موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با آرزوی سلامتی و سالی خوش برای همه دوستان منتظر
امیدوارم سالی پر از سلامتی و شادی را پیشرو داشته باشید و این انتظار آخرین انتظار زندگیتان باشد .
برای همه و خودم امید کلیر شدن را از خداوند منان خواهانم
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-23 ساعت 00:37)afshin-b نوشته: دوستان جمعه هم تموم شد. آنکارا این هفته فقط یک نفرو اعلام کرد؟
متاسفانه فقط يك نفر..
واينهمه كيس در صف انتظار..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز همچنان پر انرژی باشین که خبرهای خوشی در راهه.این هفته دیگه به قول ندا باید بترکونین
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امیدتان را از دست ندید
خدا با ماست
بالاخره این انتظارم تموم میشه میریم اونور اونجا باید هیانتظار بکشی کی برگردی خانوادت رو ببینی.
به امید خدا خیلی زود همه clear میشن
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
بخدا کف کردیم!!!!
کارمون شده هر روز هر ساعت و هرلحظه سایت کذایی نگاه کردن
باورتون شاید نشه من از خواب پانشده صورتم را نشسته میشینم پست کامپیوتر اول سایتو چک میکنم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-23 ساعت 17:36)mohammad fazli نوشته: بخدا کف کردیم!!!!
کارمون شده هر روز هر ساعت و هرلحظه سایت کذایی نگاه کردن
باورتون شاید نشه من از خواب پانشده صورتم را نشسته میشینم پست کامپیوتر اول سایتو چک میکنم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شما که هنوز 1 ماهه شدی برادر من ...عجله نکن !!! عمو سعید رو ببین 1 ماه شده ولی هنوز از خوشحالی عصا و یه پاش رو بالا گرفته و ابرو بالا می ندازه هیچ شکایتی هم نداره...
مخلص عمو سعید نیز هستیم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-22 ساعت 18:03)shivarahbari نوشته: سلام دوستان
سایت ceac امروز برای من آپدیت شده و برای تاریخ امروز نوشته ready میدونید یعنی چی؟
وقتی روی readyکلیک می کنم پیام زیر میاد
Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
کسی میدونه این یعنی چی؟
یعنی دوباره باید مصاحبه برم؟
سلام عزیزم . واسه منم که هنوز مصاحبه نرفتم با همین متن آپدیت شده . دلیلشو نمی دونم .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه
روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم 20 مارچ به همراه KOUROSHAVIN مصاحبه داشتیم که کوروش 19 مارچ مصاحبه داشت و خلاصه من و همسر و KOUROSHAVIN و خانواده محترم هم به سلامتی صورتی گرفتیم،به غیراز ما 2 نفر آقا پسر جوون بودن و یک مادر و فرزند و همچنین یک خانم جوون به اسم ندا که همشون صورتی گرفتن و مهاجرسرایی نبودن ، همچنین یک آقا و خانم مشهدی بودن که اونها هم مهاجرسرایی نبودن و 21 مارچ مصاحبشون بود که اونها هم صورتی گرفتن ، الانم آنکارا هستیم و فردا من و همسر جان بر میگردیم .... ما رو در جمع کلیرنسیها پذیرا باشید اگر عمری باقی بود تهران می نویسم براتون....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-23 ساعت 20:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-23 ساعت 20:56 توسط milad_aae.)
سلام و تبریک مجدد
آپدیت کیسها کجا مشخص میشه؟؟
فقط همون بالای صفحه ای که کیس رو نوشته Administrative processing ؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ 
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روز
دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان بیش از 90 روز از مصاحبه ما میگذره و هیچ اثری از کلیرنس نیست. به نظر شما چطور میشه پیگیری کرد و خبری از روند پرونده گرفت؟ البته ایمیل هم زدم ولی پاسخی دریافت نکردم)):
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
اقا عادی هستش کارت
همه مثل شما هستن
من خودم هر روز به خودم قول میدم ۲ هفته نگاه نکنم سایت رو ولی صبح که میشه روز از نو روزی از نو
دنیا رو باید ساده بگیری که خوب بگذره