کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-30 ساعت 14:35)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:32)وردآورد نوشته:  سلام. ما در تاریخ 12 Jun رفتیم مصاحبه. چند روز قبل یک ایمیل از سفارت آنکارا برای ما اومد که یک سری مدارک برای روز مصاحبه همراه تون بیارین،ازجمله لیست سفر و اصل دیپلم اما به دلایلی ما فراموش کردیم و روز مصاحبه دقیقا موارد ایمیل رو از ما خواست که ما دو مورد ذکر شده در بالا را نداشتیم. حالا هم کلیر خوردیم و منتظر هستیم. ميخواستم از پیشکوت های محترم بپرسم که من الان بهتر هست که با ایمیل این دو مورد رو برای سفارت بفرستم یا منتظر ایمیل سفارت برای ارسال کسری مدرک بمونم. (البته با توجه به زمان کم باقیمانده تا 30 سپتامبر).البته قابل ذکره که ما بعد از مصاحبه 4 بار هم در سایت سیس آپديت شدیم.خواهش می کنم هرچه زودتر جوابمو بیدین. با تشکر فروان از مطالب خوبتون که مسیر رو برای ما سهل کرد.

شما که نمیتونید اصل مدارکی که ازتون خواستن رو براشون با ایمیل بفرستید و احتمالا شما نقص مدرک خوردید و وقتی کلیر شدید همراه پاسپورتون اون مدارک رو باید تحویل بدید

ممنون از پاسخگویی تون. اما گفتم مثلا اصل دیپلم رو اسکن کنم و یک لیست هم از سفرهای خارجی 4، 5 سال اخیرم بنویسم و بفرستم. خواهش میکنم نظرتون رو بهم بگين، خودم که ميگم شاید اصلا متوجه نشدن و خودم صداشو در ندارم تا ببینم سفارت ازم میخورد یا نه.لطفا جوابمو بدین ممنون
تشکر کنندگان: Alissa ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-06-30 ساعت 16:30)hamideftex2014 نوشته:  فردی عزیز... میدونم سرشون شلوغه... اخه میگم باعث تعجب هست واسه من که دارن چی رو رجبم چک میکنن.... نه کیسم خیلی بالاست نه دیر مصاحبه رفتم و نه مشکلی دارم که بگم حتما بخاطر این بوده اینقدر طول کشیده.... چون هر کسی خوب بک گراند خودشو میدونه .. اونا هم از سیر تا پیاز همه چی رو میدونن ... حالا مشکل کجاست خدا میدونه... طرف زن و شوهر میرن... مرد هم شغل دولتی داره هم سپاه خدمت کرده یه ضرب میگیره اونوقت خانومه خانه دار چک میخوره ... این یعنی چی اخه.... خب الان یه سری ها هستن که همخ عالم و ادم میدونن چیکارن راحت ویزا میگیرن ... اونوقت بعضی ها که نه سر پیازن نه تهش و هیچ فرقه و گروهی نیستن و ا هیچی هم خبر ندارن اینطوری چک میشن... من اصلا موندم چی چک میشه خدا میدونه.
سلام
متاسفانه دوست خوبم ما حقیقت رو عموما اونطور که برامون تعریف میکنن میدونیم و نه اونطور که واقعیته و اسنادش رو ارائه میدن متاسفانه من با مواردیش برخورد کردم البته اونها هم استانداردهای خودشون رو دارن و مطمئن باشید که خارج از اون رفتار نمیکنن.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-06-30 ساعت 16:22)Farnoodh نوشته:  سلام به دوستان عزيز. ما هفته پيش در ايروان مصاحبه داشتيم. همسرم برنده لاتاري بود . آفيسر به همسر و فرزندانم ويزاي يكضرب داد اما من به علت كار دولتي كليرنس خوردم. با وجود نزديكي به باز شدن مدارس در امريكا و فراهم بودن شرايط كاري همسرم ، ١-آيا فكر ميكنيد اونها زودتر بروند به صلاح است ؟ ٢- آيا كيس منم تا آكوست يا سپتامبر كلير ميشود ؟٣- آفيسر گفت حتي بعد از اتمام زمان لاتاري ٢٠١٤ جاي نگراني نيست و همسرم با داشتن گرين كارت ميتواند براي من درخواست گرين كارت كند . در اين حالت اين پروسه حدود چند ماه طول ميكشد ؟
من الان در برزخ هستم. فرزندانم با همسرم بروند و من بمانم صد در صد افسرده ميشم Sad(((

دوست عزیز انتخاب بسیار سختی دارید. هیچکس نمیتونه به جای شما تصمیم بگیره چون دوری از خانواده حتی برای چند ماه بسیار آزار دهنده است. اما شما اگر واقعا قصد رفتن دارید و توان تحمل دوری رو برای چند ماه دارید میتونید تصمیم خودتونو نهایی کنید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: nedaba ، مامان خانم ، soli asali ، Alissa ، Farnoodh ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 11:27)shilan نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 11:23)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 11:06)shilan نوشته:  جناب میو چرا شما دیگه تو منتظر سرا نیستین
من گذاشتم خودشون جواب بدن ! ایشون از من خواستن که حذف بشن بنده هم اطاعت کردم و دلیلش رو هم نپرسیدم !

ممنون که جواب دادید ولی کاش گره های این کلاف سر در گم باز میشد!!!!!!!!!!!!!!

سلام
من خودم خواستم که حذف بشم.ولی منظور شما از کلاف سردرگم را نفهمیدم

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، مامان خانم ، soli asali ، Alissa
دوستان با تجربه میدونم اینجا جای سوال من نیست اما چون میدونم شما بهتر از هر گروه دیگه میتونین بهم جواب بدین اینجا میپرسم:
1- به نظرتون گرفتن اسپانسر احتمال یک ضرب گرفتن ویزا را بیشتر میکنه؟
2- ترجمه مدارک نیاز به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم دارد؟
3-اگر کسی اردیبهشت یا خرداد مصاحبه بره و 6 ماه کلیرنسش طول بکشه یعنی یعد سپتامبر طول بکشه ویزا بهش میدن ؟
تشکر کنندگان: farshadm999 ، مامان خانم ، nedaba ، soli asali ، Alissa
(2014-06-30 ساعت 17:04)aria802 نوشته:  دوستان با تجربه میدونم اینجا جای سوال من نیست اما چون میدونم شما بهتر از هر گروه دیگه میتونین بهم جواب بدین اینجا میپرسم:
3-اگر کسی اردیبهشت یا خرداد مصاحبه بره و 6 ماه کلیرنسش طول بکشه یعنی یعد سپتامبر طول بکشه ویزا بهش میدن ؟

جواب هر ۳ سوال "نه" هست.
خوشحالم.
آخرین لینک فایل سیس را میخواستم
اگه لطف کنید ممنون میشم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، Alissa
(2014-06-30 ساعت 17:04)aria802 نوشته:  دوستان با تجربه میدونم اینجا جای سوال من نیست اما چون میدونم شما بهتر از هر گروه دیگه میتونین بهم جواب بدین اینجا میپرسم:
سلام
براساس تجربه گرفتن اسپانسر هیچ تاثیری بر گرفتن ویزای یک ضرب ندارد حتی گاها دوستان توصیه کردند که از اسپانسر استفاده نکنید
ترجمه مدارک فقط برای ادامه تحصیل نیاز به مهر دادگستری دارد برای ارایه به سفارت مهر دارالترجمه کافی است
بعد از سپتامبر شما با اتمام زمان هیچ شانسی برای گرفتن ویزا ندارید
اگر از دوستان 2015 هستید از حالا نگران نباشید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: nedaba ، shadi79 ، m_nikparvaz ، soli asali ، lighter ، Alissa ، محبت ، Sara_lphmkf ، قصه گو
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-06-30 ساعت 17:08)m_nikparvaz نوشته:  آخرین لینک فایل سیس را میخواستم
اگه لطف کنید ممنون میشم
با سلام
خدمت شما دوست عزیز :
https://ceac.state.gov/ceac/
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، m_nikparvaz ، Alissa ، KIMIA2005
(2014-06-30 ساعت 16:30)وردآورد نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:35)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 14:32)وردآورد نوشته:  سلام. ما در تاریخ 12 Jun رفتیم مصاحبه. چند روز قبل یک ایمیل از سفارت آنکارا برای ما اومد که یک سری مدارک برای روز مصاحبه همراه تون بیارین،ازجمله لیست سفر و اصل دیپلم اما به دلایلی ما فراموش کردیم و روز مصاحبه دقیقا موارد ایمیل رو از ما خواست که ما دو مورد ذکر شده در بالا را نداشتیم. حالا هم کلیر خوردیم و منتظر هستیم. ميخواستم از پیشکوت های محترم بپرسم که من الان بهتر هست که با ایمیل این دو مورد رو برای سفارت بفرستم یا منتظر ایمیل سفارت برای ارسال کسری مدرک بمونم. (البته با توجه به زمان کم باقیمانده تا 30 سپتامبر).البته قابل ذکره که ما بعد از مصاحبه 4 بار هم در سایت سیس آپديت شدیم.خواهش می کنم هرچه زودتر جوابمو بیدین. با تشکر فروان از مطالب خوبتون که مسیر رو برای ما سهل کرد.

شما که نمیتونید اصل مدارکی که ازتون خواستن رو براشون با ایمیل بفرستید و احتمالا شما نقص مدرک خوردید و وقتی کلیر شدید همراه پاسپورتون اون مدارک رو باید تحویل بدید

ممنون از پاسخگویی تون. اما گفتم مثلا اصل دیپلم رو اسکن کنم و یک لیست هم از سفرهای خارجی 4، 5 سال اخیرم بنویسم و بفرستم. خواهش میکنم نظرتون رو بهم بگين، خودم که ميگم شاید اصلا متوجه نشدن و خودم صداشو در ندارم تا ببینم سفارت ازم میخورد یا نه.لطفا جوابمو بدین ممنون

نه دوست من شما باید اصل مدرک رو میبردید که آفیسر ببینه ! والا کپیش به ترجمه چسبیده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Alissa ، محبت ، nedaba
(2014-06-30 ساعت 16:22)Farnoodh نوشته:  سلام به دوستان عزيز. ما هفته پيش در ايروان مصاحبه داشتيم. همسرم برنده لاتاري بود . آفيسر به همسر و فرزندانم ويزاي يكضرب داد اما من به علت كار دولتي كليرنس خوردم. با وجود نزديكي به باز شدن مدارس در امريكا و فراهم بودن شرايط كاري همسرم ، ١-آيا فكر ميكنيد اونها زودتر بروند به صلاح است ؟ ٢- آيا كيس منم تا آكوست يا سپتامبر كلير ميشود ؟٣- آفيسر گفت حتي بعد از اتمام زمان لاتاري ٢٠١٤ جاي نگراني نيست و همسرم با داشتن گرين كارت ميتواند براي من درخواست گرين كارت كند . در اين حالت اين پروسه حدود چند ماه طول ميكشد ؟
من الان در برزخ هستم. فرزندانم با همسرم بروند و من بمانم صد در صد افسرده ميشم Sad(((

درود فرنود عزیز

اولا که احتمال اینکه شما تا آخر سپتامبر ویزا بگیرید هست و این احتمال را رد نمی شه کرد ولی چنانچه اتفاق نیافتد باید از طریق خانوادگی اقدام کنید که زمانبر خواهد بود.
ولی یک نکته اساسی که همه می دونیم ولی شاید گاهی یادمون بره
رفتن همسر و دوری از ایشان برای 3 ماه تا گرین کارت را بگیرند هزینه ای است که شما برای مهاجرت به آمریکا می پردازید و هر نفر باید خودش هزینه ها و فواید مهاجرت را شخصی بررسی کند کسی نمیتونه افسرده خواهید شد یا نه

این تصمیم مهمی است که همه ما باید بگیریم بعضی ها فرصت دارند و ویزا گرفته میروند بعد از گرفتن گرین کارت و بررسی شرایط در محیط تصمیم میگیرند که بمانند و برخی مثل من و شما بعلت اینکه هزینه هایمان معنوی است نه فقط مادی بهتره زودتر تصمیم بگیریم

موفق باشید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، hamid_fs3

دوست عزیز جای نگرانی نیست به هیچ عنوان اگه همسرتون ویزاشون رو گرفتن قبل از شروع مدارس تشریف ببرن شما هم حتما کلیر میشید ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: مامان خانم ، taleghani ، Alissa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، nasim ، pari pari ، hamid_fs3 ، shilan ، anahita 62
(2014-06-30 ساعت 17:18)Sam2014 نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 17:08)m_nikparvaz نوشته:  آخرین لینک فایل سیس را میخواستم
اگه لطف کنید ممنون میشم
با سلام
خدمت شما دوست عزیز :
https://ceac.state.gov/ceac/

ببخشید شاید منظورم را اشتباه گفتم
آخرین فایل جدول سیس
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، Alissa ، shilan
(2014-06-30 ساعت 16:58)hadi472 نوشته:  

دوست عزیز انتخاب بسیار سختی دارید. هیچکس نمیتونه به جای شما تصمیم بگیره چون دوری از خانواده حتی برای چند ماه بسیار آزار دهنده است. اما شما اگر واقعا قصد رفتن دارید و توان تحمل دوری رو برای چند ماه دارید میتونید تصمیم خودتونو نهایی کنید.

ممنون دوست من ، فقط كسي ميدونه كه كسي كه گرين كارت داره اگر بخواد براي همسرش درخواست كنه ، چند ماه طول ميكشه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، hadi472 ، nedaba ، Alissa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان