کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-22 ساعت 11:27)mehdir نوشته:  دوستان از بين شماكه كلير شدين يا نشدين هنوز كسي هست كه توي يه شركت تحريم شده يا دولتي كاركرده باشه و به خاطر اون به مشكل خورده ؟
اگه كسي هست لطفا" از وضعيت بررسيش يه توضيحي بده .
دوست عزیز، کار کردن در این ادارات و شرکتها زیاد مهم نیست. دوستانی داشتم که در ادارات دولتی کار میکنند و کمتر از 2 ماه هم کلیر شدند.
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: b_argi ، amir82 ، arash_r15 ، shiraz mamali ، zohre02 ، mlo ، mhb161
دوستان سفارت 2 شنبه دیگه تعطیله ...آیا مطب اونگان هم تعطیله یا نه ؟ چون خود ترکیه تعطیل نیست انگاری ؟ هر چی هم زنگ می زنم نمی گیره این خطهاشون ... به نظرتون عکس هم لازم داریم دیگه ؟ باید قبل از اینکه بریم سفارت خودمون بریم دکتر یا نامه ای چیزی سفارت می ده ؟
یعنی هیچکی پیدا نمی شه تجربه ی مدیکال مجدد رو داشته باشه ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: b_argi ، afshin-b ، tajhizgaran ، ani_sheiton ، raham ، zohre02 ، AsemanAbee ، گل نهال ، mhb161
در راستاي كمپين شعر گويي ...يك شعر گفتم كه البته ميشد بيشتر روش كار كرد ولي بسه.گفتم به سمع و نظرتون برسونم.
يه صد روزه كه هي من خل شدنـدي......................... همه جا بر لبـــــــــم لبخنـــــد فتنـــــــــدي
قديما با خودم ميگفتم آخــــــــــــــــــر .........................كه اين مردم كه با خود حرف زدندي، خلندي؟!
هم اكنون من نات اونلي حرف زدندي ........................بات آلسو كج شوندي، چپ شوندي!
شده كارم در اين صـــــــــــــد روز آخــر.........................همش ناله، خلي، حدس مشنگي
كه آيا دست خود را خـــــوب شستـــم .......................در آن روزي كه انگشتم نگارش ميشدندي؟
كه آيا من كجــــــــــــــــــاها خواب بودم.......................كه افتادم در آن دوربين مخفي پشندي
كه آن روزي پس از ديــــــــــــــروز آن روز......................شدم آپديت صبح بودندي؟شب بودندي؟
كه آخر بار كه من آپديـــــــــــــــــت بودم......................شدم خود خود يا كه با تورفندي؟!
كه ديروز همــــــــــــــــان روز شب بعــــد......................چه خوردندي، چه پوشندي؟چه و چه؟!
آهاي اي آنــــــــــــــــكاراي ناز مـــــــــادر......................نميري تو از فشار كارمندي؟!
خودت بـــــــودي تا حالا محطــــــــــل ما......................كه بيني اين چقدر حال ميدهندي؟!
سه ماهي فكر كردي تا بــــه حــــال تو.......................كه پوشي كت يا كه تي شرت بندي؟
تيريپ لبخند برداشتي هرگــــــــــــــــــز.......................مث خل‌هاي لال و زورمندي؟
قيافـــــــــــــــــــه تو گرفتـــي جــان مادر......................براي هموطن از ترس بندي؟
كجا تــــــــــو تا حالا در صف بــــــــــودي......................برا سيصد دلار، يك نان قندي؟
تو اصلا استرس ديدي چه رنگي ست؟......................كه اوجش از براي تو به مرديست؟
چنار و يوسف و سلطان سليــــــــــمان.................... شده دغدغه‌ات اي شهر رندان
تو حال ميخـــــــــــواي حال من بگيري؟.....................همي لفتش دهي تا كه بميري؟
برو بـــــــــابــــا من آن شل ول نيم؛ني.......................من آن ايرانيم محكم مث شير
من آنـــــــــــــم كه همواره صف بوده‌ام.......................هميشه تا زانو تو كف(گل) بوده‌ام
يكي كنـــــــــــــــــكور دادم كه مادر نزاد.....................به دندان گرفتم به مترو مداد!
نتـــــــــــــــرسان مرا اي تو از انتــــــظار.....................كه من بودم و هستم در اين كارزار
تو كوري به غرعان،فيلان و بيـــــــــسار.....................نبيني همه اين صف انتظار
ولي ديگر از خود خجـــــــــــــالت بكش......................پاشو روي اين تنبلي خط بكش
بكن سايت كوفتي سيس را تمــــــام.......................بكش اون دهان! گشادت را تمام
فقط اين ستــــــــــــــاره سرت بهخورد......................سفيدي پاس‌ها تو سرت بهخورد
نه اينكه تو فـــــــــــــك كن كم آورده‌ام......................همي دان تو آدم نياورده‌ام
.................................................................................................
آره خوب حــدس زدي، من رد نمودم!......................بيا ثابت بكن تو تيك ندارني!
بيا ثابـــــــــــــــــــت بكن دعوا ندارني......................تهوع، اضطراب، زاري ندارني
بيا ثابت بكن تو خـــــــــــوب هستي......................پس از صد روز هنوز به گل نـَشستي
بيا ثابت كنيم همش طبيعيــــــست......................همش اسكل شدن بار قديميست
نگير جدي تو حالا دوست من تــــــو......................رفيق روز اول روز آخر...مهاجر اي مهاجر اي مهاجر
نگفتم اين كه تو هي غم بگيـــــــري.....................فقط خواستم كه از خنده بميري
همــــــــــــان دان زندگي كارزار بودي....................رود مان اين همه جاي كبودي
رويم ما به زودي زين سرايــــــــــــــي...................كه ناداشت با ما سر سازش گرايي
از اين روزا فقــــــــــــــــــط يادي بماند....................ز من شايد فقط نامي بماند
بسي اس زد بسي اس زد سانازي....................بماند جا در اين مهاجرسرايي
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-21 ساعت 23:13)KOUROSHAVIN نوشته:  آقایون,,,خانوما,,,,میدونم تکراریه خبرم اما مجبورم بازم بگم:
21می مجددا هرسه نفر کیس من آ پ د ی ت شد...ایندفه دیگه حتما اوباما داره بررسیش میکنهCoolدیگه من لطفا (کوروش آپدیتی)صدا کنیدTongue
چه گیری بمن دادن این کفارBig Grin
با اجازه مجدد تکرار مکررات عرض میشود تواریخ آپدیت این کیس مادرمرده من
25و27 مارچ+15آپریل ایمیلی)+13و14و15و20و21 می=؟

من چند پست قبل گفتم برو از همین حالا بلیتتو بگیر و مطمئن باش امروز عصر یا نهایتا فردا یک لیست بلند بالا از آنکارا میرسه به امید کلیر اکثریت دوستان مخصوصا علی و مجید عزیز که باید قبل از خودشون من براشون هورای رنگی بکشم . از حالا هو رو میکشم تا لحظه اعلام که به ررررا ش برسه Big Grin
در ضمن کوروش جان بخاطر نظر لطفت ممنون شرمنده کردی (رتبه)
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
(2013-05-22 ساعت 11:27)mehdir نوشته:  دوستان از بين شماكه كلير شدين يا نشدين هنوز كسي هست كه توي يه شركت تحريم شده يا دولتي كاركرده باشه و به خاطر اون به مشكل خورده ؟
اگه كسي هست لطفا" از وضعيت بررسيش يه توضيحي بده .
سلام دوست من.
تويكي از پستها كه يه اقا پسر 21 ساله گذاشته بودند و متاسفانه سفارت به ايشون ويزا نداده بود تو شغلهاي پدرشون تا معاون وزيري رو هم اعلام كرده بودند.حالا جدي يا شوخي بودنش رو نميدونم انشاا... خودشون اعلام ميكنن.

(2013-05-22 ساعت 11:21)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 23:49)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من.
دايي ميخواد يه ياداوري به خودش بكنه و اون اينكه هر وقت ميخوام صفتي رو به كسي تو يه سايت عمومي نسبت بدم اول فكر كنم بعد تو ذهنم مرور كنم بعد از اينكه 7 بار زبونم رو دور دهانم چرخوندم اجازه بدم از ذهنم تراوش كنه و به شكل يك جمله تو يكي از صفهات سايت نقش ببنده.
مثال: كي دوست داره كه يكي از خواهران و برادران افاغنه كه به عنوان يه مهاجر در كشور ما زندگي ميكنند و از امكانات يكساني برخوردار هستند يه روز تو يه سايتي ماها و هم وطنهامون رو مثل كفار يا هر چيز ديگه بدونند ...

اینی که الان فرمایش کردین جدی بود یا شوخی؟
سلام دوست من.
كورش آپ ديتي عزيز برو تو عمق مطلب بيخيال دايي.
زندگي همش يك شوخيه به قول هنرمندها طنز طنزه چه شيرين باشه چي تلخ.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، b_argi ، ani_sheiton ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، sce ، zohre02 ، shatsi ، mhb161 ، payam62
سلام من 25 اوریل مصاحبه داشتم و صورتی گرفتم سیس 26 اوریل اپدیت شدم اما دیگه نه.نظرتون چیه؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 11:03)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 23:12)sentinel نوشته:  درود به همه دوستان
از 23 اپریل که مصاحبه داشتم تا امروز یه بار هم آپدیت نشدم، به نظرتون این طبیعیه ؟

بله دوست عزيز طبيعيه.
سفارت ابوظبي يكي دو بار به فاصله دو سه روز بعد از مصاحبه آپديت مي كنه كه نشاندهنده ارسال اطلاعات از سفارت به آمريكا براي بررسي كيس هستش. يكي دو بار هم قبل از كلير كردن كه نشاندهنده اتمام تحقيقات و برگرداندن اطلاعات كيس به سفارت هست. كه البته با توجه به شلوغ شدن سفارت ابوظبي در ماههاي اخير مدت زمان اين روند يه مقدار طولاني تر شده.
دوستاني كه منتظر كلير شدن هستند مي بايست از ساعت 5 عصر تا 12 شب كيس خودشونو توي سايت سيس چك كنند و در صورتي كه آپديت صورت گرفت صبح روز بعد در سايت ابوظبي چك كنند.
من فكر مي كنم سفارت در هر هفته چند تا ليست تهيه مي كنه و ارسال مي كنه و به همين ترتيب از سمت مقابل ليست ها چك شده و به سفارت بركگردانده مي شوند
مثلا در هفته اول آپريل دو ليست داشتيم كه در ليست اول 7 كيس 4 آپريل آپديت شده بودند و آپديت بعديشون با هم 13 مي ساعت 5 عصر بود و 14 مي كلير شدند. و ليست دوم 2 كيس 5 آپريل آپديت شده بودند و آپديت بعديشون 14 مي بود كه 15 مي كلير شدند.
در مورد هفته دوم آپريل دو ليست داريم :
ليست اول شامل 10 كيس با تاريخ آپديت 10 آپريل
ليست دوم شامل 5 كيس با تاريخ آپديت 12 آپريل.
كه بي صبرانه منتظر آپديت و كلير شدن اين دو ليست هستيم.

سلام دوست عزيز، ممنون از اطلاعاتي كه در اختيار دوستان گذاشتيد.
مصاحبه ما و دوست خوبمان آرش كمانگير هفته دوم آپريل بوده كه 16 آپريل يعني دو روز بعد از مصاحبه آپديت شده است.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، b_argi ، lonelyman ، zohre02 ، lilac ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی ، mhb161
(2013-05-21 ساعت 14:07)lilac نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 13:28)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان من 37 روزه شدم ولی فقط 16 April آپدیت شدم .این یه خوده نگرانم میکنه .و یه مسئله دیگه اینه که وقتی کلیر شدیم اگر چیزی لازم باشه یا مدرکی اضافه بخوان تو همون سایت سفارت ابوظبی اعلام می کنن که همراه مدارک بفرستیم ؟ مدارکی که میخواد ،پاسپورت و کپی وقتی که دادن و csc هستش ؟

(2013-05-21 ساعت 13:47)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان سلام سوالی که دارم اینه که تو مدیکال به همراه عکس X-RAY یه برگه ای دادن بهم با تیتر vaccination documentation worksheet ،با اینکه پاستور من واکسن زده بودم کامل اونجا یکی دیگه زدن بهم.دوستانی که از این برگه گرفتن برای شما هم تو قسمت not age appropriate تیک خورده چون نگرانم میکنه این برگه .اگه از دوستان کسی از این برگه ها تو مدیکال سنتر بهش دادن یه خبری پیغام خصوصی بده که بیشتر از این برگه بدونیم شاید اون دوستانی که کارشون عقب افتاد به این برگه ربطی داشته باشه چون اگه مدیکال ناقص باشه به مشکل بر می خوریم و چیزیم هست که هیچ کدوممون دسترسی بهش نداشتیم .مرسی

سلام دوست عزیز نگران اون قسمت که نوشته not age appropriate نباشید به این معناست که واکسن مربوطه واسه سن شما نیازی نیست و مطمئن باشید اگر مدیکالتون موردی داشت به شما اعلام میکردند.... ایشالا وقتی کلیر شدید پاسپورت، برگه ای کلیرنس(آبی یا سفید) و پرینت csc رو به سفارت ببرید اگر نقص مدرکی داشته باشید روز مصاحبه در همان برگه کلیرنس براتون مشخص میکنند.... موفق باشید
سلام دوستان .من می خوام وقتی کلیر شدم پاسپورتمو پست کنم ابوظبی .این کاریه که چند تا از دوستانمو تو مهاجر سرا کردن .اما اگر این کار قابل قبوله پس امضاء پای اون فرمها چی می شه .که در مقابل آفیسر باید انجام می شد؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: b_argi ، shiraz mamali ، zohre02 ، lilac ، mhb161
سلام من یکماه اپدیت نشدم جریان چیه؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، b_argi ، zohre02 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 11:54)princesess نوشته:  دوستان سفارت 2 شنبه دیگه تعطیله ...آیا مطب اونگان هم تعطیله یا نه ؟ چون خود ترکیه تعطیل نیست انگاری ؟ هر چی هم زنگ می زنم نمی گیره این خطهاشون ... به نظرتون عکس هم لازم داریم دیگه ؟ باید قبل از اینکه بریم سفارت خودمون بریم دکتر یا نامه ای چیزی سفارت می ده ؟
یعنی هیچکی پیدا نمی شه تجربه ی مدیکال مجدد رو داشته باشه ؟

توی تقویم ترکیه که هیچ چیزی برای دوشنبه قید نشده که حاکی از تعطیلی باشه.منظورتون از عکس چیه؟عکس پرسنلی یا رادیولوژی؟متاسفانه شما خودت در مورد تجدیدمدیکال خط شکن هستی و خلقی منتظرن تا ببینین تجربه شما چی میشه!!!ولی من احتمال میدم یکی دوتا واکسن ناقابل ممت جون تجویز میکنه و همین.یه زنگ بزنی به ممت جون شاید منشی هاش بتونن بگن چکارکنی.تلفنش که همیشه جوابگو بوده قبلاRolleyes

**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: b_argi ، princesess ، shatsi ، lilac ، mehdi didam ، گل نهال ، رجبعلی ، mhb161 ، payam62
(2013-05-22 ساعت 13:09)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:07)lilac نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 13:28)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان من 37 روزه شدم ولی فقط 16 April آپدیت شدم .این یه خوده نگرانم میکنه .و یه مسئله دیگه اینه که وقتی کلیر شدیم اگر چیزی لازم باشه یا مدرکی اضافه بخوان تو همون سایت سفارت ابوظبی اعلام می کنن که همراه مدارک بفرستیم ؟ مدارکی که میخواد ،پاسپورت و کپی وقتی که دادن و csc هستش ؟

(2013-05-21 ساعت 13:47)آرش کمانگیر نوشته:  دوستان سلام سوالی که دارم اینه که تو مدیکال به همراه عکس X-RAY یه برگه ای دادن بهم با تیتر vaccination documentation worksheet ،با اینکه پاستور من واکسن زده بودم کامل اونجا یکی دیگه زدن بهم.دوستانی که از این برگه گرفتن برای شما هم تو قسمت not age appropriate تیک خورده چون نگرانم میکنه این برگه .اگه از دوستان کسی از این برگه ها تو مدیکال سنتر بهش دادن یه خبری پیغام خصوصی بده که بیشتر از این برگه بدونیم شاید اون دوستانی که کارشون عقب افتاد به این برگه ربطی داشته باشه چون اگه مدیکال ناقص باشه به مشکل بر می خوریم و چیزیم هست که هیچ کدوممون دسترسی بهش نداشتیم .مرسی

سلام دوست عزیز نگران اون قسمت که نوشته not age appropriate نباشید به این معناست که واکسن مربوطه واسه سن شما نیازی نیست و مطمئن باشید اگر مدیکالتون موردی داشت به شما اعلام میکردند.... ایشالا وقتی کلیر شدید پاسپورت، برگه ای کلیرنس(آبی یا سفید) و پرینت csc رو به سفارت ببرید اگر نقص مدرکی داشته باشید روز مصاحبه در همان برگه کلیرنس براتون مشخص میکنند.... موفق باشید
سلام دوستان .من می خوام وقتی کلیر شدم پاسپورتمو پست کنم ابوظبی .این کاریه که چند تا از دوستانمو تو مهاجر سرا کردن .اما اگر این کار قابل قبوله پس امضاء پای اون فرمها چی می شه .که در مقابل آفیسر باید انجام می شد؟
دوستان عزیز آنکارا و ابوظبی خوش به حالتون،! حداقل یه سایتی ياچیزی دارین دلتون خوش باشه که بعضی وقتها آپدیت پروندتون رو ببینید، بیچاره بچه های ایروان که هر چند وقت یه بار فقط یهو اعلام کلیر میکنند و همین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: el333 ، zohre02 ، lilac ، گل نهال ، mhb161
سلام من 11 آپریل مصاحبه داشتم آنکارا و فقط یکبار 23 اپریل آپدیت شدم نطرتون چیه خیلی نگرانم
2013as6xxx نفر*2 مصاحبه w2 اپریل آنکارا[/align]
تشکر کنندگان: b_argi ، KOUROSHAVIN ، shiraz mamali ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 13:09)rezajoon نوشته:  سلام من یکماه اپدیت نشدم جریان چیه؟

طبیعیه...من خودم بعد از مصاحبه آپ شدم و دیگر هیچ.یه ماه بعد به زور ایمیل آپ شدم و با دیگر هیچ..بعدش یهو بعداز 2ماه فک کنم دستشون خورد و شیر باز شد و شرشر آپ هوار شد سرم..یعنی اینکه زوال کیست عادیه رضاجوووووووونWink
غیرعادی میخوای؟کیس شاتسی...نامردا فک کنم گذاشتن واسه شب امتحان..چون هنوز لاشم وا نکردن بی معرفتاTongue
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: b_argi ، amairmonre ، shatsi ، lilistar ، رجبعلی ، mhb161
توی سیس هر کیسی رو میزنی این پیغامو میده ! چه خبره ؟! دارن چی کار میکنن؟
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، mino2013 ، ani_sheiton ، heidari1248 ، mhb161
(2013-05-22 ساعت 13:33)hnbroker نوشته:  میشه بگین چه ساعتهایی آنکارا کیس ها رو آپدیت میکنه

اگه میدونستیم که میشدیم پروفسوربالتازارBig Grin
اما اگه آنکارا آپ کنه بوقت ایران تا حدود5عصر و اگه آمریکا آپ کنه 5عصر به بعد(بوقت واشنگتن)
فعلا که بعلت هجوم بروبچس,سایتceac سابیده به الک و errorمیده
ارادتمند همه یاران
تشکر کنندگان: b_argi ، سمانه777 ، amairmonre ، ani_sheiton ، shatsi ، lilac ، رجبعلی ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان