کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-23 ساعت 20:44)bayat_r نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 14:29)el333 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته:  دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟

الهام خانم شما با ساکنین جدید خونه هماهنگ کنید که براتون بفرستند وگرنه برگشت می خوره و کلی دردسر داره

مهندس جان نظرت در مورد تغییر آنلاین آدرس چیه ؟بعد از پرداخت 165$ و تغییر آنلاین از ایران از USCIS.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، azar1348 ، bayat_r
سلام . برای من فقط ایمیل اول اومد.ممکنه ایمیل دوم برای کسی رفته که پرداخت را برامون انجام داده؟
[/quote]

اگه با ایمیل شما اکانت درست شده باشه،قاعدتا باید این ایمیل هم واسه شما میومد.حتما با کسی که واستون پرداخت کرده این موضوع رو در میون بزارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: کاوه شیز ، negar_karimi6 ، fahim61 ، azar1348
(2013-07-23 ساعت 18:41)romance33 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 18:27)aliroz نوشته:  سلام دوستان
معنی این چیه:
UPON ENDORSEMENT SERVES SA TEMPORARY I- 551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR
و آیا تو ویزای همه هست
شاد باشید

دوست عزیز این یعنی که ویزایی که در پاس شما خورده به عنوان اقامت دایم یا گرین کارتی یا همان PERMANENT RESIDENCE میباشد که یکسال هم داری اعتبار هستش.یعنی اگر خدای نکرده گرین کارت شما تا یک سال نیامد شما با این ویزا حق ورود و خروج از آمریکا رو دارین.در ویزای همه این هستش.در ضمن I- 551 همان گرین کارت هستش.شاد و پیروز و بهروز باشید.

البته همونطور که توی این جمله هم نوشته، اعتبار یک ساله ویزا به عنوان گرین کارت پس از خوردن مهر تأیید روی ویزا (Upon Endorsement ...) که در فرودگاه مقصد اتفاق می افته شروع می شه.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، amiz.abdollah ، aliroz ، amin arefi ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 18:27)Carrot نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:11)Sepasttian نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:44)Saiban نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:04)Sepasttian نوشته:  بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .

آره ، منم قصد دارم کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم ، میشه لطفا شماره تماس مستقیمی که خانوم فارسی زبان صحبت میکنه رو بدین یا اسمشو ؟ چیز در مورد campus یا کلا Accommodation نگفت ؟ اینم سایتش
http://www.smc.edu/

یه چیزی در این مورد بگم بشما / من با کالج سانتا مونیکا تماس گرفتم و در مودر اعتبار تحصیلیشون سوال کردم و اونها بمن گفتند که تا مقطع کاردانی دارند و گفتند که ما کارشناسی نداریم /
بچه ها ما که برای فافسا اقدام میکنیم و 100 درصد قبول میشه و کمک هزینه میده بنظرتون خوب نیست که تو یک دانشگاه ثبت نام کنیم بجای کالج بهتر نیست؟؟؟ این یک سال زبان هم تو همون دانشگاه میخونیم تا بجای تافل قبول کنند / این پیشنهاد منه / بچه های دیگه هم نظری دارند بگند / مرسی
قصد من که از این کالج ها فعلا تا in state شدن ، شرکت در کلاس زبان هست که دولت هزینش رو میده ، تو این فرصت باید در مورد یک دانشگاه خوب و یک رشته خوب تحقیق و اقدام کرد ، امتحان تافل و GRE اکثر روزها برگذار میشه که در صورت لزوم خیلی راحت میشه ثبت نام کرد ، مثل اینجا نیست که واسه GRE فقط یک بار دیگه اونم تو اکتبر برگزار بشه
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: گل نهال ، golesang ، negar_karimi6 ، romance33 ، mhz_ir ، 4R4SH ، HRSH ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، kouroshd ، sumya ، shatsi
من هم برايfafsa اقدام كردم قبول شد براي يك سال تحصيلي يعني دو ترم ٥٦٠٠ $ ميده و قابل انتقال به هر دانشگاهي هست من فعلا ميخوام يك ترم زبان بخونم در كالج البته هنوز ثبت نام نكردم بعد از ثبت نام ميام توضيح ميدم
راستي كلاس مجاني هم اينجا ميرم هفتهاي يكبار تو كتابخونه يه كالج ديگه ولي به نظرم خيلي جدي نيست تكليفي هم نميدن سطح أدمها هم با هم نميخونه با اينكه مثلا advanced هستش به نظرم سطحش پاءينه حالا اميدوارم اون يكي كالج كه امتحان تعيين سطح 2.5 ساعته گرفت سطح كلاس بهتر باشه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
میشه لطفا بگید اگر بخواهیم تا آخر شهریور بلیط دوسره برای لس آنجلس بگیریم با داشتن یک بچه دو ساله بهتره چه لاینی رو انتخاب کنیم؟قسمت کامفورت ترکیش ارزش پرداخت 1000 دلار بیشتر را دارد؟امارات بهتره یا ترکیش؟ایران ایر چطوره؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، romance33 ، azar1348
(2013-07-24 ساعت 01:41)SK89 نوشته:  میشه لطفا بگید اگر بخواهیم تا آخر شهریور بلیط دوسره برای لس آنجلس بگیریم با داشتن یک بچه دو ساله بهتره چه لاینی رو انتخاب کنیم؟قسمت کامفورت ترکیش ارزش پرداخت 1000 دلار بیشتر را دارد؟امارات بهتره یا ترکیش؟ایران ایر چطوره؟
دوست عزیز چون با بچه هستین، بهتره که با ترکیش برین، دوستانی که با ترکیش رفتن همه راضی بودن... اما امارات هم تایم پروازش بیشتره و هم بیشتر مسافرین هندی هستند، البته منظورم اهانت به این افراد نیست، چون اصولاً آدمایی هستن که بلند صحبت میکنن و حراف، فرهنگشون زیاد با ما مچ نیست
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-24 ساعت 01:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:41)SK89 نوشته:  میشه لطفا بگید اگر بخواهیم تا آخر شهریور بلیط دوسره برای لس آنجلس بگیریم با داشتن یک بچه دو ساله بهتره چه لاینی رو انتخاب کنیم؟قسمت کامفورت ترکیش ارزش پرداخت 1000 دلار بیشتر را دارد؟امارات بهتره یا ترکیش؟ایران ایر چطوره؟
دوست عزیز چون با بچه هستین، بهتره که با ترکیش برین، دوستانی که با ترکیش رفتن همه راضی بودن... اما امارات هم تایم پروازش بیشتره و هم بیشتر مسافرین هندی هستند، البته منظورم اهانت به این افراد نیست، چون اصولاً آدمایی هستن که بلند صحبت میکنن و حراف، فرهنگشون زیاد با ما مچ نیست
من هم موافقم كه با تركيش بريد من يكبار با تركيش و يكبار هم با لوفتانزا رفتم تركيش خيلي بهتره
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-07-23 ساعت 20:44)bayat_r نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 14:29)el333 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته:  دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟
الهام خانم شما با ساکنین جدید خونه هماهنگ کنید که براتون بفرستند وگرنه برگشت می خوره و کلی دردسر داره
خيلي ممنون از راهنماييتون..اسمم را اشتباه گفتين ولي
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، romance33 ، azar1348 ، bayat_r ، soruosh ، سمانه777
من مطمءن نيستم ولي فكر كنم واسه ٦ سال باشه به شرطي كه تو اين سالها شرايطت باز هم شامل حال كمك هزينه بشه يعني درامد سالانه ات از مينيمم كمتر باشه پول رو هم فكر كنم به دانشگاه ميدن حالا من فرداپسفردا ميرم ثبتنام معلوم ميشه اگر هزينه دانشگاه بيشتر بشه بقيه رو بايد خودت بدي يا وام بگيري براي زبان بيشتر نميشه
سفرنامه
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، romance33 ، rozelo ، Saiban ، HRSH ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، سمانه777
من الان يه سوالى برام پيش اومد،اصلن به بليط يك طرفه ارز مسافرتى ميدن؟ سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-24 ساعت 10:18)ranebr نوشته:  ببخشين من دوباره سوالمو ميپرسم كسى جديدن ارز مسافرتى از تهران نگرفته؟ بعد يه سوال ديگه، اصلن به بليط يك طرفه ارز ميدن؟؟ سپاس

دادنش كه ميدن!!! ولي بعضي وقتا گير ميدن Big GrinBig Grin
من خودم سري اول براي رفتن به انكارا بليط يكطرفه گرفتم و بانكيه يذره گير داد ولي آخرش گرفتم ازش.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-24 ساعت 02:46)Carrot نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:23)Sepasttian نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 18:27)Carrot نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:11)Sepasttian نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:44)Saiban نوشته:  دوست عزیز من تو این کالج ثبت نام کردم ولی هنوز کارای مالیمو تموم نکردم .امروز از یکی شنیدم اگه وسط کلاسا ول کنی جریمه میشی و اینکه امروز کلی فرمهای فافسا بهم دادن و من موندم که ادامه بدم یا نه .. امروز رفتم کالج سانتامونیکا که همه ازش تعریف میکنن و فهمیدم که اونجا واقعا رایگانه و از هیچ وامی استفاده نمیکنی .

آره ، منم قصد دارم کالج سانتا مونیکا ثبت نام کنم ، میشه لطفا شماره تماس مستقیمی که خانوم فارسی زبان صحبت میکنه رو بدین یا اسمشو ؟ چیز در مورد campus یا کلا Accommodation نگفت ؟ اینم سایتش
http://www.smc.edu/

یه چیزی در این مورد بگم بشما / من با کالج سانتا مونیکا تماس گرفتم و در مودر اعتبار تحصیلیشون سوال کردم و اونها بمن گفتند که تا مقطع کاردانی دارند و گفتند که ما کارشناسی نداریم /
بچه ها ما که برای فافسا اقدام میکنیم و 100 درصد قبول میشه و کمک هزینه میده بنظرتون خوب نیست که تو یک دانشگاه ثبت نام کنیم بجای کالج بهتر نیست؟؟؟ این یک سال زبان هم تو همون دانشگاه میخونیم تا بجای تافل قبول کنند / این پیشنهاد منه / بچه های دیگه هم نظری دارند بگند / مرسی
قصد من که از این کالج ها فعلا تا in state شدن ، شرکت در کلاس زبان هست که دولت هزینش رو میده ، تو این فرصت باید در مورد یک دانشگاه خوب و یک رشته خوب تحقیق و اقدام کرد ، امتحان تافل و GRE اکثر روزها برگذار میشه که در صورت لزوم خیلی راحت میشه ثبت نام کرد ، مثل اینجا نیست که واسه GRE فقط یک بار دیگه اونم تو اکتبر برگزار بشه

من از یکی شنیدم که فقط یک بار میتونیم از فافسا استفاده کنیم / یعنی اگر برای کارشناسی استفاده کردیم دیگه برای ارشد نمیتونیم / البته من فقط شنیدم دیگه از صحتش اطلاعی ندارم / با این توصیف اگر برای زبان تو یک کالج یا دانشگاه استفاده کنیم دیگه نمیتونیم برای کارشناسی از فافسا استفاده کنیم / اگر بچه های دیگه هم تحقیق کنند ممنون میشم / آقای mdna لطفا شما هم نظرت رو بگید‎ ‎/‎ مرسی / راستی آقای mdna‏ این 6000 را مستقیم میریزند به حسابمون تا خودمون بدیم به دانشگاه؟ اگر دانشگاه هزینش زیاد بود باید بقیش رو خودمون درست کنیم؟ البته 100 درصد هزینه دانشگاه زیاد میشه یعنی یک سال برای این-استیت کم کمش بین 7 تا 10 هزار دلار میشه که باید نصفش رو هم خودمون بدیم / آقای Sepasttian‏ و mdna‏ لطفا نظرتون رو بگید در این رابطه / مرسی
دوست عزیز در یکی از تاپیکهای مهاجر سرا یک تاپیکی وجود داره که یکی از دوستان قدیمی در مورد انواع وامها و همینطور Fafsa به طور کامل صحبت کرده، ایشون خودشون و خانمشون هر سال این وام دولتی رو میگرفتن... البته مبلغش نهایتاً اگه اشتباه نکنم همون 6000 تاست و مابقی هزینه دانشگاه رو یا باید خودمون بدیم و یا به طریق وامهای خصوصی میشه پرداخت کنیم...
الان هر چی در تاپیکها دنبال این تاپیک میگردم پیداش نمیکنم اما فکر کنم اسمش fafsa بود
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، hossien_501 ، Sepasttian ، rozelo ، azar1348 ، negar_karimi6 ، mhz_ir ، Danoosh ، kouroshd
(2013-07-24 ساعت 10:18)ranebr نوشته:  من الان يه سوالى برام پيش اومد،اصلن به بليط يك طرفه ارز مسافرتى ميدن؟ سپاس

دوست عزیز به کسانی که ویزای 3 ماه به بالای آمریکا رو در پاسشون دارن اصلاً ارز مسافرتی نمیدن.تازه ارز مسافرتی هم 2500 تومان حساب میشه و کلا 300 دلاره.
به نظرت ارزشش رو داره؟!
موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ranebr ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، azar1348 ، soruosh ، ALNB
دوست عزیز به کسانی که ویزای 3 ماه به بالای آمریکا رو در پاسشون دارن اصلاً ارز مسافرتی نمیدن.تازه ارز مسافرتی هم 2500 تومان حساب میشه و کلا 300 دلاره.
به نظرت ارزشش رو داره؟!
موفق باشی.
حقيقتش منم نميدونم، با دلار الان اگه حساب كنيم، تفاوتش ميشه نفرى ٤٠ دلار، اما ازون طرف اگه هم ندن، بيخودى پول خروجى رو داديم، كه اونهم خودش ميشه ٢٠ دلار!!
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، azar1348 ، amiz.abdollah ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان