کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-22 ساعت 13:19)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 11:31)pari pari نوشته:  آخه من به كى بگم ويزا ميخواااااااااااااااااااام؟Sad[/code]

به جوجو بگو!Tongue چون منم خیلییییی ویزا میخوام و عمیقا درکت میکنم.Smile فقط متاسفانه برای هردومون غیر از دعا کاری از دستم برنمیادSad

پس بيايد با هم واسه همديگه دعا كنيم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام دوستان کسی می دونه برای زنگ زدن به سفارت توی ابوظبی باید با چه شماره ای تماس بگیرم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، sad_sad ، ghasoo ، m_nikparvaz ، nedaba ، mahan L ، pari pari
(2014-06-22 ساعت 13:47)pari pari نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 13:19)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 11:31)pari pari نوشته:  آخه من به كى بگم ويزا ميخواااااااااااااااااااام؟Sad[/code]

به جوجو بگو!Tongue چون منم خیلییییی ویزا میخوام و عمیقا درکت میکنم.Smile فقط متاسفانه برای هردومون غیر از دعا کاری از دستم برنمیادSad

پس بيايد با هم واسه همديگه دعا كنيم

ابوظبی که روز اول 12:30 رو بخواب گذروند و خبری نشد ببینیم شیفت دوم چه میکنن این کارمندای سفارتSad
در انتظار قبولی
جرا اینا اینجوری می کنند؟ آخه چرا یکدفعه میرم به خواب زمستونی!!!!
خداااااااااایا کمک.
یکی دو هفتس اصلا هیچی به هیچی
دوستان کسی تو این روزها آپدیت نشده؟

دوستان بیاین همه با هم برای هم دعا کنیم
Sad
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-22 ساعت 12:03)AZAR 1335 نوشته:  کسی میدونه اگر پاسپورت ها را سه شنبه به سفارت ابوظبی بدیم چند شنبه بهمون تحویل میده؟ و
اینکه دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتند عکس جدید دادند یا همون قبلی ها را؟
تورو خدا اگه می دونید جواب بدین .میخوام بلیط بخرم .
محض اطلاع:
در مورد سوال اول از یک غیر مهاجرسرایی پرسیدم گفتند 2 شنبه پاسپورت را تحویل می دهند. ولی سوال دومم را که حتما اونهایی که رفتن میتونن جواب بدن!!!!؟؟؟؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
عكس جديد واسه مديكال نمي خواد،فقط سه قطعه ٥*٥ ببريد. براي افرادي كه يك ضرب بودند و سه شنبه مصاحبه داشتند همون پنجشنبه با ما ويزا گرفتند،اما در مورد كلير شده ها نميدونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-22 ساعت 14:06)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 12:03)AZAR 1335 نوشته:  کسی میدونه اگر پاسپورت ها را سه شنبه به سفارت ابوظبی بدیم چند شنبه بهمون تحویل میده؟ و
اینکه دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتند عکس جدید دادند یا همون قبلی ها را؟
تورو خدا اگه می دونید جواب بدین .میخوام بلیط بخرم .
محض اطلاع:
در مورد سوال اول از یک غیر مهاجرسرایی پرسیدم گفتند 2 شنبه پاسپورت را تحویل می دهند. ولی سوال دومم را که حتما اونهایی که رفتن میتونن جواب بدن!!!!؟؟؟؟

عكس اصلا براشون فرقي نميكنه. هرچي تو كيسه داشتيد بديد بهشون.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2014-06-22 ساعت 14:04)marsein نوشته:  جرا اینا اینجوری می کنند؟ آخه چرا یکدفعه میرم به خواب زمستونی!!!!
خداااااااااایا کمک.

Sad

دوست عزیز خواب آلودگی بهاره بوده.حالا که تابستون شروع شد،پروسه کلیرنس وارد فاز سرعت میشه به امید خداSmile
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
(2014-06-22 ساعت 14:34)pendleton نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 14:04)marsein نوشته:  جرا اینا اینجوری می کنند؟ آخه چرا یکدفعه میرم به خواب زمستونی!!!!
خداااااااااایا کمک.

Sad

دوست عزیز خواب آلودگی بهاره بوده.حالا که تابستون شروع شد،پروسه کلیرنس وارد فاز سرعت میشه به امید خداSmile

انشاله خدا از دهنتون بشنوه. فقط امیدوارم وارد فاز تنبلی تابستانی نشن. یه ذره هم شرایط ماهارو درک کنن.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-22 ساعت 14:34)pendleton نوشته:  
خداااااااااایا کمک.

Sad

موافقم.Big Grin
ایشالا همه ویزا میگیریم.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
سلام
نبینم نا امید باشیدا. آرامش قبل طوفانه. این هفته هم ایشالا یکسری دیگه رو خونه تکونی می کنیم. من با جاروم هنوز سنگرمو حفظ کردم ،ضمنا ناشکر نباشد هفته پیش هم با اینکه تنبلی کردن هر سه سفارت باز هم تعدادی بودند کلیر شدند.، من که مطمئنم اگر کیسی پروسه اش تموم بشه و از اون ور اوکی بگیره سفارتها آزار ندارن که پیش خودشون نگه دارن. باز هم می گم سیستم اداری اونجا و ایران رو یکی ندونید که اونجا تنبلی و پارتی بازی و یا مردم آزاری توی کارشون نیست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-22 ساعت 13:30)S.gh نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 13:28)shilan نوشته:  آمار جدید سیس نیومده ؟کاش بدونیم تا الان چن نفر ویزا گرفتن چن تا ap و چن تا منتظر مصاحبه هستن؟

سلام شیلان جان
من تا 1 ساعت دیگه آمار جدید و بهتون میدم
الان باید برم بیرون، برگشتم در خدمتتونم Cool

هیچکی این بنده خدا s.gh رو ندیده؟ الان بیشتر از 2ساعته رفته برنگشته! تو ترافیک گیر کرده؟ صف نونوایی شلوغ بوده؟؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-06-22 ساعت 14:59)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 13:30)S.gh نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 13:28)shilan نوشته:  آمار جدید سیس نیومده ؟کاش بدونیم تا الان چن نفر ویزا گرفتن چن تا ap و چن تا منتظر مصاحبه هستن؟

سلام شیلان جان
من تا 1 ساعت دیگه آمار جدید و بهتون میدم
الان باید برم بیرون، برگشتم در خدمتتونم Cool

هیچکی این بنده خدا s.gh رو ندیده؟ الان بیشتر از 2ساعته رفته برنگشته! تو ترافیک گیر کرده؟ صف نونوایی شلوغ بوده؟؟

اومدمممممممم
ببخشید، تا غذا بخورم و غذا نینی و بدم طول کشید

Issued: 1919
AP: 1289
Refused: 85
Ready: 820

البته چند نکته قابل تامل وجود داره.
- این اعداد تعداد افراد هستند و نه کیس.
- کیس هایی که نفر اصلی AP بوده و مابقی پاک و منزه همگی در آمار AP وارد شده اند.
- این اعداد تا کیس نامبر 8082 را شامل میشود.
- دوستانی که به تازگی کلیر شدند ولی هنوز سیس اعلام نکرددشون به عنوان ایشود در نظر گرفته شده اند.
- لطفا تعداد دوستانی هم که از سهمیه ایران استفاده کرده اند و در این سه سفارت مصاحبه نداشته اند را با حس ششم خود به این آمار اضافه کنید
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
ببین سارا خانوم گل.... ما هفته پیش امودیم گفتیم با اون جاروی جادویی یه کاری کن ما قدیمیا رو یه تکونی بده و بتکون ... اومدی سمت ما ولی افسوس اون ورد جادویی رو نخوندی کارگر نشد..... ولی ایندفه خواهشن اگه با اون جاروی جادوییت اومدی خونه تکونی واسه من اون ورد مخصوص رو هم بخون تا زودتر یه نفس راحت بکشم... مردم از استرس.....مرسی.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-06-22 ساعت 15:22)hamideftex2014 نوشته:  ببین سارا خانوم گل.... ما هفته پیش امودیم گفتیم با اون جاروی جادویی یه کاری کن ما قدیمیا رو یه تکونی بده و بتکون ... اومدی سمت ما ولی افسوس اون ورد جادویی رو نخوندی کارگر نشد..... ولی ایندفه خواهشن اگه با اون جاروی جادوییت اومدی خونه تکونی واسه من اون ورد مخصوص رو هم بخون تا زودتر یه نفس راحت بکشم... مردم از استرس.....مرسی.

آخه من کلا ریشه ای و عمیق خونه تکونی می کنم. الان هم با جارو افتادم دنبال اصل کاریها تو آ م ر ی ک ا تا کلی پرونده رو شوت کنن سفارتهاBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان