کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-15 ساعت 16:36)armin021 نوشته:  دی ری ری، دی دی، دی ری ری، دی دی دی دی ری ری، ری ری

آهنگ از کرخه تا راین گذاشتم که قشنگ سوزناک غصه بخوریما
آها، همه همه
می خوام به خودت لطمه وارد کنیا!!!
همین جوری منو نگاه نکن
همممهههههههه بگن!
دی ری ری

دی دی
دی...

مرسی خیلی باحال بود.من که خیلی دلم گرفته بود ولی بااین پست شما کلی خندیدمBig Grin
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: lighter ، miladfr12 ، shilan ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-06-15 ساعت 16:53)mehdi.topol نوشته:  عضوهای قدیمی و ریش سفید .با اجازه همه خداوندگار عدد و ارقام و همه کسانی که دستی بر آمار و ارقام دارند و با توجه به تجربه یک دهه ای خود در ارتباط با کار با آمار و ارقام و نرم افزارهای مربوطه (که اینجا یک اکسل ساده کفایت میکنه) نگاهی به فایل مربوطه که همان سیس بزرگوار میباشد انداختم و با توجه به محتویات آن پیشنهاد میدهم اعضایی که در این خصوص اطلاعاتی دارند و به نوعی خداوندگار ارقام هستند و از طریق اسکایپ یا ملاقات حضوری به یک جمع بندی واحد برسند چرا که با اطمینان کامل اعلام میکنم به که به آمار 99 در صدی ویزاهای مورد نیاز میتوان رسید.و این موضوع همانطور که دوست عزیز افشین قبلا اعلام کردند نگرانی اعضای با کیس بالا را از بین خواهد برد تا با فکر راحت به برنامه های آمادگی خود جهت ورود به آمریکا برسندیام خصوصی من باز است و آماده شنیدن صحبتهای خدایان آمار و اعداد هستم.
با احترام امیدوارم به جای صحبتهای بیهوده و جر و بحث و شاید تا حدی جوهای بوجود آمده ناشی از گذران وقتهای طولانی در این گروه به شکل حرفه ای با اعداد و ارقام در جایی خارج از گروه به یک نتیجه واحد برسیم چرا که شاید 3 ماه قبل محال بود اما امروز تمام اطلاعات موجود است.

در حد بنز موافقم، من در حدی که بتونم اکسل رو اینستال کنم بلدم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: lighter ، miladfr12 ، mehdi.topol ، pari pari ، sal0811 ، soli asali ، nedaba
http://www.timeanddate.com/countdown/gen...++By+Mehdi

این یه لینک برای اینکه بوک مارک کنید تا ببینید چند روز مونده تا بهمون ویزا بدن ! Smile
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: reasonable ، miladfr12 ، m_nikparvaz ، masoudyara ، برسام٤ ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba ، armin021
(2014-06-15 ساعت 16:56)HELIAA نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 16:36)armin021 نوشته:  دی ری ری، دی دی، دی ری ری، دی دی دی دی ری ری، ری ری

آهنگ از کرخه تا راین گذاشتم که قشنگ سوزناک غصه بخوریما
آها، همه همه
می خوام به خودت لطمه وارد کنیا!!!
همین جوری منو نگاه نکن
همممهههههههه بگن!
دی ری ری

دی دی
دی...

مرسی خیلی باحال بود.من که خیلی دلم گرفته بود ولی بااین پست شما کلی خندیدمBig Grin

آخه هلیا عزیز حالا کلی تا سپتامبر مونده ببین چیکار دارن میکنن Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، HELIAA
(2014-06-15 ساعت 17:07)sysmaster نوشته:  http://www.timeanddate.com/countdown/gen...++By+Mehdi

این یه لینک برای اینکه بوک مارک کنید تا ببینید چند روز مونده تا بهمون ویزا بدن ! Smile

حرکت قشنگی بودBig Grinبا آرزوی پایان هر چه زودترانتظار برای شما دوست فعال
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: armin021 ، mahan1331 ، pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba
دوستان نگران نباشین امروز من nmcبودم خیلی شلوغ بود خیلیا اومده بودن برا تمدید مدیکال چند نفرم با ملیکا رفتن سفارت برا گرفتن ویزا
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

با آرزوی پایان هر چه زودترانتظار برای هلیای عزیزBig Grin
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، armin021 ، mahan1331 ، janatirad ، pari pari ، marsein ، soli asali ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 17:25)HELIAA نوشته:  با آرزوی پایان هر چه زودترانتظار برای هلیای عزیزBig Grin

جای قصه گوی عزیز خالی..از بس دپرس شدم دیدم قصه گو هم نیست گفتم خودم واسه خودم آرزو کنمBig Grin
ولی دعای قصه گو بیشتر می چسبه
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، armin021 ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، janatirad ، pari pari ، shilan ، sal0811 ، marsein ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba
اسم تک تک دوستان رو نمیگم.کلی میگم:
با آرزوی پایان هر چه زودتر انتظار برای همه دوستان منتظرSmile
(2014-06-15 ساعت 17:27)HELIAA نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 17:25)HELIAA نوشته:  با آرزوی پایان هر چه زودترانتظار برای هلیای عزیزBig Grin

جای قصه گوی عزیز خالی..از بس دپرس شدم دیدم قصه گو هم نیست گفتم خودم واسه خودم آرزو کنمBig Grin
ولی دعای قصه گو بیشتر می چسبه

دوستان امسال زودترين كسي كه جواب كليرنسش اومد چند روز بوده ؟ من فردا صبح مصاحبه دارم
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: miladfr12 ، armin021 ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، pari pari ، sal0811 ، soli asali ، nedaba
واقعا هیچ تاپیکی مثل اینجا اکتیو نیست نمیدونم شاید به خاطر اینه که همه منتظرن

من با اینکه کلیر شدم مرتب به این تاپیک سر میزنم به امید اینکه شادی دوستان رو

ببینم امیدوارم این پیج فعال بزودی غرق در شادی و شعف بشهSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام بچه ها
اگه یادتون باشه گفتم من که کیس اصلی بودم و دخترم هیچ اپدیتی نداشتیم حتی تو سایت سفارت هم اسم همسرم بود .ایمیل زدم دیروز امروز جوابش اومد که ویزای من و دخترم اماده است ولی همسرم فعلا بعد از گذشت 75 روز پروسه اداریش ادامه داره و گفت که تا پایان اعتبار مدیکال که 31/8 هست باید سفر کنید .دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم صبر کنم تا ویزای همسرم هم بیاد و ذوباره مدیکالو تمدید کنیم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
(2014-06-15 ساعت 14:27)peymanpakd نوشته:  اين دوستاي ايپريلي كجاييد پس؟ كم كم نوبت ماست كه از Apr شكايت كنيما، اوليش و خودم ميگم،
واي كه ديگه حالم از اين ٢٩ Apr
به هم ميخوره، خدا جون ، جونش كن.

اتفاقا من عاشق 29 آپریل هستم تا عمر دارم این روزو فراموش نمی کنم :دی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، mahan1331 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 17:59)rtt نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 14:27)peymanpakd نوشته:  اين دوستاي ايپريلي كجاييد پس؟ كم كم نوبت ماست كه از Apr شكايت كنيما، اوليش و خودم ميگم،
واي كه ديگه حالم از اين ٢٩ Apr
به هم ميخوره، خدا جون ، جونش كن.

اتفاقا من عاشق 29 آپریل هستم تا عمر دارم این روزو فراموش نمی کنم :دی

والا بعضی ها هم هستن از اون طرفی فراموش نمیکنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: mahan1331 ، janatirad ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 17:46)عاطفه سروش نوشته:  سلام بچه ها
اگه یادتون باشه گفتم من که کیس اصلی بودم و دخترم هیچ اپدیتی نداشتیم حتی تو سایت سفارت هم اسم همسرم بود .ایمیل زدم دیروز امروز جوابش اومد که ویزای من و دخترم اماده است ولی همسرم فعلا بعد از گذشت 75 روز پروسه اداریش ادامه داره و گفت که تا پایان اعتبار مدیکال که 31/8 هست باید سفر کنید .دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چه کنم صبر کنم تا ویزای همسرم هم بیاد و ذوباره مدیکالو تمدید کنیم؟
در این باره تنها کسی که میتونه بهترین تصمیم و بگیره خودتونین.
راجع به همسرتون هم باید عرض کنم وضعیت ابوظبی الان تا مارچ اومده و چیزی به کلیر شدن همسرتون نمونده به امیدخدا و گوش شیطون کر.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: mahan1331 ، farshadm999 ، pari pari ، shilan ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان