کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-14 ساعت 13:58)Ramin geologist نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 13:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام
دارم به این نتیجه میرسم اشتباه بزرگی کردم رفتم انکارا برای مصاحبه... الان که دارم پیج منتظرسرا رو میبینم... از تعداد کلیر شدن های ابوظبی و ارمنستان به این نتیجه رسیدم .... نمیخوام حرفای ناامید کننده بزنم ولی این سفارت تو انکارا من نمیدونم چه پروسسی رو داره انجام میده که این همه طول کشیده ... تازه من امروز 184 روزه شدم ... واقعا خدا به شما دوستانی که 250 روز رو رد کردین صبر عنایت کنه... مثل من شده اش نخورده و دهن سوخته.... ای کاش یه فرجی هم تو کار ما میشد.... و من و امثال من هم یه نفس راحت میکشیدیم و تکلیفمون روشن میشد....اخرین اپی که داشتم مربوط به 12 جون هستش و قبل اون تقریبا 5 ماه هیچ اپی نداشتم و سر جمع 2 بار سفارت و 2 بار هم با نامه اپ شدم ... راستش 12 جون که اپ شدم فکر کردم بلاخره داره یه اتفاقی می افته ولی اونم یه اپ عمومی بوده و هنوز معلوم نیست باید تا کی منتظر باشیم.

دوست گلم بالاخره تموم می شه
ایشالا به زودی ویزات میاد و می بینی که نگرانی هات بی مورد بوده
می دونم خییییلی سخته
من خودمم کم آوردم
اما مطمئنم روزی که این تاپیک قفل می شه هممون ویزا بدستیمWinkWinkWink

ممنون دوست خوبم خدا از دهنت بشنوه.Shy
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-06-14 ساعت 13:49)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان لطفا ادرس ایمیل سفارت ابوظبی رو برای پیگیری به من بدهید فکر کنم باید ایمیل بزنم اینجوری نمی شه....

آدرس ایمیل ابوظبی: http://abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
به این آدرس هم که بری قسمت contact us وارد شی میتونی جواب بگیری من خودم ازین طریق باشون ارتباط گرفتم یکبار
http://www.abudhabiivo.net
ولی حواست بخودت باشه تازه وارد دهه هفتاد منتظرسرا شدی با این داغی تا روزای آخر کلافه میشیا
تو هم صبر پیشه کن مثل ما هممون میریم بالاخره
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: pari pari ، shilan ، nedaba ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 13:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام
دارم به این نتیجه میرسم اشتباه بزرگی کردم رفتم انکارا برای مصاحبه... الان که دارم پیج منتظرسرا رو میبینم... از تعداد کلیر شدن های ابوظبی و ارمنستان به این نتیجه رسیدم .... نمیخوام حرفای ناامید کننده بزنم ولی این سفارت تو انکارا من نمیدونم چه پروسسی رو داره انجام میده که این همه طول کشیده ... تازه من امروز 184 روزه شدم ... واقعا خدا به شما دوستانی که 250 روز رو رد کردین صبر عنایت کنه... مثل من شده اش نخورده و دهن سوخته.... ای کاش یه فرجی هم تو کار ما میشد.... و من و امثال من هم یه نفس راحت میکشیدیم و تکلیفمون روشن میشد....اخرین اپی که داشتم مربوط به 12 جون هستش و قبل اون تقریبا 5 ماه هیچ اپی نداشتم و سر جمع 2 بار سفارت و 2 بار هم با نامه اپ شدم ... راستش 12 جون که اپ شدم فکر کردم بلاخره داره یه اتفاقی می افته ولی اونم یه اپ عمومی بوده و هنوز معلوم نیست باید تا کی منتظر باشیم.

كاملا دركتون ميكنم دوست عزيز. حق ميدم بهتون كه نگران و كلافه باشيد چون من هم همين حال رو دارم ولي چاره اى جز صبر كردن هم نداريم. ايشالا به زودى كليير بشيد.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: mahan1331 ، shilan ، pari pariaaa ، armin021 ، nedaba ، nedali ، Sara_lphmkf ، soli asali ، sal0811
(2014-06-14 ساعت 04:08)Good Luck نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 14:29)armin021 نوشته:  دوستان من نمیدونم چرا بعضی ها خیلی دوست دارن یه مسائلی رو هی هم بزنن!
دوست عزیزی که تازه وارد هستین و میگین توهین شده!
یه بنده خدایی از دوستان اومد گفت تو رو خدا هر کی کلیر شده سریع بره ویزاشو بگیره که سهمیه هر ماه فلان نشه و می خواد این پست و تکرار کنه که همه ببینن.

این حرف شما نهایت بی انصافیه.
پس بیاین این رو درک کنیم همه اینها نشانه وجود روح آزادی بیان و کمک به همنوع و کمک به خود و حل مشکلات موجود در مسیر مهاجرت هست و بس.
قرار نیست اگه با پیام یا نظر کسی روبرو شدیم سریع به مقابله بپردازیم و یارگیری کنیم و بخواهیم واکنش نشون بدیم.

سلام به دوستان عزیزم
دوست عزیز من ...... اگه منظور شما بنده هستم که باید عرض کنم که اگه توجه کنین من از May 2013 اینجا هستم و اطمینان بهتون میدم که از اون موقع تا حالا هر روز حداقل ی بار اینجا هستم .
قبلا هم گفتم من کم اتفاق میفته که پست بزارم بیشتر از دوستان عزیز یاد میگیرم .( البته احساس میکنم شما خیلی جوان هستی )
باز هم قبلا گفتم که بچه های قدیمی بهتر منو میشناسن ولی باز هم این دلیل به تازه وارد بودن یا در جمع دوستان نبودن ربطی نداره .
من هیچوقت نگفتم توهین شده یا کسی توهین کرده (لطفا پست ها رو به دقت بخونین)
کسی شک نداره که اینجا همه دوست دارن به هم کمک کنن حتی بغیر از بحث مهاجرت ..... اما من فقط متذکر شدم که اگه کسی ی کم دیر تر میره دلیل به بیتفاوت بودن نسبت به دوستانش نیست و هر کسی تو زندگی خصوصیش مشکلاتی داره که حتما لازم نیست تو رودروایستی بزاریمش که مجبور بشه بیاد و ی جای عمومی (ولو مجازی)که هچکس همو نیشناسه بخاد مطرح کنه .
در مورد یارگیری و جمع کردن یار و کلا اینجور حرفها والا از من گذشته ایشاا... شما موفق باشین تو این راه .
و در اخر اگه از حرفهای من بی انصاف ناراحت شدین معذرت مرا پذیرا باشین .
از همه دوستان عزیزم معذرت میخام که پر حرفی کردم .
بهترین ها رو براتون ارزومندم ...........
سلام
فقط میتونم بگم کاشکی پست منو کامل میذاشتین و قسمتی از اون رو گلچین نمی کردین تا اون قسمتهایی که جواب شما بود برای دوستانی که در جریان نیستن موجود باشه!
لطفا تو همون پست من که ناقص گذاشتین، قبل از متنی که نوشتم این حرف شما نهایت بی انصافیه! دنبال جوابتون باشید!

یه زمانی هست که آدم برای کوچک شدن پستها در جواب پست دیگری قسمتهایی از آن را حذف میکند.
ولی وقتی که می خواهیم از این کار برای سانسور و بر ضد گفته های طرف مقابل استفاده کنیم کار قشنگی نیست!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: pari pari ، mahan1331 ، zaaraa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، sal0811
ایروان چرا این هفته این قدر تنبل شده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 14:02)sad_sad نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 13:49)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان لطفا ادرس ایمیل سفارت ابوظبی رو برای پیگیری به من بدهید فکر کنم باید ایمیل بزنم اینجوری نمی شه....

آدرس ایمیل ابوظبی: http://abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
به این آدرس هم که بری قسمت contact us وارد شی میتونی جواب بگیری من خودم ازین طریق باشون ارتباط گرفتم یکبار
http://www.abudhabiivo.net
ولی حواست بخودت باشه تازه وارد دهه هفتاد منتظرسرا شدی با این داغی تا روزای آخر کلافه میشیا
تو هم صبر پیشه کن مثل ما هممون میریم بالاخره

ممنونم دوست خوبم انشاالله
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: sad_sad ، nedaba ، soli asali
جالب به قول دوستمون خدا چقد آدما رو متفاوت آفریده در حالیکه بعضیا با کیس 3 رقمی و 8 ماه انتظار هنوز صبر میکنن و منتظرن بعضیا اینجا حدود 1-2 ماهه مصاحبه رفتن و هی میخوان ایمیل بزنن ولی به خدا این ایمیل زدنای عجولانه کارو خرابتر میکنه بابا حداقل بذارید 3 ماه بشه هنوز که تا آخر پروسه 3.5 مونده من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم و گذاشتم زمانی که دیدم همه هم شماره ایام و هم تاریخای مصاحبم کلیر شدن و واسه من خبری نشد اونوقت . اوناییم که شمارشون پایین و هنوز کلیر نشدن من تو امضاشون میبینم مصاحبه دیر تر رفتن پس به نظرم دقیقا همه چی به تاریخ مصاحبس .
بیاید بزنید کاملا آماده کتک خوردنم طبق معمول رسم اینجا
مخالف بودن = کتک خوردنSad

جالب به قول دوستون خدا چقد آدما رو متفاوت آفریده در حالیکه بعضیا با کیس 3 رقمی و 8 ماه انتظار هنوز صبر میکنن و منتظرن بعضیا اینجا حدود 1-2 ماهه مصاحبه رفتن و هی میخوان ایمیل بزنن ولی به خدا این ایمیل زدنای عجولانه کارو خرابتر میکنه بابا حداقل بذارید 3 ماه بشه هنوز که تا آخر پروسه 3.5 مونده من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم و گذاشتم زمانی که دیدم همه هم شماره ایام و هم تاریخای مصاحبم کلیر شدن و واسه من خبری نشد اونوقت . اوناییم که شمارشون پایین و هنز کلیر نشدن من تو امضاشون میبینم مصاحبه دیر تر رفتن به نظرم دقیقا همه چی به تاریخ مصاحبس .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
Pari pari _ beni2050 _ ehsanifv _ nedali _ hamidrezapir _ ha290 _ امین ۱۳ behrooz110 _ byazdani _ tabrizi _ sal0811. _ mohammad_kh _ 20142ddc _ rasool1 _ martinn _ hamid nezam _ hamideftex2014' _ sabor _ popak16 _ narvan _ sina 22 _ anahita 62 _ kaveh2014 _ sunnyluie _ montazer4 _ امیرفرزان۵۵ _ windexpert

با آرزوی هرچه زودتر کلیر شدن این دوستان عزیز
امیدوارم شما دوستان خوب و همراهان عزیز به زودی زود هورا بشین و به مراد دلتون برسین.
دلتون روشن و شاد باد...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-14 ساعت 14:56)shilan نوشته:  جالب به قول دوستمون خدا چقد آدما رو متفاوت آفریده در حالیکه بعضیا با کیس 3 رقمی و 8 ماه انتظار هنوز صبر میکنن و منتظرن بعضیا اینجا حدود 1-2 ماهه مصاحبه رفتن و هی میخوان ایمیل بزنن ولی به خدا این ایمیل زدنای عجولانه کارو خرابتر میکنه بابا حداقل بذارید 3 ماه بشه هنوز که تا آخر پروسه 3.5 مونده من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم و گذاشتم زمانی که دیدم همه هم شماره ایام و هم تاریخای مصاحبم کلیر شدن و واسه من خبری نشد اونوقت . اوناییم که شمارشون پایین و هنوز کلیر نشدن من تو امضاشون میبینم مصاحبه دیر تر رفتن پس به نظرم دقیقا همه چی به تاریخ مصاحبس .

جالب به قول دوستون خدا چقد آدما رو متفاوت آفریده در حالیکه بعضیا با کیس 3 رقمی و 8 ماه انتظار هنوز صبر میکنن و منتظرن بعضیا اینجا حدود 1-2 ماهه مصاحبه رفتن و هی میخوان ایمیل بزنن ولی به خدا این ایمیل زدنای عجولانه کارو خرابتر میکنه بابا حداقل بذارید 3 ماه بشه هنوز که تا آخر پروسه 3.5 مونده من تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم و گذاشتم زمانی که دیدم همه هم شماره ایام و هم تاریخای مصاحبم کلیر شدن و واسه من خبری نشد اونوقت . اوناییم که شمارشون پایین و هنز کلیر نشدن من تو امضاشون میبینم مصاحبه دیر تر رفتن به نظرم دقیقا همه چی به تاریخ مصاحبس .

دوست من متفاوت کدومه اونی‌ که ۸ ماهه منتظره زمانی‌ که رفته مصاحبه تا پایان لاتاری نزدیک به ۱ سال وقت بوده!! ولی‌ مثلا من که ۲ ماه پیش رفتم مصاحبه ۲ ماه دیگه پرونده لاتاری بسته میشه!! این خیلی‌ فرقشه عزیزم.

اگر منم کیس نامبرم ۱ رقمی‌ بود اول اکتبر میرفتم مصاحبه ۸ ماه ۹ ماه صبر می‌کردم هیچ ملالیم نبود چون میدونستم همین روزا کلیر میشم !! ولی‌ من هر روز دارم به روز اتمام ویزا نزدیک تر میشم.

لطفا قضاوت نه عادلانه ، غیر منطقی‌ و سطحی نفرمائید.
خوشحالم.
و در آخر همه رستگار خواهیم شد
چه با استرس کمتر و چه با استرس بیشتر!
* DV 2014 *
(2014-06-14 ساعت 15:05)گلپری نوشته:  سلام دوستان معلم داشتیم که کلیر شده باشه چقدر طول کشیده

یه خانم دکتر داشتیم میرفته تا سفارت برمیگشته ۱۰۰ روزه کلیر شده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، shahryar7021 ، pari pariaaa ، soli asali ، آلیس-1980
آهای همراهان گل گلاب , شنبه ها واشینگتون آف هستش یا کار میکنه ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 15:09)medexk نوشته:  آهای همراهان گل گلاب , شنبه ها واشینگتون آف هستش یا کار میکنه ؟
تعطيلن دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: medexk ، nedaba ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980
(2014-06-14 ساعت 15:09)medexk نوشته:  آهای همراهان گل گلاب , شنبه ها واشینگتون آف هستش یا کار میکنه ؟

آقا دمت گرم سؤالت خیلی باحال بود، جو سنگین و داغ این تاپیکو در حد یه آب طالبی تگری خنک کردی. دوستان دیگ انتظارشون به حد جوش رسیده .
ااما جواب شما: خیر اونجا تعطیله بخصوص دولت و بالاخص سفارت.
اینجام که باز نیست، شهرستانا هم که بازه کار راه نمی افته... کلاً "ویکند" رو وللش. دوشنبه باد موافق داریم که بزنیم زنگو بندازیم بیرون ملتو ازین تاپیک، اونم با جاروی خاله سارا Smile
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: medexk ، zaaraa ، armin021 ، pari pari ، Ramin geologist ، nedaba ، shilan ، nedali ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 15:16)pari pari نوشته:  
تعطيلن دوست عزيز
pari pari جان نیمه تعطیل هست.آخه شنبه شب هفته پیش حدود 20 کیس ایروان ساعت 10 شب شنبه آپدیت خوردند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان