(2013-08-14 ساعت 00:37)mani.iht نوشته:(2013-08-14 ساعت 00:31)نسرین ظ نوشته:پیرو صحبت دوستمون باید عرض کنم که از تاریخ ۱ جولای دیگه سفارت آنکارا ملزم به ثبت نام درCSC نیستین و لازم نیست که ثبت نامCSC کنین.(2013-08-14 ساعت 00:15)5ina نوشته:(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:(2013-08-14 ساعت 00:02)نسرین ظ نوشته: سلام
سری اول (1800 تا) زمان مصاحبشون تو کدوم ماهه؟
خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر
نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.
سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.
برای مکاتبه با csc و گرفتن وقت دکتر چه وقت باید اقدام کرد؟
امیدوارم یک تاپیک باز بشه برای کسانی که مصاحبشون تو یک روزه، برنامه ریزی سفر کنند با هم برن تو شهر غربت، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
ببینیم تو نامه دوم جای مصاحبمون رو تغییر می دن یا همونه! چون مال یکی از بچه ها رو تغییر داده بودن ... چون اگه همون آنکارا باشه باید 15 روز قبل مدارک رو هم ارسال کرد...
(2013-08-14 ساعت 00:34)Alpha1 نوشته: سلام به همه دوستان.بچه ها من کیس نامبرم **79 هست به نظرتون امیدی هست کارنت شم؟اگه آره،کی؟آخه هرچی کیس نامبرمو با بقیه چک کردم دیدم کیس من خیلی بالاست.لطفا یکی بهم جواب بده .
نگران نباش.یقیناً کارنت میشی عزیز.
سلام. بالاخره متوجه نشدم باید در csc ثبت نام کرد یا نه؟!! چون اونطوری که تو برگه دستورالعمل مدارک مورد نیاز نوشته شده، این برگه از موارد مورد نیاز بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا شفاف سازی گردد! مرسی
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفت
 ایروان بی وجدان

ایروان بی وجدان

، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
 . یاد خودم افتادم پارسال که کارنت شدم خیلی استرس داشتم اما اون کسی که این فرصت رو به ما میده همه چیز رو هم برامون درست میکنه . امیدوارم در تمام مراحل  زندگی موفق باشید