کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-23 ساعت 15:27)قصه گو نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 14:54)Moamma111 نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن چه جوری بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری بودن؟ چه جوری بودننننننننننننننننن؟ :-)

مهمه؟ مهمممممههه؟ ممممهههههمممممههههه؟!؟

آره بابا، مهمه.
حداقل ببینیمش اگر یک روزی قرار شد بخوره توی پاسمون بدونیم چه شکلیه سفارت نتونه الکی ی چیزی واسه خودش چاپ کنه بگه بیا این هم ویزات که فقط از سرشون بازمون کنن Big GrinWinkTongue
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، salar5452 ، m_nikparvaz ، pari pari ، nedaba ، shhak ، آلیس-1980 ، smpf
Big Grin دوستان به گروه وایبر ما بپیوندین و در بجث های انگلیسی گروه شرکت بفرمایین Big Grin هممون رفتنی هستیم پس بی زحمت بیاین و زبان یاد بیگیرین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba ، mehrzad2013 ، smpf ، hamid_fs3
از شیخ بهایی پرسیدند: خیلی سخت میگذرد.چه باید کرد؟شیخ میفرماید :خودت میگویی سخت میگذرد سخت که نمیماند.... پس خدا رو شکر که میگذرد نمیماند...

نتیجه گیری اخلاقی :
یا شیخ یه ضرب گرفته بوده ، کلیرنس نمیدونه چیه
یا شیخ بالا بوده ، یه چرت و پرتی گفته !
یا هم ما اشتباه میکنیم ، شیخ درست گرفته ، واستیم میگذرد ...

شیخخخخخخخ ، فقط من کلیر نشم یقتو میگیرمااااااا ... حالا بگو میگذرد ............
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-07-23 ساعت 15:35)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 14:54)Moamma111 نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتن چه جوری بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جوری بودن؟ چه جوری بودننننننننننننننننن؟ :-)

آره بابا، مهمه.
حداقل ببینیمش اگر یک روزی قرار شد بخوره توی پاسمون بدونیم چه شکلیه سفارت نتونه الکی ی چیزی واسه خودش چاپ کنه بگه بیا این هم ویزات که فقط از سرشون بازمون کنن Big GrinWinkTongue

amohammadi348 چقد آپدیت های شما باحاله دوست عزیز فک کنم کم کم داره بوییی کلیر شدن میاد Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
سلام کسانیکه از ارمنستان کلیر شده بودند و سایت ارمنستان قبل از صدور ویزا شماره اونها رو از روی سایتش برداشت چیکار باید بکنند . لطفا کسانیکه اطلاع دارند راهنمایی کنند .
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، smpf
(2014-07-23 ساعت 15:26)shilan نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 15:13)nasim نوشته:  آخه چرا اینجوررری دارن با زندگی ما بازی می کنن !!!! Sad اصلا نمی فهمن مااا دارین توی این روزاااا چی می کشیممممممم. خدااایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Sad چقد سخته ! نه می دونیم کی رفتنی هستیم نه میدوونیم موووندی هستیم !!!

نسیم جون شما تو لیست قوی و امیدوارا بودی چی شده؟ عب نداره اینجا همه دوره ای خسته میشن بعد اونایی که تازه انرژی گرفتن میان دلداریشون میدن حالا من شما رو دلداری میدم .ننه زندگی بالا و پایین داره گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی Big GrinWink

شیلان جان منم آدمم دیگه آحه دیگه به چه زبوونی بگم کم آووردم Big Grin
(2014-07-23 ساعت 15:38)jnouri نوشته:  سلام کسانیکه از ارمنستان کلیر شده بودند و سایت ارمنستان قبل از صدور ویزا شماره اونها رو از روی سایتش برداشت چیکار باید بکنند . لطفا کسانیکه اطلاع دارند راهنمایی کنند .

اوون کیس هاا یه اکسپایر دیت داشت . به اوون توجه کنین اگه هنوز وقت دارین برین و بگیرین البته قبلش یه میل بزنین به سفارت چون ماه حولای یکمی دوستان دارن توی صدور ویزا خساست به خرج می دن
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، jnouri ، قصه گو ، m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، smpf
(2014-07-23 ساعت 15:38)nasim نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 15:35)amohammadi348 نوشته:  

آره بابا، مهمه.

amohammadi348 چقد آپدیت های شما باحاله دوست عزیز فک کنم کم کم داره بوییی کلیر شدن میاد Big Grin

خدا از دهنت بشنوه. والا از 15 به بعد که دیگه مثل بقیه خبری نبوده برای ما هم.
والا من الآن تب های براوزر من این شکلیه که هر ساعت یکی 2 بار ریفرش می کنم:
1- ساعت آنکارا 2- ساعت واشنگتن 3- سیس 4- سایت آنکارا 5- مهاجرسرا (کلیرنس) 6- جی میل ===== بقیش کارامه Wink

خدایا دل همه بچه های کلیرنس را شاد بفرمااااااااااااااااااااااااااا
خدایا کلیر را برای همه نزدیک فرمااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا همه ما را عاقبت به خیر بفرماااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا بفرمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-23 ساعت 15:37)ibehnam نوشته:  از شیخ بهایی پرسیدند: خیلی سخت میگذرد.چه باید کرد؟شیخ میفرماید :خودت میگویی سخت میگذرد سخت که نمیماند.... پس خدا رو شکر که میگذرد نمیماند...

نتیجه گیری اخلاقی :
یا شیخ یه ضرب گرفته بوده ، کلیرنس نمیدونه چیه
یا شیخ بالا بوده ، یه چرت و پرتی گفته !
یا هم ما اشتباه میکنیم ، شیخ درست گرفته ، واستیم میگذرد ...

شیخخخخخخخ ، فقط من کلیر نشم یقتو میگیرمااااااا ... حالا بگو میگذرد ............

ibehnam جان سلام منو به عمه شیخ برسون... Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، kaaren ، lighter ، Maryrhm ، pari pari ، mohamad92 ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-07-23 ساعت 14:13)arezoo00 نوشته:  ما ک داریم واسه بار سوم میریم ارمنستان هرچند نه تحمل واسم مونده نه پول اما ایییییینقد میمونم تا ویزامو بدن.... Sad Sad
برای بار سوم؟ کلیر شدید قبلا؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: قصه گو ، reasonable ، m_nikparvaz ، mohamad92 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، smpf
ایشون یکضربی بودن. نقص مدرک داشتند وقتی کامل کردند به تمام شدن ویزای ماه پیش ارمنستان رسیدند
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-07-23 ساعت 15:35)Sara_lphmkf نوشته:  میگم قصه گو جونم، منو نمی شد به لیستت اضافه کنی می شد من و دو دخترم؟ Big Grin

واي سارا جونم.....دلم يه غنج مادرانه رفتBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: lighter ، Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، pari pari ، mohamad92 ، nedaba ، soli asali ، shhak ، آلیس-1980 ، smpf ، shilan
برای من هم که آرزوی کلیر نمیکنن :-"
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
سلام دوستان
متن نامه ارسالی برای طولانی شدن پروسه ادمین آماده شده است.
ولی وکیل مربوطه معتقده یک هفته دیگه ارسال کنیم.میگه ممکنه هفته دیگه کلیر گروهی شروع بشه
ما که تا حالا صبر کردیم اینم روش!
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-07-23 ساعت 15:59)behdadK نوشته:  ایشون یکضربی بودن. نقص مدرک داشتند وقتی کامل کردند به تمام شدن ویزای ماه پیش ارمنستان رسیدند
درسته. در جریان ماجرا بودم اما متاسفانه اسم ایشون رو فراموش کرده بودم. امیدوارم ایشون این بار با دست پر برگردند. سپاس از اطلاع رسانی مدیر ثانی Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان