کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-06 ساعت 12:19)nasim نوشته:  Big Grin دوباره بعد از کلیر 3 تا کیس ، ایروان دوباره می ره توی لاک خودش تا یک ماه دیگه

بچه های ایروان مچکریممممممم Big Grin

نمیره ایشالله +++++++
پارسال همین‌ موقع هارو‌ یادمه که‌گیج لاتاری بودیم و‌نمیدونستیم‌ قضیه چیه بعضی وقتا تاپیک‌ کلیرنس ۲۰۱۳ میرفتم ، اوضاع مشابهی تقریبا داشتن با منتظر سرای ما هرچند اونا یکم‌وضعشون بهتر از‌ما‌بود، نگران‌نباشین‌پارسال هم از‌همین‌موقع ها به بعد موتورا‌ سفارتا شدیدا داغ میشدن. به امید خدا ازین‌هفته اینجا پر از هووورررررااااا و‌اینجور‌ صحبتای + میشه ایشالله. +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
این ایروانم با این کیس اعلام کردنش!!!!
همشون نصفه نیمست که...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، nasim ، pari pariaaa ، sophia ، kage.omid ، ghasoo
١ سوال فني ،
مگه اين كيس ٥٣١٤ تازه كلير نشده بود؟پس چرا كيسش و از سايت ارمنستان برداشتن؟ خدايا نكنه من توهم زدم ؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo
دو تا از دوستانم که خیلی برام عزیزند منزه شدند. یکیشون همسر godot نازنین هست.
خیلی خوشحالم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-06 ساعت 12:41)peymanpakd نوشته:  ١ سوال فني ،
مگه اين كيس ٥٣١٤ تازه كلير نشده بود؟پس چرا كيسش و از سايت ارمنستان برداشتن؟ خدايا نكنه من توهم زدم ؟

عزیزم ایشون رفتند ویزاشون رو گرفتند. به همین خاطره که کیس نامبر ایشون رو برداشتند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: armin021 ، 5ina ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo ، shadi79 ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 12:50)H Pier نوشته:  
عزیزم ایشون رفتند ویزاشون رو گرفتند. به همین خاطره که کیس نامبر ایشون رو برداشتند.
نه هنوز کلیر نشده تاریخ آپدیت کیسشه امروز خرده و هنوزم ویزاشو نگرفته چون ایشود نشده توی سیس ...
چه بلایی به سرش اومده ...Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، H Pier ، 5ina ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 11:54)pari pariaaa نوشته:  ايروان الان چندتا كيس اعلام كرد.تبريييييكككككك
2014as487
2014as1794
2014as1402

آقا من رفتم ایروان شما روزه شک دار نگیر اصل مدارک را میخوان چون مطابقت میکنن و عودت میدن کمتون که نمیاد هرچی مدرکه ببر پیشت باشه حالا اگه نخواستن فبها حتی دفترچه بسیج اقتصادی محل رو
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، nedaba ، I2AFSHIN ، ghasoo ، shadi79 ، peidaye penhan
دوستان الان من این سه تا کیس رو توی سیس چک کردم جالبه که با اینکه شماره شون توی سایت ایروان اعلام شده اما توی سیس آپدیتی نخوردند و حتی آخرین آپدیت همسر godot جان مربوط به 25 آپریل هست.یعنی اینکه ایشون 10 روز پیش کلیر شده بودند و سایت ایروان با دلی نجوش بعد از 10 روز تاخیر اعلام کرده
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-05-06 ساعت 11:15)nazanin fatemi نوشته:  دوستان سلام....این سوال رو اینجا می پرسم چون می دانم همه شما به مصاحبه رفتید.من چند وقته دیگه مصاحبه دارم...می خواستم بدونم ایا اقیسر از شما فقط ترجمه مدارک رو خواسته یا اصل مدارک رو هم خواسته تا یه نگاهی بندازه که با ترجمه تطابق بده تا این که مطمئن بشه شما اصلش رو هم اوردید.متشکر از جوابتون
به امید کلیر شدن همه شما.....تا بعدا جا باز بشه برای ما تو این تاپیک

عرض شود که از ما هیچکدوم از اصل ها را نخواستند. از من که برنده ی اصلی بودم ترجمه ی تمام مدارک و کپی اصل ها را اعم از شناسایی، تحصیلی، ریز نمرات، تمکن مالی، سند خونه و....خلاصه هرچی ی ی ی که برده بودم رو گرفتند . از دو نفر دیگه یعنی همسر و فرزندم فقط ترجمه ی مدارک شناسایی رو گرفتند. در هر حال بردن اصل و ترجمه و فتوکپی هیچ ضرری نداره، یهو دیدید آفیسر گفت اصل فلان مدرکت رو بدید!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: artam2 ، armin021 ، soli asali ، gema ، قصه گو ، nedaba ، ghasoo ، peidaye penhan
سلام دوستان منتظر خوب و عزیزم
تبریک میگم به عزیزان ارمنستانی که کلیر شدن واقعا خبر خوبی بود که بمن دادین چون یک نفر از آمریکا خبر داد که دوستی از کیسهای خانوادگی تازه از ارمنستان ویزا گرفته و من فک کردم حالا حالاها نوبت لاتاری نمیشه و خیلی نگران بودم.
نکته بعد اینکه من چندبار تذکر دادم و با توجه به اینکه دوستان جدیدی به جمعمون اضافه شدن و خیلیهاشون این مشکل رو دارن از باب انجام وطیفه بازم میگم.
به دوستانیکه بهر دلیلی امضا ندارن و یا نمیتونن یا نمیخوان داشته باشن توصیه میکنم تا جاییکه میتونن تو تاپیکهای مختلف سوال نپرسن و با مرور صفحات از تجربیات بقیه استفاده کنن. من خودم به دلیل مسایل امنیتی که همه میدونن از پاسخگویی بهشون معذورم و بالطبع در پیامهای خصوصی هم نمیتونم کمکی بهشون بکنم، و متاسفانه دیدم که وقتی سوالی رو میپرسن، بعضیا با نیت خیر تجربیات سفارت خودشون رو میگن و وقتی من در تاپیک دیگه متوجه سفارت اونها میشدم ( سعی میکنم دوستان بدون امضا رو زیر نظر داشته باشم Big Grin ) جوابهاییکه گرفتن یا کمکی بهشون نمیکنه یا متاسفانه باعث دردسرشون هم میشه پس تا جاییکه میتونید یا یه امضای مختصر درست کنید و یا وقت بیشتری بگذارید و جواب سوالاتتون رو پیدا کنید.
به امید شنیدن خبرهای خوش در روزهای آینده. چون هم دلم میگه نزدیکه هم خیلی بهش نیاز دارم Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-06 ساعت 11:15)nazanin fatemi نوشته:  دوستان سلام....این سوال رو اینجا می پرسم چون می دانم همه شما به مصاحبه رفتید.من چند وقته دیگه مصاحبه دارم...می خواستم بدونم ایا اقیسر از شما فقط ترجمه مدارک رو خواسته یا اصل مدارک رو هم خواسته تا یه نگاهی بندازه که با ترجمه تطابق بده تا این که مطمئن بشه شما اصلش رو هم اوردید.متشکر از جوابتون
به امید کلیر شدن همه شما.....تا بعدا جا باز بشه برای ما تو این تاپیک

از ما همه مدارک رو رفت. اصل و کپی و ترجمه
اما مدارک اصلی رو
مثلاً برای مدرک تحصیلی دیپلم براش مهم بود اگه باقیشو می دادید می گرفت
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، gema ، قصه گو ، ghasoo ، nedaba
(2014-05-06 ساعت 12:14)5ina نوشته:  همسر‌ godot خانوم و یکی دیگه از دوستان‌من کلییر شدن. هوووورااااا مبارکه. با آرزوی‌کلییر شدن تک تک دوستان‌و‌عزیزان‌مهاجرسراییم و‌غیر مهاجرسرا Smile +++++++

اونیکی دوستتون تو منتظرسرا نبود ؟ بگید سبزش کنم @
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshad varaste ، gema ، 5ina ، pari pariaaa ، aghaghia ، armin021 ، alitab ، kage.omid ، ghasoo ، nedaba ، shadi79 ، peidaye penhan
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان ( بالاخره یک تکونی به خودشون دادند ) دوست عزیزمون godot و دیگر دوستان امیدوارم انتظار دیگر دوستان نیز بزودی زود به پایان رسیده و خبرهای خوبی رو از هر سه سفارت داشته باشیم . همگی موفق و پیروز باشید
دوستان ویزا خوشگله مبارکتون باشه هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
2014as487
2014as1794
2014as1402
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
Hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrra Big Grin Just wanted to be american
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014

Smile شاید چوون ایشون رفتن و ویزاشونو گرفتن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، ghasoo ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان