کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-22 ساعت 17:36)sooso نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 13:41)lot2013 نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 13:03)sooso نوشته:  دوستان آخرین کلیر آنکارا برا چه تاریخی بوده؟ گاهی فکر میکنم سایتی که چک میکنم آپدیت نیست، به کلیر شماره های 3000 نرسیده هنوز؟؟؟

به لحاظ شماره کیس آخرین کیس کلیر شده 2013AS2973 که یکنفره بوده آخرین آپدیت این کیس 22 فوریه 2013 بوده.

و به لحاظ تاریخ آخرین بار 20 مارچ 2013 سایت سفارت در آنکارا آپدیت شده که چهارشنبه بوده.
در این روز یکنفر آپدیت شد به شماره 2013AS1459
که اینهم یکنفره بوده. آخرین آپدیت این کیس 15 مارچ 2013 بوده.

امیدوارم مفید باشد.
مرسی،(منظورتون از آپدیت اینجا همون کلیر هست)
من 21 مارچ آپدیت شدم بعد از مدتها اما خبری از کلیرنس نیست
+++++++++++++++++++++++++
سلام lot2013 عزیز،
منم 21 مارچ آپدیت شدم ، بار قبل هم 12 مارچ آپدیت شده بودم...راستی منم یک نفر هستم اگه خدا قبول کنه!!!Big Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، feyzgostar ، mori ، alirezass ، lot2013 ، مرآت74 ، Tomas ، sooso ، rozelo
(2013-03-23 ساعت 02:22)natasha نوشته:  سلام دوستان عزیز، من یک سوال داشتم، می‌خواستم بدونم وقتی‌ والدین من کلیر شدن،من می‌تونم برم ترکیه و پاسپورت هاشونو ببرم و ویزاها شونو بگیرم، اگر می‌تونم چه مدرکی احتیاج هست برای این کار؟ سپاسگزارم

با سلام به شما دوست عزیز وشاد باش سال نو باید بگویم که اگر شما جزء افراد کیس نباشید نمیتوانید برای پاسپورت ها اقدام کنید وحتما باید یکی از کسانی باشد که در مصاخبه شرکت کرده است
تشکر کنندگان: kasrafo ، Rouzbeh1976 ، ikamaly ، Tomas ، natasha
سلام
با آرزوی سلامتی و سالی خوش برای همه دوستان منتظر
امیدوارم سالی پر از سلامتی و شادی را پیشرو داشته باشید و این انتظار آخرین انتظار زندگیتان باشد .
برای همه و خودم امید کلیر شدن را از خداوند منان خواهانم
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
(2013-03-23 ساعت 00:37)afshin-b نوشته:  دوستان جمعه هم تموم شد. آنکارا این هفته فقط یک نفرو اعلام کرد؟

متاسفانه فقط يك نفر..
واينهمه كيس در صف انتظار..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، Soap McTavish ، bmojtaba ، lot2013 ، feyzgostar ، ikamaly ، ali2316 ، مرآت74 ، Tomas
دوستان عزیز همچنان پر انرژی باشین که خبرهای خوشی در راهه.این هفته دیگه به قول ندا باید بترکونین
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، raham ، ASALI ، lot2013 ، feyzgostar ، mrr777 ، ikamaly ، ali2316 ، مرآت74 ، Tomas ، valencia ، nina22 ، soruosh ، IN.USA@2013
دوستان امیدتان را از دست ندید
خدا با ماست
بالاخره این انتظارم تموم میشه میریم اونور اونجا باید هیانتظار بکشی کی برگردی خانوادت رو ببینی.
به امید خدا خیلی زود همه clear میشن
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish ، bmojtaba ، raham ، armin1 ، lot2013 ، feyzgostar ، mrr777 ، ikamaly ، ali2316 ، مرآت74 ، Tomas ، valencia ، Gerdoo
بخدا کف کردیم!!!!
کارمون شده هر روز هر ساعت و هرلحظه سایت کذایی نگاه کردن
باورتون شاید نشه من از خواب پانشده صورتم را نشسته میشینم پست کامپیوتر اول سایتو چک میکنم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-03-23 ساعت 17:36)mohammad fazli نوشته:  بخدا کف کردیم!!!!
کارمون شده هر روز هر ساعت و هرلحظه سایت کذایی نگاه کردن
باورتون شاید نشه من از خواب پانشده صورتم را نشسته میشینم پست کامپیوتر اول سایتو چک میکنم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

شما که هنوز 1 ماهه شدی برادر من ...عجله نکن !!! عمو سعید رو ببین 1 ماه شده ولی هنوز از خوشحالی عصا و یه پاش رو بالا گرفته و ابرو بالا می ندازه هیچ شکایتی هم نداره...Big Grinمخلص عمو سعید نیز هستیمWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-03-22 ساعت 18:03)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
سایت ceac امروز برای من آپدیت شده و برای تاریخ امروز نوشته ready میدونید یعنی چی؟
وقتی روی readyکلیک می کنم پیام زیر میاد

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
کسی میدونه این یعنی چی؟
یعنی دوباره باید مصاحبه برم؟

سلام عزیزم . واسه منم که هنوز مصاحبه نرفتم با همین متن آپدیت شده . دلیلشو نمی دونم .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: shivarahbari ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-22 ساعت 13:22)rira1982 نوشته:  دوستان یک سوال بی ربط دارم: کسی که مدیکال یک بار داده می تونه قبل از شش ماه یک بار دیگه مدیکال بده تا فرصت پیدا کنه دیر تر به یو اس سفر کنه؟ الان برای من نزدیک 4 ماهه از اعتبار مدیکالم می گذره

بله .شما قبل از اينكه بريد سفارت تا پاسپورت رو تحويل بديد ميتونيد يه وقت بگيريد براى مديكال و بعد از گرفتن نتيجه ،پاسپورت و مديكال جديد رو تحويل سفارت بديد تا تاريخ اعتبار ويزاتون تغيير كنه .

(2013-03-23 ساعت 17:51)shishipapa نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 18:03)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
سایت ceac امروز برای من آپدیت شده و برای تاریخ امروز نوشته ready میدونید یعنی چی؟
وقتی روی readyکلیک می کنم پیام زیر میاد

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
کسی میدونه این یعنی چی؟
یعنی دوباره باید مصاحبه برم؟

سلام عزیزم . واسه منم که هنوز مصاحبه نرفتم با همین متن آپدیت شده . دلیلشو نمی دونم .

سلام .براى شما كه نرفتيد مصاحبه اين متن درسته و طبق روالش آپديت شده و بعد از مصاحبتون (بسته به نتيجه مصاحبه) تغيير ميكنه. دليلش هم اينه كه الان كيس شما اماده است براى انجام مصاحبه .
در مورد اين دوستمون كه مصاحبشون انجام شده و اين سايت مجدد اين متن قبل مصاحبه رو آورده بايد بگم اين مورد يه اشتباه فنى بايد باشه ، چون زمانى كه كيس وارد پروسه كليرنس ميشه اين پيغام به Administrative processing تبديل ميشه و روى همين حالت باقى مي مونه حتى زمانى كه كلير ميشيد و فقط وقتى تغيير ميكنه كه ويزاتون چاپ بشه ( كه ميشه issued) و يا اينكه درخواست ويزا رد بشه ( كه ميشه refused) .
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: shivarahbari ، ikamaly ، shishipapa ، Maryam3023 ، kasrafo ، lot2013 ، Tomas ، valencia ، مرآت74 ، Gerdoo ، AFSHIN-PIC
ما هم 20 مارچ به همراه KOUROSHAVIN مصاحبه داشتیم که کوروش 19 مارچ مصاحبه داشت و خلاصه من و همسر و KOUROSHAVIN و خانواده محترم هم به سلامتی صورتی گرفتیم،به غیراز ما 2 نفر آقا پسر جوون بودن و یک مادر و فرزند و همچنین یک خانم جوون به اسم ندا که همشون صورتی گرفتن و مهاجرسرایی نبودن ، همچنین یک آقا و خانم مشهدی بودن که اونها هم مهاجرسرایی نبودن و 21 مارچ مصاحبشون بود که اونها هم صورتی گرفتن ، الانم آنکارا هستیم و فردا من و همسر جان بر میگردیم .... ما رو در جمع کلیرنسیها پذیرا باشید اگر عمری باقی بود تهران می نویسم براتون....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام و تبریک مجدد
آپدیت کیسها کجا مشخص میشه؟؟
فقط همون بالای صفحه ای که کیس رو نوشته Administrative processing ؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: مرآت74 ، kasrafo ، Tomas ، ikamaly
سلام دوستان
الان بیش از 90 روز از مصاحبه ما میگذره و هیچ اثری از کلیرنس نیست. به نظر شما چطور میشه پیگیری کرد و خبری از روند پرونده گرفت؟ البته ایمیل هم زدم ولی پاسخی دریافت نکردم)):
تشکر کنندگان: مرآت74 ، Tomas ، valencia
(2013-03-23 ساعت 22:52)sla59 نوشته:  سلام دوستان
الان بیش از 90 روز از مصاحبه ما میگذره و هیچ اثری از کلیرنس نیست. به نظر شما چطور میشه پیگیری کرد و خبری از روند پرونده گرفت؟ البته ایمیل هم زدم ولی پاسخی دریافت نکردم)):

باید صبور باشی یه سری به منتظر سرا بزنی متوجه میشی.کدوم سفارت مصاحبه شدی؟
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: ASALI ، گل نهال ، مرآت74 ، kasrafo ، Tomas ، nina22 ، soruosh ، Gerdoo
اقا عادی هستش کارت
همه مثل شما هستن
من خودم هر روز به خودم قول میدم ۲ هفته نگاه نکنم سایت رو ولی صبح که میشه روز از نو روزی از نو
دنیا رو باید ساده بگیری که خوب بگذره
تشکر کنندگان: گل نهال ، Maryam3023 ، Soap McTavish ، Tomas ، ali2316 ، nina22 ، armin1 ، feyzgostar ، ikamaly ، Gerdoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان