موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
۱: بودن دوستانی که الکی رفتن سفارت و ویزا گرفتن
۲: بودن دوستانی که الکی رفتن سفارت و ویزا نگرفتن
*
وقتی این دو حالت رو دقیق بشین، متوجه نکته ای خواهید شد:
کسی که الکی رفته سفارت و ویزا گرفته، کسی بوده که جواب کلیرش اومده بوده و این شانسش بوده.
حالا کسی هم که میگه رفتیم سفارت و گفتن چرا اومدین وقتی ما خبرتون نکردیم، داستانش اینه که در اصل جواب کلیر ایشون هم اومده بوده، ولی چون طرف نه ایمیل دریافت کرده و نه تو سایت اسمش وارد شده، قاطعانه نگفته که بله ما کلیر شدیم و صد در صد هم کارمند سفارت بهش گفته چرا اومدی؟!!!
بعد که پاس و گذاشتن تو سفارت، کیسشون چک شده و کارمند سفارت اقدام کرده برای ویزای طرف.
به همین سادگی
نظر شخصی من اینه که اینقدرا هم که فکر می کنیم سیستم اداری آمریکا ضعیف نیست.
این ما هستیم که برداشت های درستی نداریم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از ایروان خبری نیست ؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به همه ی اونایی که توی این چند روز ویزا گرفتن
بقیه دوستان هم به نظرم اگر میتونید و امکانش براتون هست، برید کارهای مدیکالتون را انجام بدید، به ابوظبی، ارمنستان یا ترکیه برید که اگه بهتون گفتن کمتر از 24 ساعت اینجا باشید، بتونید به راحتی برید سفارت و بهشون بگید کورررررررررر خوندید، ما اومدیم.
میدونم که گفتنش آسونه و عمل کردن به این حرف مستلزم هزینه و دردسر زیاده و ...
ولی خب، امیدوارم که هیچکدومتون در نهایت ناامید نشید و این تاپیک با شادی و خوشحالی به سرانجام برسه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این مطلب رو اینجا می نویسم.اما چون در پیام خصوصی زیاد می پرسند لازم است بگویم در حال حاضر پروسه ویزا خانوادگی برای جامانده ها از لاتاری حدود 2 سال است وهيچ اولویتی برای آنها قایل نمی شوند .البته آن شاله هیچکدام از شما نیازی به آن پیدا نمی کنید.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 12:29)avayebahar نوشته: (2014-08-29 ساعت 12:07)freddyflientstone نوشته: (2014-08-29 ساعت 11:36)essam نوشته: میشه دوستان باتجربه، تفاوت دریافت برگه صورتی و برگه آبی رو بگن؟ حتما یه فرقی میکنه به هرحال
هیچ فرقی نمیکنه! یه سری برگه رنگی دارن و روش پرینت میگیرن دیگه. ما کلیرنسمونو با برگه آبی گرفتیم. دوستانی هم بودند که با برگه صورتی گرفتند. یه عده هم بودند که میگفتند برگه آبی یعنی ویزای یکضرب! واقعا به نظرم هییییچ مفهوم خاصی نداره
برگه کلیرنس من سفید بود. کسی هست سفید گرفته باشه؟
(2014-08-29 ساعت 12:07)freddyflientstone نوشته: (2014-08-29 ساعت 11:36)essam نوشته: میشه دوستان باتجربه، تفاوت دریافت برگه صورتی و برگه آبی رو بگن؟ حتما یه فرقی میکنه به هرحال
هیچ فرقی نمیکنه! یه سری برگه رنگی دارن و روش پرینت میگیرن دیگه. ما کلیرنسمونو با برگه آبی گرفتیم. دوستانی هم بودند که با برگه صورتی گرفتند. یه عده هم بودند که میگفتند برگه آبی یعنی ویزای یکضرب! واقعا به نظرم هییییچ مفهوم خاصی نداره
برگه کلیرنس من سفید بود. کسی هست سفید گرفته باشه؟
برگه کلیرنس ما هم سفید بود.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 12:49)pink2 نوشته: (2014-08-29 ساعت 01:31)reza_norouzi نوشته: (2014-08-29 ساعت 01:19)kian kian نوشته: خوب یه نفر جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!
آیا من میتونم برم سفارت و ویزا همسرم رو هم بگیرم ؟
چه مدارکی لازمه؟
وکالت نامه لازمه؟؟؟؟
سلام دوست من
تو امضاتون ننوشتین کدوم سفارت هستین!
برای ایروان که لازم نیست فقط برگه آبی و پاسارو نفر اصلی میبره داخل و تحویل میده. موقع دریافت ویزا هم بازم نفر اصلی میره میگیره.
شاد باشین.
حتما نفر اصلي بأيد بره سفارت؟ من خودم برنده شدم، ميشه همسرم بره و پاسپورت من را هم ببره؟
تا جایی که من میدونم به جز سفارت ابوظبی که فرقی نمی کنه کی بره، دو سفارت آنکارا و ایروان بسیار در این مورد سخت گیر هستند. بهتره که ریسک نکنید و خودتون که برنده اصلی هستید برید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 11:01)NarCssuS نوشته: (2014-08-29 ساعت 05:03)kooshamostofi نوشته: دوستان عزیز .... میدونم الان وقت خوبی واسه خبر دادن نیست ... البته خبر مهمی هم نیست ...... از انجایی که سفارت جواب ایمیل نمیده به KCC ایمیل دادم و جواب :
Thank you for your inquiry.
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Yerevan.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
همین .....
پس یعنی ایمیل زدن به KCC هم فایده نداره و باز شوتمون می کنن سمت ایروان؟ میشه لطف کنید بگید چی بهشون گفته بودید که این جوابو دادن؟ ممنون میشم

من فقط در یک جمله پرسیدم AP تموم شده یا نه .........
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رفتار دو ماه اخیر جز بی نظمی هیچ توضیح دیگه ای نداره!مگه لاتاری حرف یک روز دو روز است؟ چرا ویزا نامبر کم آوردن؟ چرا کلیر کردن خبر ندادن؟ چرا رفته های بدون کلیر را ویزا دادن؟ و دلایل دیگه. اصل لاتاری شانسی است. بقیه اش برنامه باید باشه و روشن و شفاف. این چند ماه همه کلافه هستند چون اصلا شفاف نیست این برنامه. دقیقا مصداق بی نظمی و هرج و مرج داخلی یک برنامه . الان .. خب الان که نه بعد کلیر و ویزا و گرین کارت بعد 5 سال من یک شهرمند آمریکایی هستم. آقا حق دارم انتقاد کنم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر نمیکنم دیگه تماس تلفنی گرفته بشه چون این تعدادی هم که تماس گرفتن خیلی عجله ای بوده چون پایان آگوست بود و سفارت با تماس تلفنی میخواسته مطمئن بشه که امکانش برای نفر وجود داره که هرچه سریعتر طی 1 یا 2 روزه می تونه خودش رو برسونه و اگر کسی گفته که نمیتونه فرد دیگه ای که خودش رو میتونه برسونه جایگزین کنه و قشخص اول رو در اعلام لیست سپتامبر قرار بده ، اگر با کسی تماس گرفته بشه و موفق به تماس باهاش نشن احتمالا در سپتامبر با لیست و با بازه زمانی بیشتر اعلام میشه .پس جای نگرانی نیست
این تحلیل منه لطفا از فوش و غیره ... خودداری فرمایید ولی اگر کسی غیر از این فکر میکنه دوست دارم بشنوم (;
راستی این دوتا هم که خرشون از پل میگذره احتمالا به دلیل عجله زیاد وقتی براشون نمونده که بیان وتوضیح بدن .... بی خیال بابا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 10:37)برسام٤ نوشته: (2014-08-29 ساعت 09:42)Alissa نوشته: سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو اولين بار كه براى مصاحبه اومدم ابوظبى انجام دادم و تو اين ٣بارى كه اومدم اينجا از اين آيدى استفاده كردم .متاسفانه اين ١ماه آخر كيبرد لب تابم خراب شد و همون روزايي بود كه فكر مى كنم بهنام عكس ي كيبرد رو گذاشته بود و من نمى تونستم پستى بزارم ولى قبلش كه سالم بود اعلام كرده بودم كه ما ويزاى دبى را گرفتيم و قصد داريم با توجه به شرايط آپديتا اين ماه آخر رو بيايم و نزديك سفارت باشيم تا اگه خبرى شد بتونيم سريع أقدام كنيم.دلم مى خواست اين خبرو با آيدى اصليم اينجا بزارم ولى نشد.موقع اومدن تبلت داداشمو قرض گرفتم.ما ١٤ مى تو ابوظبى مصاحبه داشتيم هر دومون كليرنس خورديم.٢٢ جون ايميل فرستادم تا سوالى راجع به مدارك بپرسم كه در جواب ايميل بدون اينكه من سوالى در رابطه با وضعيت كيسمان كرده باشم گفتن شما پاست رو بيار،مديكالت رو هم تمديد كن و همسرت هم متاسفانه در مراحل إداريه كه ما ٢٩ جون اونجا بوديم براى تمديد مديكالو بعد هم تحويل پاسو گرفتن ويزاى من، آپديتاى واقعى همسرم ٢ روز بعد از مصاحبه پشت هم،٨ جولاى،١٤ آگوست از آمريكا بود.اون روزا تو مهاجرسرا ميديدم كه كيساى بعد از ما با شرايط مشابه كلير شدن و دارن ويزاشونو مى گيرن ولى خبرى از كلير همسرم نيست.به همسرم گفتم وقتشه كه بريم و نزديك سفارت باشيم.ما تمام زندگيمونو تو اين راه گذاشتيم و نمى خواستيم سهل انگاريمون باعث از دست دادن اين فرصت بشه.شرايط كيس همسرم:شغل خصوصى،خدمت سپاه.ما براى ٢٤ آگوست بليط گرفتيم همون روز شب به nmc ابوظبى رفتيم. و فردا شب جواب رو گرفتيم، ٢٦ سه شنبه پاسو داديم سفارت(همسرم رفت جلوى باجه گفت براى دراپ پاس اومدم آماده بودم كه قبول نكنن و تصميم داشتيم تا آخر سپتامبر هم كه شده اينجا بمونيم.بدون هيچ سوالى گفت تو صف بياستيد و بعد ٢تا ٢تا فرستادن داخل،همسرم وقتى شمارش رو خوندن به باجه ى خانم موفرفرى رفته و ايشون گفته كى به شما گفته بياين بهتون زنگ زدن همسرم هم گفته نه ولى من مدتى هست تو جايي كه شمارش رو دادم زندگى نمى كنم شايد هم زنگ زده باشن و از اون خانم گفته شما كلير نشدى و سهميه ويزاى لاتارى كلا تموم شده ،همسرم هم گفته ميشه پاسم اينجا بمونه من ي مدت اينجا هستم اون خانم هم گفته تضمينى نيست كه بهت ويزا بديم ولى خوشبختانه پاسو نگه داشت و فرداش ٢٧آگوست ايشود شد و ديروز ويزاشو گرفتيم.تو سفارت خيلى شلوغ بود.روزى كه پاسو داديم خلوت ولى روزى كه رفتم پاسو بگيرم،شايد بيشتر از ٦٠ نفر ويزا گرفتن.از مهاجرسرا و تك تك دوستاى عزيزى كه اينجا با عشق و محبت همراهيمون كردن قلبا سپاسگذاريم و براى تك تكتون آرزوى بهترينها رو دارم اميدوارم همه دوستاى چشم انتظار ويزاشونو بگيرن.به[/color] فرشاد ٩٩٩،بهنام،پارسا،مامان خانم،و خيليهاى ديگه كه الان ذهنم يارى نمى كنه بابت گرفتن ويزا تبريك مى گم و از همه ى كسايي كه براى ما دعا كردن تشكر مى كنم ظمنا من هم تو دعاى دست جمعيه ساعت ١٠:٣٠ شركت داشتم و براى همتون دعا كردم.[color=#87CEEB].از دلخورى بعضى از دوستان ناراحت شدم.ي مدت كه از فرشاد ٩٩٩خبرى نبود خوشحال شدم چون حدس زدم به جاى افسوس خوردن شروع كرده به اقدام و داره ي كارايي مى كنه و وقتى گفت ويزاشو گرفته با تمام وجود خوشحال شدم.خيلى خوشحالم كه آدمايي با انرژى مثبت مثل مامان خانم با خيال راحت و كليرى كه سفارت بهشون اعلام كرده مى رن سفارت و ويزاشونو مى گيرن.و بهنام هم كه از امضاش مشخص بوده كه ويزاشو مى گيره.و بقيه دوستان....از خدابراى محبت،خاله سارا،برسام٤azadeh2014،خاله ماهان،دايي پيمان،كيانوش،soliasali،usa2014،shiva.usa،Pari pari،. Teacherm،alimomen،hELEAA،ghasoo،nasim،shahryar7021،ماركوپولو،hassan2014،عراقى, Morteza2014،taleghani,khpaleh,mizan,hamid-fs3,همه ى افشين ها، همه ى ميلاد ها،me,u,armin021,shhak,Shirin-n,touraj2014,atrial,arashmanteghi,nasimسعيد پ،reasonable,avayebahor,pedox,farshid2014 ،حاجى واشنگتن و بأقى دوستان آرزوى كلير شدن و گرفتن ويزا دارم.از دوستانى كه با وجود گرفتن ويزا باز هم ما رو از محبتشون بى نصيب نزاشتن ممنونم بلاخص قصه گوى عزيز و دعاهاى معجزه آساش.براى همتون بهترينها رو مى خوام و اگه سوالى بود در خدمتم.
هوووووووررررررراااااا براي اليس عزيز
سلام
مبارکتون باشه ویزا
ببخشید یه سوال داشتم..یعنی شما بدون اینکه همسرتون کلیر شده باشه و بدون اینکه بهتون زنگ زده باشن رفتید و ویزا گرفتید؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 11:01)m.mirzaee نوشته: (2014-08-29 ساعت 10:37)برسام٤ نوشته: (2014-08-29 ساعت 09:42)Alissa نوشته: سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو اولين بار كه براى مصاحبه اومدم ابوظبى انجام دادم
هوووووووررررررراااااا براي اليس عزيز
سلام آلیس خانم،تبریک میگم
ما هم با شما تو همون روز مصاحبه دادم
بارها هم بهتون پیام دادم اما جوابی ندادید
این چیا که گفتید واقعیته؟
یعنی به نظرتون ما هم بریم ابوظبی؟
میشه شماره کیستون رو بدونیم؟
آخه تنها شماره کیسی که 14 می مصاحبش با ما بود 2014as5814 بود که هنوز AP هست!!!!!!!!
سلام دوست عزيز،شما درست مى فرمائيد،راستش اون روزا روزهايي بود كه من احساس عدم امنيت از دادن اطلاعات و گذاشته پست تو تاپيك و فروم داشتم.همون موقع هايي بود كه تمام مديرا با هم استعنا دادن عمر سعيد،اقاقيا و گل نهال من همشونو دوست داشتم و برام عجيب بود كه ٣ تاشون با هم رفتن و اين موضوع باعث شد نسبت به مديرهاى رده بالاتر و كلا اين فروم بى اعتماد شم.چون دعواهايي اينجا مى شد كه حالمو خيلى بد مى كرد و باعث شده بود فكر كنم بين ي عده آدم عجيب غريب و بى ملاحظه و ترسناك هستم.چيزايي كه گفتم واقعيته كيس نام برم هم مهم نيست ولى درسته ما تو ي روز مصاحبه داشتيم.ما ريسك كرديم.چون قبل از لاتارى هم برنامه ى مهاجرت داشتيم و تمام زندگيمونو فروخته بوديم و من تا ي مدت بيكار بودم بعد هم چون تكليفمون مشخص نبود تدريس خصوصى مى كردم.ما تصميم گرفتيم تا ٣٠ سپتامبر اينجا بمونيم و يا ويزا مى گرفتيم يا بى ويزا بر مى گشتيم ولى خدا بهمون رحم كرد.ظمنا بعد از اينكه شهريار عزيز و كاردان تونست اينجا رو جمع كنه و مديرهاى بسيار خوب ٢٠١٥ و حاجى واشنگتن به ايشون كمك كردن.من هم بعد از اينكه ديگه اينجا فحشى نديدم كم كم اعتمادهم برگشت.ولى تصميم داشتم باز هم براى حفظ امنيت بعد از گرفتن ويزا اطلاعات كامل بدم كه توى سفرنامم هم هست.اگه حاضر به ريسك هستين زودتر در أسرع وقت خودتون رو برسونيد و فرصت رو از دست ندين.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام کیس 7357 از ایروان به تاریخ 27 اگوست ایشود شده میخواستم ببینم اگه از بچه های مهاجر سراست چه جوری متوجه شده کلیر شده اخه ایروان جواب ایمیلها رو هم به درستی نمیده ضمن اینکه گفته ویزا نامبر نداره برای اگوست پس این کیس چه جوری ایشود شده
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...