کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-16 ساعت 01:06)nedali نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 00:23)reasonable نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 22:52)nedali نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 19:58)armin021 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 19:06)farshad varaste نوشته:  منم دنبال دوستای مهاجرسرایی گشتم ولی کسی رو ندیدم بجز همسر خانم nedali که به سلامتی ویزای خانمشو گرفت و پاس خودشو تحویل داد.
دوستان من تا چهارشنبه دبی هستم اگه کسی کاری داشت پیغام خصوصی بده در خدمتم. چون صفحات تاپیک کلیرنس به سرعت برق داره پر میشه مجبورم از طریق پیغام خصوصی در خدمت دوستان باشم

من از همین تریبون اعلام میکنم که هورای اساسی شدم و ویزامو مهر کردن ولی سلی جان تا 5 شنبه صبر کن تا شوهرمم ویزاشو بگیره بعد سطل رنگو بپاش رو اسم ما Big Grin

ندالی عزیز ویزاتون مبارک باشه، انشاا.. شوهرتونم ویزاشو میگیره وخیالتون راحت میشه ، Smile
من یک سوال داشتم ، آیا سفارت بهتون ایمیل زد که شوهرتونم پاسشو بیاره؟

ممنونم دوست خوب نه تو سایت هیچی نزدن اما وقتی آقای مومنی میره پاسپورت منو از سفارت بگیره بهش نمیدن و میگن بگید شوهرشم بیاد کلیر شده ما باور نکردیم تا دوست مهاجرسرایی خانم سیمین راد حرف مومنی رو تایید کردند چون ایشون هم همون لحظه اونجا بودن واسه همین میگم هیچ نظم و قانونی در کار نیست Rolleyes

خیلی ممنونم ندالی عزیز. انشاا.. به زودی خبر ویزای شوهرتونم ازتون میشنویمSmile
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، pari pari
(2014-06-16 ساعت 01:21)me_u نوشته:  سلام.
دوستان کیس نامبر 3299 به تاریخ 15 جون از دوبی کلیر شده.من نمیدونم که قبلا کلیر شده بوده و آپدیت شده یا تازه کلیر شده

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام بر شما میو عزیز .کیس 3299 در تاریخ 10 ژوئن کلیر شده بوده
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، pari pari
(2014-06-16 ساعت 01:17)NEURON نوشته:  [img][عکس: Untitled.png][/img]

اینا رو می بینین آماده کلییییرندااااBig Grin
ایرواااان پرتلاشتر از همیشه باشSmile

NEURON عزیز نمیشد حالا که اینهمه زحمت کشیدید دوتا دیگه پایینتر میومدید اسم ما هم توجدول بودBig Grin با آرزوی پایان هرچه زودتر انتظار برای این دوستان
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: soli asali ، m_yek ، reasonable ، H Pier ، NEURON ، alitab ، Nazanin samadi ، miladfr12 ، sal0811 ، Farshid1976 ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، pari pari
(2014-06-16 ساعت 01:28)HELIAA نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 01:17)NEURON نوشته:  !image! Big Grin
NEURON عزیز نمیشد حالا که اینهمه زحمت کشیدید دوتا دیگه پایینتر میومدید اسم ما هم توجدول بودBig Grin
آهاااان هلیا جان این نکته داشت!Smileاونم اینکه اینا فوریه ای هستند WinkBig Grin
از نکته سنجیت ممنونم
حالا یه سفارشی می کنم ببینیم چی می شه Cool
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: H Pier ، miladfr12 ، rezahoorjandi ، reza_top60 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-16 ساعت 01:48)NEURON نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 01:28)HELIAA نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 01:17)NEURON نوشته:  !image! Big Grin
NEURON عزیز نمیشد حالا که اینهمه زحمت کشیدید دوتا دیگه پایینتر میومدید اسم ما هم توجدول بودBig Grin
آهاااان هلیا جان این نکته داشت!Smileاونم اینکه اینا فوریه ای هستند WinkBig Grin
از نکته سنجیت ممنونم
حالا یه سفارشی می کنم ببینیم چی می شه Cool

ممنون دوست عزیزSmileشما کلیر بشید انگار ما شدیم
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: NEURON ، H Pier ، miladfr12 ، sal0811 ، soli asali ، rezahoorjandi ، zepehr ، ghasoo ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، 1 مهمان

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sal0811 ، miladfr12 ، soli asali ، rezahoorjandi ، maryam_a ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، قصه گو
سلاممممممم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، آلیس-1980 ، janatirad ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، pari pari ، قصه گو
چه عجب مهاجر سرا درست شد!!

(2014-06-16 ساعت 16:40)miladfr12 نوشته:  سلاممممممم
علیک سلام
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، janatirad ، zepehr ، ghasoo ، nedaba ، pari pari ، قصه گو
بعد از انتظار برا برنده شدن و انتظار برا کارنت شدن و انتظار برا نامه دوم و انتظار برا مصاحبه و انتظار برا اپدیت و انتظار برا کلیر ........ جدیدترین انتظار انتظار برا درست شدن مهاجر سراس Wink
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
میگن به هر چی و هر کی وابسته می شی شروع می کنه به ناز کردن یواش یواش مهاجرسرا هم داره اینجوری میشه
تمام روز قطع بود این لامصب
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، S.gh ، miladfr12 ، sal0811 ، teacherm ، zepehr ، ghasoo ، zaaraa ، soli asali ، nedaba ، pari pari
خوب اینم پاسخ واضح سفارت ابوظبی. اگه ممکمه مدیرا این به اطلاعات اول اضافه کنن که وسط این صفحات گم نشه. ایمیل زدم و پرسیدم و جواب دادن:Thank you for your Jun 13, 2014 email.  In order us to issue a full validity i.e., six months visa, we must need a new medical.  As per new regulations, the medicals are valid only for six months, in case your application is ready for processing in a month or over, you would have three months or less validity visa and we are not able to issue visa with less validity, that’s why we are requesting everyone whose case is ready to bring new medical.  Once your case is ready, you will also require to provide your new medical.

At the moment, your diversity visa application is still undergoing administrative review.  For any updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report.  As per new regulations, the medical reports are valid only for six months.  In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options

We hope this information will helpful to you. 

Communication Unit

جالب اینه که من اصلا از وضع کیسم سوال نکردم ولی راجب اونم توضبح دادن و از همه جالبتر سه نفرمرن اپدیت کزدن Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، sal0811 ، maryam_a ، zepehr ، hamid.eng ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-15 ساعت 19:55)alimomen نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 19:53)pari pari نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 19:50)alimomen نوشته:  بچه ها متاسفانه اغلام میکنم که از فردا تا یک مدتی مجبورم کمتر بیام توی تاپیک چونکه یک دوست آمریکایی دارم که از فردا مزاحمم میشه منم مجبورم بیشتر وقتمو با اون باشم بنابراین ضمن عذرخواهی دامن قرمزی رو هم صحیح و سالم و با دامن بدون لکه در اختیار شما میذارم حواستون باشه به محض اعلام شماره ها حتما برقصونیدش که حقوقش حلال بشه و جای مارو هم خالی کنید جدایی سخته ولی قابل تحمله

حالا كه من امروز اپديت شدم وشايد خبرايى باشه داريد ميريد؟؟؟؟؟؟Sad
پری جون دایم که نمیخام برم کمتر میام ایشالا فردا صبح هم که شما کلیر میشید هستم

دوستان جریان این اصطلاح "آپدیت شدن" چیه؟ من 6 روزه که کلیر خورده به همسرم. میشه توضیح بدید تا من هم سر در بیارم. سپاسگزارم
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: miladfr12 ، sal0811 ، آلیس-1980 ، zepehr ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، pari pari
با سلام خدمت دوستان گل
عرض شود که اعتیاد ما به این تاپیک ظاهرا بدون علاجه! Smile
و آآآممممااااااا....
خدمت دوستان عرض شود (خهت اطلاع رسانی نامه ها و جوابها به دوستان گل دست به کیبرد شدم Wink ) از زمان مدیکال ما بیشتر از 3 ماه میگذره که خاستم بابت تمدید مدیکال و تاثیرش روی زمان ویزا مطمئن شم ، : ایمیل زدیم
Dear Sir/Madam, My Administrative processing has been completed according to your website. Please let me know which documents are expired so that I update them when coming to your embassy for visa issuance. Regards,
جواب دادند :
Thank you for your Jun 13, 2014 email. In order us to process your diversity visa application we need original passports and new medicals for all of the family members, the medicals that you had provided, are no longer valid. As per new regulations, the medicals are valid only for six months and we cannot issue visas with less validity.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
یعنی خیالتون تخت....
ویزا 6 ماهه از ابوظبی میخوای مدیکال جدید بیار....
ختم کلام
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: miladfr12 ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، pari pari
با سلام خدمت دوستان گل
عرض شود که اعتیاد ما به این تاپیک ظاهرا بدون علاجه! Smile
و آآآممممااااااا....
خدمت دوستان عرض شود (خهت اطلاع رسانی نامه ها و جوابها به دوستان گل دست به کیبرد شدم Wink ) از زمان مدیکال ما بیشتر از 3 ماه میگذره که خاستم بابت تمدید مدیکال و تاثیرش روی زمان ویزا مطمئن شم ، : ایمیل زدیم
Dear Sir/Madam, My Administrative processing has been completed according to your website. Please let me know which documents are expired so that I update them when coming to your embassy for visa issuance. Regards,
جواب دادند :
Thank you for your Jun 13, 2014 email. In order us to process your diversity visa application we need original passports and new medicals for all of the family members, the medicals that you had provided, are no longer valid. As per new regulations, the medicals are valid only for six months and we cannot issue visas with less validity.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
یعنی خیالتون تخت....
ویزا 6 ماهه از ابوظبی میخوای مدیکال جدید بیار....
ختم کلام ، یا علی.....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: miladfr12 ، zepehr ، ghasoo ، soli asali ، pari pari
مهاجر سرا ازاد شد
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان