موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم ؛ امیدوارم این حس خوشحالی و راحتی خیال برای تک تکتون اتفاق بیفته و همتونو مثل الان خودم خوشحال و خندون ببینم. خدایا همه دوستان گلم تو مهاجر سرا رو به امیدشون برسون وباخبر خوش کلیر شدن، به انتظارشون خاتمه بده
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
یه پیشنهاد: لطفا تمام بچه های ابوظبی که کلیر شدن یا ایشود شدن یا آپ شدن و یا تلفن زدند بهشون. مجموع باشه ببینیم اوضاع چطوره . یه پیام را کامنت بذارید با نوع خبرتون. بقیه سفارت ها هم همینطور. یا دوستان آماری که قبلا اینکار آمار را انجام می دادند یه آمار بدن.نمیشه صفحه به صفحه بگردیم. ننه من پیرم چش و چارم در اومد.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 22:19)siavash877 نوشته: دوستان عزیزم ؛ امیدوارم این حس خوشحالی و راحتی خیال برای تک تکتون اتفاق بیفته و همتونو مثل الان خودم خوشحال و خندون ببینم. خدایا همه دوستان گلم تو مهاجر سرا رو به امیدشون برسون وباخبر خوش کلیر شدن، به انتظارشون خاتمه بده
دوست عزیز حدود کیستون را میفرمایید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-27 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 22:26 توسط bobo_ir.)
دوستان ایروانی دقت کنید.
[i]متاسفانه نحوه برخورد آفیسر های نسبتا محترم در ایروان با نحوه برخورد همسانهای خودشان در ابوظبی و انکارا متفاوته و کاری هم از دست من و شما ساخته نیست!![i]
من در روزهای اخیر 3 ایمیل فرستادم که جواب هر سه تقریبا یکسان بود :
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
You can file a petition for your husband in USCIS.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
و با توجه به اینکه ceac آپدیت نشد، معلوم بود که بدون مطالعه پرونده دارند سرسری جواب ایمیل ها را میدهند!!
اما در آخر این ایمیل را فرستادم :
Dear Sir/Madam
In my last three E-mails that I sent, I asked about my husband's AP result and you didn't answer my question in your reply E-mails. So my husband has to come to embassy to know about the result by giving his passport! There are a lot of D.V. cases which are singles and also there are a lot of winners who are married with no child or at least with no infant. But you have to attend to very few families with INFANT. Each time that we plan to trip to Yerevan, we have to challenge with a lot of problems and you can prevent it by telling the result ! your answer will help us to make single effective trip with the right result. Thanks a lot of your attention.
اینبار جوابی که دریافت کردم متفاوت بود و همچنین در ceac آپدیت شدم و معلومه که پس از مطالعه پرونده این پیام را گذاشته اند. اما در عین حال باز هم حرفی از نتیجه AP نزده اند. جواب این بود :
Dear inquirer,
As already mentioned we don’t have visa numbers to issue any visa.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
به نظرم نتیجه AP آماده شده ولی برای جلوگیری از ازدحام و تعداد ویزای محدود دستور دارند حرفی از AP نزنند!!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مثل امضاي دوم!
بعضي چكها دو امضا دارند و تا امضاي دوم نباشد، نقد نميشوند؛ حتي اگر به جاي امضاي دوم تمام اهل بازار هم امضا كنند، هيچ فايدهاي ندارد. بانك فقط صاحب امضا را ميشناسد.
حال، اتفاقاتي كه براي من و تو در زندگي قرار است بيفتد مثل چك دو امضا ميماند؛ يك امضاي آن خواست ماست و يك امضاي ديگرش خواست خداست؛ تا او نخواهد هيچ امكان ندارد، هر چند همه بخواهند.
«در نيفتد هيچ برگي از درخت
بي قضا و حكم آن سلطان بخت»
پس اگر كسي تو را تهديد كرد و گفت: آبرويت را ميريزم. سكه يك پولت ميكنم. كاري ميكنم كه سنگ روي يخ شوي. بلايي سرت ميآورم كه مرغهاي آسمان به حالت گريه كنند...
هيچ نترس! چون اين چك دو امضا دارد، و امضاي دوم مال خداست؛ يعني او هم بايد بخواهد تا آبروي تو ريخته شود، و او يا نميخواهد يا اگر هم بخواهد هرچه باشد به سود توست.
«هر چه آن خسرو كند شيرين بود»
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 22:06)pari pari نوشته: (2014-08-27 ساعت 17:32)Farshid1976 نوشته: هورااااااااا
در کمال ناباوری الان ceac رو چک کردم دیدم هممون ایشود شدیم.
هورررررااااااااااااااا. خيلى خيلى بهتون تبريك ميگم. مباركتون باشه
ضمن عرض تبریک، یه سوال:
مگه وقتی ویزا بخوره تو پاس، تو سیس ایشود نمیزنه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه کلیر شدهها
از ته قلبم خوشهالم براتون
ایول
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آقا بهنام و آقا پارسا با تبریکات فراوون و دل خوش
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 21:27)teacherm نوشته: اخ اخ. پنج صبح بیخوابی زد به سرم. گفتم میرم بلیط میگیرم. بار با خودم گفتم الان که وقت بلیط گرفتن نیست. ابوظبی گفته تموم شده ویزا. باز گفتم من دیگه این چیرا حالیم نیست. میرم بلیط میگیرم ویزام هم میگیرم. الان که برگشتم این تاپیک دیدم اشک از چشمام اومد. خیلی خوشحالم. بالاخره عروسی داره به کوچه ما هم میاد
سلام استاد شما نظرت چیه هفته آینده 2 شنبه یا سه شنبه بریم دوبی فقط باید هر چه زودتر ویزای دبی رو بگیرید.اگه موافق بودید برام پیام خصوصی بدید.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-27 ساعت 22:18)zzarin نوشته: (2014-08-27 ساعت 22:11)pari pari نوشته: (2014-08-27 ساعت 17:39)p.arsa نوشته: ههههههههههههههووووورررررررررراااااااااااااااااا کلیر شدممممممممممممم
وااااااااى هورااااااااااااا. چقدر خوشحالم براتون. مباركتون باشه
تماس تلفنی بود یا ایمیل هم زدن
تلفن کردن که فردا بیا یا نهایتا تا جمعه بیا...
بعد گفتن یه ایمیل می زنیم جواب بدین که میاین یا نه
اینم از ایمیل:
Greetings from U.S. Embassy, Ankara. This is in regards to your Diversity Visa application pending at our office.
As I am sure you are aware the regional limits for the 2014 Diversity Visa Program have been reached. However, we are still able to issue a limited number of cases.
We are happy to inform you that your case is now issuable; however you would have to return to the U.S. Embassy in Ankara no later than Friday, August 29th, 16:00 and submit your passport. Please respond to this email before Thursday, August 28th at 24:00 (midnight), confirming that you will be returning to our office to receive your visa.
Best regards,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
تماس گرفتن خونه مادرم جواب داده بود یه خانومی فارسی حرف زده بود. اومدم خونه تلفن رو چک کردم شماره درست بود. ایمیل چک کردم دیدم همون حرفا رو تو ایمیل زده. سیس چک کردم اپدیت شدم. فقط گفته بود که تا فردا بگم میام یا نه و تا جمعه اگه نیومدم باطل میشه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکتون باشه [emoji122] [emoji7] [emoji8]
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر 
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینهها: خیلی !!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک و شادی فراوان برای دوستانی که کلیر شدن.
با آرزوی موفقیت برای همه منتظرا
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP