کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 14:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 14:17)mehrgan نوشته:  سلام به همه دوستان ، هووراااا و تبریک به همه کلییر شدها‌، میک ۲۱۰ روز شد فقط آپدیت با ایمیل، حرکتی‌ بزنیم یا همچنان بخندیم و اونا حرکت بزنن ، فقط دوستانی که کلییر شدن لطف کنن بگن که ماسلن قابل اینکه اسمشون رو ببینن تو سایت چه تریخییی آپدیت سیس داشتن

جهت اطلاع دوستان عزیز
دیروز 22 می پس از 196 روز خودم ( برنده اصلی ) اولین اپدیت واقعی رو توی سیس دریافت کردم و امروز صبح 23 می ساعت حدود 9 اپدیت دوم فقط خودم و ساعت 11 خانم و دخترم اپدیت شدند و حالا هم که خدا را شکر همگی با هم کلیر شدیم
دوستان عزیز و گل ارمنستان ممکنه باز هم یک حرکت دیگه از خودش نشون بده ....

دوستان سلام
1- اول تبريك و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به كلير شده هاي ديروز و امروز ايروان
2-دوستان ابوظبي و آنكارا اصلا حسودي نكننين و دلتون قرص باشه كه اين دو تا هم هفته ديگه همين وضعيت را خواهند داشت.
چرا؟
چون كه چك كردم تمام كيسهاي كلير شده ديروز و امروز (با انتظار بيش از 6 ماه) آخرين آپديت واقعيشون توي اكتبر و اوايل نوامبر بوده (آپديتاي ايميلي و فله اي را فاكتور بگيرينCool) اين يعني اينكه تازه پرونده هاي ما رسيده رو ميز چك و اين روند همچنان با همين سرعت ايروان ادامه خواهد داشت.
سري اول رو آنكارا گذاشته برا امروز آخر وقت و ابوظبي هم برا هفته ديگه

پس از همين الان هههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ي بلند برا همگي Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
آقا دوباره همه وسططططططططططططط
لب کارون
چه گل بارون میشه وقتی که میشینند دلدارون
----
------------------------
خدا بیامرزه آقاسی که اگر این آهنگ رو نخونده بود موقع کلیری نمیدونستیم چیکار کنیم
سلی جان روشن کن خواهر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-23 ساعت 14:42)KIMIA2005 نوشته:  خوشم میاد که ارمنستان خیلی شیک و مجلسی و مرتب از بالا داره بچه های منتظر سرا رو سبز میکنه و میاد پایین البته با کمک سلی عزیز خودمون که زحمت زیادی رو در این خصوص کشیدند ایول داری بخدا ارمنستان

علی آقا تبریک هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررراااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااا
هووووووووووووووووووووهووووووووووووووهوووووووووووووووهووووووووووووورررررررررررررااا
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
به به تبریک زیاد علی آقا...
هوراااااااااااااااااااا

ایروان خیلی باحالی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
خوب خوشحالم که صفحه منتظر سرا روزبروز داره سبز تر میشه.
به دوست عزیزم kimia2005 و دیگر دوستان پاک شده تبریک میگم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

علي جان خيلي خيلي مباركت باشه،
و به اميد كليير شدن همه دوستاني كه باكليير شدن همديگه اينقدر خوشحال ميشن، با توجه به اينكه نتيجه كلييرها از امريكا مياد ،مطمئا باشيد اسامي به همه سفارتها داره ارسال ميشه،واسه وزارت خارجه سفارتها مهم نيستن ، بلكهcase number مهمه و به زودي زود انكارا و ابوظبي و همچنين ايروان دست به كليير كلي ميزنه،
خيلي نزديكه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
دوستان عزیزیک چیز جالب واستون بگم که حدودای ساعت 1 سایت ارمنستان اپدیت شد و ما کلیر شدیم قبلش ایمیل زده بودم به سفارت ساعت 2.5 جواب دادند کیستون هنوز تحت بررسی هستش و سایت رو مدام چک کنید !!!!!Cool
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تبريك مجدد به كلير شده هاي جديد مخصوصا كيميا عزيز يار هميشگي منتظرسرا Smile
3 نفر ديگه ؟! كيان؟ خوابيدين ؟ اگه نجونبين ويزاتونو مي گيريم و ميديم يكي ديگه Big Grin از ما گفتن! Wink
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-23 ساعت 14:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام مجدد
بالاخره داستان کلیرنس ما نیز پس از 197 روز انتظار به پایان رسید بسیار خوشحالم و خدا را شکر میکنم که این انتطار پایان خوب و خوشی را بدنبال داشت پاک شدن هم چه حالی میده بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مطمئنا این روز را (23 می 2014 ) هرگز فراموش نمیکنم چون پس از نزدیک به 7 ماه چشم انتظاری بهترین هدیه را گرفتم درسی که این انتظار واسم داشت صبوری و بردباری و خویشتنداری بود خدایا شکرت ازت ممنونم
گفتم که امروز سایت ارمنستان باز هم اپدیت میشه و اینگونه هم شد ایول به ایروان ایول بابا
ایروان دوستت داریم و ممنون هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

پس بلاخره اون خبر خوب خوبه هم اومد. بنده که از صبح در کوهستان بودم و روز بينظيري بود تا همين چند لحظه پيش. با اين خبر همه‌چيز امروز کامل شد. تا پايان هفته شادي و شادي و شادي خواهد بود. بسيار بهتون تبريک ميگم و براتون کلي آرزوي خوب مي‌کنم. اميدوارم همونطور که تا به حال از تجربه و وقتتون ايثار کردين و همه‌ي دوستان رو و بنده رو مورد لطف قرار دادين همچنان از حضورتون استفاده کنيم.

براي ايروان و همه‌ي دوستان کلير شده، همه با هم:
هيبييييييييييب هوراااااااااااااااااااااااااااااا !!! Wink Smile Shy Rolleyes Tongue
]]]]]
آفرین بر ایروان اصلا بهش نمیخورد اینجور حماسه آفرینی کنه براووو براووو

ایروان نبین چه ریزه

کلیر همه رو میزه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-23 ساعت 14:59)مهدی 2014 نوشته:  تبريك مجدد به كلير شده هاي جديد مخصوصا كيميا عزيز يار هميشگي منتظرسرا Smile
3 نفر ديگه ؟! كيان؟ خوابيدين ؟ اگه نجونبين ويزاتونو مي گيريم و ميديم يكي ديگه Big Grin از ما گفتن! Wink

ممکنه یکی از این دوستان باشند
mohamad92
امیرفرزان55
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
علی مهاجر عزیز تبریک صمیمانه، امیدوارم در تمام مراحل زندگی نیز موفق باشین.
سپاسگذار به خاطر تمام کمک ها و راهنمایی های خوبتون.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-23 ساعت 14:57)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیزیک چیز جالب واستون بگم که حدودای ساعت 1 سایت ارمنستان اپدیت شد و ما کلیر شدیم قبلش ایمیل زده بودم به سفارت ساعت 2.5 جواب دادند کیستون هنوز تحت بررسی هستش و سایت رو چک کنید !!!!!Cool

على اقا مبارك باشه يه هوراااااااااااااااااااا به افتخار شما
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تببببببببببببببببررررررررررررررررررررررررریییییییییییییییییییککککککککککککککککککک
هههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
انشاله مبارکتون باشه و همیشه شاد و پیروز باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
دوستان تاريخى كه تو سايت انكارا جلوى اسم كلير شده ها ميزنه زمانى هست كه شما داريد براى مراجعه به سفارت براى گرفتن ويزا يا تاريخ اعتبار ويزاتونه؟؟؟؟؟
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: nimamp3 ، pari pariaaa ، farshadm999 ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، KIMIA2005 ، قصه گو ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان