کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
همسر من که کیس اصلیه کلیر شده ولی من همچنان منتظرم. جالب اینه که دوبار توسط سفارت فقط همسرم آپدیت شده که مورد آخرش دیروز 13 جون بوده. کسی میدونه معنی این چی میتونه باشه؟ لطفا اگر کسی میدونه و یا تجربه مشابهی داشته بیاد بگه معنیشو.
تشکر کنندگان: pari pari ، janatirad ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 17:40)A10A نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:09)medexk نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:02)pedox نوشته:  سلام دوستان ما هم ١٥ روزي هست كه له جمع شما پيوستيم با اين تفاوت كه پاسپورتهاي ما را سفارت نگهداشته است و آفيسر محترم به ما گفت بايد پروسه اداريش تمام بشود و هنوز مشخص نيست كه ويزا مي گيريد يا نه؟

توضیح بیشتری بدید بهتره . چون پاسپورت رو وقتی میگیره که بخواد ویزا رو صادر کنه و احتمالا برای شما همینطوره اما نهایتا باید تا 5 روز اداری وقت ببره . 15 روز عجیبه . کسری مدرک نداشتید که منتظر دریافت اون باشند ؟

لطف می کنید امضاتون رو افقی کنید که جا کمتر بگیره، مرسی...Wink

افقی شد . ممنونم از اینکه راهنمایی کردید.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: jojo_hami ، pari pari ، Ramin geologist ، حاجی واشنگتن ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 17:53)ali3875 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:46)miladfr12 نوشته:  چقدر خوبه
کسانی که انکارا کلیر شدن جواب سوال ما کلیرنس خورده هارو نمیدن
Sad
من پرسیدم اگر کسی کلیر شد باید دوباره از دکتر یکماه قبل از مدیکال وقت بگیره و از کسانی که کلیر شدن مراحل بعد کلیر و دریافت ویزاشونو بگم هیچکدوم از کلییریها که برلشون هووووووووووووووووووورا کشیدیم جواب که ندادن هیچ جوابپیام خصوصی ماهم دیگه نمیدن
دستتون درد نکنه واقعا متشکرم از اینکه خودتون اینور خوب نشون دادید
سپااااااااااااس

من هنوز نرفتم امروز تازه تور گرفتم الانم از اونگان وقت گرفتم برای تمدید مدیکال
اکه رفتم اونجا هر سوالی داشته باشید در خدمتمSmile

علی جان ممنونتم
من فقط روال گرفتن ویزا و قبل از انکارا رفتن برای مدیکال باید چه کرد نیاز دارم؟
از اونگان چجوری وقت گرفتب باز از سایتش؟
یا میشه همینجوری رفت بگی تمدید مدیکال میخوتم؟
هزینه تمدید مدیکال چقدر؟؟؟؟
; )
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: pari pari ، ali3875 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 17:33)m_nikparvaz نوشته:  توی سایت سیس چند کیس ریجکت شدن لطفا اگر عضو هستن بیان و توضیح بدن
AS 1417 2014AS1417 YRV Refused
AS 1682 2014AS1682 YRV Refused
AS 2390 2014AS2390 YRV Refused
AS 3609 2014AS3609 YRV Refused
AS 3652 2014AS3652 YRV Refused
AS 4041 2014AS4041 YRV Refused
AS 4318 2014AS4318 YRV Refused
AS 5241 2014AS5241 YRV Refused
AS 7321 2014AS7321 YRV Refused

تورو خدا این یعنی چی یعنی تا الان apبودن الان یهو ریجکت شدن؟/؟؟؟ فک نکنم تو سالای قبل همچین مواردی بوده باشه اونم اینقد گسترده؟؟؟امسال چه خبره کم کم دارم نگران میشم شاید ایمیل زدن در این شرایط منطقی باشه!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، m_nikparvaz ، USA2014 ، soli asali ، nedaba
دوستان کسی میدونه میانگین تعداد آپدیت (ceac)قبل از صدور ویزا چند تا هستش؟ من یادمه یه جدولی در همین رابطه تو همین مهاجر سرا دیدم٬ ولی یادم نمیاد کجا...
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
من راجع به ایمیل زدن به سفارت حرفم پس میگیرم اگه هر کس صلاح میبینه ایمیل بزنه انجام بدید .البته من فعلا این کارو نمیکنم ولی این قضیه ریجکت رو دیگه نمیفهمم معنیش چیه!!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 18:00)Doogh نوشته:  دوستان کسی میدونه میانگین تعداد آپدیت (ceac)قبل از صدور ویزا چند تا هستش؟ من یادمه یه جدولی در همین رابطه تو همین مهاجر سرا دیدم٬ ولی یادم نمیاد کجا...

دوست عزیز هیچ فرمول خاصی نداره. بسته به شرایط کیسها فرق میکنه. داشتیم نفراتی که 15 بار آپدیت شدن ولی هنوز کلیر نشدن و داشتیم کیسهایی که با یکی دو بار آپدیت کلیر شدن.
تعداد کیس: 2 نفر، محل مصاحبه: آنکارا، تاریخ مصاحبه حدود 8 ماه پیش، تاریخ کلیر همسرم: حدود دوماه پیش، خودم همچنان منتظر، آپدیتها بعد از کلیر شدن همسرم: 28 آپریل(با ایمیل)،5 می، 13 می، 2 جون(با ایمیل)، 5 جون فقط کیس همسرم، 12 جون هردو،13 جون فقط همسرم
تشکر کنندگان: Doogh ، pari pari ، soli asali ، عراقی ، nedaba ، taleghani
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام دوستان
همسر من که کیس اصلیه کلیر شده ولی من همچنان منتظرم. جالب اینه که دوبار توسط سفارت فقط همسرم آپدیت شده که مورد آخرش دیروز 13 جون بوده. کسی میدونه معنی این چی میتونه باشه؟ لطفا اگر کسی میدونه و یا تجربه مشابهی داشته بیاد بگه معنیشو.
تعداد کیس: 2 نفر، محل مصاحبه: آنکارا، تاریخ مصاحبه حدود 8 ماه پیش، تاریخ کلیر همسرم: حدود دوماه پیش، خودم همچنان منتظر، آپدیتها بعد از کلیر شدن همسرم: 28 آپریل(با ایمیل)،5 می، 13 می، 2 جون(با ایمیل)، 5 جون فقط کیس همسرم، 12 جون هردو،13 جون فقط همسرم
تشکر کنندگان: pari pari ، shadi79 ، janatirad ، soli asali ، nedaba
[quote='miladfr12' pid='513122' dateline='1402751776']
چقدر خوبه
کسانی که انکارا کلیر شدن جواب سوال ما کلیرنس خورده هارو نمیدن
Sad

میلاد جون ایشالا جواب می دن، به هرحال شاید درگیر گرفتن ویزا و اینجور چیزان
موضمع دیگه هم که هست من خودمم چندتا پست سوالی گذاشتم اما چون پست زیاده زود صفحه ها عوض می شه و شاید همه نرن از چند صفحه قبل بخونن
شما زیرش دوباره یه کامنتکی بزار تا بیاد صفحه آخرWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 17:57)shilan نوشته:  [quote='m_nikparvaz' pid='513116' dateline='1402750982']

تورو خدا این یعنی چی یعنی تا الان apبودن الان یهو ریجکت شدن؟/؟؟؟ فک نکنم تو سالای قبل همچین مواردی بوده باشه اونم اینقد گسترده؟؟؟امسال چه خبره کم کم دارم نگران میشم شاید ایمیل زدن در این شرایط منطقی باشه!!!!!!!!!!!!

شیلان جان فکر نمی کنم اینجوری باشه
نیکپرواز عزیز اگر هستی یه توضیحی لطف کن بده
نه تو سالای گذشته و نه امسال من نشنیدم که کسی تو AP ریجکت شه
فکر کنم اینا تو مصاحبه ریجکت شدن
و واقعاً تاسف باره...
اما ما کلیر می شیم
میگی نه؟ نیگا کنBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: pari pari ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، shilan ، برسام٤ ، nedaba
از این لیست آخر ۱۰-۱۲ نفریه آنکارا که تازه اعلام شد به جز آقا حامد گل کسی‌ دیگه جزو مهاجرسرا نبود؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، shilan ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 18:32)Ramin geologist نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:57)shilan نوشته:  [quote='m_nikparvaz' pid='513116' dateline='1402750982']

شیلان جان فکر نمی کنم اینجوری باشه
نیکپرواز عزیز اگر هستی یه توضیحی لطف کن بده
نه تو سالای گذشته و نه امسال من نشنیدم که کسی تو AP ریجکت شه
فکر کنم اینا تو مصاحبه ریجکت شدن
و واقعاً تاسف باره...
اما ما کلیر می شیم
میگی نه؟ نیگا کنBig Grin
احتمالا اين كيسها از جدول سيس استخراج شده و معمولا كيسها زمان مصاحبه رفيوز ميشن، با اين حال وقتي پروسه چك كردن براي كسي شروع ميشه هر چيزي احتمال داره حتي اگه تا حالا اتفاق نيافتاده باشه، وگرنه به همه ١ ضرب ميدادن يا ميگفتن ٣ ماه ديگه بيا بگير، واي كه با اين پست چقدر فحش واسه خودم خريدم Big GrinRolleyes
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 18:08)montazer2014 نوشته:  سلام دوستان

بَهههههههه این یعنی شما هم آآآآآآرررررههههههه......
ببند اون چمدون لامصبووووووو Big Grin Big Grin
منم عین شما بودم ، خانومم آپدیت شدو آپدیت شد تا اینکه خودم تو 1 روز 2 بار پشت سر هم 8 صبح و 11 صبح آپدیت شدمو جونم برات بگه ساعت حدود 12:30 کلیییییررررررر.......
هوووووررررررااااااااا....... Big Grin Big Grin Big Grin
هورا شدی محک یادت نره ، آدرسش تو امضام هست.....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، soli asali ، pari pari ، anahita 62 ، shilan ، nedaba ، nasam ، miladfr12
آرمانخواهی انسان مستلزم صبر بر رنجهاست...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: janatirad ، shahryar7021 ، Ramin geologist ، soli asali ، pari pari ، عراقی ، shilan ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان