موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-18 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-18 ساعت 11:40 توسط نام کاربری somi.)
واقعا دیگه خسته شدم، زندگیم متوقف شده، بیچاره شدم،ای خدا....
اصلا باورم نمیشه، 1سال و 2ماهه سرکاریم، اگه این جریان نبود تاحالا ویزای دیگه ای گرفته بودم. از این که کاری تو این پروسه از دست آدم برنمیاد عصبانیم،فقط انتظار...
امسال از پارسالیها با کیس نامبر مشابه یک ماه دیرتر کارنت شدیم، بعدشم که کلیر کردنشون واقعا عتیقه س، 6ماه تموم خواب بودن بعدشم یک هفته باید خون جگر بخوریم شایدچند نفرو بگن، مگه چندتا از این هفته ها مونده تا سپتامبر؟!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
وای ... مردم... داشتم خفه میشدم.....
آخه مهاجرسرا جون نمیگی وقتی میری بعضیا اینجا دق میكنند. نمیگی ما حرفامون دیگه به كی بگیم.
واقعا انگاری به در بسته خورده بودم. داشتم دیونه میشدم. دیگه قهر نكن. باشه؟
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرت
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال، توی سیس، شماره های قبل از من و شماره های بعد از من دیروز آپدیت شدن. ولی من هنوز روی 24 می موندم
حالا سوالم اینه یا من کارم گیره یا اونا؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
104 روز/9ساعت/44دقیقه/3ثانیه
باقی مونده
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
چون در تاپیک مربوطه کسی جواب نداد اینجا می پرسم:کسی اطلاع داره اگر پاسپورت ها را عوض کرده باشیم باید برای تکرار مدیکال کارت پاستور را هم عوض کنیم ؟خواهشا جواب بدین.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
از قصه گو چه خبر ویزا شو گرفت ؟
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های گل مهاجر سرا
خیلی خلاصه از روند کارم میگم براتون الان آنکارا هستم یکشنبه با پرواز ایران ایر اومدم دوشنبه دکتر بودم و سه شنبه مدارکو دادیم سفارت. اولا که اون خانوم دکتر جوون انسیتو پاستور برای ما مهر نزد با اینکه همسرم دکتر بود یه واکسن کزاز 200 هزارتومنی خوردیم !
الانم که پاسپورتمونو ندادن و ما 11 روزی هست اینجاییم .دم سفارت که رفتیم گفت معلوم نیست ولی بیشتر از یک هفته نمیشه.هتل اتپ شبی 60 دلار بود که ما یه پانسیون تمیز پیدا کردیم شبی 50 لیر !
فقط یه نصیحت خواهرانه روزی که ما اومدیم لیدرمون خیلی ریلکس گفت بیشتر موندید از خودم هتل بگیرید یعنی این قضیه عادیه ! البته ما که از هتل اومدیم بیرون ترانسفر فرودگاهمون هم پرید که اونم از میدان کیزیلای با 5 لیر اتوبوس داره و جای نگرانی نیست. من آمار همه ی مراکز خرید و رستوران ها رو هم در آوردم کسی خواست پیغام بده
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها خلاصه بگم، شنبه صبح رفتيم مديكال، دوشنبه شب ساعت ٩ جواب آماده شده (به دليل ازدحام تمديد مديكال)، سه شنبه رفتيم مصاحبه، مصاحبه ٥ دقيقه هم طول نكشيد. ويزا يكضرب و گفت پنجشنبه بيا بگير. به همه جوانها يكضرب دادن و به مسن ها به دلايل مختلف كه خيلي خنده دار بود FBI زدن.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤