موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
جدی جدی تسخیر کردیم اینجاروها.......
بچه های آنکارا،ایروان.نبینم نا امید باشین.
یالا بیاین وسط.به زودی خبرای خوب واسه همه تو راهه.
موفق باشین همگی.
لاتاری 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
پس با این اوصاف یه هوووووووووووووووووووورای بلند افتادیم به افتخار دوستان کلیر شده.آخ که چقدر مزه داره .انشااله که همگی زودی کلیر می شیم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ههههههوووووووووووووووووووووووورا
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
روز ٤شنبه كه همسر من كلير شد ٥شنبه صبح با ماهان رفت انكارا ساعت ١٠ كذر نامه جديد و قديميش را تحويل داده بود ما بعد از مصاحبه كذرنامه را تعويض كرده بوديم ٥شنبه سايت به روز شد و روز جمعه ايشود شد ولي به تعطيلي شنبه و ١شنبه روز ٢شنبه pttساعت ٢ظهر تحويل داد. جالبه روز١شنبه از سفارت براي ما ايميل دريافت ويزا امده بود و اميدوارم همه دوستان از اين انتظار سخت به زودي رها شوند و تشكر مي كنم از تمام دوستان .هميشه موفق باشيد.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امشب از دلواپسی زیاد زنگ زدم کی سی سی سوال کردیم از اینکه پرونده طول کشیده دلیلش چیه و اینا خانمی که جوابگو بود بعد از اینکه مشخصات کیس و فرد برنده رو چک کرد و وارد سیستم کرد گفتن فایل پروندتون دیگه ارسال شده ترکیه به اونجا زنگ بزنین الانم خیلی وقته آپدیتهای مکرر ما دیگه استاپ شده نه به اون مقع که شب و روز آپدیت میشدیم نه به الان که خیلی وقته خبری نیست ا.ینکه گفتن پرونده ارسال شده آنکارا منظورشون چی میتونه باشه؟؟؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 21:43)sh_aytak نوشته: دوستان من امشب از دلواپسی زیاد زنگ زدم کی سی سی سوال کردیم از اینکه پرونده طول کشیده دلیلش چیه و اینا خانمی که جوابگو بود بعد از اینکه مشخصات کیس و فرد برنده رو چک کرد و وارد سیستم کرد گفتن فایل پروندتون دیگه ارسال شده ترکیه به اونجا زنگ بزنین الانم خیلی وقته آپدیتهای مکرر ما دیگه استاپ شده نه به اون مقع که شب و روز آپدیت میشدیم نه به الان که خیلی وقته خبری نیست ا.ینکه گفتن پرونده ارسال شده آنکارا منظورشون چی میتونه باشه؟؟؟
منظورشون اینه که بعد از تعیین وقت مصاحبه پرونده رو به سفارت می فرستن و اگر اطلاعاتی می خواید باید از سفارت بگیرید
بعد از این همه وقت که از هیچ کدوم از سفارتها خبری نیست, قراره این هفته کلی هورا داشته باشیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعد ازینکه من به سفارت ایمیل زدم که آیا مدیکال به دستتون رسیده یا نه؟!؟! (مدیکال ما یه آزمایش 2ماه داشت، تو این مدت کلیر هم شدیم و دکتر اونگان 4شنبه به ما ایمیل زد که مدیکال رو به سفارت فرستادیم.منم به سفارت ایمیل زدم که رسیده یا نه و ما بیایم واسه ویزا اگر مشکلی هست اطلاع بدین) حالا جواب اومده که مدیکالتون امروز به دست ما میرسه. و یه شماره تلفن خواسته؟!
به نظر شما مشکلی هست؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 21:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 22:00 توسط mino2013.)
(2013-05-13 ساعت 20:36)sce نوشته: جدی جدی تسخیر کردیم اینجاروها.......
بچه های آنکارا،ایروان.نبینم نا امید باشین.
یالا بیاین وسط.به زودی خبرای خوب واسه همه تو راهه.
موفق باشین همگی.
ما آنکارایی ها همچون عقاب از دور نظاره گر ماجرا هستیم
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من از یکی از بچه هایی که اونور بوده شنیدم میشه وکیل گرفت و این پروسه کلیرنس رو جلو انداخت آیا درست است؟؟!!
من خودم بهش گفتم بعید میدونم حالا نظر شما چی؟؟؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که متاسفانه بعداز6ماه کلیرنشدند،بایددوباره مدیکال انجام دهند؟