کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-22 ساعت 23:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 23:25)monthmehr نوشته:  سلام دوستان

ما هم کلیر شدیم از ارمنستان.امیدوارم برای سایر دوستان هم بیاد هر چه زودتر.
یه سئوال داشتم ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه.
من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)
خیلی ممنون اگه جوابم رو بدید.

تبریک فراوان به دوست عزیز صدر نشین منتظر سرا در ارمنستان خیلی خیلی مبارکه
شما بالاخره باید برای گرفتن ویزا بری ارمنستان خوب مدیکال رو هم تمدید می کنی دیگه
دوست عزیزم
چون اینجا امریکا سفارت داره.میشه طریقه گرفتن ویزا رو با این روش انجام داد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، H Pier ، sani1348 ، soli asali ، armin021 ، nasim ، nedaba ، pari pari ، peidaye penhan

من لازمه برای تمدید مدیکالم برم ارمنستان یا از کشور دیگه ای هم میشه مدیکالم رو تمدید کنم(کانادا)

...... و بدين ترتيب دوست خوب صدرنشينمون هم کلير شدن.
تبريک و هزاران تبريک، هورا و هزاران هوراااااا! Smile Wink
]]]]]
(2014-05-22 ساعت 23:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:48)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم اپدیت سایت ارمنستان و اعلام کلیر ها فردا جمعه باز هم ادامه داشته باشه

... و شما هم رستگار بشید Smile
♡♡♡با آرزوی پایان انتظار برای کیمیا 2005 عزیز، عضو مثبت و دلسوز مهاجرسرا ♡♡♡

ممنونم دوست عزیز بخاطر لطفی که به بنده داشتید
خدمتتون عرض کنم بالاخره بعد از196 روز انتظار امروز بنده نیز اپدیت واقعی شدیم و این یعنی خبرای خوش امیدوارم اولین و اخرین اپدیت باشه بعدش هم به امید خدا کلیر شدن دوستان سایت سفارت ارمنستان فردا هم به احتمال زیاد اپدیت خواهد شد منتظر باشید و خودتون رو اماده کنید واسه هوررررررررررررااااااااااااا کشیدن Smile

حقيقتا يکي از دوستان بسيار خوبي که خوشحالي کلير شدنشون غير قابل وصف خواهد بود و من به شخصه بسيار منتظرش هستم جناب KIMIA2005 هستن که شايد به اندازه کلير شدن خودمون بهمون بچسبه. مثل پري پرياي عزيز و ايشالا باقي دوستان منتظر! Smile
]]]]]
به به چه روز خوبی بوده امروز..خدایا شکرت..تبریک به همه دوستان کلیر شده..و آرزوی چنین روزی برای باقی منتظران..
یه روز ما نبودیم چه خبر شده..
راستی سولی عسلی عزیز monthmehr رو هم سبز کن که ستون ارمنستان واقعا مجلسی میشه
در ضمن..ابوظبی مهربون جواب ایمیل ما رو هم نداد..حالا ببینین کی میگم...جواب ندارن بدن...کلیر میشیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
میگم ماشااله 2014 ایها خوب واسه هم دعا و آرزو میکنیم .گوش شیطون کر بشه..... امیدوارم این دوستیها بعد از دریافت ویزا و توی خاک آمریکا هم ادامه داشته باشه. نرین حاجی حاجی مکه هااااااا.....
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان

تبریک میگم دوست عزیز. داشتم به شما فکر میکردم که کاش زودتر کلیر بشید. با این اوصاف بالای لیست منتظران ایروان در منتظر سرا یکپارچه سبز میشه. Smile
به زودی همش سبز میشه ایشالا. Smile
راستی monthmehr عزیز به نظر من البته مطمئن نیستم بهتره که بپرسین: اگر مدارک مدیکالتون رو دارین از سفارت آمریکا در کانادا نام بیمارستان و دکتر معتمد سفارت رو جویا بشید و مدارک رو پیش اونها ببرید و تمدید کنید و البته باز میگم از سفارت حتما بپرسید ( ترجیحا تلفنی ) که این کار امکانپذیر هست یا نه.؟ به نظر من که باید بشه.
بازم تبریک.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
دیگه نوبتی هم باشه نوبت ما نوامبری هاااااااااااااااست
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-05-23 ساعت 00:52)H Pier نوشته:  

تبریک میگم دوست عزیز. داشتم به شما فکر میکردم کخ کاش زودتر کلیر بشید. با این اوصاف بالای بیست منتظران ایران در منتظر سرا یکپارچه سبز میشه. Smile
به زودی همش سبز میشه ایشالا. Smile

ايشالا هفته ديگه اين موقع بالاي هر سه ستون آنكارا - ايروان و ابوظبي تا ده-پانزده رديف سبز باشه (سبز را اونجوري كه زنده ياد خسرو شكيبايي تلفظ ميكرد بخونين) Big GrinBig GrinBig Grin
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-22 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ

ممنونم از آرزوی قشنگتونmehdidashti62
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
(2014-05-23 ساعت 00:34)masuodrh نوشته:  به به چه روز خوبی بوده امروز..خدایا شکرت..تبریک به همه دوستان کلیر شده..و آرزوی چنین روزی برای باقی منتظران..
یه روز ما نبودیم چه خبر شده..
راستی سولی عسلی عزیز monthmehr رو هم سبز کن که ستون ارمنستان واقعا مجلسی میشه
در ضمن..ابوظبی مهربون جواب ایمیل ما رو هم نداد..حالا ببینین کی میگم...جواب ندارن بدن...کلیر میشیم..

منم به شدت موافقم. ابوظبی به ما هم جواب نداد، آپدیت هم نکرد. فکر می کنم دیگه کاری باقی نمونده، فقط منتظرند که وقتش برسه و بترکونن
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

اینا رو نیگا! ساعت 1 صبحه هاBig Grin جمعیت همینجوری وول می زنه واسه خودشTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: .YAS، aaraam، azadeh2014، eng.civil.81، farshadm999، freddyflientstone، Good Luck، hameddjj، houmanmir، masoudyara، masuodrh، mehdidashti62، mehdizare، milad 68، m_nikparvaz، nasam، nedali، Nooshinsalamat، reza_top60، rosenoire5656، saeedeh000، shahryar7021، shlahni، 4 کاربر مخفی، 1 مهمان
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

به به میبینم که اتفاقاتی اینجا افتاده.

اول تبریک فراوان برای دوستان تازه کلیر شده بخصوص آقا سعید گل.

دوم امیدوارم روند و سرعت کلیر شدن ها بالا بره و همه زودتر از این تایپیک برن مخصوصا آقا علی گل.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2014-05-23 ساعت 01:02)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «abbas09» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Beni2050» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)rava» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdidashti62» عزیزღღღ

ممنونم از آرزوی قشنگتونmehdidashti62
پس چرا واسه من از اين اروزها نميكنيد ما گناه داريم هـيشكي ما رو دوست نداره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
اول تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده
دوم اینکه از دوستانی که کیس بالا داشتن و کلیر شدن اگه کاربر هستند یه مقدار راجع به کیسشون توضیح بدن و ما رو امیدوارتر کنن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-05-22 ساعت 14:43)arashS نوشته:  دوستان عزیزم آرش هستم از تهران.
مثل همه رسانه‌ها منم اخبار رو بعد از واقعه به سمع‌ونظرتون می‌رسونم
امروز دوستان عزیز در ارمنستان طی حماسه‌ای همراهان عزیزما یعنی
خسته از وطن
saeedshafiee
comp

را کلیر کردن که از همینجا مراتبتبریک به دوستان و تشکر از کارمندان عزیز سفارت اعلام می‌دارم.
طبق آخرین اخبار رسید کارمندان دو سفارت دیگر یعنی آنکارا و ابوظبی از رودستی که از کارمندان سفارت ارمنستان خوردن بسیار عصبانی هستند و با رشادت در تعقیب بچه‌های ارمنستان هستند. به گزارش تصویری که دراینباره هم اکنون بدستم رسیده توجه بفرمایید

[عکس: runner-smiley-emoticon.gif][عکس: runner-smiley-emoticon.gif][عکس: clearing-hurdles-smiley-emoticon.gif]
کارمندان سفارت ابوظبی و آنکارا در تعقیت کارمندان سفارت ارمنستان

طبق خبراهای رسیده روحیه خانواده مهاجرسرا ازهمیشه بهتره و قرار همینطور هم ادامه پیدا کنه و از این هم بهتر بشه.
این هم تصویری از شادی بچه‌های مهارجرسرا.
[عکس: dance-party-dj-smiley-emoticon.gif]
عاشق هموتون آرش
ارش جان واقعا دمت گرم با این روحیه دادنت...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان