موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 1 سوال اسم من رو توی سایت ابوظبی وسط فامیلیم یه فاصله گذاشته که با پاسپورتم هم خونی نداره آیا نیاز به ایمیل هست به سفارت یا خیر ؟ مورد مشابهی بوده ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 16:24)hadi472 نوشته: تا حالا ویزاهای صادر شده برای سه سفارت ایروان، ابوظبی و آنکارا مجموعا شامل 931 کیس اصلی (1779نفر با احتساب خانواده) بوده. اگر فرض بگیریم که تمام ایرانی ها فقط از طریق این سه سفارت اقدام کرده اند و این سفارتها به جز ایرانیها پذیرنده ی دیگه ای نداشتند و در نظر گرفتن اینکه تعداد کیسهای ایرانی برنده شده در سال 2014 به گفته ی خودشون 6027 عدد بوده پس آلردی جای نگرانی نیست. حالا حالاها ویزا هست. از این انرژی مثبت تر میخواستین؟ برین حال کنید.
یه مطلبی رو نمیخواستم بگم اما با عرض شرمندگی میگم فقط قوی باشید و امیدوار
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
تعداد افراد برنده از ایران 6027 هست و کل نفرات هر سه سفارت ایروان و ابوظبی و آنکارا رو جمع کنید 4356 نفر هست یعنی 1671 نفر از ایرانی ها مصاحبه شون در غیر از این سه سفارت هست از جمله ناپل و فرانکفورت و ونکوور و بمبئی و کوالالامپور و و......... و خیلی جاهای دیگه که ما آمارشون رو هم نداریم و چون این تعداد از کشورهای محل اقامتشون سو پیشینه میبرن طول مدت کلیرنس شون خیلی کوتاه میشه.
پس بهتره نگیم تا حالا 1779 نفر ویزا گرفتن اگر فقط 800 نفر از این دوستان هم ویزا گرفته باشن تا حالا بالای 2500 نفر از سهمیه ایران پر شده.
لظفا کمی دقیق باشیدو همانطور که گفتم سه شنبه هفته آینده که ویزا بولتن بیاد خیلی چیزها برای ایرانی ها روشن میشه.
بنظر من اینکه سه هفته هست که ایروان و ابوظبی توی کما هستن بی دلیل و حکمت نیست. الله اعلم!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگر واقعیتی هر چند تلخ رو بیان کردم
من اون 1671 نفر رو کم لن یکن تلقی میکنم. شاید هم حرف شما درست باشه اما خودم دیدم و شنیدم کسایی رو که قبول شدند و دنبالش نرفتند یا خیلی دیر متوجه شدند. بهتره خوش بین باشیم. ضمنا اگه کسی محل اقامتش اروپا باشه بعید میدونم جزو ظرفیت ایران محسوب بشه. مگر اینکه دانشجو باشه.
هادی جان اتفاقا خیلی هم روش حساب کن توی همین تاپیک چند مورد داشتیم که یک موردش فکر کنم دوست عزیزمون Aromaهستن که مصاحبه شون ناپل بود و یکی دیگه هم لاتویا بوده و یا همین فرشید خودمون سوئد زندگی میکنه اما دلش خواسته مصاحبه اش ابوظبی باشه. خودم توی ونکوور و بمبئی کیس سراغ دارم رفتن مصاحبه.
اگر خبری نبود اینا تا ماه جولای اینقدر دست به عصا کلیر نمیکردن. اونا فقط میخوام پروسه رو تا پایان سپتامبر کش بدن و همه رو بکشن برای مصاحبه.
پارسال 3000 ها همه توی فوریه کلیر شده بودند اما امسال ما تازه فوریه رفتیم مصاحبه.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:18)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 16:24)hadi472 نوشته: تا حالا ویزاهای صادر شده برای سه سفارت ایروان، ابوظبی و آنکارا مجموعا شامل 931 کیس اصلی (1779نفر با احتساب خانواده) بوده. اگر فرض بگیریم که تمام ایرانی ها فقط از طریق این سه سفارت اقدام کرده اند و این سفارتها به جز ایرانیها پذیرنده ی دیگه ای نداشتند و در نظر گرفتن اینکه تعداد کیسهای ایرانی برنده شده در سال 2014 به گفته ی خودشون 6027 عدد بوده پس آلردی جای نگرانی نیست. حالا حالاها ویزا هست. از این انرژی مثبت تر میخواستین؟ برین حال کنید.
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
تعداد افراد برنده از ایران 6027 هست و کل نفرات هر سه سفارت ایروان و ابوظبی و آنکارا رو جمع کنید 4356 نفر هست یعنی 1671 نفر از ایرانی ها مصاحبه شون در غیر از این سه سفارت هست از جمله ناپل و فرانکفورت و ونکوور و بمبئی و کوالالامپور و و......... و خیلی جاهای دیگه که ما آمارشون رو هم نداریم و چون این تعداد از کشورهای محل اقامتشون سو پیشینه میبرن طول مدت کلیرنس شون خیلی کوتاه میشه.
پس بهتره نگیم تا حالا 1779 نفر ویزا گرفتن اگر فقط 800 نفر از این دوستان هم ویزا گرفته باشن تا حالا بالای 2500 نفر از سهمیه ایران پر شده.
لظفا کمی دقیق باشیدو همانطور که گفتم سه شنبه هفته آینده که ویزا بولتن بیاد خیلی چیزها برای ایرانی ها روشن میشه.
بنظر من اینکه سه هفته هست که ایروان و ابوظبی توی کما هستن بی دلیل و حکمت نیست. الله اعلم!!!!!!!!!!!!!
من اون 1671 نفر رو کم لن یکن تلقی میکنم. شاید هم حرف شما درست باشه اما خودم دیدم و شنیدم کسایی رو که قبول شدند و دنبالش نرفتند یا خیلی دیر متوجه شدند. بهتره خوش بین باشیم. ضمنا اگه کسی محل اقامتش اروپا باشه بعید میدونم جزو ظرفیت ایران محسوب بشه. مگر اینکه دانشجو باشه.
هادی جان اتفاقا خیلی هم روش حساب کن توی همین تاپیک چند مورد داشتیم که یک موردش فکر کنم دوست عزیزمون Aromaهستن که مصاحبه شون ناپل بود و یکی دیگه هم لاتویا بوده و یا همین فرشید خودمون سوئد زندگی میکنه اما دلش خواسته مصاحبه اش ابوظبی باشه. خودم توی ونکوور و بمبئی کیس سراغ دارم رفتن مصاحبه.
اگر خبری نبود اینا تا ماه جولای اینقدر دست به عصا کلیر نمیکردن. اونا فقط میخوام پروسه رو تا پایان سپتامبر کش بدن و همه رو بکشن برای مصاحبه.
پارسال 3000 ها همه توی فوریه کلیر شده بودند اما امسال ما تازه فوریه رفتیم مصاحبه.
درسته ولی این رو هم حساب کن که تعداد زیادی از کیسهای ایروان و ابوظبی و آنکارا اصلا ایرانی نیستند. مطمئن باش تعداد اینا هم اصلا کم نیست.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزيزم. اميدوارم همگي خوب باشين و ديگه شاهد قطعي مهاجرسرا نباشيم. از ابوظبي چه خبر دوستان؟ كسي كلير نشده؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی امروز از انکارا اپدیت شده؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:18)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 16:24)hadi472 نوشته: تا حالا ویزاهای صادر شده برای سه سفارت ایروان، ابوظبی و آنکارا مجموعا شامل 931 کیس اصلی (1779نفر با احتساب خانواده) بوده. اگر فرض بگیریم که تمام ایرانی ها فقط از طریق این سه سفارت اقدام کرده اند و این سفارتها به جز ایرانیها پذیرنده ی دیگه ای نداشتند و در نظر گرفتن اینکه تعداد کیسهای ایرانی برنده شده در سال 2014 به گفته ی خودشون 6027 عدد بوده پس آلردی جای نگرانی نیست. حالا حالاها ویزا هست. از این انرژی مثبت تر میخواستین؟ برین حال کنید.
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
ولي من خيلي از بچه هاي پارسال رو ميشناسم كه 3000 بودن و توي جون و جولاي كلير شدن.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
جمعه خره،
شنبه خره،
کلیرنس خره گاو منه!!!!
خدایا بهم صبر بده...
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:32)p.arsa نوشته: دوستان کسی امروز از انکارا اپدیت شده؟
بله ما . ديروز و امروز
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه مهاجرسرا با گوشیم بالا نمیاد ولی با کامپیوتر میاد!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مخلص همتونم قصد بي ادبي هم ندارم ولي ترو خدا بيايد به هم انرژي مثبت بديم و با حدس و گمان هاي بي مدرك تو دل خودمون و بقيه رو خالي نكنيم. اينجا نصف كاركردش به نظر من همدلي كردن هاي مثبته
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:36)Maryrhm نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:32)p.arsa نوشته: دوستان کسی امروز از انکارا اپدیت شده؟
بله ما . ديروز و امروز
ایشالا امروز مثل خودم کلیر بشیییییییی
امضای یادگاری
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
ما که اینجا هم نسل سوخته شدیم
هم انتظار قبل مصاحبه و هم بعد از مصاحبه و کلی داستان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:24)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:18)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 16:24)hadi472 نوشته: تا حالا ویزاهای صادر شده برای سه سفارت ایروان، ابوظبی و آنکارا مجموعا شامل 931 کیس اصلی (1779نفر با احتساب خانواده) بوده. اگر فرض بگیریم که تمام ایرانی ها فقط از طریق این سه سفارت اقدام کرده اند و این سفارتها به جز ایرانیها پذیرنده ی دیگه ای نداشتند و در نظر گرفتن اینکه تعداد کیسهای ایرانی برنده شده در سال 2014 به گفته ی خودشون 6027 عدد بوده پس آلردی جای نگرانی نیست. حالا حالاها ویزا هست. از این انرژی مثبت تر میخواستین؟ برین حال کنید.
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
درسته ولی این رو هم حساب کن که تعداد زیادی از کیسهای ایروان و ابوظبی و آنکارا اصلا ایرانی نیستند. مطمئن باش تعداد اینا هم اصلا کم نیست.
اقا رضا مطمنا تعداد ایرانیهایی که خارج از این 3 سفارت مصاحبه میشوند بسیار کمتر از 1700 نفر هستن و طبق براورد حدود 50 نفر هستند بنابراین همانطور که قبلا هم اعلام شده امار چهار هزار و اندی ایرانی شامل افرادی هست که پس از اعلام قبولی پیگیر کارشان شده اند.
ضمنا اقا هادی کسانی که در انکارا و ایروان مصاحبه لاتاری دارند و در امار سیس با کیس نامبر AS ذکر شده همه ایرانی هستد چون ترکها و ارمنیها از سهمیه ارو پا استفاده میکنند و کیس نامبرشان فرق میکنه فقط ابوظبی میمونه که تعدادی غیر ایرانی با کیس نامبر اسیا مصاحبه مشوند.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:39)Maryrhm نوشته: دوستان من مخلص همتونم قصد بي ادبي هم ندارم ولي ترو خدا بيايد به هم انرژي مثبت بديم و با حدس و گمان هاي بي مدرك تو دل خودمون و بقيه رو خالي نكنيم. اينجا نصف كاركردش به نظر من همدلي كردن هاي مثبته 
خدایا Maryham خیلی زودی کلیر بشه.
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست