موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون باز ايميل بزنم اخه ٣ روز ديگه ميشه ٤ ماه ؟!
قبلا ٢ بار ايميل زدم و گفتن پروسه در حال بررسي
انتظار داغونم كرده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 18:00)قصه گو نوشته: دوستان عزيز يكي از رتبه هاي من گم شده!! كسي ميدونه كجاست؟؟؟؟ ٥١ بودم تا همين دو ساعت پيش،چرا شدم ٥٠؟!؟
قصه گوی عزیز هنوزم 51 عزیزم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 18:12)shirin_n نوشته: بچه ها به نظرتون باز ايميل بزنم اخه ٣ روز ديگه ميشه ٤ ماه ؟!
قبلا ٢ بار ايميل زدم و گفتن پروسه در حال بررسي
انتظار داغونم كرده
انشاله هر چه زودتر کلیر بشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. بلاخره ما هم ویزامونو گرفتیم. از همین جا از همه دوستانی که در خصوصی و یا همین جا پاسخگو سوالاتم بودن و بهمون دلداری دادن تشکر میکنم. فقط چند نکته که فکر میکنم بد نباشه اگر دوستان بهش توجه کنند:
حتما در اولین فرصت برای گرفتن ویزاتون برید چون سفارت توی چند روزی که ما بودیم شلوغ بود و اگر همه دوستان به محض کلیر شدن مراجعه کنند بقیه کمتر به مشکل میخورند.... برای مدیکال حتما زمانبندی مناسب داشته باشید چون واقعا ما سر مدیکال اذیت شدیم و به خاطر شلوغی نزدیک بود مجبور شیم یه 4 روزی بیشتر بمونیم چون سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتها رو میگیره و کسانی که ویزای ارجنت میگیرن ممکنه به مشکل بر بخورند، به اضافه هزینه اقامت هتل و بقیه قضایا که واقعا مصیبتیه برای خودش... حتما بعد از گرفتن ویزا تمام مشخصات و تاریخ خروج خودتونو چک کنید چون بودن کسانی که این مسئله براشون مشکل ساز شده بود... به امید کلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده همه دوستان...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
به امید یک بازی خوب و جوانمردانه از تیم ملی فوتبالمون مقابل آرژانتین
هر چند خیلی رویاپردازانه س ولی به امید کسب امتیاز از این بازی سخت و نفس گیر
ایرانیا مرد روزهای سخت هستند در هر صورت غیر ممکن غیر ممکنه همانطور که کشور کوچک کاستاریکا تونست
ایتالیای بزرگ رو شکست بده ما هم میتونیم
همه برای تیم ملی مون دعا کنیم که مثل والیبال مون سر بلند از زمین بیرون بیان.............انشاالله
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اگر شما مقداری خوراک در یخچال,لباسی بر تن, سقفی بالای سر و مکانی برای خواب دارید از 75% مردم دنیا پولدارترید.
اگر مقداری پول در بانک یا کیف خود دارید جزو 20% پولداران دنیا هستید.
اگر امروز صبح با احساس سلامتی از خواب بیدار شدید خوشبخت تر از 1 میلیون نفری هستید که پایان این هفته را نخواهند دید.
اگر تا بحال میدان جنگ, اتاقهای شکنجه و سلاخی شدن انسانها را ندیده اید, از 500 میلیون نفری که زنده اند و زجر میکشند خوش شانس ترید.
و در پایان اگر این متن را خواندید از 3 میلیارد نفری که سواد ندارند خوشبخت ترید.
همیشه خدا را به خاطر داشته های خود شکر کنید و با قدرت به دنبال نداشته های خود باشید که عمر کوتاه است.
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-21 ساعت 18:17)m_nikparvaz نوشته: (2014-06-21 ساعت 18:00)قصه گو نوشته: دوستان عزيز يكي از رتبه هاي من گم شده!! كسي ميدونه كجاست؟؟؟؟ ٥١ بودم تا همين دو ساعت پيش،چرا شدم ٥٠؟!؟
قصه گوی عزیز هنوزم 51 عزیزم
سيمين راد عزيز لطف كرد واسه اينكه جاي خالي رتبه رو حس نكنم سريع يكي بهم داد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-21 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 19:52 توسط me_u.)
سلام دوستان
احتراما به استحضار میرساند ان شا ا... هفته دیگر اتفاقات خوبی در کلیر کیس نامبرها رخ خواهد داد.
اندکی صبر سحر نزدیک است
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 19:53)farshadm999 نوشته: (2014-06-21 ساعت 19:52)me_u نوشته: سلام دوستان
احتراما به استحضار میرساند ان شا ا... هفته دیگر اتفاقات خوبی در کلیر کیس نامبرها رخ خواهد داد.
اندکی صبر سحر نزدیک است
سرافراز باشید.مثل سرو
سفارتش رو هم میشه بگید؟ از طرف کدوم سفارت منتظر باشیم؟ 

سلام.
سفارتش مهم نیست.مهم نیته!
راستی شما حدود کیس نامبرتو به من نگفتی دوست خوبم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.