کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-04 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان

سولی ایمیل زده بودی یا همینطور خودجوش بود؟

اگه ایمیلی بود که نمیگفتم اصن !
اگه ایمیلی بود که ظهر آپ میشدم نه الان !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-04 ساعت 19:38)soli asali نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:33)کیانوش2 نوشته:  

سولی ایمیل زده بودی یا همینطور خودجوش بود؟

اگه ایمیلی بود که نمیگفتم اصن !
خبر خوبیه، مبارکه، ایشالا به زودی کلیری
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
اتفاقاً من هم چندين بار در مورد دندون پزشكي گفته بودم و فكر مي كردم كار بزرگي دارم انجام ميدم ، تا اين كه امروز ميزبانمون روي تلفن پيغام داده كه دخترت حتماً كلاس رانندگي بره كه بلد باشه ، آخه اينجا از ١٦ سالگي مي تونن رانندگي كننBig Grin
توي اين سه هفته ي باقي مونده ي پر تنش ، اينو ديگه كجاي دلم بذارم؟Tongue
باز هم تأكيد مي كنم ، من ، هم ويزا گرفته ام ، هم بليط ، اما هنوز خرم از پل نگذشته، به همين خاطر با شمام و پست ميذارم تا آخرين روز سپتامبرTongue
اين ده روز بدون شما خيلي بهم سخت گذشت، غم خداحافظي يه طرف ، غم بي اينترنتي يه طرف ديگه !! اين قدر كه مجبور بودم از GPRS موبايلم استفاده كنم، خدا ميدونه قبض اين ماه چه قدر مياد! فقط براي اينكه بدونم خبر جديد چيه ، كه مي ديدم روي بعضي ها يه خط خوشگل كشيده شده ، و اين خودش خبري بود براي خودش در اين روزهاي تكراري Cool
حاجي واشينگتن عزيز ، مديريت مباركتون باشه، اميدوارم در كنار عمو شهريار دل سوز و آقا بهداد مهربون، بتونيد پست هاي روزهاي پر تنش رو كنترل كنيدBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-04 ساعت 19:32)sonyz2 نوشته:  

چه خوب تبریک می گم....

نشونه خوبیه، به فال نیک می گیرم.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-04 ساعت 19:40)قصه گو نوشته:  اتفاقاً من هم چندين بار در مورد دندون پزشكي گفته بودم و فكر مي كردم كار بزرگي دارم انجام ميدم ، تا اين كه امروز ميزبانمون روي تلفن پيغام داده كه دخترت حتماً كلاس رانندگي بره كه بلد باشه ، آخه اينجا از ١٦ سالگي مي تونن رانندگي كننBig Grin
توي اين سه هفته ي باقي مونده ي پر تنش ، اينو ديگه كجاي دلم بذارم؟Tongue
باز هم تأكيد مي كنم ، من ، هم ويزا گرفته ام ، هم بليط ، اما هنوز خرم از پل نگذشته، به همين خاطر با شمام و پست ميذارم تا آخرين روز سپتامبرTongue
اين ده روز بدون شما خيلي بهم سخت گذشت، غم خداحافظي يه طرف ، غم بي اينترنتي يه طرف ديگه !! اين قدر كه مجبور بودم از GPRS موبايلم استفاده كنم، خدا ميدونه قبض اين ماه چه قدر مياد! فقط براي اينكه بدونم خبر جديد چيه ، كه مي ديدم روي بعضي ها يه خط خوشگل كشيده شده ، و اين خودش خبري بود براي خودش در اين روزهاي تكراري Cool
حاجي واشينگتن عزيز ، مديريت مباركتون باشه، اميدوارم در كنار عمو شهريار دل سوز و آقا بهداد مهربون، بتونيد پست هاي روزهاي پر تنش رو كنترل كنيدBig Grin

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cou...riving_age
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، کیانوش2 ، reza_norouzi ، nedaba
خدای مهربانم امروز گذشت میدانم بهترینها را برایمان رقم خواهی زد .میدانیم و از عمق وجودمان میخواهیم ،از روزیکه قبول شدنمان را دیده ایم رویاهایمان را به تصویر کشیده ایم و میخواهیم هر چند سخت ودردناک (درد غربت)انرا بجان بخریم برای زندگی بهتر برای فرار از اینهمه مشکلات برای فرار از دغدغه فرزندانمان برای بهتر زیستن.برای اینکه میدانیم ویقین داریم که با تلاشمان زندگیمان را میسازیم .خدایاااااااااااااااااااااایا
ما لایق بهترینها هستیم .به فکرمان ارامش ،به قلبمان صبر و به نگاهمان امید بده تا این روزها را اسانتر طی کنیم ........SmileSmileSmileSmile:[/color][/b][/php]
خدایا چه بگویم .....
عمو شهریار اومد تو تاپیک. آقا یا الله.

برپا
خوشحالم.
(2014-08-04 ساعت 19:38)soli asali نوشته:  اگه ایمیلی بود که نمیگفتم اصن !
خوش به حالت! تو هم بزودی خواهی پرید! Cool
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-04 ساعت 19:46)farshadm999 نوشته:  عمو شهریار اومد تو تاپیک. آقا یا الله.

برپا

سلام قربان
اقا ما كوجيك شماييم نفرماييد...بسيار بسيار خوشحالم و روحيه كرفتم از اين حند صفحه اخر دم همتون كرم

(2014-08-04 ساعت 19:46)farshadm999 نوشته:  عمو شهریار اومد تو تاپیک. آقا یا الله.

برپا

سلام قربان
اقا ما كوجيك شماييم نفرماييد...بسيار بسيار خوشحالم و روحيه كرفتم از اين حند صفحه اخر دم همتون كرم.
متاسفانه نشد،
چرا آپديت نميشه ؟؟؟؟؟ نگرانمممممم
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، milad 68
خدايا كمكمون كن خوشحالمون كن پليييييييييييززززززززززززز . چشمم خشك شد بس كه سايت رو نگاه كردم ولي خبري از آپديت هاي كلير خورده ها نيست ??????بچه ها هركس كه خبر تازه از سايت سفارت آنكارا داشت در جريان بذاره همه رو، فعلا از ٢٦ جولااي آپديت نشده
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، majid_eng ، pari pari ، farzadsj2 ، آلیس-1980 ، nedaba ، milad 68
(2014-08-04 ساعت 20:12)حلما نوشته:  چرا آپديت نميشه ؟؟؟؟؟ نگرانمممممم

حلما؟ حلما نگران نباش. اگه مشکل فقط آپدیته که یه ایمیل بفرست آپدیت هم میشی نامه فدایت شوم هم برایت می فرستند. اما اگر مشکلت مشکل ماست که های های های های دل تنگه من! (استاد شجریان)Wink

قابل توجه همه دوستان: وقتی سایت مهاجرسرا یا سیس یا سفارت رو نگاه می کنید، هی پلک بزنید! ببینید حلما رو!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، aghamilad ، majid_eng ، lighter ، pari pari ، farzadsj2 ، آلیس-1980 ، nedaba ، milad 68
ببخشيد چون كسى اونور جوابمو نداد و خيلى نگران بودم اومدم اينور
سلام دوستان
دارم غاطى ميكنم ديگه
مداركمو از دارالترجمه گرفتم ميبينم تو ترجمه ديپلمم از كلمه ديپلم هيچ خبرى نيست
نوشته : completion certificate of secondary school studies
دوستان ديپلمه نظام جديد كه مصاحبه رفتن راهنمايى كنن
پيشاپيش ممنونم[/php]
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، m_nikparvaz ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، milad 68
خارج از موضوع Smile

من نمیدونم داستان این مدیرا چیه وقتی یکیشون یه پست به درد نخور هم که میزاره اولا که همه لایک میکنن ! دوم و جالبترش اینه که بعضی مدیرای عزیز که اصلا ندیدیمشون و نمیشناسیم یهو میان و اون پست رو لایک میکنن ! خیلی هوا همو داریدا !!!!!!!!!!!! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-04 ساعت 20:23)Hassan2014 نوشته:  ببخشيد چون كسى اونور جوابمو نداد و خيلى نگران بودم اومدم اينور
سلام دوستان
دارم غاطى ميكنم ديگه
مداركمو از دارالترجمه گرفتم ميبينم تو ترجمه ديپلمم از كلمه ديپلم هيچ خبرى نيست
نوشته : completion certificate of secondary school studies
دوستان ديپلمه نظام جديد كه مصاحبه رفتن راهنمايى كنن
پيشاپيش ممنونم[/php]

همونه بابا گیر نده! elementary school همون 5 سال ابتداییه و secondary school همون راهنمایی و دبیرستان باهم. البته بقیه دوستان هم لطف کنن نظر بدن ها!

تشکر کنندگان: Hassan2014 ، قصه گو ، soli asali ، sal0811 ، lighter ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان