کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻛﺴﻲ ﻫﺴﺖ ﻳﻜﻲ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻱ ﺩﻱ ﻛﺎﺭﺕ ﻭ ﮔﻮﺍﻫﻴﻨﺎﻣﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺕ ﻭ ﻛﺎﺭﺕ ﺳﻮﺷﻴﺎﻝ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺷﻴﻜﺎﮔﻮ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺩﻱ ﺍﻡ ﻭﻱ ﺭﻓﺘﻢ ﻛﻪ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺍﻱ ﺩﻱ ﻛﻪ ﺍﺩﺭﺱ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻴﺨﺎﻥ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻗﺪﻳﻤﻲ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺳﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻫﻪ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺩﺍﺩﻧـ ﭘﺎﺱ ﻭ ﻭﻳﺰﺍ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺳﻮﺷﻴﺎﻝ ﻭ ﻧﻪ ﻛﺎﺭﺕ ﺍﻭﻥ ﺗﻮﻧﺴﺘﻦ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻱ ﺩﻱ ﻛﺎﺭﺕ ﻭ ﮔﻮﺍﻫﻴﻨﺎﻣﻪ ﻛﻨﻦ.ﻣﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭﺍﻳﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﮔﺮﻳﻦ ﻛﺎﺭﺗﻢ ﺑﻴﺎﺩ؟ﻳﺎ ﻛﺴﻲ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻭﻥ ﺟﺪﻳﺪﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، romance33 ، azar1348 ، لاتاری ، mino2013 ، shatsi
سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، پدی ، romance33 ، azar1348 ، sce ، shatsi
(2013-07-30 ساعت 01:36)yaszamansani نوشته:  با سلام دوست عزیز .ممنون بابت تمام توضیحاتتون مفید .ممکنه بفرمایید هزینه 165 دلار گرین کارت رو کجا پرداخت کردین؟ و کی؟ قبل ورود به آمریکا یا بعد از ورودتون؟

از طریق سایت http://www.uscis.gov
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، romance33 ، azar1348 ، sce ، لاتاری
(2013-07-29 ساعت 04:00)تی تی موسوی نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 22:46)rayanmoli نوشته:  با سلام
ما حدودا" دو ماه هست که رسیدیم. گرین کارت من و همسرم رسیده ولی گرین کارت پسرمون هنوز نرسیده. ما تو فرودگاه آدرس رو عوض کردیم. حالا باید چیکار کنیم.راستش من این سوالو چند بار پرسیدم ولی راهنمایی نشد ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر و امتنان

سلام دوست عزیز ما هم همین مشکل را داشتیم یک نوبت از اداره مهاجرت بگیرید و پیگیری کنید به ما گفتند ادرس اشتباهی بوده و گرین کارت برگشت داده شده .

با سلام
ضمن تشکر از شما دوست عزیز ممکن بگید باید از چه طریقی نوبت بگیرم و از کجا؟ اگر دقیق بفرمایید ممنون می شم.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، romance33 ، azar1348 ، لاتاری
سلام دوستان

من پدر مادرم حدود 1 ماه پیش رفتن آمریکا ولی هنوز گرین کارتشون نیومده.
چجوری میشه پیگیری کرد ؟
از طریق اکانت ELIS که برای پرداخت immigrant fee باز کردیم میشه track کرد ؟

مرسی
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، romance33 ، azar1348 ، لاتاری
(2013-07-30 ساعت 10:10)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

چجوری میشه پیگیری کرد ؟

مرسی

سلام
بايد با تركينگ نامبري كه روي ولكام لتر هست ببيني گرين كارد ها كجاست
ولكام اومده؟
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، azar1348 ، mreza_ce ، negar_karimi6 ، sce ، Alirezaa2013 ، amiz.abdollah
(2013-07-30 ساعت 11:40)saeeds61 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 10:10)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

چجوری میشه پیگیری کرد ؟

مرسی

سلام
بايد با تركينگ نامبري كه روي ولكام لتر هست ببيني گرين كارد ها كجاست
ولكام اومده؟

مرسی دوست عزیز
ولکام لتر به صورت پستی میاد یا ایمیل ؟ چون ایمیلی دریافت نکردم.
بعدش که اومد ترکینگ نامبرشو کجا باید زد ؟

ممنون
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، romance33
(2013-07-30 ساعت 06:50)mohammadrezah نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 01:36)yaszamansani نوشته:  با سلام دوست عزیز .ممنون بابت تمام توضیحاتتون مفید .ممکنه بفرمایید هزینه 165 دلار گرین کارت رو کجا پرداخت کردین؟ و کی؟ قبل ورود به آمریکا یا بعد از ورودتون؟

از طریق سایت http://www.uscis.gov
دوست عزیز .قبل از ورود به امریکا یا بعد از ورود به امریکا پر داخت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، Alirezaa2013
(2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته:  سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان گرامی با درود فراوان . بنده با استفاده از توضیحات یکی از دوستان که در همین تاپیک بود تونستم دیشب برای هر چهار نفرمون این 165 تا رو پرداخت کنم و از روی تمام کانفرمهایی که میداد با فرمت pdf یک نسخه برداشتم و ایمیل هم برام اومد .. خیلی راحت بود ...

با سپاس ... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
(2013-07-30 ساعت 13:21)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود فراوان . بنده با استفاده از توضیحات یکی از دوستان که در همین تاپیک بود تونستم دیشب برای هر چهار نفرمون این 165 تا رو پرداخت کنم و از روی تمام کانفرمهایی که میداد با فرمت pdf یک نسخه برداشتم و ایمیل هم برام اومد .. خیلی راحت بود ...

با سپاس ... بدرود
با درود فراوان به شما .ممکنه بفرماییددقیقا چطوری این کاررو انجام دادید .از ایران این کاررو کردید؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، Aida.s
(2013-07-30 ساعت 13:21)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود فراوان . بنده با استفاده از توضیحات یکی از دوستان که در همین تاپیک بود تونستم دیشب برای هر چهار نفرمون این 165 تا رو پرداخت کنم و از روی تمام کانفرمهایی که میداد با فرمت pdf یک نسخه برداشتم و ایمیل هم برام اومد .. خیلی راحت بود ...

با سپاس ... بدرود
با درود فراوان به شما .ممکنه بفرماییددقیقا چطوری این کاررو انجام دادید .از ایران این کاررو کردید؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink
(2013-07-30 ساعت 10:30)aliroz نوشته:  سلام دوست گرامي
لطفا سايت پرداخت 165 دلار را چك كنيد
آيا به شما هم اجازه ورود نميدهد يا سيستم من مشكل داره
من اكانت ساختم با مستر كارت يكي از دوستان تا مرحله پرداخت هم رفتم ولي بعلت مغايرت اطلاعات كارت كانفرم نكرد حالا نمتونم وارد بشم
شما در اين مورد اطلاعي داريد
لطفا یکی جواب بده
با تشكر

aliroz عزیز من مشکلی ندارم و هنوز صفحه مثل قبله و اطلاعات پرداختی هم تغییری نکرده.
شما اصلا نمی تونین وارد بشین یا با وارد شدن از طریق اکانت خودتون مشکل دارین ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: کاوه شیز
(2013-07-30 ساعت 14:19)yaszamansani نوشته:  

با سپاس ... بدرود

دوست عزیز کار سختی نیست.
شما به راحتی می تونین واسه خودتون اکانت بسازین.این کار رو مرحله به مرحله می تونین از پست کاوه عزیز انجام بدین.بعد از تمام شدن این مرحله یه درافت که حاوی مشخصات مهاجرتی شماست ایجاد میشه.از این مرحله به بعد شما باید یوزر و پس اکانت خودتون رو در اختیار کسی که مطمئن هستین و میتونه پرداخت کنه بزارین تا اون واستون پرداخت کنه که بعد از این مرحله اکانت شما به اکسپتت تغییر وضعیت میده.
البته اصراری هم به پرداخت این مبلغ قبل از رفتن نیست و شما می تونین بعد از وارد شدن و گرفتن دبیت کارد خودتون این کار رو انجام بدین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
از زمان كرفتن ويزا از سفارت تا چند ماه فرست داريم از ايران خارج شويم؟
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان