کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-17 ساعت 23:26)sysmaster نوشته:  به نظر من نتیجه جمع سه سفارت ایروان و انکارا و ابوظبی فقط مربوط به ایرانی ها میباشد به دلایل زیر

1- آنکارا و ایروان از سهمیه اروپا استفاده می کنند
2- کارگران هندی فیلیپینی و آسیایی که در ترکیه و امارات مشغول به کار هستند اصلا نمیتونند در لاتاری شرکت کنند ( کشورهاشون جز کشورهای مجاز نیست)
3- تعداد برندگان از امارات خیلی کمتر از تعداد ایرانی هایی است که در سفارت های دیگه میرن مصاحبه پس نباید به حساب بیان.

نتیجه اینکه آمار برندگان سه سفارت فقط برای ایران در نظر گرفته شود.

پس هيچى ديگه Smile تا اخر ماه جون ٣٥٠٠ نفر دعوت به مصاحبه شدن كه يا كليرنس ميخورن يا يه ضرب ميگيرن، بايد ديد چند نفر ٣ ماهه بعد از جون كارنت ميشن، اگر بولتن ماهه بعد براى ايران ثابت نمونه مطمئنا به تعدادى از كيس ها ويزا نميرسه. باورش ناراحت كننده است ولى بايد امادگى داشته باشيم...
تشکر کنندگان: masuodrh ، sysmaster ، H Pier ، kage.omid ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، Morteza 2014 ، sophia ، mahan1331 ، میما ، ghasoo
(2014-05-17 ساعت 21:18)forgiven نوشته:  من هم همین طور. حاضرم یک refuse بزارن جلوی اسمم خیالم راحت شه.

خوب عزیز دل اگر به این راضی هستی یک refuse خودت جلوی اسمت بزار. خوشبختانه این کار رو علاوه بر سفارت خودتون هم میتونین انجام بدید. Cool

(2014-05-17 ساعت 16:33)alimomen نوشته:  یادمه روزای اولی که قبول شده بودم همش توی تاپیک زندگی در آمریکا بودم و آیین نامه رانندگی رو دانلود میکردم واسه گواهینامه اصلن نمیدونستم کلیر با چه ک مینویسن

ای خدا من دیگه چقدر احمق بودم و الکی خوش -خندم میگیره به خدا
ایشالا سرطان بگیره این مخترع کلیر

اتفاقا کار درست رو انجام میدادین فرصت الآن رو از دست دادن کار عاقلانه ای نیست. سفارت داره کار خودش رو میکنه و به موقع اسامی کلیر شده رو اعلام میکنه. حالا ما بیایم هی بزنیم تو سر خودمون.
شنبه و یکشنبه اینجا ماتمکده میشه خدایی انقدر نا امید نباشید. حداقل به فکر روحیات بقیه باشین. کسی برنده است که برنامه ریزی کنه برای رفتن و تسلط داشته باشه به امور فعلی که در هر صورت ضربه نخوره.
(توصیه ای از برادر کوچک شما )

عکس آواتار م رو هم عوض کرم چون داریم مثل Angry Birds میشیم. Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-17 ساعت 23:02)reza_top60 نوشته:  دوستان این فایل سیس جعلی و دستکاری شده هست.روش حسابی نکنید.خاطرتون جمع.

منم فکر کنم چون 3627 رو اگه بخواهیم در نظر بگیریم و برای ماه جولای و آگست هم به این آمار اضافه بشن خیلی زیاد می شن در صورتیکه سهمیه 3500 بیشتر نیستش .باید منتظر فایل 3 جون باشیم که تا کیس 8900 توش اعلام می کنه ببینیم چی می شه من هنوز امیدوارم امسال باید به همه ویزا برسه
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، nedaba ، farshadm999 ، kage.omid ، nedali ، pari pariaaa ، maryam_a ، ALEX55 ، reza_top60 ، arashS ، ghasoo
(2014-05-17 ساعت 23:08)Papar_h نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 22:46)soli asali نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 20:25)m_nikparvaz نوشته:  چطور میشه فهمید آپدیت از کجا بوده ؟

اگه پشت سر هم و بدون وقفه چک کردید و خارج از تایم کاری سفارت بود میتونید بفهمید که از US بوده !

soli asali جان واست پیغام فرستادم . ما رو هم به این منتظرسرا اضافه کنی بسیار متشکر میشویم.Big GrinBig GrinBig Grin

من اصلا هیچ پیامی از شما دریافت نکردم ... امما از روی امضاتون ثبت کردم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Papar_h ، nedaba ، nedali ، pari pariaaa ، ghasoo
(2014-05-17 ساعت 23:52)kamranh نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 23:02)reza_top60 نوشته:  دوستان این فایل سیس جعلی و دستکاری شده هست.روش حسابی نکنید.خاطرتون جمع.

منم فکر کنم چون 3627 رو اگه بخواهیم در نظر بگیریم و برای ماه جولای و آگست هم به این آمار اضافه بشن خیلی زیاد می شن در صورتیکه سهمیه 3500 بیشتر نیستش .باید منتظر فایل 3 جون باشیم که تا کیس 8900 توش اعلام می کنه ببینیم چی می شه من هنوز امیدوارم امسال باید به همه ویزا برسه

خوب دوست من درست فکر کردید.

اگه قرار بود تعداد منتظر‌ها برابر سهمیه ویزا باشه که من الان تو سونا خشک نشسته بودم!

درد همه همینه دیگه! مجموع کسایی که متقاضی ویزا هستن ( چه منتظر چه ویزا گرفته ها ) فقط تا ماه جون از تعداد سهمیه ایران بیشتره.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، jojo_hami ، soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، meisam14 ، maryam_a ، ALEX55 ، nedaba ، ghasoo
(2014-05-17 ساعت 19:37)ozbekar نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 19:32)arashS نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 19:27)ozbekar نوشته:  آخرین کیس از آمار مذکور طبق جدول 7421 است و ادامه خواهد داشت . به عنوان پیش کسوت سنی !!! به عرض میرسد ویزا شامل همه خواهد شد و جای نگرانی نیست. دلیل طولانی شدن مراحل اداری فقط کنترل پیشینه نیست و زیاد بودن پرونده های درخواست ویزا از هر نوع میباشد که به نوبت در حال رسیدگیست.موفق ؛ موید و صبور باشید.

سلام دوست عزیزم.
تشکر می‌کنم اگه لینک آمار سایت سیس رو برامون بذارید.
من هم امیدوارم که همه بچه‌ها ویزا می‌گیرن.

(2014-05-17 ساعت 19:29)reza16 نوشته:  دوستان ادرس لينك سيس را ميذاريد لطفا

https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1235092466

میشه بگید این لینک رو از کجا اوردید؟
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: mahan1331 ، ghasoo
اگه طبق اخرين امار سيس اخرين كيس اسيا ٧٤٢١ باشه يعني هنوز كارنتي هاي اخير به اين امار اضافه نشده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، nedaba ، ghasoo
دوستان كسي اماري داره پارسال توي اگوست و سپتامبر چند نفر كلير شده و ويزا گرفتن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، ghasoo
6 ماه ناقابل ... 180 روز از بهترین روزها و ساعتهای عمرمون گذشت و چقدر بیهوده گذشت!!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-05-18 ساعت 01:59)usafirststeps نوشته:  6 ماه ناقابل ... 180 روز از بهترین روزها و ساعتهای عمرمون گذشت و چقدر بیهوده گذشت!!!

دقیقا هم دردیم با این تفاوت که ابوظبی یه آپدیت آبکی 10 فوریه داشت . داشتم پروفایلما نگاه میکردم دیدم یه هفته و دو روز کامل من تو مهاجرسرا بودم و چه خاطراتی از مهاجرسرا دارم چه تجربیاتی بدست آوردم ممنونم از مهاجرسرا که تو این روزای سخت دوستای خوبی مثل شما را به من داده که میتونم به درددلاتون گوش بدم و هرازگاهی خودمم باتون گپ بزنم چه دوستای مجازی خوبی هستیم واقعا از خوشحالی هم خوشحال میشیم از ناراحتی هم ناراحت این دوستیا توی دنیای واقعی نادره
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
(2014-05-17 ساعت 17:55)freddyflientstone نوشته:  چه کنیم دیگه، چاره ای به جز مثبت فکر کردن و امیدوار بودن نیست. هنوز بیشتر از 4 ماه تا سپتامبر موندهSmile

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ALEX55 ، maryam_a ، reza_top60 ، mahan1331 ، mahan L ، nedaba ، aaraam ، arashS ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-17 ساعت 19:00)Narvan نوشته:  ما هم 150 روزه شدیم . داریم آماده می شیم که خرداد بریم آنکارا ویزاهامونو بگیریم .Big Grin لطفا" مثبت فکر کنید Cool +++++++++

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Narvan» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: maryam_a ، mahan L ، nedaba ، ali3875 ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari
به اميد خبرهاي خوب از ابوظبي... امروز موج مكزيكي ميريم ايشالا... ????
(2014-05-17 ساعت 16:44)martinn نوشته:  آپدیت پرونده من در سایتceac مربوط میشه به دو روز گذشته در تاریخ 15May

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: maryam_a ، mahan1331 ، mahan L ، nedaba ، ali3875 ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، pari pariaaa
(2014-05-17 ساعت 23:52)kamranh نوشته:  من هنوز امیدوارم امسال باید به همه ویزا برسه

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kamranh» عزیزღღღ

(2014-05-18 ساعت 01:59)usafirststeps نوشته:  6 ماه ناقابل ... 180 روز از بهترین روزها و ساعتهای عمرمون گذشت و چقدر بیهوده گذشت!!!

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: mahan1331 ، kamranh ، nedaba ، usafirststeps ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان