موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 16:56)HELIAA نوشته: (2014-06-15 ساعت 16:36)armin021 نوشته: دی ری ری، دی دی، دی ری ری، دی دی دی دی ری ری، ری ری
آهنگ از کرخه تا راین گذاشتم که قشنگ سوزناک غصه بخوریما
آها، همه همه
می خوام به خودت لطمه وارد کنیا!!!
همین جوری منو نگاه نکن
همممهههههههه بگن!
دی ری ری
دی دی
دی...
مرسی خیلی باحال بود.من که خیلی دلم گرفته بود ولی بااین پست شما کلی خندیدم
آخه هلیا عزیز حالا کلی تا سپتامبر مونده ببین چیکار دارن میکنن
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگران نباشین امروز من nmcبودم خیلی شلوغ بود خیلیا اومده بودن برا تمدید مدیکال چند نفرم با ملیکا رفتن سفارت برا گرفتن ویزا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
واقعا هیچ تاپیکی مثل اینجا اکتیو نیست نمیدونم شاید به خاطر اینه که همه منتظرن
من با اینکه کلیر شدم مرتب به این تاپیک سر میزنم به امید اینکه شادی دوستان رو
ببینم امیدوارم این پیج فعال بزودی غرق در شادی و شعف بشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
اگه یادتون باشه گفتم من که کیس اصلی بودم و دخترم هیچ اپدیتی نداشتیم حتی تو سایت سفارت هم اسم همسرم بود .ایمیل زدم دیروز امروز جوابش اومد که ویزای من و دخترم اماده است ولی همسرم فعلا بعد از گذشت 75 روز پروسه اداریش ادامه داره و گفت که تا پایان اعتبار مدیکال که 31/8 هست باید سفر کنید .دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم صبر کنم تا ویزای همسرم هم بیاد و ذوباره مدیکالو تمدید کنیم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 17:59)rtt نوشته: (2014-06-15 ساعت 14:27)peymanpakd نوشته: اين دوستاي ايپريلي كجاييد پس؟ كم كم نوبت ماست كه از Apr شكايت كنيما، اوليش و خودم ميگم،
واي كه ديگه حالم از اين ٢٩ Apr
به هم ميخوره، خدا جون ، جونش كن.
اتفاقا من عاشق 29 آپریل هستم تا عمر دارم این روزو فراموش نمی کنم :دی
والا بعضی ها هم هستن از اون طرفی فراموش نمیکنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-15 ساعت 17:46)عاطفه سروش نوشته: سلام بچه ها
اگه یادتون باشه گفتم من که کیس اصلی بودم و دخترم هیچ اپدیتی نداشتیم حتی تو سایت سفارت هم اسم همسرم بود .ایمیل زدم دیروز امروز جوابش اومد که ویزای من و دخترم اماده است ولی همسرم فعلا بعد از گذشت 75 روز پروسه اداریش ادامه داره و گفت که تا پایان اعتبار مدیکال که 31/8 هست باید سفر کنید .دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم صبر کنم تا ویزای همسرم هم بیاد و ذوباره مدیکالو تمدید کنیم؟
در این باره تنها کسی که میتونه بهترین تصمیم و بگیره خودتونین.
راجع به همسرتون هم باید عرض کنم وضعیت ابوظبی الان تا مارچ اومده و چیزی به کلیر شدن همسرتون نمونده به امیدخدا و گوش شیطون کر.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.