کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-23 ساعت 15:45)heidari1248 نوشته:  سلام دوستان عزيز انكارا اپديت كرده، كسي هست؟؟؟؟

هنوز 17 ام مونده انکارا. تغییر نکرده که. خبری هست بگین. من با گوشیم .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، sce
اپديت ٢٣
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، hushmandco ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، sce ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-05-23 ساعت 15:53)heidari1248 نوشته:  اپديت ٢٣

آنکارا آپدیت شد
کیا کلیر شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: hushmandco ، سمانه777 ، KOUROSHAVIN ، lonelyman ، sce ، b_argi ، گل نهال ، hamedhamed
ما که نبودیم.. ولی شواهد حاکی از کلیر شدن بود. ایشالا دفعه بعد. قدرتمند ایستادیم...
سفرنامه
مبارک باشه.... برای همه آنکارایی ها مبارک باشه.....برای همه عزیزان مهاجر سرا مبارک باشه.....با اینکه ما (من و همسرم ) کلیر نشدیم اما 2 تا از بهترین دوستانم کلیر شدن....اولیش KOUROSHAVIN عزیز مرد هزار آپدیته این سایت ....مبارکت باشه ایشالله بری آنکارا و با دستی پر و بدون هیچ دردسری ویزاهای قشنگو بگیری و بیایی......بزن دست قشنگه رو بافتخارش ...... از دوستای دیگی آیدی sani که شوهرشون جلال از دوستای خوبه منه کلیر شدن ....مبارکتون باشه .....صنم خانم و جلال عزیز......
اینجا تهران....23 may ... سال 2013....i love u همه تون..........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تبریک به کلیر شدگان عزیز منم کلیر شدم بعد 197 روز دست کسی که منو گذاشت تو لیست درد نکنه چه دست سبکی داشت
فریادی که زدم و شنید مثل اینکه
مصاحبه 7 نوامبر انکارا 1 نفر برگه ابی. سرانجام بعد از 196 روز انتظار به پایان رسید.
ا
هورااآااااااا
برای همه کلیر شده ها. تبریک منو از صمیم فلب بپذیرید. بخصوص بالای صد روزه ها.
خدا رو شکر. خدا رو شکر.
سفرنامه
تبریک میگم به دوستان کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده
متاسفانه این دوره هم بنده نبودم
ایشــــــــــــــــــــــاله سری بعدی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
آقایون,,,خانوما
اگه اجازه بدین من دیگه مرخص شم از حضورتونBig Grin
بدینوسیله از کلیه سروران گرامی که در طول مدت کلیرنس این حقیرو یاری و همراهی کردن بینهایت سپاسگزارم و لازم به ذکر است کلیه مخارج صرف خرید سبزیجات و امور خیریه خصوصا صفاسیتی خواهد شد.Big Grin
من استریل شدم
داشتم واسه نهار که خورشت قیمه بود ماست و خیار ردیف میکردم و ناگهان دستمو بریدم وحشتناک...دنبال چسب زخم بودم که تل زنگ خورد و شاتسی عزیزم بود..حالا گوشی دستم و از انگشتم داشت خون میرف خفن خوفناک...شاتسی خبرو که بهم داد دیگه اصن یادم رف خونریزیCool
عوضش من که قربونی نکردم اما خون ریختم برای این خبرTongue
ممنون شاتسی...ممنون همه شما مهربونا و همراهان عزیز...
صمیمانه آرزو میکنم همه خیلی زوده زود کلیر بشن و کرکره این تاپیک بیاد پایین برای همیشه و حفظ در تاریخ مهاجرتWink
حالا دیگه باید بخونیم همه کلیرشده ها باهم
آفیسرچادری ...چادرتو بردارBig Grin
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
آنکارا

2013AS669
2013AS1655
2013AS299
2013AS459
2013AS325
2013AS5245
2013AS4645
2013AS4391
2013AS4467
2013AS4684
2013AS2851
2013AS2536
2013AS1491
2013AS703
2013AS188
2013AS70
2013AS4761
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
ما هم کلیر شدیم ولی بعد از 190 روز ستارهه زد تو حالمون ولی بازم خدا رو شکر و هورااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک بهمه کلیرشده ها
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
من یه مشکل دارم
الان وقتی رفتم سایتCEAC وقتی کیسمو وارد کردم اون بالا بجای اینکه بنویسهAdministrative Processing بزرگ نوشته بود:
مشتی چرا نمیای ویزاتو بگیری؟
خخخخخخهBig Grin
**43/آنکارا/مصاحبه:3w مارچ/سه نفر/هزینه:هوار تومنSadمصاحبه:برگهCoolکلیربعداز65روز جانفرسا
ارادتمند همه یاران
(2013-05-23 ساعت 16:28)raham نوشته:  ما هم کلیر شدیم ولی بعد از 190 روز ستارهه زد تو حالمون ولی بازم خدا رو شکر و هورااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک بهمه کلیرشده ها

تبریک...عمر ستاره کوتاهه..اندازه یه شبه..غم مخور که صبح میادWink
ارادتمند همه یاران
دوستان تبریک به همه منتظرانی که کلیر شدین.شادیتان پایدار، آرزوی موفقیت ها ی بعدی در روند لاتاری انشاا... جای ما هم خالی کنین u.s.a .آقا داستان این ستاره دار شدنو یکی توضیح بده ممنون می شم .اگه ستاره باشه چه کنیم؟ لطفا از دوستانی که کلیر شدن میشه خواهش کنم بگن چی میاد جای متن اولی وقتی کلیر می شن؟ ممنون می شمWink
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

دوستان عزیزم من بابی و رهام جان
کیلیر شدنتون رو بعداز 197-190 روز واقعاً با تمام وجود تبریک میگم. واقعاً اینهمه صبر و استقامتتون جای تقدیر داره...
در هر صورت مبارکتون باشه، و شما رهام جان نگران ستاره نباش، تا مقدمات سفر و تجدید مدیکال رو مهیا کنی، مطمئن باش که ستاره شما هم برداشته میشه
راستی دعا برای بقیه دوستان فراموش نشه، حالا که مطهر شدین، خداییش دعاهاتون خیلی بیشتر میگره. Big Grin Big Grin Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان