کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من که دیروز رفتم توی فیس بوک voa یک عالمه مطلب گذاشتم و خواستار تهیه گزارش شدم حالا محلی بهم بدن یا ندن دیگه خدامیدونه ، سفارتها فقط دزدن از هر نفر330 دلار بگیرن خرج سفارت در میا د
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
(2014-08-18 ساعت 11:51)Afshim553 نوشته:  از بچه های آپدیتی 6-7 آگوست ایروان کسی جدیدا ایمیل فرستاده؟و جواب چی گرفته؟

ما شنبه ایمیل زدیم ولی هنوز جوابی ندادن.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 11:35)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 10:22)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 09:51)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 09:33)Reza20002 نوشته:  دوستان عزیز

کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص شایستگی جمعیت کشور رنج می برند. آمریکا برنامه هوشمندانه ای را برای اصلاح مدل نژادی جمعیت خودش در پیش گرفته و این برنامه لاتاری را اجرا کرده. این برنامه اونقدرها هم بخت و اقبالی نیست به همین دلیله که ما در جمع برندگان این ویزا درصد بالایی از جوونهای بدرد بخور و آینده ساز می بینیم که به هیچ وجه تصادفی نیست.
من در روز مدیکال و مصاحبه هیچ برنده معمولی ندیدم و هر چه دیدم تحصیلکرده و شاخص بود که بدلایل مشترک نه تنها از ایران بلکه از کل خاورمیانه گریزان بودند . آمریکا نمی تونه (قطعا نمی تونه) در هیچ کجای دنیا جمعیتی با چنین عیار بالایی گیر بیاره. فکر می کنین نپالی و بنگلادشی و آفریکن و ... دارای همه شاخص های موجود در برندگان ایرانی باشند؟؟؟
یا فکر می کنین اون آلمانی که دارای شاخص های ارزشی اجتماعی بالایی هست حاضره کشورشو ول کنه بره به آمریکا که 28% مالیات و عوارض و ... تا آخر عمرش بده و صداش هم در نیاد؟
پس بیاین اینطوری فکر کنین. اینطوری توی صفحات اجتماعی منتشر کنین وبه گوش همه برسونین : با رفتن ما که سرمایه های این کشوریم مسئولین این کشور باید عزا بگیرن و با رفتن ما که سرمایه های اجتماعی بزرگی هستیم آمریکا باید جشن بگیره،
آنچه در این مدت از نوشته هاتون دیدم اظهار یاس بود که به کاهش اعتماد به نفس منجر می شد و شکوه ها و دلتنگی های زیادی بود که به کاهش عزت نفس منجر می شه.
اگر وزارت خارجه آمریکا بیش از این در صدور ویزای مصاحبه شونده های 2014 تعلل بکنه بطوریکه درصدی از این بچه ها ویزا نگیرن باید گفت که آمریکا در محاسبات خودش در خاورمیانه دچار اشتباه استراتژیک شده.
فبول؟

مطلب جالبی بود رضا جان
کاملاً با حرفات موافقم

مطلبتون درسته..واقعا همینطوره که این یک برنامه جامع برای جذب نیروی کار و جوان هست...ولی تحصیلات مارو قبول ندارن تا جایی که من میدونم...یه مطلبم من اضافه کنم که تا جایی که میدونم توی کشورهای اروپایی مالیات 40% است. و اروپایی ها از خداشونه که برن آمریکا زندگی کنن Cool
دوست عزیز فرمایش شما در خصوص رشته های فنی مهندسی خیلی صحیح نیست.سه تا از همکارای من که یکیشونم از بچه های ۲۰۱۳ بود، هر سه کار مرتبط پیدا کردند و خداروشکر مشغولند دو تا تو هیوستون و یکی تو ال ای..پس اینجوری نیست که تحصیلات ما قابل قبول نباشه...

مگر میشه تحصیلات ما رو قبول نکنند مثلا همسر من که مهندس پروژه های معروف هستش و امضاش پای اون هاست یعنی اونجا براش کار پیدا نمیشه ، اون ها وقتی با کسی مصاحبه کنند متوجه می شند چقدر معلومات داره ، و مطمئن باشید جذب بازار کار میشه شاید کسی که معلومات نداره حرف شما درست باشه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، sal0811 ، m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص
[/color][/size]
[/quote]

مطلب جالبی بود رضا جان
کاملاً با حرفات موافقم
[/quote]

مطلبتون درسته..واقعا همینطوره که این یک برنامه جامع برای جذب نیروی کار و جوان هست...ولی تحصیلات مارو قبول ندارن تا جایی که من میدونم...یه مطلبم من اضافه کنم که تا جایی که میدونم توی کشورهای اروپایی مالیات 40% است. و اروپایی ها از خداشونه که برن آمریکا زندگی کنن Cool
[/quote]
دوست عزیز فرمایش شما در خصوص رشته های فنی مهندسی خیلی صحیح نیست.سه تا از همکارای من که یکیشونم از بچه های ۲۰۱۳ بود، هر سه کار مرتبط پیدا کردند و خداروشکر مشغولند دو تا تو هیوستون و یکی تو ال ای..پس اینجوری نیست که تحصیلات ما قابل قبول نباشه...
[/quote]

مگر میشه تحصیلات ما رو قبول نکنند مثلا همسر من که مهندس پروژه های معروف هستش و امضاش پای اون هاست یعنی اونجا براش کار پیدا نمیشه ، اون ها وقتی با کسی مصاحبه کنند متوجه می شند چقدر معلومات داره ، و مطمئن باشید جذب بازار کار میشه شاید کسی که معلومات نداره حرف شما درست باشه
[/quote]
متاسفانه مدارك ما رو قبول نميكنن. مگر اينكه در كالجي دانشگاهي چيزي چند واحد يا ترم بگذرونيد تا مدرك رو معادل سازي كنن. اين كه مدارك ايران و خيلي از كشورهاي ديگه رو قبول نميكنن ديگه اظهر من الشمس و بديهي شده است. چه در همين سايت و چه در سايت اپلاي آبراد ميتونيد اطلاعات گيربياريد
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام
دوستانی که ایروان مصاحبه داشتید آخرین آپدیتون رو اعلام کنید لطفا...

آخرین آپدیت کیس ما : 15 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 12:11)arffx نوشته:  کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص
[/color][/size]

مطلب جالبی بود رضا جان
کاملاً با حرفات موافقم
[/quote]

[/quote]
[/quote]

[/quote]
متاسفانه مدارك ما رو قبول نميكنن. مگر اينكه در كالجي دانشگاهي چيزي چند واحد يا ترم بگذرونيد تا مدرك رو معادل سازي كنن. اين كه مدارك ايران و خيلي از كشورهاي ديگه رو قبول نميكنن ديگه اظهر من الشمس و بديهي شده است. چه در همين سايت و چه در سايت اپلاي آبراد ميتونيد اطلاعات گيربياريد
[/quote]
مگه ما مدارك اونا رو قبول مي كنيم !!!!
تشکر کنندگان: nedaba
سلام.
امروزم از ابوظبی خبری نشد!
امیدوارم این هفته یک اتفاقی بیوفته و سفارتها یک کاری بکنند
ما همچنان صبور و منتظریم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، hamid.eng ، Hassan2014 ، sonyz2 ، nasim ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 12:11)ghasoo نوشته:  سلام
آخرین آپدیت کیس : 15 آگوست
من لیست کامل آپدیت شده ها را تا آخر ماه مارچ دارم اگه می خوای بگو تا بزارم ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ghasoo ، m_nikparvaz ، soli asali ، manamilad ، nasim ، pari pari ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 11:09)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 06:22)reza_norouzi نوشته:  هیچ چیزی به نام تقدیر یا سرنوشت وجود ندارد.

هر چه پیش می آید نتیجه آنچیزی است که خواسته ایم و کرده ایم.

بخواهیم تا بتوانیم.
اون خواستنه هم که میگن ولوم داره، زیاد بالا ببریش خراب میشه! والا ما آخرش نفهمیدیم، نه از فلسفه چیزی فهمیدیم نه عرفان، نه حتی کلیر شدیم Sad
به خدا خیلی احساس اشتراک با شما میکنم من الان مشکلم همین که بخوام یا نه یا زیاد بخوام یا راضی شم به رضای اون .هرکی یه چی میگه .خودم که میخوام ولی هی میگن بخوای فلان میشه درد بی درمون میگیری خلاصه نفهمیدیم خواستن درست یا نخواستنBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-18 ساعت 12:16)Afshim553 نوشته:  

7 اگوست

batigoal_189 هم، آخرین آپدیتشون 15 آگوست بوده!!
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 12:16)Afshim553 نوشته:  

7 اگوست

14 آگوست
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، nasim ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 12:20)ghasoo نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 12:16)Afshim553 نوشته:  [quote='ghasoo' pid='536958' dateline='1408347719']
سلام

7 اگوست

kamranh هم، آخرین آپدیتشون 15 آگوست بوده!!
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، m_nikparvaz ، nasim ، آلیس-1980
'm_ni آخرین آپدیتون رو اعلام کنید لطفا...

[/quote نوشته:
7 اگوست

14 آگوست
[/quote]

8 آگوست
تشکر کنندگان: nasim ، m_nikparvaz ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 12:24)ghasoo نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 12:20)ghasoo نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 12:16)Afshim553 نوشته:  [quote='ghasoo' pid='536958' dateline='1408347719']
سلام

7 اگوست

kamranh هم، آخرین آپدیتشون 15 آگوست بوده!!
کیس اصلی 07 آگوست با ایمیل ، خودم 29 آپریل
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
چرا امروزم خبــــــــــــــــری نشد؟ خدااااااااااااا چرا آخه اینجوریه؟؟؟؟؟ خسته شدیم این آپدیتا هم که دیگه داره آدمو دیووونه میکنه. خدااااا جونم کمک
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: sonyz2 ، m_nikparvaz ، manamilad ، nasim ، arash1392 ، soli asali ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان