موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 21:40)montazer2014 نوشته: (2014-05-20 ساعت 20:23)pari pari نوشته: ديگه صبرم تموم شد!!!!!!!!!!![/php]
سلام دوست من
این دو تا آپدیت آخرتون با ایمیل بوده یا خودشون آپدیتتون کردن؟
اپديت آخر با ايميل بود
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 21:56)maryam_a نوشته: بچه هااا پاشين پاشين داره بارون ميباره... شنيدين ميگن موقع باريدن بارون آرزو كني برآورده ميشه؟؟ خوب پاشين امتحان كنيم باشد كه به حق همين بارون پاك و زيبااا هرچه زودتر كلير و صاحب ويزاهامون بشيم... ????
ما رو هم دعا كنيد...
خدایا به حق تمام زیبایی ها و به حق لطافت باران دل پر امید ما نا امید نکن. خدایا توی این راه به امید تو وارد شدیم تو دست لطفت را از روی شانه های ما برندار. خدایا تو همه نوری و روشنایی این شمع کوچک را در راه ما روشن نگه دار بگذار دلگرمیمان فقط به مهربانی و کرم تو باشه نه به بازی تقدیر
امین
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 22:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 22:41 توسط freddyflientstone.)
ببخشید دوستان، من متنفرم از اینکه بخوام بالا بشینم و قیافه دانا بگیرم و نصیحت و سخنان حکیمانه نثار جمع کنم. ولی گاهی بعضی چیزها را باید گفت. امیدوارم کسی ناراحت نشه. "آگاهی" رسانی و "هشدار" گروهی، زمانی مفهوم پیدا می کنه که جامعه بتونه در برابر خطر و شرایط ویژه ای، کاری بکنه و به قول معروف "پیشگیری" های لازم برای جلو گیری از یک خطر یا فاجعه ی با القوه صورت بگیره. مثلا میگن تا اطلاع ثانوی سبزیجات را ضد عفونی کنید چون خطر وبا وجود داره. خب آدم در این موارد تکلیفش روشنه، همه چی در دست خود آدمه.
اما در شرایطی که ما داریم و تقریبا هییییییییچ چیز در اختیار ما نیست، هشدار های ایمنی چه معنی داره؟ اینکه بعضی از دوستان بارها با دیدن شواهد و قرائنی که براشون مفهوم خاصی داره، میان و توضیح میدن که اگه اینطور بشه و اونطور نشه و این نمودار اینطوری بره بالا و اون سفارت در اون تاریخ این تعداد نفر رو ویزیت کنه و... در نتیجه بدانید و آگاه باشیدکه مثلا 400 نفر ویزا نمیشن!
خب حالا چیکار کنیم؟ چه کاری از دست ما بر میاد؟ بشینیم حرص بخوریم و ناخون بجویم و زخم معده بگیریم که آیا بر اساس مشاهدات و شواهد و قرائن فلان دوست عزیز به ما ویزا میرسه یا نمیرسه؟ یا مثلا همه ی خانمها ویزا میشن و شوهراشون باید اینجا بمونن ؟ خب این نوع هشدار دادن چه سود عملی و علمی داره؟ راه حلش چیه؟ نسخه ی جامع و کاملی برای دهها کیس غیر مشابه وجود داره؟ راه میانبری وجود داره؟ گوش شنوایی در سفارت و وزارت امور خارجه وجود داره؟
بسیار خوب، هشدار و تحلیل و نظر دوستان را به عناوین مختلف دیدیم و شنیدیم، حالا راه حل امیدوار کننده، عملی، منطقی، اثبات شده و تجربه شده تون را ارائه بدید. مسیری را نشون بدید که با رفتن به اون مسیر، بتونیم با صحت و سلامت از سد کلیرنس رد بشیم.
چه سودی بجر اضطراب، تشویش، حجم عظیمی از سئوالات و پرسشهای تکراری، نگرانی و عملا فقدان هر گونه پاسخ موجه از طرف دوستان تحلیلگر نصیبمون شده!
بنده هم به اندازه ی تک تک شما نگرانم، شرایطم بهتر از هیچکدام از شما نیست، ولی اگر کار بهتری بجز تزریق نگرانی ، اضطراب و سئوالات مبهم و بی پاسخ به جمع نتونم انجام بدم، ترجیح میدم هیچ کاری انجام ندم و منتظر بمونم تا زمانی که بتونم در شادی دیگران شریک بشم یا فضای مثبتی به جمع بدم.
ببخشید، به قول دوستمون اینها نظر کاملا شخصی منه و توهین به هییییچ بنی بشری نیست، اما میدونم که حس مشترکی از بیقراری و نگرانی در جمع وجود داره که نباید تا حد ممکن به اون دامن زد.
به سئوالات در حد داناییمون پاسخ موجه بدیم
با هم مهربون باشیم
امید بدیم
اضطرابمون را هم برای خودمون نگه داریم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 18:26)armin021 نوشته: تا کي غم آن خورم که دارم يا نه
وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه
پرکن قدح باده که معلومم نيست
کاين دم که فرو برم برآرم يا نه
خیام
گويند كسان بهشت با حور خوش است
من ميگويم كه اب انگور خوش است
اين نقد بگير و دست از أن نسيه بدار
كه اواز دهل شنيدن از دور خوش است
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 22:39)freddyflientstone نوشته: ببخشید دوستان، من متنفرم از اینکه بخوام بالا بشینم و قیافه دانا بگیرم و نصیحت و سخنان حکیمانه نثار جمع کنم. ولی گاهی بعضی چیزها را باید گفت. امیدوارم کسی ناراحت نشه. "آگاهی" رسانی و "هشدار" گروهی، زمانی مفهوم پیدا می کنه که جامعه بتونه در برابر خطر و شرایط ویژه ای، کاری بکنه و به قول معروف "پیشگیری" های لازم برای جلو گیری از یک خطر یا فاجعه ی با القوه صورت بگیره. مثلا میگن تا اطلاع ثانوی سبزیجات را ضد عفونی کنید چون خطر وبا وجود داره. خب آدم در این موارد تکلیفش روشنه، همه چی در دست خود آدمه.
اما در شرایطی که ما داریم و تقریبا هییییییییچ چیز در اختیار ما نیست، هشدار های ایمنی چه معنی داره؟ اینکه بعضی از دوستان بارها با دیدن شواهد و قرائنی که براشون مفهوم خاصی داره، میان و توضیح میدن که اگه اینطور بشه و اونطور نشه و این نمودار اینطوری بره بالا و اون سفارت در اون تاریخ این تعداد نفر رو ویزیت کنه و... در نتیجه بدانید و آگاه باشیدکه مثلا 400 نفر ویزا نمیشن!
خب حالا چیکار کنیم؟ چه کاری از دست ما بر میاد؟ بشینیم حرص بخوریم و ناخون بجویم و زخم معده بگیریم که آیا بر اساس مشاهدات و شواهد و قرائن فلان دوست عزیز به ما ویزا میرسه یا نمیرسه؟ یا مثلا همه ی خانمها ویزا میشن و شوهراشون باید اینجا بمونن ؟ خب این نوع هشدار دادن چه سود عملی و علمی داره؟ راه حلش چیه؟ نسخه ی جامع و کاملی برای دهها کیس غیر مشابه وجود داره؟ راه میانبری وجود داره؟ گوش شنوایی در سفارت و وزارت امور خارجه وجود داره؟
بسیار خوب، هشدار و تحلیل و نظر دوستان را به عناوین مختلف دیدیم و شنیدیم، حالا راه حل امیدوار کننده، عملی، منطقی، اثبات شده و تجربه شده تون را ارائه بدید. مسیری را نشون بدید که با رفتن به اون مسیر، بتونیم با صحت و سلامت از سد کلیرنس رد بشیم.
چه سودی بجر اضطراب، تشویش، حجم عظیمی از سئوالات و پرسشهای تکراری، نگرانی و عملا فقدان هر گونه پاسخ موجه از طرف دوستان تحلیلگر نصیبمون شده!
بنده هم به اندازه ی تک تک شما نگرانم، شرایطم بهتر از هیچکدام از شما نیست، ولی اگر کار بهتری بجز تزریق نگرانی ، اضطراب و سئوالات مبهم و بی پاسخ به جمع نتونم انجام بدم، ترجیح میدم هیچ کاری انجام ندم و منتظر بمونم تا زمانی که بتونم در شادی دیگران شریک بشم یا فضای مثبتی به جمع بدم.
ببخشید، به قول دوستمون اینها نظر کاملا شخصی منه و توهین به هییییچ بنی بشری نیست، اما میدونم که حس مشترکی از بیقراری و نگرانی در جمع وجود داره که نباید تا حد ممکن به اون دامن زد.
به سئوالات در حد داناییمون پاسخ موجه بدیم
با هم مهربون باشیم
امید بدیم
اضطرابمون را هم برای خودمون نگه داریم
من با شما کاملا موافقم ولی یکسری از جوونها مثل من بچگی کرده و به خودش اطرافیانش قول داده که حتما بعداز مهرماه اونور آبه حالا این فشار و استرس و غیره باعث میشه فکرمون هزار راه بره مطمئن باشید اگه بگن همه مثلا 30 سپتمبر کلیر میشن و ویزا فقط به 5 نفر نمیرسه بازم این استرس برای هممون بود...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 23:32 توسط mpas89.)
امشب رفتم بخش ويزاهاي نامزدي و ازدواج در مهاجرسرا ، شرايط اون ها هم خوب نيست . كساني بودن كه نزديك يك سال منتظر هستن .نوشته يكي از منتظران اون تالار برام جالب بود .
" اين مرحله یعنی کلیرنس مثل قفس قناری میمونه . یک روز یکی میاد در قفس شما رو باز میکنه میری .حالا این چه روزی هست به تلاش قناری ربطی نداره . بعضیا میخوان این زمان رو خودشونو بکوبن به در و دیوار قفس بعضیا هم شاید سلیقشون و روحیه شون ساکت و آروم نشستن باشه . بالاخره مهم این هست که ما نمیدونیم اونیکه میاد در و باز کنه کی هست و کی میاد ؟"
خدايا يك نظري به قفس دوستان منتظر من بنما ، من رو هم نديدي اشكالي نداره !
باقي بقاي دوستان
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 23:12)Vahid2014 نوشته: (2014-05-20 ساعت 18:26)armin021 نوشته: تا کي غم آن خورم که دارم يا نه
وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه
پرکن قدح باده که معلومم نيست
کاين دم که فرو برم برآرم يا نه
خیام
گويند كسان بهشت با حور خوش است
من ميگويم كه اب انگور خوش است
اين نقد بگير و دست از أن نسيه بدار
كه اواز دهل شنيدن از دور خوش است
آقا بده اون آب انگوروووووووووووو!!!!!!!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هرچه دست بدامان حافظ شديم فايده نداشت ازاين ببعد ميزنيم به تيريپ خيام
خيام اگر زباده مستي خوش باش
با ماهرخى اگر نشستى خوش باش
چون عاقبت كار جهان نيستى است
انگار كه نيستى چو هستى خوش باش
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم به زودی همگی تون پشت سر هم کلیر بشید و این مرحله به خوبی و خوشی بگذره
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 01:59 توسط me_u.)
سلام.
دوستان.چرا اینقدر خودتونو ناراحت و پریشان حال میکنید من بارها گفتم نگران نباشید.تمام ایرانیهائی که تا الان کارنت شدن مطمئنا ویزا میگیرند چون:
طی یک بررسی دقیق از فایل اکسل 05 10 2014مشخص گردید:
از کل کیسهای منتظر یا مراجعه کننده به سه سفارت ابوظبی،آنکارا،ایروان:
سهمیه AF برابر است با 53 کیس 167 نفر
سهمیه EU برابر است با 990 کیس 2177 نفر
سهمیه AS برابر است با 1795 کیس 3677 نفر از کل 7421 کیس کارنت شده (تعداد کیس واقعی 4377 عدد است 8579 نفر.این یعنی 3044 کیس مدارک خودشونو برای کی سی سی ارسال نکردند(41%).)
سهمیه OC برابر است با 2 کیس 2 نفر
سهمیه SA برابر است با 1 کیس 1 نفر
حالا تو سهمیه آسیا تا الان در این سه سفارت:
26 تا کیس رد شده 73 نفر
516 تا کیس ویزا گرفتند 900 نفر
525 کیس منتظر مصاحبه هستند 1105 نفر که با توجه به شماره کیس و تاریخ میشه گفت حدودا 214 کیس وقت مصاحبه را از دست دادند 429 نفر
728 کیس چک خوردند 1599 نفر
مسئله اصلی اینه که نمیشه دقیقا گفت از این آمار چند تا مال ایرانه .
اگر 90 درصد ایرانیها کیس نامبرشون زیر 8000 باشه و باتوجه به اینکه مجموع نفرات تاکنون زیر تعداد ویزاهای سهمیه ایرانه بنظر میرسه مسئله ای در مورد نرسیدن
ویزا به ایرانیها بوجود نیاد
حالا همش ذهنتونو درگیر مسائل منفی بکنید!!!
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.