موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-23 ساعت 20:53)کیانوش2 نوشته: (2014-07-23 ساعت 20:10)hamedsafari نوشته: قضیه کلیرنس نامعلوم من چنینه
دیروز من مصاحبه داشتم چند نفر از دوستان که تا ابوظبی همسفرشون بودیم شروع کردند به فز منفی دادن
چون از یکشنبه به بعد سفارت به هیچ وجه به بچه های لاتاری ویزا صادر نکرده
وارد سفارت شدیم
شماره من 8 بود
اولین نفر به باجه 9 صدا شدند
خانمی با موهای بلند مجعد اخلاق بد فارسی خوب رنگ پوست کمی تیره
اولین حرفی که زد و بر حسب قضا شنیدم این بود دقیقا گفت:
ما ویزامون تموم شده و از هفته قبل درخاست ویزا دادیم هنوز نرسیده دستمون ممکنه برسه ممکنه نرسه
فشارم افتاد
من وضعیت کیسم چنینه:مجرد.سربازی نرفتم.دانشجو.شغلی نداشتم.کلا مشکلی نداشتم که به یک ضرب فکر نکنم
با این حرفو حدیثا منتظر مصاحبه شدیم همه رفتن ابی به دست برمیگشتن یکی ریجکت داشت چون اسم بچشو تو ثبت نام وارد نکرده بود
کیسای قبل من متاهل بودن ولی جمیعا سربازی معاف داشتن همچنین شغل و رشته خاصی نداشتن
رفتم داخل5تا سوال پرسید یه اقایی بود بلند لاغر
شما اقای حامد هستین
ایا قسم مسخورید هرچی تو فرما نوشتین درست بوده
کجا دنیا اومدی
دانشجو هستی
کجا
بابات چیکارس
فرما روداد امضا کردم خودکار تموم شده بود خودکار ابی نداشت رفت داخل نداشت برگشت قرمز خودشو داد
بعدش
اخرین سوال گفت شما انگلیسی بلد هستین گفتم یه کم
یه کلمه انگلیسی گفت بلد نبودم
گفتم نمیدونم قیافم شده بود علامت سوال یاد دبیرستان افتادم که معلم زبان یه بار ازم هرچی پرسید بربر تو چشاش نگا کردم
برگشتم گفتم کم بلدم!!!ولی قراره شش ماهی که تو ایرانم تمرین کنم
گفت فقط یک سوال بود
یه برگه سفید دراورد امضا کرد با پاس داد گفت اول ماه بعد یعنی یک هفته بعد چک کنم سایتو گفت این خیلی مهمه
برگه سفید همون محتویات ابی رو داشت
(بیرون گفتن برگه ابیشون تموم شده حتما!!ولی نفر بعدی دیدم ابی بود دستش)
به افیسر گفتم میتونم یک سوال از شما بپرسم
گفت بله
گفتم ویزاتون تموم شده اولش برگشت گفت بله مصاحبه شما تموم شده بعد برگشت گفت منظورتونو نفهمیدم
گفتم میگن ویزاتون تموم شده که به هیشکی نمیدین گفت نه چنین نیست شما چک خوردین دروغ میگفت
اومدم هتل رفتم سیسو چک کردم Ready زده
سایت سفارت هم no information زده
حالا من سوالم اینجاس
که اگه چک خوردم چرا تو این دو سایت چرا چیزی نزده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید افیسر ازم سوال انگلیسی بپرسه اونم بعد امضا کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دروغ میگه افیسر در حالیکه همکارش میگه نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برگه ابی من اماده بود از قبل چون نوشته هاش ابی بود از لای پروندم در اورد و با خودکار قرمزی که داشت صرفا امضا کرد
به نظرتون تکلیفم چیه؟؟؟؟؟؟؟
ملیکا میگه پاستو بده به من بعد برگشتن به محض اومدن ویزا بهت ویزا میدن تو چک نخوردی!!!
چرا ریدی زده تو سیس یهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا چرا این طور میکنن؟؟؟؟
حامد خوش اومدی. فقط سعی کن ریلکس کنی مثل این جمعیت عظیم که شبها خوابهای بد می بینند و روزها نگرانند!!!!!!
آقا شمام مثل منی دقیقا همین سوالا رو ازم پرسید فقط انگلیسی نپرسید
کلا من فک میکنم برگه سفید بهتره
چن روز دیگه تو سیس اپ میخوری زیاد تو فکرش نرو یه هفته ای که گفته رم ول کن حد اقل 40 یا 50 روز مورد شما طول میکشه برو به زندگیت برس منم یه ماه اول هر روز تو فکرش بودم ولی فایده نداره
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جواب ایمیل من از آنکارا:
Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. It is true that we are reaching the
annual limit. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 21:56 توسط abbas09.)
اسپانسر ما امشب ساعت 3 میاد ایران ما داریم میریم دنبالش قسمت نشد که توی سکرمنتو بیاد استقبال ما فعلا که ما میریم فرودگاه امام و ایشون میان اینجا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 22:03 توسط masoud z.)
(2014-07-23 ساعت 21:18)alireza2001 نوشته: جواب ایمیل من از آنکارا:
Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. It is true that we are reaching the
annual limit. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوستا نی که چنین ایملهایی رو از سفارت منتقل میکنند یا خبری رو از سفارت میارن که خیلی هم میتونه از جهت اطلاع رسانی مفید باشه لطف کنن برای خود امضا ایجاد کنند یا حداقل مشحصات کیس خود را و تاریخ مصاحبه رو بنویسند والا قاعدتا چنین پستهایی بدون اطلاعات تکمیلی غیر معتبر شناخته میشه و باید حذف شود.
شما هم اقا علیرضا لطفا همین کارو اتجام بده ضمنا مطمن هستی چنین ایمیلی رو سفارت برات فرستاده چون متن اون یه مقدار مغایره . ادرس دقیق فرستنده رو حتمن چک کن
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 22:32 توسط masoud z.)
(2014-07-23 ساعت 21:45)farshadm999 نوشته: (2014-07-23 ساعت 21:18)alireza2001 نوشته: جواب ایمیل من از آنکارا:
:
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
مبارکه اونایی که ویزا گرفتن. ما سماقمون رو میمکیم.
کوچیکترین توقعمون از اینایی که ویزا گرفتن اینه فکر نکنن برتری نسبت به امثال ما داشتن و اینکه زرت زرت زرت نیان بگن بابا آمریکا چیزی نداره، ما اصلا ایران راضی تر بودیم فلان و بیسار.
اقا مثل اینکه نیم نگاهی هم به متن ایمیل ننداختی . ایمبل در باره ویزا گرفتن نیست در باره ویزا نگرفتنه
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-23 ساعت 21:44)sorooosh نوشته: (2014-07-23 ساعت 21:31)عراقی نوشته: [quote='ibehnam' pid='526043' dateline='1406129289']
داش بهنام چاکریم
به نظر من دو حالت داره یا از بس آپدیتاشون زیاده می ترسن چشم بخورن یا از بس کمه روشون نمی شه بنویسن یا حالت سومی هم هست !!!!

مخلصممممم ... آپدیت زیاد همچینم خوب نیست . 2013 دوستی بود که 18-19 تا آپ داشت و متأسفانه کلیر نشد .
(2014-07-23 ساعت 19:43)hamed.us نوشته: [quote='عراقی' pid='526034' dateline='1406126899']
آپدیت منم ناپلئونیه ، مصاحبه 9 آوریل ، آپدیت هم همان روز و فی نی نیش !
عموعراقي منم دقيقا همون روز مصاحبه داشتم با شما ولي سعادت نداشتم اونجا باهاتون آشنا بشم
منم همون روز و روز بعدش فقط آپديت شدم
سروش جان انشالله با هم کلیر بشیم با هم بریم ویزامونو بگیریم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست