موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 01:04)farshadm999 نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:59)armin021 نوشته: الهی هرچی از خدا می خوای بهت بده فرشاد جان
یک در دنیا صد در آخرت
ایشالا چ
یه هارلی دیویدسون بخرم با هم بریم صفا
داداش توام که شمارت خیلی نزدیکه منه، توام آماده باش
من آماده کلیر بشم فرداش دم سفارتم.
منم همینطور به خدا، گوله میرم
مکث کردن خطاست
چون یه سیب وقتی میوفته هزار تا چرخ میخوره
هر روزش که بگذره ریسکه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 01:03)m_nikparvaz نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:53)pari pari نوشته: دوستان ازتون خواهش ميكنم ديگه سر امار و ارقام بحث نكنيد.اين امارها چه درست چه غلط خيلى فرقى به حال ما نميكنه. همه چيز دست سفارته. هيچ كس هم فكر نميكنم بتونه اطلاعات ١٠٠٪ صحيح بده. پس ازتون تمنا ميكنم خودتون رو درگير اين حساب كتابها نكنيد. شرمنده كه اين پست رو گذاشتم.
منم کاملا با شماموافقم و نیازی به بحث نیست ولی فکر میکنم که ما تو این تاپیک دور هم جمع میشیم تا از استرس این دوران کم کنیم و آقای meu با آمارشون به همه امید میدن
دقيقا همينطوره. همه ما هدفمون اينه كه اگه اطلاعاتى داريم كه ميتونه به دوستان كمكى بكنه در اختيار بذاريم ولى من ميگم بحث نكنيم. از دوستاني هم كه زحمت اين كار رو ميكشن تشكر ميكنم.
من ديگه حرفى ندارم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چرا كسي جواب اين سوال منو نميده
پس كي توبت شماره هاي ٣٠٠٠ ميشه و ماه فوريه
??
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
گاهي نياز داريم بي خيال شويم ؛
بي خيال گذشته
بي خيال آينده
بي خيال احساس،
بي خيال اگرها و شايدها
گاهي لازم است
بگوييم هر چه باداباد ... !
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 01:21)shirin_n نوشته: بچه ها چرا كسي جواب اين سوال منو نميده
??
Me_u رفته گل بچینه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 01:41 توسط armin021.)
(2014-06-15 ساعت 01:23)m_nikparvaz نوشته: گاهي نياز داريم بي خيال شويم ؛
بي خيال گذشته
بي خيال آينده
بي خيال احساس،
بي خيال اگرها و شايدها
گاهي لازم است
بگوييم هر چه باداباد ... !
ولی عمرا بشود بی خیال
سیس چک کردن ها،
سفارتها
مهاجرسرا ها شد!!!
کاش میشد بگوییم هرچه باداباد...!
کمک!
* DV 2014 *
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 00:19)me_u نوشته: (2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته: آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه....
)))))))
سلام.
دوست خوبم جو کیلو چنده؟مگه فکر میکنی ویزا تراکت تبلیغاتیه که همین جوری تو هر سفارتی باشه؟اگر اطلاعاتتون کامل نیست لطفا اینجوری با اعتماد به نفس بالا صحبت نکنید.
سهمیه ویزا در هر سفارت به تعداد محدود و بر اساس تعداد ویزائی است که به صورت نرمال در هر ماه قرار صادر بشه.برای سفارتهائی که ویزای مهاجرت صادر میکنند و همچنین برای پرونده لاتاری تعداد ویزا کاملا مشخصه.
اگر تعداد ویزای مورد نظر برای یک کشور در لاتاری تموم بشه با هیچ شخص دیگری بعد از اون مصاحبه نخواهد شد.
اگر ویزا در یک سفارت کمتر از تقاضا باشد.کنسول موظف است به سفیر اعلام کنه و اونها طبق لیست افراد و مدارکی که دارند درخواست ویزا خواهند کرد ارسال ویزا مطمئنا زمان میبره.
تمامی ویزاها شماره سریال منحصر به فرد داره و وقتی به شخصی ویزا تعلق میگیره به صورت آنلاین از ویزاهای باقی مانده هر سفارت کسر میشه.
خوب حالا یک مثال واضح از این مورد:
فرض کنید این ماه سفارت آنکارا 300 تا ویزا براساس لیست افراد واجد شرایط داشته باشه.
اگر از 300 نفر 270 نفر ویزا بگیرند و 30 نفر به سفارت مراجعه نکنند چه اتفاقی میوفته؟در ماه بعد مقدار ویزای ارائه شده از مقدار موجودی کسر میشه واین یعنی ریسک اینکه ماه بعد ویزا به شما داده نشه وجود خواهد داشت.
نمونه دوم در بانک خصوصی ایران برای خود من پیش اومد.
اکثر بانکهای خصوصی از هلوگرام برای صحت و تثبیت مدارک مکتوب خودشون استفاده میکنند.هلوگرامها به تعداد مشخص در بانک وجود داره و وقتی استفاده میشه به صورت رسمی باید ثبت بشه کجا مصرف شده.مسئول هلوگرام 1 عدد کسری داشت و رو به سکته بود.هرچه فکر میکرد یادش نمیومد کجا ازش استفاده کرده.
وضعیت ویزا در سفارتها هم همینه.اینکه شما فکر میکنید ویزا در هر سفارت به صورت نا محدود وجود داره نظر شخصی شماست و قابل احترامه.ولی دلیل بر این نمیشه که به همین راحتی نظر دیگران را داستان و جو قلمداد کنید.
تو این تاپیک یک چیزی خیلی جالبه تا زمانیکه کلیر ادامه داره همه خوشحالند و به هم تبریک میگند.ولی کافیه 1 یا 2 روز منتظر بمونیم.اون موقع شروع میکنیم به تخریب عقاید یکدیگر و جر و بحث و ...
دوستان عزیز من از همینجا انصراف خود را از نوشتن مطالبی که جنبه اطلاع رسانی داره اعلام میکنم .بدلیل اینکه بنظر میرسه اطلاع رسانی بنده باعث بهم خوردن نظم و روال تاپیک میشه.
خواهشا بحث را تمام کنیم و ادامه ندهیم.
به امید کلیر شدن همه دوستان واینکه چه من آمار بدهم یا نه و چه اطلاع رسانی کنم یا نه این روال مسیر خودش را طی میکنه.
سرافراز باشید.مثل سرو
آقا افشين نبينم تشريف ببريدها ما كه از نظراتتون استفاده كرديم .
اصلاً بيا راجع به كيس ما جواب بده . آيا برنده اصلي ap مي باشد و ١١ جون آپديت شده و من و پسرم ready نوشته
و ٦ جون آپديت شديم مشكلي هست ؟ چون با انگليسي ناقصي كه بلدم مي گه براي مصاحبه آماده ايد . لطفاً نظر خود را اعلام نماييد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 01:28)armin021 نوشته: (2014-06-15 ساعت 01:21)shirin_n نوشته: بچه ها چرا كسي جواب اين سوال منو نميده
??
Me_u رفته گل بچینه!
سلام.
من هیچ وقت گل نمیچینم!.دیدن گل از روی شاخه دلچسب تره.من خیلی خوشحالم که برنده شدنم در لاتاری باعث شد دوستانی مثل شما پیدا کنم.هرچند که هیچ کدام شما عزیزان را از نزدیک ندیدم ولی ارادت قلبی بنده را پذیرا باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 01:56 توسط armin021.)
(2014-06-15 ساعت 01:44)me_u نوشته: (2014-06-15 ساعت 01:28)armin021 نوشته: (2014-06-15 ساعت 01:21)shirin_n نوشته: بچه ها چرا كسي جواب اين سوال منو نميده
??
Me_u رفته گل بچینه!
سلام.
من هیچ وقت گل نمیچینم!.دیدن گل از روی شاخه دلچسب تره.من خیلی خوشحالم که برنده شدنم در لاتاری باعث شد دوستانی مثل شما پیدا کنم.هرچند که هیچ کدام شما عزیزان را از نزدیک ندیدم ولی ارادت قلبی بنده را پذیرا باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
معلومه، چون خودت گلی
می خواستم ترغیبت کنم بیای یه چیزی بگی 
میگن دل به دل راه داره دوست عزیز
واقعا منم همینطور
و سپاسگذار برای زحماتی که بابت استخراج این آمارهای وقتگیر می کشین
* DV 2014 *
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
امروز 14Jun روز بزرگداشت و احترم به پرچم آمریکا ( روز پرچم) است.
سومین یکشنبه ماه Jun در آمریکا روز پدر نامگذاری شده.
اینا چقدر مناسبت دارن؟؟؟ همینه دیگه ما رو فراموش کردن.....
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 00:48)heyjo نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:34)masoudyara نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:07)heyjo نوشته: (2014-06-13 ساعت 22:03)komboze نوشته: (2014-06-13 ساعت 18:18)heyjo نوشته: یک نکته را یادم رفت بگم
به اشتباه نوشته بودن مدیکال جدید لازمه ولی نبود
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،
ضمن تبریک و شادباش به شما
میشه بفرما یید که متوجه شدید مدیکال لازم نبود ایمیل زده بودید از تهران یا اونجا تو سفارت متوجه شدید؟اگه ایمیل زدید یا تماس گرفتید لطفا آدرس ایمیل یا شماره تلفن رو بفرمایید.
به امید زندگی با کیفیت برای شما و سایر دوستان در آمریکا
ممنون
(2014-06-13 ساعت 18:18)heyjo نوشته: یک نکته را یادم رفت بگم
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،
میشه بفرما یید که متوجه شدید مدیکال لازم نبود ایمیل زده بودید از تهران یا اونجا تو سفارت متوجه شدید؟اگه ایمیل زدید یا تماس گرفتید لطفا آدرس ایمیل یا شماره تلفن رو بفرمایید.
ممنون
(2014-06-13 ساعت 18:18)heyjo نوشته: یک نکته را یادم رفت بگم
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،
ممنون
ممنونم
به امید حل شدن مشکلات همه
من حضوری رفتم،چرا که از اشتباهات زیاد اونا خبر داشتم
ببخشید من متوجه نشدم شما مدیکال مجدد انجام دادید یا خیر؟
من دو نیم ماه از فرصت ۶ ماه اعتبار مدیکالم مانده بود که ددر سایت نوشت مدیکال جدید نیاز دارند و من بدون مدیکال جدید رفتم اما تاریخ انقضا ویزای صادره از ابوضبی من شد ۲.۵ ماهه
ویزا تون مبارکه با آرزوی روزی که هممون ویزا ها مونو بگیریم .
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 02:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 02:29 توسط anahita 62.)
(2014-06-15 ساعت 00:48)farshadm999 نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:43)armin021 نوشته: (2014-06-15 ساعت 00:19)me_u نوشته: (2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته: آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه....
)))))))
سلام.
دوست خوبم جو کیلو چنده؟مگه فکر میکنی ویزا تراکت تبلیغاتیه که همین جوری تو هر سفارتی باشه؟اگر اطلاعاتتون کامل نیست لطفا اینجوری با اعتماد به نفس بالا صحبت نکنید.
سهمیه ویزا در هر سفارت به تعداد محدود و بر اساس تعداد ویزائی است که به صورت نرمال در هر ماه قرار صادر بشه.برای سفارتهائی که ویزای مهاجرت صادر میکنند و همچنین برای پرونده لاتاری تعداد ویزا کاملا مشخصه.
اگر تعداد ویزای مورد نظر برای یک کشور در لاتاری تموم بشه با هیچ شخص دیگری بعد از اون مصاحبه نخواهد شد.
اگر ویزا در یک سفارت کمتر از تقاضا باشد.کنسول موظف است به سفیر اعلام کنه و اونها طبق لیست افراد و مدارکی که دارند درخواست ویزا خواهند کرد ارسال ویزا مطمئنا زمان میبره.
تمامی ویزاها شماره سریال منحصر به فرد داره و وقتی به شخصی ویزا تعلق میگیره به صورت آنلاین از ویزاهای باقی مانده هر سفارت کسر میشه.
خوب حالا یک مثال واضح از این مورد:
فرض کنید این ماه سفارت آنکارا 300 تا ویزا براساس لیست افراد واجد شرایط داشته باشه.
اگر از 300 نفر 270 نفر ویزا بگیرند و 30 نفر به سفارت مراجعه نکنند چه اتفاقی میوفته؟در ماه بعد مقدار ویزای ارائه شده از مقدار موجودی کسر میشه واین یعنی ریسک اینکه ماه بعد ویزا به شما داده نشه وجود خواهد داشت.
نمونه دوم در بانک خصوصی ایران برای خود من پیش اومد.
اکثر بانکهای خصوصی از هلوگرام برای صحت و تثبیت مدارک مکتوب خودشون استفاده میکنند.هلوگرامها به تعداد مشخص در بانک وجود داره و وقتی استفاده میشه به صورت رسمی باید ثبت بشه کجا مصرف شده.مسئول هلوگرام 1 عدد کسری داشت و رو به سکته بود.هرچه فکر میکرد یادش نمیومد کجا ازش استفاده کرده.
وضعیت ویزا در سفارتها هم همینه.اینکه شما فکر میکنید ویزا در هر سفارت به صورت نا محدود وجود داره نظر شخصی شماست و قابل احترامه.ولی دلیل بر این نمیشه که به همین راحتی نظر دیگران را داستان و جو قلمداد کنید.
تو این تاپیک یک چیزی خیلی جالبه تا زمانیکه کلیر ادامه داره همه خوشحالند و به هم تبریک میگند.ولی کافیه 1 یا 2 روز منتظر بمونیم.اون موقع شروع میکنیم به تخریب عقاید یکدیگر و جر و بحث و ...
دوستان عزیز من از همینجا انصراف خود را از نوشتن مطالبی که جنبه اطلاع رسانی داره اعلام میکنم .بدلیل اینکه بنظر میرسه اطلاع رسانی بنده باعث بهم خوردن نظم و روال تاپیک میشه.
خواهشا بحث را تمام کنیم و ادامه ندهیم.
به امید کلیر شدن همه دوستان واینکه چه من آمار بدهم یا نه و چه اطلاع رسانی کنم یا نه این روال مسیر خودش را طی میکنه.
سرافراز باشید.مثل سرو
من ۲ بار پرسیدم با توجه به کیس من کی پاسپورت به دست تو فرودگاه باشم. جواب ندادین!
برای بار سوم میپرسم؟ آیا وکیلم؟
قرار نشد این چیزا رو بهانه کنی و بپیچیا 
ارمین جان پاسپورت رو آماده کن ۳ هفته دیگه باید پاسپورت به دست فرودگاه باشی.
آقا اجازه ؟؟؟؟ ما کی بریم فروگاه؟؟؟ پاسپورتامون آماده ست