موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 12:14)linuxer نوشته: (2013-05-18 ساعت 05:01)zanganeh نوشته: (2013-05-18 ساعت 04:22)linuxer نوشته: خداییش از من بیکارتر اینجا وجود داره؟؟؟؟
ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد روز شنبه از فرط بی خوابی اومدم مهاجر سرا
i Love You PMC
سلام دوست من.
شرمنگنات عوضور ميوم برابر ساعت سيس اباد ساعت حضور جنابعالي : امروز 03:22 AM ميباشد.
مراتب فوق جهت اعلام حضور اينجانب در ساعت امروز 04:01 AM و درخواست ارائه دستورات مقتضي براي اقدامات حراستي نخسوزن لايك همراه با كمي رتبه اعلام گرديد.
با تجديد احترامات ويژه : دايي مسعود
با سلام به اقا دایی مهاجر سرا
آقا دایی من به وقت میهن اسلامی شهر تهران و به گفته ساعت گویا ۱۱۹ ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد امروز مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ خورشیدی اینجا بودم ولی نمی دونم چرا این ساعت سیس اباد یک ساعت عقب تره شاید به حالت تابستونی در نیاوردنش
در کل مخلص آقا دایی و بروبکس گل مهاجر سرا نیز هستیم
سلام لاينوكسر عزيز.
كامنت دايي فقط جهت اعلام حضور در كنار شما بود و منبع ساعت سيس اباد ساعتي است كه در هر پيام و در قسمت منتها عليه راست به سمت پايين يعني جنوب شرقي صفحه ثبت ميشود ضمنا از دايي به دل نگيريد هدف برون رفت از فضاي دهشتناك انتظاري تلخ است كه نتيجه اش دستاوردي شيرين است.مخلص شما و تمام دوستان مهاجرسرايي دربست از خود سيس اباد تا سر پل خواجو كه ياروم ايستادست.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ، از ابوظبى خبرى نيست كسى اپديت نشده .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 16:00 توسط AFSHIN-PIC.)
سلام به همه دوستان و هم قطاران عزیز
من و bmojtaba هم دیروز حدود 2:30 بعد از ظهر وارد فرودگاه ایران شدیم
قبل از هر چیز به کلیر شده های پیشکسوت تبریک و شادباش میگم و آرزو میکنم همانقدر که این مرحله دیر و کند گذشت در عوض مراحل بعدی سهل و سریع براشون سپری شه
مطلبی که براتون مینویسم شاید مربوط به سفرنامه بشه ولی با شرایط و حال و هوای این تاپیک و اینکه بعضی دوستان بخاطر طولانی شدن پروسه کلیر حوصله خوندن تاپیکهای دیگه را نداشته باشن ، اینجا مطرح میکنم تا در هزینه و زمان کسانی که به آنکارا میرن صرفه جویی شه.
پنجشنبه بعد از اینکه بسته پستی را از PTT گرفتم رفتم دفتر ماهان (نزدیک هتل ددمان) البته با همراهی bmojtaba و pouya عزیز و اونجا هم با rouzbehdarvishi حضوری آشنا شدیم.
برناممون این بود از استانبول برگردیم. برای همین بلیت هواپیما را که سیستمی بود از آنکارا - یکشنبه انداختیم به استانبول - جمعه
هزینه این تغییر شد 13 یورو یا با ضریب تبدیل روز 31 لیر. پس سریع برگشتیم و وسایل را جمع کردیم و حدود 10 شب پیاده از ETAP هتل رفتیم مترو کیزلای. همسفر من تو این مرحله bmojtaba بود برای همین یک بلیت دوتایی مترو بمبلغ 3.5 لیر گرفتیم با خط سبز رنگ مترو رفتیم ترمینال آشتی ( Ankara Otogarı Aşti ) از همانجا مستقیم وارد سالن ترمینال شدیم و از شرکت nilüfer برای 11:30 شب به مقصد استانبول بلیت گرفتیم.
مترو از کیزلای تقریبا 25 ذقیقه ای میرسه ترمینال. در ضمن شرکتهای زیادی برای استانبول بلیت دارن اتوبوسهای عادی 30 لیر و VIP برای هر نفر 48.5 لیر (من قبلا هر دو را سوار شدم فرق آنچنانی ندارن البته شاید شاید سرویس بعضی خیلی متفاوت باشه)
آنکارا تا استانبول 6 ساعته پس ما 5:30 رسیدیم ترمینال استانبول همانجا مترو هست برای فرودگاه. از در مترو که رد بشید دستگاه داره که نفری 3 لیر میاندازید تو اون و یک ژتون (سکه پلاستیکی قرمز) بهتون میده ظاهرا اسکناس هم میگیره اما ما نفری سه سکه یک لیری انداختیم
خلاصه مسیر بسمت فرودگاه مشخصه فقط موقع سوار شدن به قطار از یکی بپرسید چون اینطور که ما فهمیدیم از یک مبدا به مقاصد متفاوت قطار هست. اگه اشتباه نکنم دهمین ایستگاه از مبدا فرودگاهه زمان تقریبی 20 دقیقه و جالب اینکه بدون خروج از ساختمان مترو با طی مسافتی از روی تابلوها که تصویر هواپیما هم داره یکضرب وارد سالن فرودگاه میشوید و بقیه داستان .... 
به هر حال من و bmojtaba که از این حرکت انقلابی خیلی خوشمون اومد اما اگه کسی حوصله نداره بخودش زحمت بده همون پرواز آنکارا - تهران بهترین انتخابه ... 
من این مرحله سفر رو مدیون علیرضا دوست خیلی خوبم هستم. (من اسمشو گذاشتم منتظر - اسیر چون واقعا تو آنکارا چهار ماهه اسیر این مرحله کلیرنس شده ولی علیرغم سن کمش روحیه و فکر بزرگی داره. )
اگه به کار کسی اومد کانتر رتبه رو یکی تکون بده خیلی ثابت نمونیم
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل مهاجرسرایی
من هفته قبل مصاحبه داشتم تو ابوظبی و برگه نه خیلی قشنگ آبی گرفتم (کلیرنس) میخواستم یه راهنمایی کنین تو کدوم سایت میتونم وضعیتمو چک کنم؟ مرسی
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 14:44)habibi نوشته: (2013-05-18 ساعت 13:34)princesess نوشته: کسی می دونه ک معمولا چقدر طول می کشه که کیس های ستاره دار کلیرشون کاملا تموم شه ؟
بعد از تماس با سفارت معمولا" هفته بعد كلير مي شوي.
جناب حبیبی واسه تماس ایمیل کافیه یا باید زنگ بزنیم؟وایا واقعا معمولش یک هفته است؟خدا از زبونتون بشنوه من فکر میکردم مثل تی تی موسی ومریم ۲ صحبت ماه هاست.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
خانم پرنسس لطف کنید نتیجه ی تحقیقاتتون رو راجع به ستاره دار شدن درسایت بذارید.
کیس نامبر 2013as1###
تعداد اعضا چهار نفر مصاحبه هفته ی اول دسامبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم اومدم تو جمع شما
كلا چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 17:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 17:38 توسط negar_karimi6.)
سلام دوستان
ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده
ممنون میشم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من دلم آپديت سيس ميخواد..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 18:12 توسط princesess.)
(2013-05-18 ساعت 14:44)habibi نوشته: (2013-05-18 ساعت 13:34)princesess نوشته: کسی می دونه ک معمولا چقدر طول می کشه که کیس های ستاره دار کلیرشون کاملا تموم شه ؟
مطمئنید ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه .
(2013-05-18 ساعت 17:20)amiraryan نوشته: خانم پرنسس لطف کنید نتیجه ی تحقیقاتتون رو راجع به ستاره دار شدن درسایت بذارید.
چشم ... هنوز جواب ایمیل رو ندادند ...
راستی دوستان به نظرتون الان برنده اصلی کلیر شده دیگه نه ؟ یعنی منه همراه هنوز کلیر نشدم
؟
چون از نظر من قاعدتا باید اینجور باشه که اول برنده ویزا رو بگیره بعد همراهان ...اشباه می کنم من عااااااااااایاااااااااااااااااااا؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 17:08)amiraryan نوشته: (2013-05-18 ساعت 14:44)habibi نوشته: (2013-05-18 ساعت 13:34)princesess نوشته: کسی می دونه ک معمولا چقدر طول می کشه که کیس های ستاره دار کلیرشون کاملا تموم شه ؟
جناب حبیبی واسه تماس ایمیل کافیه یا باید زنگ بزنیم؟وایا واقعا معمولش یک هفته است؟خدا از زبونتون بشنوه من فکر میکردم مثل تی تی موسی ومریم ۲ صحبت ماه هاست.
ببخشید دوستان کیس ستاره دار یعنی چی؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه من ٤ سالشه و از روزى كه فهميده ميريم امريكا پيش دختر داييم كه همسن خودشه خيلى خوشحاله كلأ زندگى ما عوض شده مثل همه مثلأ هرچى ميخواد ميگم بابا ديگه امريكا برات ميخرم بردنش سخته خلاصه جا افتاده براش و هر چيزى كه دوس داره ميگه بابا امريكا برام اينم بخر البته چيزايى كه دوست داره ماشينه بيشتر ههههه بگذريم تو دبى يه روز صبح زود بيدارش كرديم و تا ساعت ١ تو nmc بوديم خيلى خسته شد دو روز بعدم كه باز صبح زود تو خواب برديمش ابوظبى سفارت تو راه برگشت تو ماشين به من گفت بابا فردا ديگه نريم امريكا ميخوام بخوابم خستم شد اصلأ نم امريكا دوس ندارم ديگه فكر كرده بود دو جايى كه صبح زود رفته امريكا بوده خلاصه اون زده شد ما هم كه هنوز نفهميديم برنده شديم يا باختيم زندگيه اينجا رو هم يادمون رفته خدا كنه زودتر تكليفمون مشخص شه ، كاش روز ثبت نام مداركم ميخواستن پست كنى براشون كه اگه بردى واقعأ برده باشى نه تازه اول استرس و انتظار و يك سال تو برزخ باشى ،.!؟:/
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 17:38)negar_karimi6 نوشته: سلام دوستان
ماسه هفته دیگه مصاحبه داریم میشه لطفا یه نفربازبان خیلی ساده و سلیسی جریان کلیرنس و مراحل بعدشوبگه تاامادگی ذهنی داشته باشم
خوب ازلحظه بعدازمصاحبه شروع کنید چندحالت وجودداره وقتی مصاحبه تموم شد وافسربرگه دستت میده
ممنون میشم
سلام دوست عزیز
برای اینکه زود راه بیفتی چند تا نکته رو اول باید رعایت کنی
1- اول یه امضا برای خودت درست کن تا بقیه بدونن کیس شما در چه مرحله ای هست تا کمکت کنن
2- هر سوال را در قسمت مربوط به خودش بپرس
3- برای اینکه کار با این سایتو یاد بگیری اینجارو بخون
موفق باشی
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا