کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
امیدوارم طی یک عملیات جوانمردانه از هفته آینده هر روز 40 نفرو کلیر کنند تا حالمون جا بیاد Cool
خدایا خودت میدونی .......
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-08-21 ساعت 14:54)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 14:50)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 14:17)Sara_lphmkf نوشته:  ايروان باز آپديت كرده با يك عالمه كيس غير لاتاري،
خاله سارا اين آدرس سايتشون و كه بدون قندشكن باز ميشه رو ميشه بزاري؟

چشم
https://armenia.usembassy.gov/mobile/casenumber.html

خاله سارا چی شد که بدون قندشکن باز شد؟؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 15:13)mahssa نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 14:17)Sara_lphmkf نوشته:  ايروان باز آپديت كرده با يك عالمه كيس غير لاتاري،

چشم

خاله سارا چی شد که بدون قندشکن باز شد؟؟

يادم نمي ياد كدوم يكي از دوستان بودند، گفتند يك s بعد از http اضافه كنم، وقتي اضافه مي كنيد راحت باز مي شه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: mahssa ، ebi1988 ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba ، قصه گو
حالا چرا زنگ میزنن ایمیل بدن که بهتره اخه بعضیها شاید شمارشون عوض شده باشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba ، قصه گو ، reasonable
(2014-08-21 ساعت 15:07)hamid.eng نوشته:  توجه توجه
به همسفرهای ما زنگ زدند و گفتند که کلیر شده اند...۲ خانواده سه نفره...اقایون با سربازی و کار دولتی...
ولی سفارت گفته یک شنبه باید بیاین..‌چه با مدیکال قدیم و چه مدیکال جدید...اگه نیاین ویزاتونو به کسای دیگه میدیم...ایناهم چون ویزای دبی ندارند نمیدونن چه کار کنن و همینجور موندن!!!!
اونایی که امروز اپدیت شده اند گوش به زنگ باشند...

کیس نامبر همسفراتون چند بود؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، h_s2108 ، آلیس-1980 ، pari pari ، کیانوش2 ، nasim ، nedaba ، قصه گو ، reasonable
لامصب nmcهم جواب نمیده-همه طردمون کردن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، teacherm ، ebi1988 ، lighter ، soli asali ، pari pari ، nasim ، nedaba ، قصه گو
اين هفتم كه ابوظبي خبري نشد،
رفت تا هفته ديكه
ولي خب باز خدارو شكر يه ابديت دشت كرديم،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: shhak ، sonyz2 ، ebi1988 ، soli asali ، banafsh14 ، pari pari ، nasim ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-21 ساعت 13:15)ghasoo نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 12:42)kamranh نوشته:  دوستان سفارت ارمنستان امروز جواب ایمیل من را داد البته 3 روز کاری نشد ولی خوب همون ایمیل قبلی هستش که متاسفانه ویزا نداریم و از این حرف ها ...
و دیگه هم آپدیت نشدم ..

داش كامران
منم ايميل فرستادم و برسيدم كه فقط بكيد كلير شديم يا....؟؟؟؟
اونا هم مث قبل جواب دادن ويزا نامبر نداريم!!!!!!
آبديت هم نشديم!!!
بچه ها اون ایمیل تکراری بدون اشاره به کلیر شدن یا نشدن شما معنیش اینه که اصل به پرونده ی شما رجوع نشده،
"به هیچ وجه معنی خاصی نداره"، دوباره و دوباره بپرسید شاید شانسی یه روز یکی نگاه کرد پرونده تونو و تکلیفتونو مشخص کرد،
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو
به همسفرهای ما زنگ زدند و گفتند که کلیر شده اند...۲ خانواده سه نفره...اقایون با سربازی و کار دولتی...
ولی سفارت گفته یک شنبه باید بیاین..‌چه با مدیکال قدیم و چه مدیکال جدید...اگه نیاین ویزاتونو به کسای دیگه میدیم...ایناهم چون ویزای دبی ندارند نمیدونن چه کار کنن و همینجور موندن!!!!
جدیداً زنگ میزنن؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، A_A ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
آقا اینا که شماره ای از ما نگرفتن روز مصاحبه
به چی دلمونو خوش کنیم?
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، shhak ، nedaba ، قصه گو

ممنون از اطلاع رسانیتون .به موبایل زنگ میزنن؟ شما خودتم که امروز آپ شدی Smile ایمیل نزده بودی؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، A_A ، pari pari ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-21 ساعت 15:18)alimomen نوشته:  لامصب nmcهم جواب نمیده-همه طردمون کردن

nmc انقدر خلوته دارن پشه میپرونند برید اونجا رو تخم چشاشون میزارند حتی ساعت 2:30 هم پذیرش دارن (خود من)
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
من دقايقي پيش زنگ زدم سفارت ابوظبي، بعد از كلي شماره وارد كردن يه آقاي هندي مانند گوشي رو برداشت و گفت چطور ميتونم كمكتون كنم. من هم خواستم كه آخرين وضعيت كيس من رو برام بازگو كنه. وقتي فهميد لاتاري هستم من رو به وب سايت ارجاع داد و عملاً چيز جديدي نگفت. پرسيدم وضعيت موجودي ويزا نامبر تا آخر سپتامبر چطوره؟ باز گفت چيزي نميدونم. بيست دقيقه س كه گيج و هاج و واجم و قفل هستم الان. آي لاو يو پي ام سي Big Grin
خدايا ختم به خير كن اوضاع مارو...آمين
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
دوستان به خونه زنگ زده بودند
شماره خونه رو تو فرمهای اولیه نوشته بودیم...
ما هم امروز آپدیت شدیم ولی متاسفانه به ما که ویزای دبی داریم زنگ نزدند...
کیس نامبر خانوده های کلیر شده ۴۹۰۰ و ۵۰۰۰ بوده...
این دوستان چون وقتی برای انجام مدیکال مجدد ندارند پاسشون رو پیک اپ می کنند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز

چشم
چشمت بي بلا
الهي پير شي

دستت درد نكنه خالش Wink
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ebi1988 ، soli asali ، nasim ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان