کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان، يكبار خواهش كردم اگر هم مداوم در اين تايپيك حضور نداريد زماني كه مي خواهيد يك خبر جديد پست كنيد حتما چك كنيد خبر تكراري نباشه، همگي شرايط روحي حساسي داريم، من خودم هر وقت مي خوام آپديت شدن سايت ايروان رو بزارم بارهاي چك مي كنم كه خبرم تكراري نباشه، تازه تقريبا جز زماني كه خوابم توي تايپيك حضور دارم، البته تو خوابم هم حضور دارم، چون خواب اينجا رو مي بينم:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، USA2014 ، lida55 ، hamid.eng ، ebi1988 ، lighter ، قصه گو ، soli asali ، sorooosh ، mizan ، sysmaster ، nedaba ، H Pier ، pari pari ، ARSAMNEW
خبر موثق از فردا ۸۰درصد کلیر میشن در هر سه سفارت Smile
تشکر کنندگان: رامین اهوازی ، ebi1988 ، manijoon ، soli asali ، nedaba ، pari1392 ، reasonable ، pari pari
دیگه این تلفنی کلیر کردنشون چیه
اخه پس این سایت چی چی شده سفارت و ceac چی چی شده برای چین
(ببخشید فعلادگمه چی گیر کرده )
تشکر کنندگان: ebi1988 ، lighter ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 18:45)Arash2013 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 18:38)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 18:11)Arash2013 نوشته:  بچه ها خبر خوب به دوستای ما هم زنگ زدن .نگران اینکه خونه نیستین یه وقت زنگ بزنن نباشین سایت سیس ازAP بهREADY تغییر میکنه.
نه تغییر نمیکنه
وضعیت دوستان من که تغییر نکرده...AP اند...

من خودم واقعا با تلفن کردنشون مشکل دارم .به این شماره هایی که تو دی -اس 230 نوشتیم زنگ زدن؟لطفا بگین دوباره سیس رو چک کنن .ممنون
کیس نامبرشونو خودم دارم و چک کردم...AP اند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 19:07)jjcale نوشته:  خبر موثق از فردا ۸۰درصد کلیر میشن در هر سه سفارت Smile
دوست عزيز، ممنون ميشم منبع خبرتون رو بكيد!!
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، arash1392 ، soli asali ، A_A ، mizan ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، H Pier ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 19:13)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 19:07)jjcale نوشته:  خبر موثق از فردا ۸۰درصد کلیر میشن در هر سه سفارت Smile
دوست عزيز، ممنون ميشم منبع خبرتون رو بكيد!!

آخه من نمی دونم اونیکه این خبر رو ارایه می کنه، یعنی اینقد تازه وارده که با جو حاکم بر تاپیک نا آشناست و نمی دونه خبر بدون منبع، باعث بی اعتبار شدن خودش میشه؟
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
داش علي ، قهر نكني ما رو بزاري بريها، تنهامون نزار
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، mizan ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 19:09)lida55 نوشته:  دیگه این تلفنی کلیر کردنشون چیه
اخه پس این سایت چی چی شده سفارت و ceac چی چی شده برای چین
(ببخشید فعلادگمه چی گیر کرده )
اینم مدل 2014 کلیر کردنه...
جالب اینجاس که گقتن اگه یک شنبه اومدین که قبها و گرنه نوبتتون رو میدیم یه یقیه !!!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: lighter ، shhak ، قصه گو ، soli asali ، mizan ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-08-21 ساعت 19:18)armin021 نوشته:  خبر خیلی موثق:
از فردا قرار شده چاپار بفرستن در خونه!
رفرنس www.chapar.com

داداش آرمين، اين كه گفتي يعني چه؟ قراره ويزامونو بفرستن دمه خونمون؟
تشکر کنندگان: lighter ، majid_eng ، soli asali ، nedaba ، pari pari
یه چیزی لازم هست خدمت دوستان عزیز بگم که تا زمانیکه ویزا رو توی پاس شما نزنن وضعیتتون توی سایت سیس از AP به ISSUED تغییر نمی کنه حتی اگر کلیر شده باشید دوستانی که الان باهاشون تماس گرفتن و کلیر شدن وضعیتشون فعلا توی سیس AP هست تا زمانی که تشریف ببرن سفارت مر بوطه شون و ویزا رو توی پاسشون بچسبونن بعدا بعد از چند روز وضعیتشون از AP به ISSUED در سیس تغییر پیدا می کنه ( اگر بهشون گفتن تشریف بیارید حتما ویزا دارن که بهشون بدن)
READY هم فکر می کنم مربوط به زمانی هست که دوستان دعوت به مصاحبه میشن و کیسشون توسط سایت سیس شناسایی میشه و هیچ ربطی به کلیر شدن نداره

سه حالت وجود داره
READY, AP AND ISSUED
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: hamid.eng ، milad.m1986 ، قصه گو ، soli asali ، taleghani ، babak12 ، lida55 ، mizan ، nedaba ، H Pier ، pari pari
خبر خیلی موثق:
رفرنس http://www.chapar.com
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: REZAMBI ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 18:36)arash1392 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 16:09)teacherm نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 15:50)hamid.eng نوشته:  دوستان به خونه زنگ زده بودند
شماره خونه رو تو فرمهای اولیه نوشته بودیم...
ما هم امروز آپدیت شدیم ولی متاسفانه به ما که ویزای دبی داریم زنگ نزدند...
کیس نامبر خانوده های کلیر شده ۴۹۰۰ و ۵۰۰۰ بوده...
این دوستان چون وقتی برای انجام مدیکال مجدد ندارند پاسشون رو پیک اپ می کنند...

اخ اخ اخ. شماره های مشهد همه عوض شده. نکنه به ما هم زنگ زدن :/
اپدیت نشدن یا توی سایت تغییری ایجاد نشده؟ ینی سایت سفارت هنوز هنون متنه.؟
این چه مسخره بازی جدیدیه ها !

آخ آخ آخ . شماره های استان مازندران هم کلا عوض شده . 7 رقمی بود 8 رقمی شده .
انگار قرار نیست با خبر شیم ها.

اگر قرار باشه تماسی هم گرفته بشه در contact sheet مگه موبایل ننوشتید با اون تماس میگیرن ولی من بعید میدونم با تماس تلفنی خبر بدن مگر اینکه سیستم در حد بقالی سر کوچه ما باشه که وقتی سفارش رو آماده میکنه زنگ میزنه میگه بفرستم ؟

(2014-08-21 ساعت 19:22)armin021 نوشته:  خبر خیلی موثق:
رفرنس http://www.chapar.com

مرسیییییییییییییییی
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba ، pari pari ، sia 1306

lمرجع
???!!!SmileSmile
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 19:22)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 19:18)armin021 نوشته:  خبر خیلی موثق:
رفرنس www.chapar.com

داداش آرمين، اين كه گفتي يعني چه؟ قراره ويرامونو بفرستن دمه خونمون؟
گند بزنه به این نت مزخرف!
سلام خاله سارا
مزاح بود برای عوض کردن حال و هوا
والا با این نوناشون Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 19:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان، يكبار خواهش كردم اگر هم مداوم در اين تايپيك حضور نداريد زماني كه مي خواهيد يك خبر جديد پست كنيد حتما چك كنيد خبر تكراري نباشه، همگي شرايط روحي حساسي داريم، من خودم هر وقت مي خوام آپديت شدن سايت ايروان رو بزارم بارهاي چك مي كنم كه خبرم تكراري نباشه، تازه تقريبا جز زماني كه خوابم توي تايپيك حضور دارم، البته تو خوابم هم حضور دارم، چون خواب اينجا رو مي بينم:d

خاله سارا سلام
الان پروفایلتون رو دیدم ،3 هفته, 1 روز, 13 ساعت, 33 دقیقه, 52 ثانیه ! 3 هفتههههههه بابا ایوللل ... بچه ها کلاه از سر بردارید CoolCool
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، massi63 ، mizan ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان