آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام دوستان
مرسی از تمامی بچه ها و مدیران انجمن
من قصد گرفتن ویزای توریستی دارم اما چند تا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم ؛
1) من و نامزدم قصد داریم ویزای توریستی بگیریم اما هنوز عقد نکردیم آیا باید دو تا وقت سفارت جداگانه بگیریم یا خیر؟
2) اقوام درجه یک و دو زیادی در آمریکا داریم که میتونیم یک دعوتنامه خوبی تهیه کنیم ، اما شنیدیم اگه دعوتنامه نداشته باشیم راحتتر ویزا میدن. این موضوع تا چه حد صحت داره؟
3) دبی یا آنکارا؟ به نظر شما کدومشون راحتتر ویزا میدن؟
4) فکر میکنین چه مطلبی میتونه متقاعدشون کنه که ما قصد موندن نداریم؟

خواهش میکنم اگه میدونین این لطفو در حق من بکنین و جواب بدین.
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با سلام
1- به نظر می اید که اگر تک تک برای ویزا اقدام کنید بهتر جواب می دهند چون هر کدامتان باید وابستگی اش را نشان دهد و و همینطور وابستگی های عاطفی مثل داشتن نامزد و اینا که مشخص کنه شما برای ازدواج با اون بر میگردین)
2-نمیدانم.(من هم که با دعوتنامه به سفارت رفتم افیسر از من دعوتنامه را نخواست)
3-شانس باید با ادم یار باشد ولی اونطور که میگن ترکیه بهتر است
4-سفارت بنا را بر این می گذارد که تمام افراد قصد ماندن دارند این شما هستی که باید اثبات کنی که نمی خواهی بمانی.(مثل دانشجو بودن در ایران و اینکه اونجا بگین به رشته و دانشگاهتون علاقه دارین و آینده کاریتون تضمینه یا مدارک شاغل بودن و داشتن ملک و املاک )

بهتر است ساپورت مالی یا همان بانک استیتمنت شما نه زیاد نه که باشد مثلا شاید دور و بر 30 الی 40 ملیون خوب باشد .

دعوتنامه هم خوب و بد نداره فقط یک دعوتنامه ومیزان حقوق و.... و دعوت شدگان واینکه در اونجا مورد حمایت اون فرد هستند.

داشتن ویزای شینگن در پاس برا ی گرفتن مهم است (مرا فقط به همین دلیل رد کردند) که نشان دهد شما به یک جایی رفتی وبرگشتی.

دوستی می گفت یک ویزا هم کم است بهتر بعد از اروپا به انگلیس سفر کنی ویک ویزای 6 ماهه بگیری و بعد اقدام برای ویزای سویس کنی که حافظ منافع آمریکا در ایران است .

تمام اینها فقط احتمال گرفتن ویزا را بالا میبرد
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن:  بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎  
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: ‎Dec 2015‎
انگشت نگاری: ‎Feb 2016‎
رسیدن نامه ی مصاحبه: ‎May 14th 2016‎
مصاحبه ‎: Jun 14th 2016‎
مراسم قسم: ‎Jun 16th 2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
‎air‎ عزیز
مرسی از چاسخ خوب و کاملت
اما یه مشکلی که هست اینه که جفتمون در یک روز مصاحبه میشیم آیا باید وانمود کنیم که همدیگرو نمیشناسیم؟ یا اینکه بگیم نامزدیم و میخوایم برگردیم اینجا عروسی کنیم و زندگیمون اینجا باشه؟
در ضمن اعتبار پاسپورت جفتمون تموم شده بود و دوباره گرفتیم در نتیجه الان خالیه خالیه !
باز هم اگه میتونین بیشتر راهنمایی کنید.
از دوستان دیگه هم اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره خواهش میکنم اعلام کنه !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، huniepze ، Wenifrurore ، prammainfatte ، مگی ، زری وحدتی ، msar
بیایید روراست باشیم: به نظر من افسر مربوطه در چنین شرایطی به شما ویزای توریستی نخواهد داد! یک لحظه خودتان را به جای او بگذارید:

1- دو جوان ایرانی که در ابتدای زندگی هستند می خواهند با هم (یا جدا فرقی نمی کند) برای سه ماه به ایالات متحده بروند.
2- فامیل های زیادی در آمریکا دارند که به راحتی میتوانند جای خالی پدر و مادر و فامیل های ایران را برای آنها پر کنند.
3- دلبستگی های آنها به ایران کم است. مثلاً آنقدر جوان هستند که در شرکتی 15 سال سابقه کار ندارند. سرمایه گذار آن شرکت نیستند یا کرسی تدریس در دانشگاهی را ندارند.
4- در ایران تحصیلات دانشگاهی دارند یا ندارند فرقی نمی کند. اگر ندارند می توانند در آمریکا بهترین تحصیل را بکنند، و اگر تحصیلات دانشگاهی دارند می توانند به زودی شغلی با در آمد خوب پیدا کنند.

و چند تا مورد دیگر که حتماً افسر آموزش دیده و با تجربه سفارت به راحتی می تواند آنرا پیدا کند. یادمان باشد که آنها شغلشان شناختن آدم هاست. برای این کار دوره دیده اند و در روز با چندین نفر که همین مسائل را بیان می کنند سرو کار دارند.

حالا راه حل چیست؟
تا آنجا که من از نوشته شما فهمیدم برخلاف آنچه که افسر از آن برداشت کرد شما واقعاً می خواهید به ایران برگردید.Wink‎ و فقط برای تفریح این سفر را پیش رو دارید. حالا یک سوال: چرا آمریکا؟ چرا یونان نه؟ چرا هندوستان نه؟ چرا ایتالیا (مخصوصاً فلورانس و ونیز) نه؟ این همه جای دیدنی توی دنیا وجود دارد چرا آنجا ها نه؟ (یادم رفت پاریس را بنویسم)

البته این را هم بنویسم که هیچ چیز در این دنیا غیر ممکن نیست. امکان دارد شما با هم بروید و افسر مربوطه با یکی دو سوال و بدون هیچ سختگیری به شما ویزای توریستی بدهد. (با جوان 19 ساله ای آشنا شدم که می خواست برای عروسی خواهرش به ایالات متحده برود و به راحتی ویزای توریستی گرفت. البته حساب بانکی بسیار خوبی را به افسر نشان داد!)
منتظر نظرتان هستم. برایمان بنویسید که چه دلیلی می خواهید برای اثبات بازگشتتان برای افسر بیاورید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
هر چقدر هم که سند و مدرک داشته باشید دست آخر همه چیز به نظر کارمند مصاحبه کننده بستگی دارد که تشخیص بدهد آیا شما که برای یک ویزای غیر مهاجرتی اقدام می کنید بعد از مهلت قانونی آمریکا را ترک خواهید کرد یا خیر. برای مثال اگر از یک زوج فقط خانم یا آقا برای ویزای توریستی اقدام کند افسر مربوطه میتواند استناد کند که فرد اقدام کننده به خاطر همسر و احیانا فرزندانش حتما باز خواهد گشت. ناگفته نماند که بعضی مواقع خیلی شرایط را سفت و وسخت نمی گیرند و به راحتی به زوج، افراد جوان یا دانشجویانی که حتی از دانشگاههای سطح پایین پذیرش دارند ویزا داده می شود. اما موارد زیادی هم بوده که سختگیریها را به شدت اعمال می کنند و از هر ۲۰ نفر به یکی ویزا داده می شود. من احتمال ویزا گرفتن شما را با شرایطی که گفتید مخصوصا اگر با هم اقدام کنید بسیار پایین میبینم، ولی غیر ممکن نیست و بسته به حال مزاجی افسر مصاحبه کننده و شرایط روز ممکن است با هم به نتیجه برسید! به هر حال آرزوی موفقیت دارم. لطفا تجربه خود را برای آیندگان در سایت بنویسید.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام دوستان
با تشکر فراوان از صمد و مسعود عزیز که چه قشنگ راهنمایی میکنند
حقیقتاً بعد از خوندن نوشته هاتون عزمم رو جزم کردم تا دلیل خوبی براشون بیارم و انشاالله ویزا رو بگیریم.
راستش با خوندن این مطالب یاد فیلم 21 افتادم نمیدونم دیدین یا نه؟
به هر حال تمام سعی خودمو انجام میدم اگه قسمت شد که شد اگه نه به قول صمد عزیز یه جای دیگه !
اما بهم نگفتین بالاخره 1 وقت سفارت بگیرم یا 2 دو تا؟
راستی یادم رفت بگم ؛
مادر ، پدر ، خواهر ها و برادر نامزدم در آمریکا هستن و ‎Citizen.‎
اما یکی از شروط ازدواج من ماندن در ایران بوده و به همین خاطر به درخواست ما هیچگونه اقدامی برای مهاجرت نامزدم صورت نگرفته و نخواهد گرفت. آیا این مطلب میتونه تا حدی کمک کنه؟
من خودم خانم مهندسم ! و عضو فعال چند انجمن بزرگ در ایران . و حساب بانکی خوب و سند ملکی هم داریم ، اما با صحبتهای شما من دنبال یک کیس ویژه میگردم.
باز هم از همه دوستان سپاسگزارم . اگه باز هم راهنمایی کنین ممنون میشم.
هر کجا که هستید موفق و سربلند باشید !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، msar
Negin نوشته:

اما بهم نگفتین بالاخره 1 وقت سفارت بگیرم یا 2 دو تا؟



این رو مد نظر بگیرید که اگر جدا جدا برید و به یکی تون ویزا دادن و به اون یکی ندادن چی کار می خواید بکنید؟Wink‎ به نظر من بهتره چیزی رو از افسر پنهان نکنید، یه وقت بگیرید و تمام حقیقتو هم بهش بگید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
اگر تا به حال تمام سفرهایی که به خارج از ایران رفته اید را با هم بوده اید و ویزا ها وتاریخ ها شبیه همند با هم اقدام کنید ولی اگر هیچ جا با هم نرفته اید جدا اقدام کنید.

اگر اسمتان در شناسنامه نامزدتان ثبت نشده اقدام جداگانه احتمال بالاتر گرفتن ویزا
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن:  بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎  
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: ‎Dec 2015‎
انگشت نگاری: ‎Feb 2016‎
رسیدن نامه ی مصاحبه: ‎May 14th 2016‎
مصاحبه ‎: Jun 14th 2016‎
مراسم قسم: ‎Jun 16th 2016‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: impepaliene ، زری وحدتی ، حاجی واشنگتن ، msar
با سلام

دوستان گرامي

من براي ديدن عمو و ديگر فاميلهايم بعد از 20 سال قصد يك مسافرت سه ماهه به امريكا را دارم
در ايران شغل دارم و مي توانم از آنجا نامه اي بگيرم كه نشاندهنده شغل و سمت من در آنجا هست ( پست مديريتي دارم )
همچنين درحال گذراندن مقطع كارشناسي ارشد هستم و از وزارت علوم نامه دارم كه دانشجو هستم
عمويم ‎citizen‎ هست و يك كپي از مدركش برام ميفرستد
براي مراحل مالي ، فرم ‎134‎ را گرفته ام و همچنين يك كپي از ماليات ‎2007‎ عموم
عموي من نمايشگاه ماشين داره . كپي سند آنجا را هم دارم

اين قضيه فرم ‎1040‎ يا w2 چيه ؟

به نظر شما چه مدرك ديگه اي داشته باشم ، خوبه ؟


سپاسگزارم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: huniepze ، زری وحدتی ، msar ، nedaba
حتي درباره فرمهاي ‎1040‎ و W2 هم اطلاعاتي نيست ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: abnorgeTone ، prammainfatte ، msar
دوست عزیز شما برای ویزای توریستی اقدام می کنید، فرمهای مالیاتی و اسپانسر ‎I134‎ برای ویزاهای مهاجرتی است. شما به عنوان یک توریست باید اولا نشان بدهید که فقط قصد دیدار موقت دارید وقطعا به کشور خود بر می گردید (افسر مصاحبه کننده باید قانع شود، برای این منظور داشتن گواهی کار از ایران، داشتن ملک و شرکت، باقی ماندن یکی از زوجین یا فرزندان در ایران می تواند نشان دهد که شما به کشور خود تعلق خاطر داشته و بر میگردید ولی تصمصم نهایی به عهده کنسول است)، در ثانی باید نشان بدهید که توانایی مالی برای این مسافرت را دارید. اگر از ساپورت عمویتان به این منظور استفاده کنید به نظر من شانس خود را برای گرفتن ویزای توریستی کم می کنید. در مورد فرم W2 هم که پرسیده بودبد فرمی است که موسسه استخدام کننده در آخر سال مالی به کارمند می دهد و نشان دهنده میزان مالیات بر درآمد پرداختی به دولتهای فدرال و ایالتی است. فرم ‎1040‎ برای مالیات کسانی است که در استخدام شرکت یا موسسه ای نیستند.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: a.v ، prammainfatte ، aliking ، زری وحدتی ، Lemony ، حاجی واشنگتن ، msar
ممنون
از طريق يك وكيل در آمريكا و همچنين يك سايت انگليسي ، اطلاعات بسيار خوبي گرفتم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: prammainfatte ، vosyzoono ، زری وحدتی ، msar
‎https://evisaforms.state.gov/ds156.asp‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Dmmett65 ، vosyzoono ، نخجیر ، feidom30 ، msar ، spv
سلام دوستان خواهش میکنم از آنهایی که اطلاع دقیق دارن برام بگن که"آیا یک زوج که پدرشان{ شوهر }در آمریکا سیتیزن هست و از دو نفرشون برای بازدید و خوشگذرونی دعوت کرده و ‎250‎ $هزار تا هم ساپورت گذاشته و لیسته بلند بالایه مالیاتو...." آیا این زن وشوهر میتوانن هر دو در دو وقت جداگانه ولی با هم برن مصاحبه در سفارت برای دریافت ویزا "؟یعنی یک بار زن فرد اصلی و همسر همراه و بر عکس ؟برای اینکه شانسشون بره بالا"البته هر دو دارای سند اشتغال و پرینت مالی وسند نسبتن خوب هستند"لطفا توضیح بدید و کمک کنید "ممنون میشم .....>آقا مسعود با شما هم هستم "مدیریت محترم سایت شما هم محبت بکنید بجای گلگی؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، msar
سلام
كليه سوابق درخواست ويزا و نتيجه درخواست هر شخص در هنگام مصاحبه روي صفحه كامپيوتر مصاحبه كننده است. فرقي نمي كند كه اين درخواست چه زماني و در كدام سفارت بوده باشد. توصيه مي كنم صداقت را سرلوحه كارتان قرار دهيد. فقط سعي كنيد دلايل متقاعد كننده اي براي بازگشت به كشورتان در آستين داشته باشيد كه در صورت لزوم ارائه دهيد. به نظر من بر خلاف گفته هاي دوستان در پست هاي قبلي شانس گرفتن ويزا بيشتر به وجود سهميه خالي ويزا و واجد شرايط بودن درخواست كننده مربوط است تا به به حال مزاجی افسر مصاحبه کننده .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: BloolaFoeft ، vosyzoono ، seti64rez ، زری وحدتی ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان