کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقا یه آپدیت نوش جان کردیم ما (البته فقط برنده اصلی)
به امید آپدیتهای بیشتر و کلیر شدن سریعتر برای همه دوستان
سلام دوستان. کیس ما امروز کلیر شد البته فقط یک نفر از دونفر
(2014-06-11 ساعت 19:53)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:50)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:45)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:23)kamran68 نوشته:  *******************با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند، ما آخرین آپدیتمون8June بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم فعلا، از کسایی که میشناختم که همون زمانها مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! دیگه دارم نم نم نگران میشم که شاید مشکلی هست که کلیر نشدیم تا الان، ممنون میشم بهم راهنمایی بدید..

سلام دوست عزيز ماهم ٧و٨جون اپديت شديم مصاحبمون فوريه بود ولى كلير نشديمSadSadSad

هفته آینده نوبت شماست، شک نکنید. این خط --------------- و اینم نشون$
Smile
فردى جان خدا از دهنت بشنوه ما كه خيلى نگرانيم
ببینید، کلیر کیس نامبر های رده ی 3000 تا 4000 تازه شروع شده. کیس نامبر من 29XX و من تازه این هفته کلیر شدم. فکر کنم جزء آخرین بازماندگان رده 2000 تا 3000 بودم. بنا براین منتظر و امیدوار باشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: arashS ، عراقی ، rezahoorjandi ، sophia ، shadi79 ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، zaaraa ، anahita 62 ، shilan ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 10:02)aria802 نوشته:  تو مهاجر سرا هیچ بخشی را ندیدم که سوالم مرتبط بباشه؟
۱- آیا شما کارت ملیتون را برای مصاحبه عوض کردید، برای کارت ملیهای منقضی شده و یا کد پستی تغییر کرده میپرسم
۲- اگه کسی عکس شناسنامش متعلق به زمان بچگیش باشه و تا حدودی مهر انتخابات آخرش داشته باشه به نظرتون تعویضش کنه ؟
من کارت ملیم منقضی بود عکس شناسنامه مال بچگیم بود و مهر هم داشت و کلیر شدم دوست عزیز نگران نباش
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، shilan ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 20:03)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:12)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:07)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.

ماهان چون تحدید کردی که خاله بچه ها نمیشی بهت جواب میدم هااااا
اولا نگران نباش اون ها کار هاشون رو خوب بلد هستن و دقیقا میدونن چکار میکنن
ثانیا اینکه اگه نکته ای از قلم بیفته سریعا برات ایمیل میزنن و میگن مثلا این مدرک رو برای ما بفرست مثلا فرم سی وی یا چیز دیگه
ثالثا میتونی یه ایمیل بزنی برای سفارت و برای اطمینان بخای که اگر بابت کسری مدرکی ایمیلی برات فرستاده ان رو دوباره برات بفرستن و مطمئن باش که تک تک ایمیل ها رو میخونن و اگه لازم باشه مدرکی رو دوباره بفرستی ازت میخان که بفرستی یه آپدیت خوشگل هم میشی که مطمئن باشی ایمیلت خونده شده و توی پروندت ثبت شده
این هم که بعضی از مدارک رو میگیرن بعضی ها رو نمیگیرن عادیه در مورد من و خانمم ترجمه کارت ملی من رو گرفت مال خانمم رو برگردوند. چراش رو نمیدونم
اصلا نگران نباش

راستی اسپم ها و جانک میل هات رو همیشه تک تک چک کن و بعدش پاک کن که یه وقتی ممکنه ایمل سفارت بره توی جانکمیل

مرسی عزیزم، خاله هر کی نشم حتما خاله تو یکی تا آخر عمر میشم و البته دو تا دوست دیگه که جوابمو دادن. قربون خواهرزاده های مجازیم بشم که کلی مهربونن.
حتما یک ایمیل میزنم سفارت ببینم چی میشه.از بس روز مصاحبه شلوغ بود همه دست و پاشون تو هم رفته بود. حتی ترجمه کارت پایان خدمت شوهرمو نگرفت (سربازی سپاه) و بعد به افیسر که گفتیم تعجب کرد و گفت لازمه ولی ترجمه سند فقط یکی گرفت که اینم پرسیدیم گفت لازم نیست حالا همش دلشوره دارم که چیز دیگه ای جانمونده باشه.

سلام خاله ماهان از ما هم دقیقا مدارکی که از شما گرفتند رو گرفت.کپی پاس نگرفت،سند ازدواج یکی گرفت، و ترجمه ی کارت پایان خدمت رو هم نگرفت و اصل ها رو هم که نگاه نکرد. من از آفیسر پرسیدم گفت لازم نیست،حالا با این جوابهایی که به شما دادن من هم نگران شدم. البته روز بعد مصاحبه اینجا پرسیدم. دوستان گفتند که این مساله برای اونها هم بوده و مشکلی نداره.من هم ایمیل می فرستم و جوابشو اینجا می زارم .

سلام بچه ها. خاله ماهان میخواد به سفارت ایمیل بزنه ولی راهشو بلد نیست.
آدرس سایتو دارم و میدونم باید از سایت برم ولی باز که میکنم 8 آیتم میاد و بقیشو نمیدونمTongue. میشه کمکم کنید؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، shilan ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 19:59)windexpert نوشته:  سلام دوستان. کیس ما امروز کلیر شد البته فقط یک نفر از دونفر
مبارکه مبارکه
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، zaaraa ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 19:02)قصه گو نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:48)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان اگر من شنبه صبح برم دبی برا ازمایش جواب ازمایش رو طوری به من میدهند که یک شنبه ساعت 1.30 برم ابوظبی
منم همین سوال رو دارم
دوستانی که رفتند راهنمایی کنن لطفا

آقاي دشتي تبريكات منو بپذيريد.اسم شما جزو با آرزوي.....اومد و من هم تعجب كردم ولي به فال نيك گرفتمش. Big Grin
در مورد تغيير محل مديكال و سفارت و تعداد ويزا از يكي از دوستان پرسيدم، و اينهم يه جواب اميد بخش كه بتونيم با خيال راحت بريم و كارهامونو انجام بديم،واسه من كه انرژي مثبت داشت:
""مثل قبل رفتم داخل سفارت و پای باجه، برگه کیلیرنس و پاسپورت و جواب مدیکال رو تحویل آفیسر دادم. هیچ چیزی نپرسید . روی یه برگه اسممو نوشت و تاریخ پنجشنبه رو. وقتی بهم می دادش گفت پنجشنبه ساعت 2
در مورد مدیکال باید بگم چون ما از اول دبی مدیکال کردیم و پرونده مون دبي بود، فقط 3 تا عکس، کارت واکسیناسیون ، پاسپورت و برگه مدیکال قبلی رو واسه پیدا کردن پرونده مون تحویل دادیم. حالا شما مثل قبل مدارک ببرین شاید لازم باشه تو دبی هم پرونده سازی شه.
شنبه صبح ساعت 8.5 با مقدار پول بیشتر مدیکال ارجنت انجام دادیم و شب ساعت 9 به بعد تحویل گرفتیم. یکشنبه هم سفارت بودیم.
درمورد سهمیه ویزا هم چیزی نمی دونم ولی نهایت کاری که می تونم برات انجام بدم اینه که فردا که رفتم سفارت از آفیسر بپرسم.""
ممنونم از شما که برای همه آرزوی قشنگ میکنید واقعا خسته نباشید میگم
یه سوال دارم جمعه هم میشه رفت مدیکال؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، shilan ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 18:57)shadi79 نوشته:  دوستان من هم کلیر شدم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارک باشه دوست گرامی
تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، ffrfar ، pari pari
قصه گو یه دونه باشه.نمیدونم کفشایه چه رنگی پاشه ولی قلبش سفید باشه.

بچه ها به این سایت هم سر بزنید واسه خونه گرفتن اطلاعات خوبی دستتون میاد:
http://www.craiglist.com
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
(2014-06-11 ساعت 19:41)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:48)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان اگر من شنبه صبح برم دبی برا ازمایش جواب ازمایش رو طوری به من میدهند که یک شنبه ساعت 1.30 برم ابوظبی
منم همین سوال رو دارم
دوستانی که رفتند راهنمایی کنن لطفا

دوست عزیز، من دیروز بعد از ظهر زنگ زدم به nmc دبی، آقایی گوشی را برداشت و خیلی خیلی صبورانه به من جواب داد، چند بار گوشی را روی هولد گذاشت تا چیزهایی رو بررسی کنه و چند بار هم از افراد دیگه سئوال پرسید. نتیجه مذاکراتش چیز تازه ای نبود، اما با توجه به دقتی که به کار برد میتونم بگم که پاسخش 100 درصد قطعیت داره. ایشون به من گفت :
دو نوبت در روز تست های مدیکال را انجام میدیم، صبحها بین ساعت 9-10 ( که البته بیشتر هم میشه) و بعد از ظهرها بین ساعت 4 تا 5. نتیجه ی آزمایشات بصورت نرمال 48 ساعت یا دوروز کاری به طول می انجامد. مگر اینکه آزمایشی مشکل پیدا کرده باشد و نیاز به تمدید باشد. جمعه ها آزمایش انجام نمی دهند.
در نتیجه با توجه به این صحبتها و تجربه ی دوستان، شما یا باید پنج شنبه صبح مدیکالتون را انجام بدید که حد اکثر تا شنبه نتیجه رو تحویل بگیرید، یا تقاضای نتیجه به صورت ارجنت بکنید که با پرداخت هزینه بیشتر، نتیجه را همان روز بعد از ظهر بهتون می دهند.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
تشکر کنندگان: soli asali ، freddyflientstone ، armin021 ، nedaba
خاله ماهان گل صفحه ي ٦٢٦ متن ايميل هاي منه.فكر كنم يه آيتم داشت كه خودت هر سوالي داشتي بجز سوالات پيش فرض،مي تونستي مطرح كني.انشالله كمكت كنه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: عراقی ، wowwow2 ، soli asali ، shahrzad001 ، armin021 ، مهدی 2014 ، mahan L ، anahita 62 ، shilan ، nedaba
Sad
دوستان شرمنده ام به خدا ! لیست دوستانی که کلیر شدخ بودن امروز رو محل کارم جا گذاشتم !
ذهنی اونایی رو که یادم بود رو کلیر کردم .. اگه کسی مونده یاداوری کنید ممنون میشم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-11 ساعت 20:43)soli asali نوشته:  Sad
دوستان شرمنده ام به خدا ! لیست دوستانی که کلیر شدخ بودن امروز رو محل کارم جا گذاشتم !
ذهنی اونایی رو که یادم بود رو کلیر کردم .. اگه کسی مونده یاداوری کنید ممنون میشم !
دستت درد نکنهSmile
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 20:47)عراقی نوشته:  5 کاربر مخفی چرا ترسیدید رفتید بابا شوخی کردم

کاربران در حال بازدید این موضوع: armin021، Darious، gh_sh67، hosseinmm، hsh2006، Iaccept، mahssa، majid0000000000، martinn، mehrzad2013، sami8000، shahrzad001، Usshr، مهدی 2014، zaaraa، عراقی، 4 مهمان

آقاي عراقي چرا آواتارتون رو عوض كردين... خيليي خوووب بود كه.. Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 18:57)Hassan2014 نوشته:  سلام خدمت همه منتظرهاى دنيا ( مخصوصا منتظرسراييها )
كيس ما دو نفرو نصفى هست و فردا قراره بشه سه نفر
از اونجايى كه ميدونم هميشه مارو مورد عنايت قرار داديد
اينبار هم التماس دعا دارم. يا حق

آقا تبریک عرض میکنم
یه کوچولوی نازنین هم به جمعمون اضافه میشه به سلامتی
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان