موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-30 ساعت 09:35)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري
فکر نمی کنم آخه اگه شخص برنده موقع ورود به آمریکا نباشه همراهام نمیتونن برن امکان داره شخص برنده بگیره بقیه نگیرن .آپدیتای همسرتونم شاید برا سربازی.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
آقا جون من اصلاً ميخوام همش مثبت فكر كنم... اصلاً و ابداً هم نميخوام بدبين باشم... دلم ميخواد فكر كنم به زوووودي كلير ميشيم و ميريم سر زندگيمون اون سر دنياااا... و موفق ميشيم مطمئنم...
حالا هركسي ميخواد تضغيف روحيه كنه، هر كسي ميخواد ناله كنه، هر كسي ميخواد بگه نميشه براي خودش بگه... تو دل خودش بگه،،، اينجا جاي اميدواريه... من پارسال نتيجش رو گرفتم و قبول شدم ... حالا هم نتيجه خواهم گرفت
به اميد خدااااا و به اميد خبراي خوووووووب براي همگيمون
+++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-30 ساعت 10:17)nasim نوشته: (2014-04-30 ساعت 10:12)میما نوشته: (2014-04-30 ساعت 09:35)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري
این چه حرفیه آخه، اول اینکه خانم پری پری الان شرایطش مناسب تر از ماس، یکی از اعضای خانواده کلیر شده و یک پاشون اونوره و به سادگی از محدودیت زمانی کلیرنس گذشتن، بعدش هم اینکه مشابه کیس ایشون و قبل تر ازز ایشون بسیار دوستان هستند، بعدش هم اینهمه مطلب راجع به آپدیت شدن و دلایلش تو این تاپیک هست، خانم عزیز شما مطالعه کنی متوجه میشی که زیاد آپدیت شدن دلیل بر کلیرنس نیست چه بسا آفسیر برای شما یک درخواست بررسی امنیتی گذاشته باشه برای شوهرتون چند تا.
خواهشم این هست که با سنجیدن بیشتر مطلب قبل ازینکه ارسال کنید از تضعیف کردن روحیه خودتون و دیگران جلوگیری کنید
دقیقا منم با میما موافقم
خانم پری پری و هر کیس دیگه ای که یک نفرشون ویزا گرفته شرایطشون از ماهایی که هیچ کدوممون نگرفتیم خیلی بهتره
لطفا بر اساس استدلال های اشتباه خودتون تضعیف روحیه نکنین
علاوه بر این چون شما برنده اصلی هستید حتما باید شما کلیر بشید تا به ایشون هم ویزا تعلق بگیره امیدوارم بهمین زودیا خبر کلیر شدن هر دوی شما رو با هم بشنویم
حالا دیگه چون برای pari pari عزیز این ماجرا پیش اومد دعای جدیدمون این میشه: با هم
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
٥شنبه اول مي و اول ماه رجب
ميگن رجب ماه خوبيه و شب ارزوهاست
ارزو كنيم همه ادمها به ارزوشون برسن
هيچكس غمگين نباشه
اخر و عاقبت ما ختم به خير بشه
همه زودي كليير بشيم و يه عالمه هوراااا بكشيم
و يادمون نره قدرت جذب رو چون افكار به اوضاع تبديل ميشود
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به به چه روز خوبیه
فردا هم که از امروز خوبتر تر تر تر...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 22:58)mhsbhd نوشته: سلاااام
با کلی انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=====
از دوستانی که 5 مارچ آپدیت شدن...کسی هست آپدیت شده باشه؟؟؟

ما كه رو 5 مارچ مونديم..
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امشب به این ادرس SecurityClearance@state.gov ایمیل میزنم ببینم چی میگین و یه ایمیل واسه سفارت میزنم منو رهنمایی کنند در مورد اینکه من اگه الان بخواهم ازدواج کنم چطور میشه و معذرت خواهی از دوستانی که تو این 5 و6 روز از من سوال کردند نتونستم جواب بدم چون اینترنت موبایل داشتم
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-30 ساعت 10:33)maryam_a نوشته: آقا جون من اصلاً ميخوام همش مثبت فكر كنم... اصلاً و ابداً هم نميخوام بدبين باشم... دلم ميخواد فكر كنم به زوووودي كلير ميشيم و ميريم سر زندگيمون اون سر دنياااا... و موفق ميشيم مطمئنم...
حالا هركسي ميخواد تضغيف روحيه كنه، هر كسي ميخواد ناله كنه، هر كسي ميخواد بگه نميشه براي خودش بگه... تو دل خودش بگه،،، اينجا جاي اميدواريه... من پارسال نتيجش رو گرفتم و قبول شدم ... حالا هم نتيجه خواهم گرفت
به اميد خدااااا و به اميد خبراي خوووووووب براي همگيمون
حرف حسااااب. ما امروز 90 روزه شدیم و من از این موضوع خوشحالم، چون میدونم که هر یک روزی که بگذره، یک روز به کلیر شدن نزدیک میشیم. هنوز 5 ماه تا سپتامبر مونده. دم هرکی که میاد اینجا و حرف مثبت میزنه و امید و انرژی میده گرم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ... 139 روز از انتظار گذشته ... دریغ از یک اپ دیت.... تازه اون یدونم که تو 26 فبریه بوده به زور ایمیل بوده... من نمیدونم اصلا پرونده های ما هست یا همون روز انداختن تو کاغذ باطله ها... بابا شما که 210 رو رد کردین عجب صبری دارید.... پس کی باید یه لبخند بزنیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان