کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-30 ساعت 18:36)daffodil1820 نوشته:  سلام.خواهش میکنم هر کی اطلاعات داره کمک کنه. من میخوام بلیط بگیرم . هم می تونم برای شیکاگو بگیرم هم نیویورک و از اونجا باید با پرواز داخلی بریم.حالا با توجه به اینکه مرحله اداری و انگشت نگاری و ... در اولین فرودگاه انجام می شه چه قدر فاصله بین رسیدن به فرودگاه اول با پرواز داخلی باشه که وقت کم نیاریم؟(پروسه دادن مدارک و ... چه قدر طول میکشه؟) آیا شیکاگو یا نیویورک فرقی از نظر شلوغی و سرعت کار داره؟ آیا ساعتی که میرسیم(شب یا صبح) در این روند اثر داره؟ ممنون میشم کمک کنین.

دوست عزیز، من هفته پیش اومدم از طریق فرودگاه لس آنجلس حدود 3 ساعت علاف شدم. بین 1 تا 3 ساعت معطلی داره...
تشکر کنندگان: romance33 ، man.u65a ، kouroshd ، mrbonbon ، daffodil1820 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah ، shatsi
سلام به همه.برای پیگیری گرین کارت ترکینگ نامبر کجا باید وارد کرد؟
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah
(2013-07-29 ساعت 20:53)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:48)sce نوشته:  هرچند این سوال قبلا مطرح شده،اما می خوام یه کم مطمئن بشم ؟
همراه داشتن یه پک دی وی دی نرم افزار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون.
Sce عزیز فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، چون من هم از کسانی که اونطرف آبند شنیدم برخی از نرم افزارها را میگن با خودتون بیارین مثل windows یا office چون مثلا نیاز به نصب مجدد windows داشته باشیم میگن باید بری مثلا 150 دلار بدی ، cd اصل بخری ، شما چه نرم افزار هایی میخوای ببری ؟ البته اگه از نظر شما اشکال نداره جواب بدین ، مرسی

دوست عزیز، من خودم کلی نرم افزار قفل شکسته مثل کینگ و ... آوردم هیچ مشکلی هم نداشت.
تشکر کنندگان: romance33 ، man.u65a ، afshinghwink ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah
(2013-07-29 ساعت 20:57)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:50)sce نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:43)so_ar نوشته:  آقا رضا گل ، بیات جان خیلی ممنون بابت توضیحاتی که در مورد اجاره بها دادی. البته بگم ظاهرا خیلی تفاوت هست بین سن هوزه یا کلا کالیفرنیا با خیلی دیگه از ایالتها ، من که کلی ناامید شدم Sad در خیلی از ایالتها میدیدم یک آپارتمان یا به قول شما کاندو 2 خوابه را 900 -1000 تا میگن. حالا با این اوصاف ، غیر از هزینه اجاره ، و هزینه های اولیه مثل خرید ماشین و کمی لوازم منزل و... بعد از جاافتادن یه زندگی معمولی چقدر باید به این اجاره ضافه کرد؟ ساده بگم بعد از جا افتادن یه خانواده سه نفری حدودا چقدر هزینه ماهانشونه؟ میدونم به خیلی از فاکتورها بستگی داره و نحوه زندگی ولی به طور متوسط چقدر؟ و با این مساله که اجازه نمیدن ارز نفری بیش از 5000 تا از ایران خارج کنیم چطوری هزینه یک سالمونو بیاریم ؟ گرفتاری داریما ! بازم ممنون از وقتی که میذاری

البته تا اونجایی که من از دوستان ایتجا دستگیرم شد،بودند بچه هایی که بیشتر از 5000 تا بردن و مساله ایم پیش نیومده.ولی کلا اگه نزارن ببریم که وااقعا داستان میشه.
موفق باشین.
sce عزیز ، شانسیه یهو دیدی گیر دادن ، همینجا آقای mgolchin گفتند که بهشون گیر دادن ولی بالاخره با ترفند رد کردن که نگفتن چطوری و همه را تو خماری گذاشتن Smileآدم همینطور تنش میلرزه تا سوار هواپیما بشه ،

تو فرودگاه امام گیر نمیدن. بهتره پولتونو تو کیف دستی همراهتون تو هواپیما ببربد. اتفاقی نمیوفته. تو فرودگاه آمریکا هم میتونید مقدار اصلیشو اعلام کنید که مشکلی پیش نمیاد. من بیشتر از 5000 تا تو جیبم داشتم: تو فرودگاه امام ازم پرسید چندتاس گفتم 5000 تا، گفت بیشتره گفتم نه گفت برو. کلا زیاد گیر نمیدن فقط لای لباسات بذار که خیلی تابلو نشه.
تشکر کنندگان: romance33 ، man.u65a ، kouroshd ، لاتاری ، mirzamemar ، Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah ، shatsi ، remarya
(2013-07-30 ساعت 22:04)shiraz2013 نوشته:  سلام
از کجا میشه حقوق ساعتی شغلهای مختلف را چک کرد؟

سلام برشما
به این ادرس برای حقوق ساعتی شغلهای مختلف یه سر بزنید
http://www.bls.gov/ooh/a-z-index.htm#E
ویزای یه ضرب ایروان april

سلام برهمه عزیزان تاریخ انقضا ویزا تو پاسبورت من اواخر مهرهستش.
اگه دو هفته قبل از تاریخ انقضا ویزا وارد خاک امریکا بشم اشکالی نداره؟
بعد مدت اماده شدن گرین کارت اگه ازتاریخ انقضا ویزا بیشتر بشه واسه موندن من بعد از تاریخ انقضا ویزا در امریکا مشکلی پیش نمیاد؟
ویه سوال دیگه کسی میدونه تاریخ انقضا مدیکال ارمنستان چه مدته؟
ویزای یه ضرب ایروان april

تشکر کنندگان: godot ، Alirezaa2013 ، sce ، shatsi
(2013-07-31 ساعت 01:03)babak7 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:53)so_ar نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 20:48)sce نوشته:  هرچند این سوال قبلا مطرح شده،اما می خوام یه کم مطمئن بشم ؟
همراه داشتن یه پک دی وی دی نرم افزار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون.
Sce عزیز فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، چون من هم از کسانی که اونطرف آبند شنیدم برخی از نرم افزارها را میگن با خودتون بیارین مثل windows یا office چون مثلا نیاز به نصب مجدد windows داشته باشیم میگن باید بری مثلا 150 دلار بدی ، cd اصل بخری ، شما چه نرم افزار هایی میخوای ببری ؟ البته اگه از نظر شما اشکال نداره جواب بدین ، مرسی

دوست عزیز، من خودم کلی نرم افزار قفل شکسته مثل کینگ و ... آوردم هیچ مشکلی هم نداشت.

سلام
یعنی یک پک کامل کینگ اوردین بدون هیچ مشکلی؟
اگه نرم افزارهایی مثل mail server یا چیزایی شبیه به این که گرون هستند و در واقع نرم افزار های اصلی مایکروسافت هستند ببریم چطور؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، edibk ، Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah ، shatsi
(2013-07-31 ساعت 01:28)alireza222 نوشته:  سلام برهمه عزیزان تاریخ انقضا ویزا تو پاسبورت من اواخر مهرهستش.
اگه دو هفته قبل از تاریخ انقضا ویزا وارد خاک آمریکا بشم اشکالی نداره؟
بعد مدت اماده شدن گرین کارت اگه ازتاریخ انقضا ویزا بیشتر بشه واسه موندن من بعد از تاریخ انقضا ویزا در آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟
از زمان در یافت ویزا 6 ماه وقت داری خارج بشی
نه مشکلی نیست
6 ماه فرصت داره باز سوال کن
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: romance33 ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 01:28)alireza222 نوشته:  سلام برهمه عزیزان تاریخ انقضا ویزا تو پاسبورت من اواخر مهرهستش.
بعد مدت اماده شدن گرین کارت اگه ازتاریخ انقضا ویزا بیشتر بشه واسه موندن من بعد از تاریخ انقضا ویزا در آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟

سلام این سوال منم هست اگه دریافت گرین کارت از تاریخ انقضا رد بشه مشکلی پیش نمیاد
تشکر کنندگان: romance33 ، persheng ، godot ، Alirezaa2013 ، mohammadrezah
(2013-07-31 ساعت 01:42)sami0 نوشته:  

سلام این سوال منم هست اگه دریافت گرین کارت از تاریخ انقضا رد بشه مشکلی پیش نمیاد

نه مشکلی نیست مهم تاریخ ورودتون هستش که اکسپایر نشده باشه.واسه گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد چون موقع ورود شما روش یه مهر میزنن که یک سال دارای اعتباره.اون دوستمون هم همین جواب رو کامل داده بودن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
دوستان می تونید 165 دلاراتون رو از طریق این سایت پرداخت کنید http://www.tehranpayment.com/ خیلی عالی بود کلی حال کردم فقط ای دی هاتون رو بسازید بعد
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
سلام این سایت معتبر هست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یک سوال داشتم

آیا می دونید مدیکال از زمان ورود به خاک آمریکا تا چه زمان لازمه که اعتبار داشته باشه؟

مدیکال من تا 10 روز پس از ورودم به خاک آمریکا معتبره

آیا مشکلی پیش نمی یاد؟

متشکرم
اکنون من : بلاخره گرفتم!!! Cool
تشکر کنندگان: Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 02:27)Sh_Mohajer نوشته:  سلام دوستان یک سوال داشتم

آیا می دونید مدیکال از زمان ورود به خاک آمریکا تا چه زمان لازمه که اعتبار داشته باشه؟

مدیکال من تا 10 روز پس از ورودم به خاک آمریکا معتبره

آیا مشکلی پیش نمی یاد؟

متشکرم

اين دو مقوله جدا از همه، چرا با هم گرفتين؟ ويزاتون تا هروقتي كه اعتبار داره ميتونيد وارد خاك آمريكا بشيد، سفارت ويزا رو خودش با در نظر گرفتن مديكال داده.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 23:52)mohammadrezah نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 06:22)mohammadrezah نوشته:  سلام
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم:
ما قبل از ورود به آمریکا در همه فرمها آدرس کلرادو را دادیم بعد از ورود به آمریکا یعنی از فرودگاه به بعد آدرس پرتلند را دادیم (آدرس دوستمون را دادیم) حالا هم 28 روزه که خودمون خانه اجاره کردیم (الان از ورودمون به آمریکا 39 روز میگذره).
ولی هنوز گرین کارت هامون را دریافت نکردیم رفتیم اداره ایمیگریشن گفتند گرین کارتها رفته به آدرس قبلی و برگشته و باید تغییر آدرس بدیم الان برای آدرس قبلی کجا را بدیم؟
آیا موقع دریافت گرین کارت از ما امضا میگیرن؟
ممنون
دوست عزیز برای تغییر آدرس از طریق سایت اینجا رو کلیک کنید، در ضمن از طریق شماره ای که روی ولکام لترتون هست میتونین ببینین الان گرین کارتتون کجاست...
خیلی ممنون از راهنمایی تون
فقط شماره ولکام لتر چیه؟کجاست؟
به جز ولکام لتر دیگه از چه طریقی میتونیم این شماره را پیدا کنیم؟
دوستان لطفا راه حلي بگيد تا اين مشكل براي سايرين پيش نياد
من ماه ديگه پرواز دارم و آدرسم تغيير كرده
چطور ميتونم از الان بهشون اعلام كنم تا گرين كارت به آدرس قبلي نره؟؟
خواهشا راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان: Ali.US ، لاتاری ، godot ، soruosh ، Alirezaa2013 ، sce ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان