(2014-05-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته:(2014-05-28 ساعت 19:13)arashS نوشته:(2014-05-28 ساعت 18:59)2014families lottery winners نوشته: اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
832 تا در 76 ثانیه با یک عملیات ساده ریاضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما رو دستکم گرفتیداپس دیگه ماها رو ارزیابی نکنید
832 تا ظرف 10 ثانیه. کپی پیست تو Word
اونجا گزارش گرفتم تعداد کاراکترها رو بهم داد
این چیزی که میگی غیر ممکنه من هم همین کار رو کردم همون کپی کردنشون توی ورد به فرض اینکه از قبل ورد رو باز کرده باشی خودش دستکم 7الی 8 ثانیه زمان میبره و چون ریز هستن حتما باید سایزشون رو در ورد بزرگ کنیم که اونم سریعترین عکس العملش 3-4 ثانیه زمان میبره بعد باید حداقل یکی از ردیفها رو بشماری و تعداد ردیفها رو هم بشمری و ضربدر هم کنی که اونم چندین ثانیه زمان میبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که فرزترین آدم حداقل 40-50 ثانیه زمان میخواد پس لاف زدن آقایون در این مورد دروغ محض هست و خانومها برنده اند ، آقایون از جمله آقا آرش بخاطر تقلب صفر شدید

مامان خانوم شما چرا باور می کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟
پس قانون حمایت از زنان چی میشه!!!!!!!1
[/quote]
مامان خانم والا من راست گفتم
تو ورد خودش میگه نیاز نیست بزرگ کنیم همینکه تو ورد پیستش کنیم او پایین تو Status bar گزارش میده پیست کنی جواب آمادست من تازه کمتر از 10 ثانیه بود باور کنید.
اگه دوستان خواستن دریک جلسه حضوری نشون میدم