کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فعلا زوده که بخوام از این حرفها بزنم اما بعد از کلیر شدن بجز تمدید مدیکال مدارک دیگه ای نیاز نیست؟البته تمدید مدیکال هم بعضی از مواردش فکرکنم تمدید بشه....خوشبینم در حد بنز...نه؟
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba ، hadi472 ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-07-27 ساعت 11:28)byazdani نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 10:56)tabrizi نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 09:50)byazdani نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 19:51)tabrizi نوشته:  دوستان سلام
ايا كسى متن اين وكالت نامه براى كرفتن پاسپورت از ptt رو داره وايا بايد ترجمه رسمى باشه؟

دوستان سلام
ايا كسى متن اين وكالت نامه براى كرفتن پاسپورت از ptt رو داره وايا بايد ترجمه رسمى باشه؟
سلام آقای تبریزی
شما هنوز موفق به گرفتن پاسپورتاتون نشدید؟
نیازی به وکالت نامه نیست. شما اگر برگه برنده شدنتون را که اسم هر 4 نفر توش هست را ببرید براحتی میتونید پاسا رو تحویل بگیرید. من که به همراه یکی از برندگان دیگه که یک مادر و دختر بودن رفتیم پست مادر که برنده اصلی بود پاس دخترش را هم بدون هیچ وکالتنامه ای تحویل گرفت. لطفا در مورد وضعیتتون اطلاع بدین.
ممنون

سلام دوست عزيز
پاسپورتامون رو بهمون پس دادن گفتن روز پنجشنبه بياريد، ما امروز برميكرديم تهران ،دوباره پنجشنبه برميگردم انكارا ولي به تنهايى
گفتن سيستمهاشون ايراد داره البته به يه تعداد ويزا دادن ولى مال ما اماده نشد، ما هم تصميم گرفتيم برگرديم

سلام
از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. ان شاء الله که درست میشه. البته من پیشنهاد میدم برای اینکه دوباره به تعطیلی نخورید سفرتونو برای دوشنبه آینده برنامه ریزی کنید که ان شاء الله تا جمعه وقت داشته باشید برای صدور ویزا. الان ماهان برای جمعه ها هم پرواز داره. میتونید یکشنبه برید و جمعه برگردید. پروازای تابان را هم چک کنید جمعه داره ولی نمیدونم دوشنبه هم داره یا نه.
موفق باشید
سلام
آقای تبریزی
شما و همسرتون با فاصله زمانی ویزا گرفتید
میشه توضیح بدید چجوری شد؟
از کلیر شدن همسر محترمتون با ایمیل مطلع شدید یا خود سفارت نامه دریافت ویزای همسرتون رو جدا فرستاد؟
ممنونم
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، reasonable ، mahan1331
(2014-07-27 ساعت 11:43)chamandoost نوشته:  فعلا زوده که بخوام از این حرفها بزنم اما بعد از کلیر شدن بجز تمدید مدیکال مدارک دیگه ای نیاز نیست؟البته تمدید مدیکال هم بعضی از مواردش فکرکنم تمدید بشه....خوشبینم در حد بنز...نه؟
دوست عزیز شما چون کیس نامبرت بالاست و دیر به مصاحبه رفتی نیازی به تمدید مدیکال نداری Wink انشاله که به زودی خبرای خوبی در راهههههههههههه
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
آخه چطور میشه با اینکه میگن ویزا نیست و سفارت ابوظبی به هیچ کس ویزا نمیده و به همه برگه آبی میده اونوقت این دوتا کیس که شمارشون هم از من بیشتره و تعدادشون هم بیشتره ویزا گرفتن.یکی میشه به من توضیح بده اگه میشه.این دوتا کیس7879 , 7938

آخرین وضعیت را توی این لینک چک کنید...از زحمات دوستان
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1076865544
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، mahan1331
دوستای خوبم من در دوران کلیرنس گاهی به تاپیک همسایه یعنی ازدواجی ها و کلیرنسشون سر میزدم الان یکیشون که 25 جولای ابوظبی بودهazri گفته پاسشو داده و گفتن پنجشنبه بیاید اما بعد بهش ندادن گفتن سیستم is crashedو 20 الی 30 تا بودن که فقط دو تا یه ضرب لاتاری گرفتن به بقیه گفتن پنج شنبه بعد بیایین کلی هم کلیر شده های قبلی لاتاری بودن که نتونستن بگیرن
از سایت apply abroad هم اگه کلیرنس دانشجو های دانشگاههای امریکا رو ببینین همشون موندن اونها هم باید تا نیمه دوم اگوست برن که الان معطلن چون سیستم خرابه
ما که در اکتبر خوردیم به تعطیلی دولت فدرال و هی ایمیل میزدیم که چی شد میگفتن به دلیل تعطیلی کارها عقب افتاده حالا هم که سیستم کرش شده و باز کارها عقب افتاده خدا کنه تمام توانشونرو بکار ببرن که همه category ها ویزا به موقع بگیرن
(2014-07-27 ساعت 08:59)medexk نوشته:  گفتار من مایه ای از طنز داشت که شما نگرفتید .
ظاهرا شما عصبانی هستید و اپر از استرس . یه کم آروم باشید و مسائلو با هم قاطی نکنید .

سلام به روي ماه دوست گلم
من نه عصباني هستم و نه پر از استرس چون اگه دقت كنين ويزامم گرفتم Big Grin
فقط منظورم اين بود كه بهتره با خونسردي بيشتري هميار و كمك دوستان جديد باشيم كه ممكنه اطلاعاتشون كمتر از ما باشه.
در ضمن اگه گفتارم تند بود و باعث رنجش خاطرتون شد ازتون عذرخواهي ميكنم.
من همه بچه هاي مهاجرسرا رو دوست دارم در حد تيم مليBig Grin
شاد باشين.
دلم براي غربت بچه هاي اين تاپيك ميسوزه،خدايااااااااااااا خودت به دل همه ما شادي و خوشحاليو هديه كن.امين
سلام دوستان،

کسی‌ برای پیکاپ ویزا از ایروان اطلاع داره که چگونه، با چه هزینه و توسط چه کس یا آژانسی انجام می‌شه ؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، zepehr ، آلیس-1980 ، mahan1331
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nazanin fatemi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «m_nikparvaz» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arezoo00» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aroma» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza1350» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)siavash877» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دوستان سلامBig Grin
من چند رووزی نبودم! چه خبر؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mizan ، m007 ، pari pari ، mahan1331 ، قصه گو
سلام دوستان

میخوام ی توهم بزنم در حد مازراتی Wink

فکر می کنید با احتساب اینکه ایراد سیستم صدور ویزا از سمت خودشونه و این فقط فقط باعث میشه کیس های لاتاری کل دنیا که وقت محدود دارن متضرر بشن، احتمال داره از 30 سپتامبر تمدید کنن و وقت بیشتری بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
TongueRolleyesShySadBig Grin
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-27 ساعت 12:13)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ

سلام به بانو قصه گو عزیز
چند وقت لیست آرزوهان کم رنگ شده، ما کیس بالایی ها را هم که به کلی فراموش کردی. Wink
به خدا با Wish list شما دلگرم میشیم.
موفق، شاد و سربلند باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، Maryrhm ، soli asali ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، mizan ، hamid_fs3 ، pari pari ، mahan1331
(2014-07-27 ساعت 11:01)arffx نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 10:48)m.mirzaee نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 10:40)arffx نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 10:12)chamandoost نوشته:  من امروز آپدیت خوردم

سلام بچه ها.امیدوار باشید..فقط امیدوار

سلام ميشه امضاتونو بسازيد تا ما اطلاعات بهتري از شما داشته باشيم . بايد سفارتتون ابوظبي باشه كه امروز آپديت شدين. شماره كيستون چنده؟

سلام
امروز ابوظبی آپدیت نداشت
شما اطلاعاتی دارید که آپدیت همگانی داشتن؟
سلام دوست من . بنده اطلاع خاصي ندارم. فقط چون دوستمون گفتن امروز آپديت شدن حدس زدم شايد ابوظبي باشه چون فقط اين سفارت هست كه امروز تعطيل نيست

سلام دوستان
چطور متوجه آپدیت همگانی سفارت ابوظبی می شین؟ کسی می دونه؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mahan1331
(2014-07-27 ساعت 12:18)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 12:13)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ

سلام به بانو قصه گو عزیز
چند وقت لیست آرزوهان کم رنگ شده، ما کیس بالایی ها را هم که به کلی فراموش کردی. Wink
به خدا با Wish list شما دلگرم میشیم.
موفق، شاد و سربلند باشید.

سلام تازه كيس وسطي هاي 137 روزه هم فراموش ميشوند. به من بگو چرااا؟
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shhak ، m_nikparvaz ، nedaba ، آلیس-1980 ، mizan ، mahan1331
بذاريد تازه وارد ها هم ذوق كنن و دل گرم بشنBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان