کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 15:56)Rasoul_j نوشته:  بچه هاي ارمنستان هروقت قراره گروهي جمع بشيداونجا، اعلام كنيد منم بيام. فكر ميكنم يه خونه گروهي بگيريم بهتر باشه.
قراره گروهی؟ بعیده بشه هماهنگ کرد ولی دو سه نفره امکان پذیره
منم پام
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
Shhak عزیز
من خودم اون پست رو پاک کردم!
فقط یه نقل قول مونده که من کاریش نمی تونم بکنم.
ولی هنوز هم پای حرفم هستم!
این درست نیست که یکی مثل دوست شما شانس یه نفر و ضایع کنه! من با شخص شما کاری ندارم، ولی دوست شما باید تمام جوانب مهاجرت رو در نظر بگیره، بعد اقدام برای اخذ وبزا کنه.
نه اینکه یه ویزا رو حروم کنه و شانس و از یه بدبخته دیگه بگیره، بعد هر روز بشینه اونجا گریه کنه یا دلتنگ باشه یا پول اجاره نداشته باشه بخواد برگرده!!!
من از همین تریبون از همه دوستان خواهشمندم این مسائل رو رعایت کنن.
تو مهاجرت باید قوی باشی.
اگه قوی نیستی این شانس رو بده به کسه دیگه.
لطفا
عاجزانه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: moein_sg ، shhak ، A_A ، zepehr ، exxedus ، قصه گو ، masoudyara ، babak12 ، behdist ، pari pari ، soli asali ، shahriar2002 ، jojo_hami ، h_s2108 ، nedaba
دوستانی که به سفارت مراجعه کردن و کلیر نشده بودن
1. چند روز بعد از دراپ آف کردن پاسپورت بهشون اطلاع دادن؟ همون فردا پس فردا زنگ می زنن؟ یا ممکنه بیشتر طول بکشه؟ اینو از این جهت می پرسم که اگه بنا باشه بریم و بیایم، برنامه ریزی مون چگونه باشه
2. آیا علاوه بر حضور نفر اصلی، وکالت همسر هم لازمه؟ ایروان چگونه عمل می کنه؟

شاد باشید Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 18:02)armin021 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 17:53)alimomen نوشته:  آرمین یک حرفی زدی مدتها پیش که واقعا حق بود و هیچ وقت یادم نمیره وقتی که گفتی علیرغم باور عموم بهترین لاتاری 2013 بود واقعا دمت گرم
حاجی جون ممنون که پاک کردی پستهارو-خودت که میدونی دوست داریمCoolBig Grin
داش علی واقعیت هم همین بود و هست!
با ابراز همدردی و تاسف برای تمام دوستانی که از قافله ۲۰۱۳ جا موندن و بابک عزیز، همونطور که قدیم بهش اشاره کردم سال ۲۰۱۳ یکی از بهترین سالها برای لاتاری بوده.
و دلیلش هم اینه که اونها علاوه بر گرغتن همه سهمیه، حدود ۲۴۰ عدد ویزای اضافه گرفتن که این عالیه.
بقیه محاسن رو هم من اضافه میکنم:1-عدم نیاز به تمدید مدیکال2-کلیرنسهای کوتاه (افرادی بودن دیر مراجعه کردن واسه بار دوم باز کلیر شدن و ویزا گرفتن)3-عدم وجود خرابی دیتا بیس4-عدم وجود تعطیلی دولت5-جواب گرفتن از سفارتها از طریق ایمیل و اطلاع رسانی شفاف سفارت6-اعلام کلیرنس ماهیانه به موقع و طبق روال توسط سفارتها7-اطلاع رسانی توسط سایت نه تماس تلفنی8-کارنت شدن همه شمارهها(امسال به افرادی که کارنت نشدن و بالای 13000 بودن ضربه بدی وارد شد) و......
مگر اینکه توی این ماه آخر بخان جبران همه ظلمها رو بکنن که......................
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-31 ساعت 16:41)reza16 نوشته:  یکی ازدوستان پاس منو برده گفتن تا کلیر نشدید دیگه احازه گرفتن پاس نداریم

در ضمن توجه کنید اگر پاسو سفارت بگیره باید تو سایت اپدیت شوید.گفتم حواستون باشه اگه پاسو دست کسی میدید.
امروز که سفارت تعطیل بود؟؟!
هفته پیشم هر کی رفته که گرفتن ازش؟!
ایشون کی رفته؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: behdadK ، avayebahar ، zepehr ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 18:30)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 16:41)reza16 نوشته:  یکی ازدوستان پاس منو برده گفتن تا کلیر نشدید دیگه احازه گرفتن پاس نداریم

در ضمن توجه کنید اگر پاسو سفارت بگیره باید تو سایت اپدیت شوید.گفتم حواستون باشه اگه پاسو دست کسی میدید.
ایشون کی رفته؟
امروز که سفارت ابوظبی می بایست باز باشد. فردا تعطیل است در ابوظبی و سایر سفارات
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: avayebahar ، zepehr ، Alissa ، nedaba
چرا سوت و كوره اينجاااا؟ بچه اه چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟ كلير شديد؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، nedaba
بهداد جون بس امروز پاک کردی خسته شدی شرمنده تقصیر من نیست بعضی دوستان جوونن و جویای نام میخان ره صد ساله رو یکشبه برن
خلاصه خسته شدی کنترل پنل رو بده کمکت برونم تا صبح پستها رو پاک کنم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: behdadK ، Sara_lphmkf ، A_A ، zepehr ، babak12 ، azadeh2014 ، pari pari ، rezasadeghi ، soli asali ، EmJay ، manamilad ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 18:32)behdadK نوشته:  

ایشون کی رفته؟

Embassy Closure in Observance of the U.S. Labor Day

The U.S. Embassy in Abu Dhabi and Consulate General in Dubai will be closed on Sunday, August 31, in observance of the U.S. Labor Day holiday. Normal business operations will resume on Monday, September 1.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: برسام٤ ، behdadK ، avayebahar ، zepehr ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 18:37)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 18:32)behdadK نوشته:  

ایشون کی رفته؟

Embassy Closure in Observance of the U.S. Labor Day

The U.S. Embassy in Abu Dhabi and Consulate General in Dubai will be closed on Sunday, August 31, in observance of the U.S. Labor Day holiday. Normal business operations will resume on Monday, September 1.
[عکس: 14426481971019260754.jpg]
من دیگه حرفی ندارم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: sonyz2 ، NarCssuS ، hamid.eng ، babak12 ، دياكو ، shhak ، pari pari ، soli asali ، majid_eng ، nedaba
من هفته گذشته دوبار دادم پاسمو اما قبول نکردن.
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-08-31 ساعت 15:04)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 15:00)mehdi16 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:18)mehdi16 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجب سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks
vaziyat khanom to ceas ready inam email ke vasaton zir mizaram

دوستان كسي نظري نداوه راجب اين سياته جريانش چيه كه تو جواب من دادن
Abu Dhabi, IV
To Me
Aug 25 at 12:28 AM
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
We hope this information will helpful to you.
بابا يكي يه نظري بده لطفاً

تو پستهای قبل هم به بعضی از بچه ها همین سایت و همین جواب رو داده بودن
بعید میدونم ربطی به ما داشته باشه چون هر کار کردم نتونستم یوزر بسازم یا پیگیری پروندم رو او.نجا بکنم
زیاد توجه نکنید بهش
شایدذ واسه 32015 ای ها باشه
به درد ما نمیخوره

دوست عزيز
اين سايت همان سايتي كه آنكارا براي CSC ارائه ميكنه جهت ‍Pickup ويزا
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 16:29)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:43)avayebahar نوشته:  من امروز تلفنی با ماهان 1331 باهاش حرف زدم. کارای مدیکالشو کرده بود. راستی میگفت مومنی گفته این روزا هر روز پاسپورت می پذیرن! البته نظر شخصی ای من اینه که این حرف برای آگوست معتبر بوده و برای سپتامبر نمی دانیم چی بشه

جل الخالق!
چرا جل الخالق! بهش پیغام بدید می خونه. من دیشب بهش پیغام دادم. تازه ازش خواهش کردم یه سوال درباره کیس من بپرسه، خندید گفت 20 نفر این سفارشو کردن و نمی دانم اصلا بشه پرسیدیا نه. من هم گفتم پس برای من هم بپرسید21 . قرار شد فردا عصر خبر بده چکار کرده.
تشکر کنندگان: hamid.eng ، برسام٤ ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 14:02)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:47)hoda sebt نوشته:  سلام امروز یه نفر به من گفت اگه به ما ویزا ندادن میشه وکیل گرفت شکایت کرد؟؟؟؟ واقعا میشه؟؟

چرا نميشه ؟
وكيل هم نميخواد، خودتون ي متن آماده كنين با اين مضمون كه حسين جان " او با ما" دولت شما زماني كه اعلام قبولي ما رو كرد، در همان نامه قبولي به ما با صراحت و روشني گفت كه قبولي شما به اين دليل و اون دليل به معناي دريافت ويزا نيست، حال مشكل اينجاست كه ما آن نامه را نخوانده ايم و احساس طلب از شما بزرگواران داريم، لذا بديهي است اگر به من ويزا ندهيد از طريق مراجع قانوني كه البته آشنا هم توش داريم اقدام خواهم نمود.اين آشنا رو بگي كه از ترسشون احتمال داره ويزا رو واست پست هم بكنن .
اگه خوب نيست بازم متناي آماده ديگه اي هم هست

دایی پیمان خیلی کارِت درسته! حتی میشه ادعا کرد بخاطر اتلاف وقت ما جریمه نقدی هم ازشون گرفت!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: avayebahar ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mohamad2014 ، manamilad ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 19:36)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 14:02)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:47)hoda sebt نوشته:  سلام امروز یه نفر به من گفت اگه به ما ویزا ندادن میشه وکیل گرفت شکایت کرد؟؟؟؟ واقعا میشه؟؟

چرا نميشه ؟
وكيل هم نميخواد، خودتون ي متن آماده كنين با اين مضمون كه حسين جان " او با ما" دولت شما زماني كه اعلام قبولي ما رو كرد، در همان نامه قبولي به ما با صراحت و روشني گفت كه قبولي شما به اين دليل و اون دليل به معناي دريافت ويزا نيست، حال مشكل اينجاست كه ما آن نامه را نخوانده ايم و احساس طلب از شما بزرگواران داريم، لذا بديهي است اگر به من ويزا ندهيد از طريق مراجع قانوني كه البته آشنا هم توش داريم اقدام خواهم نمود.اين آشنا رو بگي كه از ترسشون احتمال داره ويزا رو واست پست هم بكنن .
اگه خوب نيست بازم متناي آماده ديگه اي هم هست

دایی پیمان خیلی کارِت درسته! حتی میشه ادعا کرد بخاطر اتلاف وقت ما جریمه نقدی هم ازشون گرفت!

شنیدم حتی پول عکس کاغذ A4 و هتل وهزینه ایاب ذهاب ایوظبی به آقای مومنی هم میدن اگر کلیر نشدید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، avayebahar ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mohamad2014 ، teacherm ، manamilad ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان