موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 12:04)Sepasttian نوشته: بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 12:44)Saiban نوشته: (2013-07-23 ساعت 12:04)Sepasttian نوشته: بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .
سلام
ببخشید منظورتون کالج زبانه؟
آیا در همه ایالت ها پیدا میشه؟
ممنون
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
منم بالاخره بعد از یک سال پر فراز و نشیب رسیدم به امریکا، میخواستم از همه دوستای مهاجرسرایی تشکر کنم که اگه کمک این دوستای عزیز نبود من خیلی تو روند کارام به مشکل بر میخوردم، از امروز میخوام برم دنبال کارای اولیه، فعلا کار خاصی انجام ندادم ولی اگه اطلاعاتی کسب کردم حتما اینجا مینویسم
از صمیم قلب برای همه مهاجرسرایی ها آرزوی موفقیت میکنم
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
معنی این چیه:
UPON ENDORSEMENT SERVES SA TEMPORARY I- 551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR
و آیا تو ویزای همه هست
شاد باشید
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @