کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
درود بر دوستان عزیز
در قسمت پرداخت هزینه 165 دلار گرین کارت، به غیر از A Number، ازمون DOS Case ID میخواد. کسی میدونه این چیه؟! همون Case Number هستش؟!
باسپاس
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان: azar1348 ، sce ، Alirezaa2013
کسی تجربه اوردن اسکناس حدود 100K رو داشته ؟
تشکر کنندگان: sce
(2013-08-04 ساعت 09:26)Gerdoo نوشته:  درود بر دوستان عزیز
در قسمت پرداخت هزینه 165 دلار گرین کارت، به غیر از A Number، ازمون DOS Case ID میخواد. کسی میدونه این چیه؟! همون Case Number هستش؟!
باسپاس
بله همون كيس نامبرتون هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: romance33 ، mhb161 ، dana ، hana_fd ، negar_karimi6 ، amir82 ، sce ، Gerdoo ، ikamaly ، kouroshd ، Alirezaa2013
در راستای صحبت افشین و سایر دوستان باید بگم که تغییر کلاً سخته و بسته به نوع تغییر، سختیشم متفاوت. مثلاً از تغییر در آرایشگر بگیر تا تغییر در محل کار و سکونت و ...
ولی به هر ترتیب باید ببینی در برابر تغییرات چه چیزی از دست میدی و چه چیزی به دست میاری. اینارو بذاری تو صفحه ترازو و تصمیم خودتو بگیری.
راستش من پیش از برنده شدن خیلی جدی به مقوله مهاجرت نگاه نمیکردم ولی تو این مدت با توجه شرایط خودم، اطلاعاتی که جمع و جور کردم و مشورتی که با آدمهای با تجربه، مُسن و دنیا دیده انجام دادم به این نتیجه رسیدم که مهاجرت از طریق لاتاری بی تردید اگر مشکلات را با فکر و تلاش حل کنید منجر به موفقیت میشه و لذت این موفقیت حداقل 5 سال دیگه نمایون میشه.
به نظر من اکثر دوستان مهاجر سرایی موفق میشن، چرا؟ چون با خوندن تجربیات سایرین حداقل میدونند اونجا فرش قرمز براشون پهن نکردن و با این ذهنیت میرن که باید زحمت عاقلانه بکشن، به قول شاعر که میگه:
نابرده رنج گنج میسر نمیشود ...... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
درسته به اونجا میگن سرزمین فرصتها، ولی این جمله برای افرادیه که دنبال فرصت هستن، نه افراد بی فکر، تنبل و تن پرور و ....
خلاصه به عنوان برادر کوچکتر پیشنهاد میکنم به چند تا مطلب زیر دقت کنید:
- یا کاریو شروع نکنید یا اگه کاری را شروع کردید تا آخرش برید.
- مشورت و فکر کردن پیش از شروع در کارهارو فراموش نکنید
- برنامه ریزی با در نظر گرفتن امکاناتت یکی از مهمترین مقوله های موفقیته.
و از همه مهمتر خلوص نیت و توکل به خداوند متعاله. اینو بدونید خدا برای هیچ بنده ایش بد نمیخاد.
به امید موفقیت تک تک دوستان و شنیدن خبرهای خوبشون از همین تریبونWink
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
سلام دوستان عزیز

ما برای پرداخت 165 دلار یک آشنائی تو آمریکا داریم و ایشان قبول زحمت کرد و این پول را برای ما چهار نفر واریز کرد ...اما یک مسئله هست که این اشنا ما گفت که من برای 4 نفر شما یک جا پرداخت کردم و نه به صورت جداگانه و فقط یک کد رهگیری سیستم داده و.....وقتی من علت را پرسیدم گفتند شما چون 4 نفر از یک خانواده بودید این امکان را داشت که برای همه یکجا پرداخت شود.....

از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره که به من بده ؟..چون کمی نگران هستم که شاید در روند گرفتن گرین کارت به مشکل برخورد کنیم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: storagemeter ، mhb161 ، s.s.h ، noura ، گل نهال ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، sce ، zohre02 ، mrr777 ، ikamaly ، kouroshd ، Alirezaa2013
(2013-08-04 ساعت 10:54)abloom_ma نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما برای پرداخت 165 دلار یک آشنائی تو آمریکا داریم و ایشان قبول زحمت کرد و این پول را برای ما چهار نفر واریز کرد ...اما یک مسئله هست که این اشنا ما گفت که من برای 4 نفر شما یک جا پرداخت کردم و نه به صورت جداگانه و فقط یک کد رهگیری سیستم داده و.....وقتی من علت را پرسیدم گفتند شما چون 4 نفر از یک خانواده بودید این امکان را داشت که برای همه یکجا پرداخت شود.....

از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره که به من بده ؟..چون کمی نگران هستم که شاید در روند گرفتن گرین کارت به مشکل برخورد کنیم

برادر من هم برای سه نفر ما یکجا پرداخت کرد و گرین کارت هر سه ما امد اما نه باهم
تشکر کنندگان: mhb161 ، dana ، abloom_ma ، mrbonbon ، s.s.h ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، amir82 ، sce ، zohre02 ، Ali.US ، azar1348 ، kouroshd ، لاتاری ، Alirezaa2013
(2013-08-04 ساعت 09:32)marco250 نوشته:  کسی تجربه اوردن اسکناس حدود 100K رو داشته ؟

من یکبار معادل 100 کیلو با کاغذ مشابه سازی کردم و هم توی چمدان گذاشتم و هم توی ساک دستی که از دستگاه هم رد شد و کسی نگفت باز کن ببینم چیه ( مسافرت ارمنستان )
دفعه بعد که از مسیر دبی به ا م ر ی ک ا رفتم توی ساک دستی گذاشتم و مشکلی پبش نیامد بنابراین باید ریسک کنی >>
تشکر کنندگان: alirezass ، tiba ، kasrafo ، پدی ، amir82 ، sce ، zohre02 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-04 ساعت 12:49)samgiv نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 09:32)marco250 نوشته:  کسی تجربه اوردن اسکناس حدود 100K رو داشته ؟

من یکبار معادل 100 کیلو با کاغذ مشابه سازی کردم و هم توی چمدان گذاشتم و هم توی ساک دستی که از دستگاه هم رد شد و کسی نگفت باز کن ببینم چیه ( مسافرت ارمنستان )
دفعه بعد که از مسیر دبی به ا م ر ی ک ا رفتم توی ساک دستی گذاشتم و مشکلی پبش نیامد بنابراین باید ریسک کنی >>

دوست عزیز منظورتون از 100 کیلو با کاغذ مشابه سازی کردم چیه ؟
فکر می کنم منظور دوست قبلیمون آوردن 100 هزار دلاره.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، marco250 ، azar1348 ، shishipapa ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-04 ساعت 16:46)sce نوشته:  

موفق باشین.

اسی فکر کنم منظور سام گیو هم همون $ 100000 هستش . k = کیلو = 1000
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: romance33 ، SOROUSHSOFT ، amir82 ، sce ، لاتاری ، Alirezaa2013
(2013-08-04 ساعت 18:57)azar1348 نوشته:  

موفق باشین.

اسی فکر کنم منظور سام گیو هم همون $ 100000 هستش . k = کیلو = 1000
اخه 100 کیلو کاغذ تو ساک دستی...!!! اونوقت قسمت بار 100 کیلو بار چه جوری قبول کرد عایا...؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: sce ، لاتاری ، batigoal_189 ، ALNB ، Alirezaa2013 ، shatsi
سلام بچه ها من میخوام یک gift visa card با مبلغ 200 دلار از این سایت http://tehranvisacard.com بگیرم که البته برای اون پرداخت 165 دلار ازش استفاده کنم بقیش هم برای رزرو هاستل استفاده کنم فقط میخواستم ببینم کسی تجربه خرید ازشون داره کلا چجوره؟ البته پرداخت اینترنتی دارند و قیمت این کارت 200 دلاری هم 725625تومان هستش/
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sce ، mhb161 ، milad_aae ، noobnoobi ، kouroshd ، لاتاری ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-04 ساعت 20:53)خانه نوشته:  سلام بچه ها من میخوام یک gift visa card با مبلغ 200 دلار از این سایت http://tehranvisacard.com بگیرم که البته برای اون پرداخت 165 دلار ازش استفاده کنم بقیش هم برای رزرو هاستل استفاده کنم فقط میخواستم ببینم کسی تجربه خرید ازشون داره کلا چجوره؟ البته پرداخت اینترنتی دارند و قیمت این کارت 200 دلاری هم 725625تومان هستش/
خانه جان
از سایت http://www.tehranpayment.com/ استفاده کنی به نظر به صرفه تره
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، mhb161 ، amir82 ، AsemanAbee ، noobnoobi ، لاتاری ، azar1348 ، خانه ، mirzamemar ، m.taj ، Alirezaa2013 ، shatsi
دوستان عزیز خواهشا سوالهایی که جواب دادن به اونا در تاپیک عمومی صلاح نیست رو توی پیام خصوصی سوال بفرمایید.
این تاپیک به روی همه باز هست و ممکن هست با سوال و جوابهای نا به جا کار رو برای دیگران سخت کنید.
باز هم از همه عذر میخوام ولی این به نفع همه هست.
اگه بعضی از دوستان ، بعضی چیزها رو توی عمومی نمیگن، به حساب بدجنسی نزارین!
اونا دارن مراعات میکنن که برای دیگران مشکل درست نکن. تور و خدا ناراحت نشین و سعی کنید رعایت کنید!!Wink
از همتون سپاسگزارم که درک میکنید و رعایت میکنید.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: romance33 ، Soap McTavish ، noobnoobi ، mhb161 ، kouroshd ، mdna ، لاتاری ، azar1348 ، mgolchin13 ، Alirezaa2013 ، shatsi

موفق باشین.
منظور من ۱۰۰.۰۰۰ دلاره
می خواهم ببینم تو فرودگاه های آمریکا برای ورود اول میشه ۱۰۰.۰۰۰ دلار همراه داشت و دکلر کرد و هیچ مشکلی برات به وجود نیاد.
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-05 ساعت 00:42)marco250 نوشته:  می خواهم ببینم تو فرودگاه های آمریکا برای ورود اول میشه ۱۰۰.۰۰۰ دلار همراه داشت و دکلر کرد و هیچ مشکلی برات به وجود نیاد.

بله می شود. تا وقتی که اعلام کنی مشکلی پیش نمیاد. اعلام نکنید ممکنه ضبطش کنند و شما هم با دردسر مواجه بشوید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، romance33 ، kouroshd ، mehdi110 ، s.s.h ، mrbonbon ، azar1348 ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، zohre02 ، sce ، shaso ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان