آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

بازماندگان لاتاري (F2A)
ويرايش:
تاپيك را تغيير نام دادم به بازماندگان لاتري. اين تاپيك براي كمك به آن دسته از برندگان لاتري ٢٠١٣ ايجاد شد كه يك از اعضاي خانواده (معمولا مرد خانواده) موفق به دريافت ويزا نشده ولي عضو ديگر خانواده بعد از دريافت ويزا در امريكا اقامت دارد.

اگر همسر یا فرزندان دارای گرین کارت باشند آنها می توانند برای همسر یا فرزندان بدون گرین کارت درخواست بدهند. معمولا از طریق فرم ‎I-130‎ این درخواست صورت می گیرد که روال به این صورت است که درخواست کننده ‎Petitioner‎ این فرم را پر می کند به ‎USCIS‎ ارسال می کند. بعد از تایید شدن پرونده به مرکز ملی ویزا ‎NVC‎ می رود آنجا برایتان سفارت تعیین می کنند و مرحله به مرحله ازتون می خواهند هزینه را پرداخت کنید یا فرم های مرتبط را. بعد هم مصاحبه و احتمالا کلیرنس.

قبلا همه این ها را ‎Hasti-Banoo‎ عزیز کاملا دقیق توضیح داده است.

اما قصد من از باز کردم این تاپیک پرداختن به دسته دیگری از مهاجرت فامیلی که زیر دسته همین F2 است، است!!!

اگر درخواست کننده ‎Petitioner‎ که در حال حاضر در آمریکاست دارای گرین کارت باشد و حداقل دوسال متاهل باشند می تواند زیر عنوان
‎Following to Join Benefits for Spouse‎ برای همسر و یا فرزندانش درخواست گرین کارت کند. در این صورت نیازی به پرکردن فرم ‎I-130‎ (ظاهرا) نیست و تنها فرم ‎I-824‎ باید پر شده به مرکز مهاجرت ارسال شود تا آنها به کنسولگری مرتبط ارجاع دهند.

این اطلاعات را از سایت مهاجرت پیدا کردم.
برای مثال کسی که در لس آنجلس ساکن است ولی همسرش نتوانسه ویزا بگیرد باید به این آدرس مدارکش را ارسال کند.

فرم ‎I-824‎ از اینجا قابل دانلود است.

در صورت نیاز فرم ‎I-130‎ از اینجا قابل دانلود است.


برای وقت گرفتن از اداره مهاجرت محل و شهر خودتون باید از این سایت استفاده کنید:
‎http://infopass.uscis.gov/‎



اطلاعات بیشتر در سایت امیهلپ:

سایت اداره مهاجرت و توضیحاتش در این باره:



من نم یتوانم در این باره اطلاعات عملی و تجربی داشته باشم. هر کدام از دوستانی که یکی از اعضای خانواده وارد شده م یتوانند این راه را بروند و تجربیاتشان را اینجا به اشتارک بگذارند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
شهاب جان میشه یکم رونده ویزای فمیلی رو توضیح بدین؟ بعد از گرفتن گرین کارت میشه اقدام کرد یا حتما باید شاغل باشم اونجا؟
سفرنامه
‎case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-09-25 ساعت 12:50)parsush نوشته:  
شهاب جان میشه یکم رونده ویزای فمیلی رو توضیح بدین؟ بعد از گرفتن گرین کارت میشه اقدام کرد یا حتما باید شاغل باشم اونجا؟


بعد از گرفتن گرین کارت میتونید اقدام کنید ولی در صورتی که شغلی داشته باشید به درخواست شما سریعتر رسیدگی میکنند . ضمنا در حال حاضر تمام پروسه های ‎F2A‎ کارنت هستند .
توصیه میکنم که حتما تاپیک راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی را که توسط هستی بانو عزیز تهیه شده مطالعه بفرمایید .
:)
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوستان میشه یکی مراحلشو از اول توضیح بده که چه کار باید بکنیم؟
آیا میشه بعد از گرفتن گرین کارت با پاس سفید برگردم ایران بعد واسه همسرم اقدام کنم یا اینکه حتما باید آمریکا باشم؟
‎2013AS2***‎   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی ‎19Agust‎   ورود به آمریکا: ‎17NOV 2013‎
--------------------------
F2A:‎  PD: ‎12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,‎  , ‎Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP‎
Case ‎Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May‎
CLEAR:16MAY2016 ‎Smile‎  
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام دوستان عزیز
خب من یکم توضیح بدم :
همه ی کسانی که به نوعی از لاتاری نصفه ویزا گرفتن ، یعنی کیس اصلی ویزا گرفته ولی بقیه موندن و معمولا بیشتر خانم ها هستند . این امکان براشون وجود داره که از طریق ویزای مهاجرتی خانوادگی از داخل خاک آمریکا اقدام کنند .
اولین موضوعی که خیلی مهمه یک تصمیمه! پروسه ی رفتن به آمریکا و دریافت گرین کارت تا زمانی که شرایط برای درخواست ویزا برای همسر فراهم بشه و بعد انتظار تا زمانی که ویزا صادر بشه پروسه ای طولانی است . پس باید صبور باشید و اول ببینید واقعا ارزشش را داره یا نه!
بطور خلاصه : شخصی که ویزا گرفته و احتمالا اگر بچه دارید به همراه بچه (ها) باید بره آمریکا و مقیم بشه . یعنی گرین کارت را بگیره (یک ماه) ، شماره امنیت ملی ‎(SSN)‎ را بگیره ، محلی برای زندگی ردیف کنه ، گواهینامه ی رانندگی بگیره (این یکی خیلی مهمه چون در تمام آمریکا داشتن گواهینامه ی رانندگی یعنی اینکه شما در اونجا مقیم هستید و همه جا بکار میاد ، مثل کارت ملی خودمون میمونه) . و بعد با پر کردن فرم ‎I-130‎ برای دریافت ویزا برای همسر خودش اقدام کنه . (تا اینجای کار حداقل ‎3-4‎ ماه طول میکشه) پس از طی این مراحل باید منتظر بشید تا درخواستی که کردید تایید بشه (یک تا 2 ماه) ممکنه که از شما در اون مرحله مدارک دیگری بخوان . بعد از اینکه مدارک تایید شد و همسر شما تو نوبت ویزا قرار گرفت اگر خواستید میتونید درخواست ‎Re-entry Permit‎ یا همون پاس سفید بدید که بتونید برای مدت یکسال پیش همسرتون برگردید .
در چند سال گذشته کمی شرایط و قوانین ویزا های مهاجرتی آمریکا تغییر کرده . بخشی را راحت تر کرده اند ، به درخواست های ‎F2A‎ که ماها شاملش میشیم سریع تر رسیدگی میکنند و بخشی دیگر ، از جمله نگهداری گرین کارت ، را سخت تر!! علتش هم اینه که خیلی از افرادی که گرین کارت میگیرند ، نه برای زندگی در آمریکا بلکه به عنوان یک ویزای دائمی و سهولت در رفت و آمد ازش استفاده میکنند و دولت آمریکا تصمیم گرفته جلوی این کار را بگیره . از سال ‎2009‎ به اینور شما برای نگهداری گرین کارت باید حتما در آمریکا ساکن باشید تا باطل نشه . برای خارج شدن از آمریکا هر بار کمتر از یکسال میتونید خارج از خاک آمریکا ساکن باشید . برای بیرون رفتن از آمریکا به مدت طولانی تر باید حتما درخواست ‎Re-entry Permit‎ یا همون پاس سفید بدید که فقط یک بار برای مدت دو سال صادر میشه . برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوط دو همین سایت مراجعه کنید .
یک مطلب دیگه اضافه کنم برای کسانی که کلیر شدن ولی ویزا بهشون نرسیده : از 30 سپتامبر به بعد دیگه پرونده ی لاتاری شما باطل میشه و بعد از درخواست همسرتان شما در پروسه ی ویزا های خانوادگی قرار میگیرید . تمامی مراحل دوباره از اول شروع میشه . خصوصا کلیرنس . فقط فرقش اینه که دیگه نگران 30 سپتامبر نمیشید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزا های خانوادگی حتما به تاپیک راهنمای جامع ویزا های خانوادگی مراجعه کنید و کامل بخونینش!!!
موفق باشید .
سعی میکنم همیشه به این تاپیک سر بزنم و تا حد امکان پاسخگوی دوستان باشم .
:)
پ . ن : متن بالا با تذکر یکی از دوستان کمی اصلاح شد . ازشون تشکر میکنم.
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوست عزیز

من همین چند ساعت پیش سایت امیگریشین آمریکا را خوندم و صریحاً گفته شده که چنانچه بیش از ۱ سال بیرون از آمریکا میمونید درخواست ر‌‌- آنتری پرمیت بدین، و به صورت ضمنی‌ ورود و خروج به آمریکا حدود ۶ ماه ذکر می‌شه، اصولا هم کسانی‌ که میخوان آروم آروم مهاجرت کنن، معمولاً یکی‌ ۲ سال اول رو هر ۶ ماه یک ورود میزنن....و با توجه به اینکه اونها میدونن خیلی‌ از افراد از این روش برای باطل نشدن گرین کارتشون در دراز مدت استفاده می‌کنن، تمام سختگیریها رو میذارن زمان درخواست برای سیتیزن شیپی....حالا من می‌خوام بدونم شما بر چه اساسی‌ فرمودین که بیشتر از ۳ماه نمیتونید بیرون آمریکا بمونید، وقتی‌ هم که میایید حداقل باید ۶ ماه بمونید؟ ممنون میشم اگه لینکش رو بدین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام شهاب جان
اسپانسر باید چه شرایطی داشته باشه
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: romance33 ، ojee ، پدی ، nika ، azar1348 ، shahriar2002 ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، smpf ، msar ، alireza51
‎Maintaining Permanent Residence‎


‎You may lose your permanent resident status (green card) if you commit an act that makes you removable from the United States under the law, as described in Section 237 or 212 of the Immigration and Nationality Act (INA) (see the‎ “INA” ‎link to the right). If you commit such an act, you may be brought before an immigration court to determine your right to remain a permanent resident.‎

‎Abandoning Permanent Resident Status‎

‎You may be found to have abandoned your permanent resident status if you:‎

‎Move to another country intending to live there permanently‎
Remain ‎outside of the United States for more than 1 year without obtaining a reentry permit or returning resident visa. However, in determining whether your status has been abandoned, any length of absence from the United States may be considered, even if less than 1 year‎
Remain ‎outside of the United States for more than 2 years after issuance of a reentry permit without obtaining a returning resident visa. However, in determining whether your status has been abandoned any length of absence from the United States may be considered, even if less than 1 year‎
Fail ‎to file income tax returns while living outside of the United States for any period‎
Declare ‎yourself a‎ “nonimmigrant” ‎on your tax returns‎
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Shahabpk ، aghaghia ، romance33 ، پدی ، rouzbehdarvishi ، nika ، azar1348 ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، ali_gh ، smpf ، msar ، alireza51
(2013-09-25 ساعت 15:32)eett نوشته:  
دوست عزیز

من همین چند ساعت پیش سایت امیگریشین آمریکا را خوندم و صریحاً گفته شده که چنانچه بیش از ۱ سال بیرون از آمریکا میمونید درخواست ر‌‌- آنتری پرمیت بدین، و به صورت ضمنی‌ ورود و خروج به آمریکا حدود ۶ ماه ذکر می‌شه، اصولا هم کسانی‌ که میخوان آروم آروم مهاجرت کنن، معمولاً یکی‌ ۲ سال اول رو هر ۶ ماه یک ورود میزنن....و با توجه به اینکه اونها میدونن خیلی‌ از افراد از این روش برای باطل نشدن گرین کارتشون در دراز مدت استفاده می‌کنن، تمام سختگیریها رو میذارن زمان درخواست برای سیتیزن شیپی....حالا من می‌خوام بدونم شما بر چه اساسی‌ فرمودین که بیشتر از ۳ماه نمیتونید بیرون آمریکا بمونید، وقتی‌ هم که میایید حداقل باید ۶ ماه بمونید؟ ممنون میشم اگه لینکش رو بدین


درسته ، ولی در عمل چند سالیست که قضیه آروم آروم مهاجرت کردن را درز گرفتن و سخت گیری میکنن . سخت گیری ها را از همین الان میکنند که بعدا زمان درخواست برای سیتیزن شیپ مشکل کمتری داشته باشن . از دیدگاه اونها یا شما گرین کارت میگیری که بری آمریکا زندگی کنی یا نمیخوای بری زندگی کنی . در این صورت گرین کارت را از شما میگیرند و به جاش براتون ویزا صادر میکنند . از بعد از قضیه 11 سپتامبر ‎2009‎ این سخت گیری ها بیشتر شد و قوانینش هم تغییر کرد.
به هر صورت اگر میخواهید بیش از یکسال خارج از آمریکا باشید باید ‎Re-entry permit‎ بگیرید ولی این فقط برای یکبار صادر میشه و برای تمدیدش باید دلیل قانع کننده ای برای سفارت بیارید . تو همونجایی که خوندید اینو نوشته . در غیر اینصورت باید حتما هر بار حداقل 6 ماه در آمریکا بمونید .
البته یک تیکه کوچیک از منتی که نوشتم نیاز به اصلاح داره که حتما درستش میکنم.
:)
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-09-25 ساعت 15:42)dpt نوشته:  
سلام شهاب جان
اسپانسر باید چه شرایطی داشته باشه


هستی بانو همه جواب شما را اینجا داده لطفا کامل بخونید .
‎http://mohajersara.com/thread-2914-post-64248.html#pid64248‎
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-09-25 ساعت 14:25)Shahabpk نوشته:  
سلام دوستان عزیز
خب من یکم توضیح بدم :
همه ی کسانی که به نوعی از لاتاری نصفه ویزا گرفتن ، یعنی کیس اصلی ویزا گرفته ولی بقیه موندن و معمولا بیشتر خانم ها هستند . این امکان براشون وجود داره که از طریق ویزای مهاجرتی خانوادگی از داخل خاک آمریکا اقدام کنند .
اولین موضوعی که خیلی مهمه یک تصمیمه! پروسه ی رفتن به آمریکا و دریافت گرین کارت تا زمانی که شرایط برای درخواست ویزا برای همسر فراهم بشه و بعد انتظار تا زمانی که ویزا صادر بشه پروسه ای طولانی است . پس باید صبور باشید و اول ببینید واقعا ارزشش را داره یا نه!
بطور خلاصه : شخصی که ویزا گرفته و احتمالا اگر بچه دارید به همراه بچه (ها) باید بره آمریکا و مقیم بشه . یعنی گرین کارت را بگیره (یک ماه) ، شماره امنیت ملی ‎(SSN)‎ را بگیره ، محلی برای زندگی ردیف کنه ، گواهینامه ی رانندگی بگیره (این یکی خیلی مهمه چون در تمام آمریکا داشتن گواهینامه ی رانندگی یعنی اینکه شما در اونجا مقیم هستید و همه جا بکار میاد ، مثل کارت ملی خودمون میمونه) . و بعد با پر کردن فرم ‎I-130‎ برای دریافت ویزا برای همسر خودش اقدام کنه . (تا اینجای کار حداقل ‎3-4‎ ماه طول میکشه) پس از طی این مراحل باید منتظر بشید تا درخواستی که کردید تایید بشه (یک تا 2 ماه) ممکنه که از شما در اون مرحله مدارک دیگری بخوان . بعد از اینکه مدارک تایید شد و همسر شما تو نوبت ویزا قرار گرفت اگر خواستید میتونید درخواست ‎Re-entry Permit‎ یا همون پاس سفید http://www.kleiderkreisel.de/بدید که بتونید برای مدت یکسال پیش همسرتون برگردید .
در چند سال گذشته کمی شرایط و قوانین ویزا های مهاجرتی آمریکا تغییر کرده . بخشی را راحت تر کرده اند ، به درخواست های ‎F2A‎ که ماها شاملش میشیم سریع تر رسیدگی میکنند و بخشی دیگر ، از جمله نگهداری گرین کارت ، را سخت تر!! علتش هم اینه که خیلی از افرادی که گرین کارت میگیرند ، نه برای زندگی در آمریکا بلکه به عنوان یک ویزای دائمی و سهولت در رفت و آمد ازش استفاده میکنند و دولت آمریکا تصمیم گرفته جلوی این کار را بگیره . از سال ‎2009‎ به اینور شما برای نگهداری گرین کارت باید حتما در آمریکا ساکن باشید تا باطل نشه . برای خارج شدن از آمریکا هر بار کمتر از یکسال میتونید خارج از خاک آمریکا ساکن باشید و بعد از اون هم حداقل شش ماه باید در داخل آمریکا ساکن باشید . برای بیرون رفتن از آمریکا به مدت طولانی تر باید حتما درخواست ‎Re-entry Permit‎ یا همون پاس سفید بدید که برای مدت یکسال صادر میشه و برای تمدیدش باید دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه!
یک مطلب دیگه اضافه کنم برای کسانی که کلیر شدن ولی ویزا بهشون نرسیده : از 30 سپتامبر به بعد دیگه پرونده ی لاتاری شما باطل میشه و بعد از درخواست همسرتان شما در پروسه ی ویزا های خانوادگی قرار میگیرید . تمامی مراحل دوباره از اول شروع میشه . خصوصا کلیرنس . فقط فرقش اینه که دیگه نگران 30 سپتامبر نمیشید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزا های خانوادگی حتما به تاپیک راهنمای جامع ویزا های خانوادگی مراجعه کنید و کامل بخونینش!!!
موفق باشید .
سعی میکنم همیشه به این تاپیک سر بزنم و تا حد امکان پاسخگوی دوستان باشم .
Smile
پ . ن : متن بالا با تذکر یکی از دوستان کمی اصلاح شد . ازشون تشکر میکنم.

دوست عزيز reentryدوساله وگرفتن گواهينامه يكي دوهفته طول ميكشه
٠- بازمانده ‎2013AS6###‎ آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ ‎, PD:‎ ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ‎Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
. در غیر اینصورت باید حتما هر بار حداقل 6 ماه در آمریکا بمونید .
البته یک تیکه کوچیک از منتی که نوشتم نیاز به اصلاح داره که حتما درستش میکنم.
Smile
[/quote]

دوست عزیز شبهه من هم دقیقا همین حداقل ۶ ماه موندن بود که شما می‌فرمایید و البته هیج جا هم اشاره نکرده یا حداقل من پیدا نکردم، دوستانی هم که دیدم صرفاً حداکثر هر ۶ ماه یکبار سر میزنن و یکی‌ ۲ هفته میومن و برمیگردن، این نمونه‌ها هم، هم برای قبل و هم بعد از تاریخی‌ هست که شما فرمودین، ممنون میشم که اگه روشن کنید که این ۶ ماه موندن رو جایی‌ خوندین یا صرفاً بر اساس شنیده‌ها تون میگین؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hoseinizadehir ، romance33 ، پدی ، frozen mind ، azar1348 ، آلیس-1980 ، smpf ، msar ، alireza51
شهاب جان تاپيك را تغيير نام دادم مرسي.

سوالي كه من دارم اينه كه فرم ها را كجا بايد سابميت كرد؟ حضوري در اداره مهاجرت؟
مرسي


جا داره از شهاب تشكر كنم براي اطلاعاتي كه به اشتراك گذاشتند. بعضي ديگر از بوندگان سالهاي گذشته هم هستند كه مطمئنا تجربياتشون كمك خوبي خواهد بود.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-09-25 ساعت 17:28)eett نوشته:  
. در غیر اینصورت باید حتما هر بار حداقل 6 ماه در آمریکا بمونید .
البته یک تیکه کوچیک از منتی که نوشتم نیاز به اصلاح داره که حتما درستش میکنم.
Smile
‎[/quote]‎
دوست عزیز شبهه من هم دقیقا همین حداقل ۶ ماه موندن بود که شما می‌فرمایید و البته هیج جا هم اشاره نکرده یا حداقل من پیدا نکردم، دوستانی هم که دیدم صرفاً حداکثر هر ۶ ماه یکبار سر میزنن و یکی‌ ۲ هفته میومن و برمیگردن، این نمونه‌ها هم، هم برای قبل و هم بعد از تاریخی‌ هست که شما فرمودین، ممنون میشم که اگه روشن کنید که این ۶ ماه موندن رو جایی‌ خوندین یا صرفاً بر اساس شنیده‌ها تون میگین؟
‎[/quote]‎

من وقت بحث کردن ندارم . این اتفاقیه که میافته . اگر در متونی که شما ازش صحبت میکنید نیامده . میتونه دلیلش این باشه که تغییر بعضی از قوانین هنوز تو کنگره در حال بررسی هست و تکلیفش کاملا روشن نیست . این لینک ‎‎ میتونه کمک کنه .
به هر حال اصل بر اینه که شما گرین کارت میگیرید که در آمریکا اقامت کنید و البته فرض ما هم همین است . اگر غیبت شما در ایالات متحده توجیه منطقی نداشته باشه ( چه با پرمیت و چه بدون پرمیت ) هم ممکنه گرین کارتتون را از دست بدید و هم قطعا برای سیتیزن شدن براتون مشکل درست میکنه . این لینک ‎‎ را هم مطالعه کنید .
به شنیده ها اکتفا نمیکنیم . تجربیات دوستان به دفعات در اینجا در همین سایت مکتوب شده و میتونید مطالعه کنید .
حالا اگر کسی میخواد 2 سال دوندگی کنه که گرین کارت بگیره و بعد از گرین کارتش فقط برای رفت و آمد هر 6 ماه یکبار استفاده کنه اونم فقط برای دو سال! من دیگه نمیدونم چی بگم!!
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2013-09-25 ساعت 16:55)smpf نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 14:25)Shahabpk ‎pid='422417 نوشته:  
سلام دوستان عزیز
خب من یکم توضیح بدم :
همه ی کسانی که به نوعی از لاتاری نصفه ویزا گرفتن ، یعنی کیس اصلی ویزا گرفته ولی بقیه موندن و معمولا بیشتر خانم ها هستند . این امکان براشون وجود داره که از طریق ویزای مهاجرتی خانوادگی از داخل خاک آمریکا اقدام کنند .
اولین موضوعی که خیلی مهمه یک تصمیمه! پروسه ی رفتن به آمریکا و دریافت گرین کارت تا زمانی که شرایط برای درخواست ویزا برای همسر فراهم بشه و بعد انتظار تا زمانی که ویزا صادر بشه پروسه ای طولانی است . پس باید صبور باشید و اول ببینید واقعا ارزشش را داره یا نه!
بطور خلاصه :
‎....‎
دوست عزيز reentryدوساله وگرفتن گواهينامه يكي دوهفته طول ميكشه


مرسی اصلاح کردم.
بجامانده از لاتاری ‎2011‎
PD ‎: April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014‎ خانوادگی
بالاخره ورود به آمریکا 7 نوامبر ‎2014‎
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید! ‎
کمک به بازماندگان لاتاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، radar ، ali_gh ، آلیس-1980 ، msar ، alireza51




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان