کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-25 ساعت 18:15)medexk نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:55)arashmanteghi نوشته:  چه جوریه که ۵۷xx هم اعلام شده، بعد مثلاً ۰۵xx هم اعلام شده اون وقت خیلی ها هم که این بین هستن همچنان باید منتظر بمونند؟ یعنی به ترتیب شماره پیش نمیره؟ به ترتیب چی پیش میره؟
بنظر نمیرسه براساس شماره کلیر کنن . اون چیزایی ک آفیسر موقع مصاحبه نوت برمیداره و به واشینگتون ارسال میکنه پیچیدگی پرونده شما رو مشخص میکنه .

من هم همین برام سواله . به نظرتون کیس ۵۷XX چه موردی تو کیسش داشته یا نداشته که کلیر شده ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
این ایروان
البته فعلاً که خوابهTongue
(2014-06-25 ساعت 18:24)arashmanteghi نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 18:13)Ramin geologist نوشته:  هورررررا مبارکه
ما منتظر ایروان هستیم
ما منتظر ابوظبی هستیم
آها ما منتظر...
علی آقا کجایی پس
واسه ایروان و ابوطبی رو از کجا میشه دید؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، taleghani ، nedaba
(2014-06-25 ساعت 18:13)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:58)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:51)آلیس-1980 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ،خدا رو شکر. تبریک به همه ی دوستان کلیر شده،خیلی خوشحالم.Big Grin

کلیر شدید خانوم آلیس؟

یادتون میاد چند روز پیش چه داستانی را انداختید تو فروم؟

نزدیک بود منو سکته بدین. Big GrinBig Grin
سلام آقا فرشاد،معذرت می خوام که باعث استرس شدم.من قبلا پستی گذاشته بودم که قراره به سفارت ایمیل بزنم و جوابش رو توی فروم برای کسانی که مشکل مشابه من دارن گذاشتم .من نه توی سایت سیس به غیر از بار اولی که ایمیل فرستادم و جوابی نیومد آپدیت شدم نه سایت سفارت که خطاب به همسرم هست تغییر کرده . ولی جواب ایمیل می گه که پاسپورت و ببرم تحویل بدم . باز هم ایمیل زدم که مطمئن شم ولی جوابی داده نشد.همسرم برای ویزا و بلیط اقدام کرده که بریم.اگه بشه همین فردا یا پس فردا ،ولی من همچنان دارم دعا می کنم که قبل از رفتن جواب ایمیل رو بدن. جوابشون کاملا برام واضح نبود.

ایشالاه برید بگن همسرتون هم کلیر شده ، فقط خواهشا جواب ایمیلتون رو حتما کپی‌ کنید اینجا چون خیلی‌ دوست دارم بدونم منظورشون چی‌ بوده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedali ، pari pari ، nedaba ، ffrfar ، HERMES7 ، soli asali ، shilan
(2014-06-25 ساعت 14:22)lida55 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:47)komboze نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:36)shilan نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:31)komboze نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:28)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام بجه ها از دبي باهاتون صحبت ميكنم از 4 شنبه اينجام برا كرفتن ويزا 5 شنبه قراره بكيرم يادتون باشه ازمايشات بزشكي برا همه اجباري
سلام دوست عزیز!
اون خبری که موقع چک کردن کیس نامبر اول سایت ابوظبی زده رو دیدید؟
اونجا به صراحت گفته که اگه مطمین هستید تا قبل از پایان اعتبار 6 ماهه آزمایشات پزشکی وارد آمریکا میشید نیاز به تمدید مدیکال نیست.لطفا رو این مساله بیشتر تحقیق کنید و نتیجه رو به ما هم اعلام کنید.چون خیلی مسخره به نظر میاد که بخوان حرف خودشونو نقض کنن.

شاد و پیروز باشید

اگه اینم مشخص میشد خوب بود که تاریخ انقضا رو برگه بیمارستان 31 آگوسته و 31 آگوست میشه برا ما کمتز از 5 ماه .اگه 6 ماه از تاریخ مدیکال وقت باشه یعنی برا ما میشه تا مهر ولی اگه تاریخ رو برگه درست باشه میشه اوایل شهریور .؟؟؟؟؟؟؟ والا فک کنم خودشونم قاطی کردن و ندونن چی غلط چی درست؟؟؟
حق با شماست برای منم همون تاریخ 31 آگوست رو زده.ظاهرا اینا که ابنقدر ادعای قانونشون میشه از همه بی قانونترن.بهرحال هزینه تمدید مدیکال پول دو شب کرایه هتل تو دوبی هست و باید تا میتونیم از زیرش در بریم.

دوستان عزیز 31 اگوست تاریخ انقضای اون فرم مورد استفادست ما هم این اشتباه رو میکردیم

همراهان عزیز درفرم مدیکال ماهم تاریخ31 اگوست را زده این تاریخ انقضای مدیکال است یا انقضای فرم . لطفا جواب دهید.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، HERMES7 ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 18:14)pari pari نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 18:04)sal0811 نوشته:  دوستان خدا رو شکر کیس ما بطور کامل کلیر شد. امیدوارم بزودی همگی این لحظه خوب رو تجربه کنید.

خيلى خيلى تبريك ميگم. خدارو شكر.هورررررراااااا

خیلی ممنون. امیدوارم شما هم بزودی کلیر بشید و همگی برای شما هورا بکشیم
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، masoudyara ، medexk ، nedali ، shad52 ، pari pari ، majid_eng ، nedaba ، ffrfar ، anahita 62 ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 18:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 18:13)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:58)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:51)آلیس-1980 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ،خدا رو شکر. تبریک به همه ی دوستان کلیر شده،خیلی خوشحالم.Big Grin

کلیر شدید خانوم آلیس؟

یادتون میاد چند روز پیش چه داستانی را انداختید تو فروم؟

نزدیک بود منو سکته بدین. Big GrinBig Grin
سلام آقا فرشاد،معذرت می خوام که باعث استرس شدم.من قبلا پستی گذاشته بودم که قراره به سفارت ایمیل بزنم و جوابش رو توی فروم برای کسانی که مشکل مشابه من دارن گذاشتم .من نه توی سایت سیس به غیر از بار اولی که ایمیل فرستادم و جوابی نیومد آپدیت شدم نه سایت سفارت که خطاب به همسرم هست تغییر کرده . ولی جواب ایمیل می گه که پاسپورت و ببرم تحویل بدم . باز هم ایمیل زدم که مطمئن شم ولی جوابی داده نشد.همسرم برای ویزا و بلیط اقدام کرده که بریم.اگه بشه همین فردا یا پس فردا ،ولی من همچنان دارم دعا می کنم که قبل از رفتن جواب ایمیل رو بدن. جوابشون کاملا برام واضح نبود.

ایشالاه برید بگن همسرتون هم کلیر شده ، فقط خواهشا جواب ایمیلتون رو حتما کپی‌ کنید اینجا چون خیلی‌ دوست دارم بدونم منظورشون چی‌ بوده.
متشکرم از دعای خیرتون امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم به امید خدا.جواب ایمیل رو هم در صورت دریافت می زارم.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، medexk ، masoudyara ، pari pari ، nedaba ، ffrfar ، HERMES7 ، soli asali ، shilan ، USA2014
دوستان کلیر شده مبارکتون باشه امیدوارم این خوشحالی همچنان ادامه داشته باشه وبزودی همه منتظران کلیر بشن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sal0811 ، amirrbco ، medexk ، masoudyara ، nedali ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba ، ffrfar ، HERMES7 ، pari pariaaa ، anahita 62 ، soli asali ، nasim
تبریک ویژه به عزیزان کلیر شده....خدارو شکر
هوراااااااااا
متاسفانه نشد،
دوستان عزيز كليرشده... مبااااركتون باشه... از صميم قلب براتون خوشحالم و از صميم قلب (بيشتر از اون يكي صميم قلبم!) آرزو ميكنم خوشحالي بقيه دوستانم رو هم ببينم... بگووو آمييييين... ????
هووووووورررررررااااااا
(2014-06-25 ساعت 17:40)p.arsa نوشته:  بلههه داریم نزدیک میشیم 5700 هم اعلام کردن. . .

نه دوست عزيز هنوز كلي ٣٠٠٠ مونده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedali ، shadi79 ، nedaba ، pari pariaaa ، anahita 62 ، soli asali
سلام. کسی میتونه واسه من توضیح بده فرم ۹ سئوالی و CV چی هست؟ و از کجا باید بفهمیم ملزم به پر کردن و فرستادن این‌ها هستیم؟ موقع مصاحبه که به من همچین چیزی نگفتند.

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
من پریروز مصاحبه ام بود و همون روز آپدیت شدم و الآنم دوباره آپدیت شدم ... این یعنی چی ؟؟؟! حوبه بده ؟؟؟!
خواهشاً دوستان با تجربه جواب من تازه وارد رو بدین Sad
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali
این کلیر شدگان امروز جمع بشن اهالی تاپیکو یه شام دعوت کنن و دست راستشونو رو سر ما بذارن
جامانده از لاتاری 2014
تبریک و شاد باش به دوستان تازه کلیر شده در انکارا مبارک باشه دوستان گل
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-06-25 ساعت 18:48)arashmanteghi نوشته:  سلام. کسی میتونه واسه من توضیح بده فرم ۹ سئوالی و CV چی هست؟ و از کجا باید بفهمیم ملزم به پر کردن و فرستادن این‌ها هستیم؟ موقع مصاحبه که به من همچین چیزی نگفتند.

اگر چيزي نگفتن نياز نيست، ولي ايميلتون رو هر چند روز چك كنيد...
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، medexk ، arashS ، arashmanteghi ، nedaba ، soli asali ، shilan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان