامروز ویزامون امد ولی در ویزای همسرم اسم او را به جای hojatollahنوشته اندhojjatollahحالا ما باید این اشتباه تایپی را که از طرف سفارت می باشد چه کنیم از صمیم قبل از پاسخ گویی شما متشکریم.
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، nika ، lilac ، zohre02 ، soruosh
خب به سلامتی صد روزه شدیم !!

امیدوارم اونهائی که صبرشون تموم شده یا بنا بدلایلی نمیتونن زیاد منتظر بمونن ، زودتر کلیر بشن ، اما گذشته از همه چیز ، جدا" بی معرفتن . . .

به هر حال منکه فکر میکنم این قضیه ریشه اقتصادی داره ، چرا که در ایام عید که مسافر ایرانی زیاد دارن ، تابستانها هم توریست هست ، اما بعد از 14 - 15 فروردین تا اواسط خرداد مسافرهای ایرانیشون کم میشه ، برای همین با هم توافق کردن که یک جوری برنامه ریزی کنن که مسافرهای 15 فروردین تا 15 خردادشون هم تضمین بشه ، بنابر این و احتمالا" از پنجم تا دهم فروردین به بعد باید منتظر سیل کلیرها باشیم ،

(2013-03-15 ساعت 23:06)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 23:02)mehdididam نوشته:  
خب به سلامتی صد روزه شدیم !!

امیدوارم اونهائی که صبرشون تموم شده یا بنا بدلایلی نمیتونن زیاد منتظر بمونن ، زودتر کلیر بشن ، اما گذشته از همه چیز ، جدا" بی معرفتن . . .

به هر حال منکه فکر میکنم این قضیه ریشه اقتصادی داره ، چرا که در ایام عید که مسافر ایرانی زیاد دارن ، تابستانها هم توریست هست ، اما بعد از 14 - 15 فروردین تا اواسط خرداد مسافرهای ایرانیشون کم میشه ، برای همین با هم توافق کردن که یک جوری برنامه ریزی کنن که مسافرهای 15 فروردین تا 15 خردادشون هم تضمین بشه ، بنابر این و احتمالا" از پنجم تا دهم فروردین به بعد باید منتظر سیل کلیرها باشیم ،

این نظر جالبیه...به نظرت چقدر صحت داره این حرف؟

این موضوع برای پارسال اتفاق افتاده؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: armin1 ، nika ، ASALI ، habibi
پارسال سفارت از اخرهاي بهمن تا شب عيد اصلاً شماره اي اعلام نكرده بود . البته نوشته بودن كه سفارت به خاطر تعميرات يكماه بسته است . شب عيد ولي خيلي ها كلير شده بودن . البته پارسال ارمنستاني هم در كار نبود . به هر حال من كاملاً مطمئنم كه هفته ديگه يه تعداد زيادي اعلام ميشه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
سلام Tongue
٤روز گذشته از مصاحبه و من يك مسافرم

Big Grin
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان