کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-11 ساعت 16:43)uvthk نوشته:  سلام دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید با توجه به زمان مصاحبمون که هفته دوم جولای در آنکارا هست میخواستم بپرسم آیا بعد از مصاحبه در همون روزمیشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx تعداد افراد کیس: 3 نفر

اگه کلیرنس بخورید پاسپورتها رو بهتون می دن و همون روز میتونید برگردید.
تشکر کنندگان: rezajoon ، mhb161 ، sce ، soruosh ، گل نهال ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 16:43)uvthk نوشته:  سلام دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید با توجه به زمان مصاحبمون که هفته دوم جولای در آنکارا هست میخواستم بپرسم آیا بعد از مصاحبه در همون روزمیشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx تعداد افراد کیس: 3 نفر

اگه ويزاي يه ضرب بگيريد كه اميدوارم بگيريد بايد پاسپورتاتونو بدين كه ويزا رو توش بزنن ولي اگه كليرنس بخورين نه پاسپورتاتونو بهتون برميگردونن و ميتونين همون روز برگردين.اگه احتمال ميدين كه يه ضرب ميگيرين بهتره بليط برگشتو براي همون روز نگيرين.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: sentinel ، MEHDIREZAEI ، rezajoon ، mhb161 ، sce ، soruosh ، گل نهال ، b_argi ، رجبعلی
ديروز يه ايميل به ابوظبي زدم امروز هر سه كيسي كه با هم رفته بوديم مصاحبه و تا حالا آپديتي هم نداشتيم رو آپديت كردن. يعني چي؟ خوب معلومه ديگه پرونده هارو از پشت شوفا‍ژ پيدا كردن. بالاخره پيدا شد.
ولي از اينها گذشته چه حالي ميده آپديت شدنSmile. طعم كليرو كه هنوز نچشيديمSad
در جواب ايميل زده كه اغلب اين پروسه تا 90 روز طول مي كشه. شيطونه ميگه جدول منتظرسرا رو براش اتچ كنم بهش يه چيزي بگما.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: sentinel ، hamid1357 ، babakirani ، n51 ، Mahbaran ، rezajoon ، lonelyman ، mhb161 ، ALNB ، sce ، marjani ، گل نهال ، lilac ، ابی هانی ، b_argi ، رجبعلی
ببخشید من یه کمی گیج شدم من تو سایت سیس وسایت سفارت ابوظبی تو قسمت Visa Status Check وضعیت پرونده ام رو چک میکنم ولی همش زده در حال بررسی است اگه میشه بهم بگید که شماره ها رو کجای سایت اعلام میکنن

تشکر کنندگان: rezajoon ، mhb161 ، sce ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 16:53)اریوبرزن نوشته:  ببخشید پس چطوری خبر میدن که بررسی پرونده تموم شده /منو بگو که خوشحال شدم خیال کردم کلیرنس تموم شده گفتم نوشته پاسپورتها رو بیار ویزاتو ببر آخه روز مصاحبه افیسر به ما گفت پرونده شما کامله و مشکلی نداره فقط باید کمی صبر کنی

موقعي كه كلير ميشين توي سايت سفارت شماره كيستونو اعلام ميكنن.
به ما هم آفيسر همينو گفت ولي الان 4ماه و اندي گذشته و خبري نيست
در هر صورت اميدوارم هر چه زودتر كلير بشين و زياد مثل ما بلاتكليف نمونيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: babakirani ، rezajoon ، اریوبرزن ، mhb161 ، sce ، گل نهال ، zohre02 ، shatsi ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 16:40)Alirezaa2013 نوشته:  با سلام به همه دوستان منتظر
ما هم 126 روز از مصاحبمون گذشت توي اين مدت بعد از 2.5 ماه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم بعد چند بار آپديت شديم و ديگه بعد از 3may هم آپديت نشديم.
بعد از 2.5 ماه چطور 9 سوالی و CV خواستن؟ با ایمیل خبر دادن؟
(2 نفر) 2013AS87XX - مصاحبه: آنکارا بود خودشون کردن ایروان! نیمه اول جون
تشکر کنندگان: rezajoon ، mhb161 ، sce ، b_argi ، رجبعلی
احساس میکنم با رفتن خیلی ها اینجا هم داره از رونق میفته
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، mhb161 ، sce ، گل نهال ، zohre02 ، b_argi ، lonelyman
(2013-06-11 ساعت 16:40)Alirezaa2013 نوشته:  با سلام به همه دوستان منتظر
ما هم 126 روز از مصاحبمون گذشت توي اين مدت بعد از 2.5 ماه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم بعد چند بار آپديت شديم و ديگه بعد از 3may هم آپديت نشديم.
چند روز پيش با واشنگتن با شماره 0012026631225تماس گرفتيم كه اول شماره 1 و بعد 0 رو كه بزنيد يه خانمي جواب دادن گفتيم حدود 4 ماه از مصاحبمون ميگذره و منتظريم و ميخواستيم بدونيم احيانا كسري اطلاعاتي يا مشكلي نيست بعد از اينكه شماره كيس نامبر و مشخصات رو پرسيد گفت كه مشكلي نيست و فقط بايد منتظر باشيد تا كيس نامبرتون توي سايت اعلام بشه بعد از تماس هم آپديت نشديم.
حالا ظاهرا ديگه كاري نميشه كرد اگه چند روز ديگه آپديت نشيم ميخوام يه ايميل به سفارت بزنم.
نميخوام حرفهاي ناميد كننده بزنم ولي تا به حال توي زندگيم معني واقعي انتظار رو تا اين حد درك نكرده بودم.انتظاري كه تو در موردش هيچ كاري نميتوني بكني.
اميدوارم همه دوستان هر چه زودتر كلير بشن..
سلام بر شما
دوست عزیز میخواید ایمیل بزنین بپرسین چرا کیس منو آپدیت نمیکنین؟؟؟!!!
خوب این که معلومه جوابش، میگن جواب استعلامتون نیومده که ما شما رو آپدیت کنیم...
خلاصه که همه مون اینجا گیر افتادیم و چاره ای نیست جز صبر کردن...
باز کیس شما 3 می آپدیت شده، من از 20 فبروری تا الان (111 روز) آپدیتم نشدم Tongue
اما در هر صورت ایمیل زدین، به ما هم خبر بدین...
اما ایشالله که دیگه آخرای انتظارمون باشه
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان سایت آنکارا 11 جون یعنی امروز آپدیت شده و لی شماره جدیدی توش نیست به تصورم آیا من درست می گم؟ شما هم با من هم عقیده اید؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، soruosh ، mhb161 ، Mehrdadordi ، zohre02 ، shatsi ، hushmandco ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 16:31)uvthk نوشته:  سلام به دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید به توجه به اینکه تاریخ مصاحبه ما هفته دوم جولای هست میخواستم بپرسم بعد از مصاحبه چند روز باید در آنکارا بمونیم؟ آیا میشه بعد از مصاحبه در همون روز برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx ، تاریخ مصاحبه: هفته دوم جولای، محل مصاحبه: آنکارا، تعداد افراد کیس: 3 نفر
سلام ما همون روز که مصاحبه داشتیم شبش برگشتیم البته اگرویزای یک ضرب بگیری باید بمونی
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، soruosh ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، hushmandco
اول سلام
دوم ممنون از رتبه هایی که دادین بچه ها
سوم دلم کلیر می خواد ولی انگار نه انگار خبری نیست
ولی اینم بگم خدایی نکرده کم نمیارما
با قدرت همچنان منتظرم. آخرشم اینجوری ویزا ندادن با شنا کردن خودمو میرسونم the US Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran ، noura ، mhb161 ، گل نهال ، sentinel ، Mahbaran ، zohre02 ، Ali.US ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی
سلام به همه ی دوستان گلم و امیدوارم همگی خوب باشید،
امروز پس از 75 روز که از کلیر شدنم گذشت، پا شدم اومدم سفارت که ویزامو بگیرم!!!Big Grin طرف دم در سفارت آنکارا گفت که شمارتون رو تو سایت سفارت دیدن؟
منم گفتم : بلی ، 75 روز پیش!!
گفت : زحمت کشیدین، حالا حالاها وقت داشتین چرا با این حال ندارتون اینقد زود اومدین؟! Big Grin یه جوری با زبون بی زبونی میگفت مرد حسابی، طرف امروز اسمش در می آد، شب می آد دم سفارت بیتوته می کنه تا فرداش ویزاشو بگیره!! حالا تو اینجوری؟!
گفتم : نمی دونی که می خواستم اسممو تو کتاب گینس سرا!! به ثبت برسونم بعنوان دل گنده ترین آدم مهاجر سرا!!!! Smile
هوا عالیه اینجا و جای همتون خالی

امیدوارم که به زودی همه ی شما دوستان هم کلیر بشین و بیان و ویزاهاتونو بگیرین Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
با سلام،

من یک سوال داشتم امروز که سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html رو چک میکردم دیدم نوشته current می خواستم بدونم الان تکلیف یک سری از دوستانمون که شمارشون بیشتر از 9,850 هستش چیه؟؟؟
ایشالا که همه دوستان برنده شده برن مصاحبه و ویزاشون رو بگیرن.

با تشکر
علی
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 18:57)sce نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 18:50)bagheri.274 نوشته:  با سلام،

من یک سوال داشتم امروز که سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html رو چک میکردم دیدم نوشته current می خواستم بدونم الان تکلیف یک سری از دوستانمون که شمارشون بیشتر از 9,850 هستش چیه؟؟؟
ایشالا که همه دوستان برنده شده برن مصاحبه و ویزاشون رو بگیرن.

با تشکر
علی

علی جون سلام.
این یعنی کارنت مارنت تموم شد.همه استاد شدند.یعنی همه باید دیگه منتظر نامه دوم و مصاحبه باشن.
موفق باشین.

خیلی ممنون از خبر خوبت عزیز خیلی خوشحال شدم برای اون سری از دوستان که شمارشون بیشتر از 9,850...
با آرزوی موفقیت برای همه....
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، گل نهال ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی
دوستان گرامی مهاجرسرایی همه منتظران همانند خودم
تجربه ثابت کرده تماس و یا ایمیل زدن به سفارت هیچ کاری رو تسریع نمیکنه که هیچ پرسنل سفارت رو هم عصبانی میکنه تو این چند روز چند جا خوندم که دیگه جواب ایمیل نمیدن تلفن هم که به سختی حتی یکی از بچه ها که مراجعه کرده بود برای تعیین تکلیف پاسپورتش تو سفارت اون خانم فارسی زبان عصبانی شده و گفته برای چی وقت همکاران من رو تلف میکنید .لطفا کمی صبور باشید اگه قرار بر بی تابی باشه کم نیستند بزرگواران بالای 150 روز منتظر .تقریبا 3 هفته است سفارت ها یا کیسی کلیر نکردن یا جمعا 10 کیس .تنها میشه منتظر بود .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: sce ، e76779 ، mhb161 ، raham ، گل نهال ، SHABAH51 ، Szsanazsz ، sentinel ، shatsi ، hushmandco ، Ali.US ، b_argi ، ALNB ، رجبعلی ، nina22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان