آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

نظرسنجی: از زمان دریافت کیس نامبر در NVC تا روز مصاحبه چند ماه طول کشید؟ (برای ویزای ازدواجی)
3 ماه
4 ماه
5 ماه
6 ماه
بین 6 تا 12 ماه
1 سال
بیشتر از 1 سال
[نمایش نتایج]
 
توجه: این یک نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می‌توانند رای شما را ببینند.
ارسال مدارک به NVC تا دریافت نامه مصاحبه (ویزای ازدواجی)
خوش به حالش


البته ممنون چون من خیالم راحت شد .
اخه یکی به همسرم گفته بود که معمولش 1 ماهه که نامه مصاحبه بیاد و من استرس گرفته بودم که جرا بعد از 5 هفته هنوز خبری نیست .
امیدوارم زودتر نامه اینتر ویوم بیاد
دعا کنید
نوع ویزا ‎: CR1 (‎ ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام ‎: 2011‎
تکمیل مدارک در ‎nvc :‎ فوریه ‎/ 4 / 2013‎
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، msar
(2013-03-05 ساعت 04:36)الهه سابق ‎pid='286975 نوشته:  
من بعد از 2 ماه و 2 روز که از تکمیل مدارکم گذشت امروز نامه مصاحبم اومد و مصاحبه رو انداختن برای 1 ماه و 3 هفته بعد. یعنی تقریبا 4 ماه بعد از تکمیل مدارک



سلام الهه عزیز
پرونده ما هم بالاخره تکمیل شد و 2 روز پیش ‎Approve‎ شدیم. در سایت که وضعیت را چک کردیم نوشته بود که پرونده ما ‎Approve‎ شده و یک نامه برای ما ارسال شده است. دوباره باید یک ماه صبر کنیم تا نامه به دستمون برسه. به نظر شما مرحله بعدی چیه و چه چیزهای دیگه ای می خواهند؟
با تشکر
کیس ‎:IR1‎ -ارسال مدارک: 14 نوامبر ‎2012‎ -اپروو ‎: 7‎ مارچ ‎2013-‎ تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: a6l3i ، msar
شما ازدواجی هستید؟
اگه ازدواجی هستید که باید صبر کنید تا نامشون بیاد و توی نامه کیس نامبر و اینوویس نامبر میدن و بعد از طریق اون باید آنلاین 88 دلار اول و بعدا ‎230‎ دلار پرداخت کنید. وقتی تاییدیه پرداختتون اومد فرمهای اسپانسر و فرم ‎ds230‎ و یه فرمی که خودشون میدن (یادم نیست اسمش چی بود) به همراه ترجمه عقدنامه و شناسنامه و کپی پاسپورت و 2 تا عکس 5 در 5 و کپی پاس همسرت رو بفرستی
فرم اسپانسر هم ‎I864‎ هست که باید به همراه فرمهای مالیاتی 3 سال اخیر و فرم W2 (این فرم مخصوص کساییه که حقوق بگیرن و خودشون بیزنس ندارن) و کپی پاس اسپاسر هستش. اگه همسرتون خودش میتونه اسپانسر بشه که چه بهتر وگرنه یه کواسپانسر باید بگیرید که ایشون هم فرم ‎I864‎ رو باید پر کنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، wait for visa ، MONA FB ، sib 24 ، a6l3i ، msar
1 ماه و 11 روزه مدارک ‎nvc‎ من کامل شده .
نوع ویزا ‎: CR1 (‎ ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام ‎: 2011‎
تکمیل مدارک در ‎nvc :‎ فوریه ‎/ 4 / 2013‎
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
(2013-03-08 ساعت 06:32)الهه سابق ‎pid='288885 نوشته:  
بله سایت همونه
امیدوارم، خداکنه که من اشتباه کرده باشم. منتظر خبر هستما. سریع بیا بگو چی شد. چون واقعا نگران شدم


ميبخشي دير جواب ميدم ...چند روز سرم شلوغ بود از اونو هم امريكا و تركيه آخره هفته ها تعطيل بودن پس طول كشيد تا جوابم رو بگيرم.......كامل پرسيدم و الان مطمئن هستم كه قرار ملاقات هنوز به كيس من داده نشده و بايد منتظر بمونم.

حالا يه سوال ....اول تاريخinterview j تو سايت آنكارا مياد يا اول پكيج مياد در خونه و يا اول ايميلش مياد؟............يا اينكه همزمان مياد.....اگر ميشه اين رو جواب بديد مرسي .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اینو نمیدونم چون من نامزدی نیستم. فقط خیلی عجیبه که از نوامبر تا حالا بهتون تاریخ مصاحبه ندادن. اصلا تاریخ مصاحبه رو که نامزدیا خودشون تعیین میکنن. یعنی پرداخت آنالاین انجام میدن و بعد هم وقت میگیرن. شما این کارا رو کردید؟


ببین تا قبل از ماه دسامبر قضیه اینجور بود که وقت مصاحبه رو واسه نامزدیا خودشون میدادن و ‎2-3‎ ماه بعد از اپروو شدن، شخص مصاحبه میشد. چون شما نوامبر اپروو شدی گفتم حتما بهتون تاریخ مصاحبه اختصاص دادن ولی حالا که میگی بهت هنوز تاریخ ندادن پس باید مثل بقیه پرونده های نامزدی که از دسامبر به بعد اپروو شدن، خودت توی سایت زیر ثبت نام کنی و وقت بگیری. توی این ‎3-4‎ ماه همه بچه های نامزدی اینجا همین کارو کردن: پرداخت آنلابن هزینه از سایت زیر و گرفتن وقت از همین سایت
‎http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice/ss_country_welcome‎
حتما حتما ازشون بپرس که پرونده شما هم شامل این قانون میشه یا نه. یعنی با اینکه قبل از دسامبر اپروو شدی ولی آیا باید مثل بقیه خودت برای گرفتن وقت اقدام کنی یا نه. که 99 درصد بهت میگن خودت باید اقدام کنی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kian88 ، سانازی ، girl ، a6l3i ، msar
(2013-03-11 ساعت 11:38)الهه سابق ‎pid='290735 نوشته:  
شما ازدواجی هستید؟
اگه ازدواجی هستید که باید صبر کنید تا نامشون بیاد و توی نامه کیس نامبر و اینوویس نامبر میدن و بعد از طریق اون باید آنلاین 88 دلار اول و بعدا ‎230‎ دلار پرداخت کنید. وقتی تاییدیه پرداختتون اومد فرمهای اسپانسر و فرم ‎ds230‎ و یه فرمی که خودشون میدن (یادم نیست اسمش چی بود) به همراه ترجمه عقدنامه و شناسنامه و کپی پاسپورت و 2 تا عکس 5 در 5 و کپی پاس همسرت رو بفرستی
فرم اسپانسر هم ‎I864‎ هست که باید به همراه فرمهای مالیاتی 3 سال اخیر و فرم W2 (این فرم مخصوص کساییه که حقوق بگیرن و خودشون بیزنس ندارن) و کپی پاس اسپاسر هستش. اگه همسرتون خودش میتونه اسپانسر بشه که چه بهتر وگرنه یه کواسپانسر باید بگیرید که ایشون هم فرم ‎I864‎ رو باید پر کنه


بله دقیقا به همین شکل که دوستمون گفتند بود . ما این مرحله رو همین چند ماه پیش گذروندیم .
Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
مرسی از راهنمائیتون. کیس من ازدواج با سیتی زن است.ما تمام این مدارک را همون اول فرستادیم. حتی پول. فکر کنم فقط بمونه فرم ‎DS230‎ و کواسپانسر.
فعلاً منتظر هستیم که نامه بیاد. راستی از شما و بقیه دوستان از چه کسی گواهی سوءپیشینه خواسته اند؟ و اگر بله ، من می توانم تا رسیدن نامه این گواهی را از پلیس ‎+10‎ بگیرم یا باید منتظر نامه آنها باشم؟



(2013-03-28 ساعت 12:44)MONA FB نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 11:38)الهه سابق ‎pid='290735 نوشته:  
شما ازدواجی هستید؟
اگه ازدواجی هستید که باید صبر کنید تا نامشون بیاد و توی نامه کیس نامبر و اینوویس نامبر میدن و بعد از طریق اون باید آنلاین 88 دلار اول و بعدا ‎230‎ دلار پرداخت کنید. وقتی تاییدیه پرداختتون اومد فرمهای اسپانسر و فرم ‎ds230‎ و یه فرمی که خودشون میدن (یادم نیست اسمش چی بود) به همراه ترجمه عقدنامه و شناسنامه و کپی پاسپورت و 2 تا عکس 5 در 5 و کپی پاس همسرت رو بفرستی
فرم اسپانسر هم ‎I864‎ هست که باید به همراه فرمهای مالیاتی 3 سال اخیر و فرم W2 (این فرم مخصوص کساییه که حقوق بگیرن و خودشون بیزنس ندارن) و کپی پاس اسپاسر هستش. اگه همسرتون خودش میتونه اسپانسر بشه که چه بهتر وگرنه یه کواسپانسر باید بگیرید که ایشون هم فرم ‎I864‎ رو باید پر کنه


بله دقیقا به همین شکل که دوستمون گفتند بود . ما این مرحله رو همین چند ماه پیش گذروندیم .
Smile
کیس ‎:IR1‎ -ارسال مدارک: 14 نوامبر ‎2012‎ -اپروو ‎: 7‎ مارچ ‎2013-‎ تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: a6l3i ، msar
شما یه ‎420‎ دلار اول دادید، توی مرحله ‎USCIS‎ و بعد که پرونده میره ‎NVC‎ باید 88 دلار و ‎230‎ دلار دیگه هم بدید. نامه که بیاد توش شماره ای هست که از طریق اون شماره باید این مبالغو آنلاین پرداخت کنید. شما هنوز این مبالغو ندادید. اگه بیشتر از 6 ماه ساکن کشور دیگه ای بودید باید سوپیشینه از اون کشور ببرید. سوپیشینه برای کشور ایران لازم نیست.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amir2640 ، sib 24 ، a6l3i ، msar
الهه جون شما اطلاعات خیلی خوبی دارین . اینطور که متوجه شدم نه تنها در زمینه کیس خودتون بلکه تو همه زمینه های دیگه هم مطلع هستید . این واقعا خوبه .


(2013-03-28 ساعت 21:05)الهه سابق ‎pid='298102 نوشته:  
شما یه ‎420‎ دلار اول دادید، توی مرحله ‎USCIS‎ و بعد که پرونده میره ‎NVC‎ باید 88 دلار و ‎230‎ دلار دیگه هم بدید. نامه که بیاد توش شماره ای هست که از طریق اون شماره باید این مبالغو آنلاین پرداخت کنید. شما هنوز این مبالغو ندادید. اگه بیشتر از 6 ماه ساکن کشور دیگه ای بودید باید سوپیشینه از اون کشور ببرید. سوپیشینه برای کشور ایران لازم نیست.




الهه جون شما خیلی اطلاعات خوبی دارین . نه تنها در مورد کیس خودتون بلکه تو تمام کیس ها ‎Smile

راستی بی ربط نیست که بگم من با اینکه انگشت نگاری ایران رو قبول ندارند اما این کار رو انجام دادم و هم اصل و هم ترجمه اش رو فرستادم ‎Cool
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
راستی بچه ها یه نکته
عکس ها تون حتما باید پشت نویسی بشه وگرنه...
این یه تجربه بود برای ما چون عکس من پشت نویسی نداشت برگردوندن ‎.Rolleyes
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، sib 24 ، a6l3i ، barfi1 ، msar
مرسی مونا جان از لطفت
ممنون که در مورد پشت نویسی عکس به بچه ها تذکر دادی. خیلی عجیبه که ازتون انگشت نگاری خواستن!!! اصلا ‎NVC‎ جای عجیبیه. هیییچ حساب کتابی نداره. یکی 3 هفته ای کیسش تکمیل میشه، یکی مثل شما 8 ماه پروندش توی NVCمعطل میشه، یکی مثل جودی و کاملا ‎2-3‎ سال توی ‎NVC‎ معطل میشن و ‎....‎ اصلا معلوم نیست چرا اینجوریه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی ، a6l3i ، msar
خواهش میکنم ‎. Wink
3 هفته محشره ولی سه سااااااال؟ ‎Sad
البته خداوند با صابرین است .
ما هم از شما چه پنهون که برادر همسرم کواسپانسر بود به همراه همسرم و ان وی سی خواسته بود که ثابت کنیم که اونها برادرند .
و باز از شما چه پنهوون برادر همسرم وقتی که کوچیک بود رفته بودند و شناسنامه اش عکس دار نبود و کارت ملی هم نداشت که مدارک رو بتونیم ترجمه کنیم . کلی دوندگی کردم خلاصه و به خاطر این طول کشیده بود .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، a6l3i ، barfi1 ، msar
بچه ها لازمه بگم که این مرحله ‎nvc‎ در واقع " غول " این پروسه است و سعی کنید در تمام مراحل ارامش خودتوون و همسرتون رو حفظ کنید چون این تاپیک مربوط به ارسال مدارک به ‎nvc‎ هست و هر لحظه ممکنه مدارک و فرم های عجیب غریب بخوان .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: wait for visa ، سانازی ، الهه سابق ، a6l3i ، barfi1 ، msar
(2013-03-28 ساعت 22:09)MONA FB نوشته:  
راستی بچه ها یه نکته
عکس ها تون حتما باید پشت نویسی بشه وگرنه...
این یه تجربه بود برای ما چون عکس من پشت نویسی نداشت برگردوندن ‎.Rolleyes

مونا جون پشت نویسی یعنی چی؟مثلا اسم مکان اینارو؟
ایوایییی بچه ها من به خدا خسته شدم سال بعد نمی خوام اینجا باشمSad‎ نمیشه 8 ماهه ویزای ازدواج بگیریم ما ‎dec 2012‎ اقدام کردیم خسته شدم خدایاااااااااااااااااااااااااااا
اقا محمد بگو دیگه اخه من چه گناهی کردم دیگه طاقت صبر کردنو ندارم میدونین که چرا شرایطم رو میدونینSadچند سال...
ازدواجی
دریافت رسید نامبر ‎20dec‎
approv: ‎5dec‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، MONA FB ، msar ، Soap McTavish




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان